asus m2n adm socket am2 cpu dd2/800/667/533 dual-core cpu ready SATA 3.Gb/s Support system Bus 2000/1600 MT/s
bunlar yazıyor anakartın kutusunun üzerinde yeterli olurmu?
sorumun cevabi degil ama google var, google isimi gordu :>.
anakartin amd, amd ile ilgili yorumlar zaten yapilmisti (artik okursun). burda verilen "Sata_Drivers.rar" belliki sana yardimci olamamis, kendi anakartinin sata (ahci) sürücülerini bulup burada yazilan islemlerde "Sata_Drivers.rar" adimina eklemen gerekiyor.
Dosyalar icin kaynak olarak Anakartinin sitesini kullan, asus bol bol dosya verir. forum.donanimhaber de anakart bolumunde kendi anakartinin bulundugu bolume bak.
neticede bulacagin dosyalari büyük ihtimal dejaay in acikladigi sekilde nlite ile ekleyeceksindir.
cozum buldugunda buraya yazarsan baska arkadaslarda faylanar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 15 Mayıs 2008; 10:01:05 >
arkadaşlar sanırım bu yüzden format atamıyorum eski bilgisayarımda böyle bi sorun yoktu ben şimdi nasıl format atabilirim
Teşekkürler
Bu bir arıza değil aslında sata hdd ler taşınabilir olarak ta kullanılabildiği için böyle görünüyor. Yani pc açıkken bile hdd yi eklediğinizde sistem hdd yi görür.
Donanımı güvenle kaldır dedikten sonra bile hddnizi kullanabilirsiniz..
Format atamamamanızın sebebi bu değil.. Daha doğrusu format atarken ki sorununuzu yazarsanız daha iyi olur. Şu an sizde sata sürücüleri mevcut. Çünkü sata bir hddyi kullanıyorsunuz..
asıl sorunum şu cd ile başlat diyorum ancak cd ile başlatmıyor direk windows u çalıştırıyor cd de yada cd roomda hiç bir sorun yok çünki cd yi acabiliyorum ancak cd room ile başlatamıyorum BIOS dan ayarladığım halde :S
asıl sorunum şu cd ile başlat diyorum ancak cd ile başlatmıyor direk windows u çalıştırıyor cd de yada cd roomda hiç bir sorun yok çünki cd yi acabiliyorum ancak cd room ile başlatamıyorum BIOS dan ayarladığım halde :S
kullandigin cd/dvd sata mi?
ve su ana kadarki denemelerinde sana daha once soyledigim bios ayarini yaptin mi? Bios-->Main-->Ide Configuration (yada ahci configuration)-->SATA Configuration-->Configure SATA as-->IDE
BIOS da boot seçenekleri bu şekilde mi?
Birincide cd room, ikincide hddniiz olacak..
eet bunu yaptım ne zamndır hatta bağzı arkadaşlarım hdd yi kaldırmamı söyledi BIOS dan onu da denedim ancak sonuç aynıydı :(