Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: X-fi notebook optic bağlantı! YARDIM!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: X-fi notebook optic bağlantı! YARDIM! Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
snoopdogg

28 Şubat 2008; 13:47:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

notbook için harici ses kartı önerebilir misiniz,amacım z5500 ile bütün uydulardan stereo müzik dinlemek ve eq ayarı yapabilmek.

sunny crt tv,philips 720sa,fujitsu siemens amilo pi2530 t7100 1.8ghz,goldmaster sat4150,apc Line-R 1200VA Automatic Voltage Regulator,iriver h120 20,gb,sennheiser cx300,sonyericsson w810i.......sinema-logitech z5500.......müzik-Yamaha rx-497 Natural Sound AM/FM Stereo Receiver,pure acoustics qx900f front.......still a G thang :).......
BasicAs

20 Mayıs 2008; 0:29:20 

quote:

@BasicAs

dts filmleri izlerken logitech in ekranında DTS görünüyormu ?

teşekkürler

Evet görünüyor..
SeRcAn_AyHaN

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 12:01:10 

sana önerim x-fi audio notebook hatta bende var satabilirm daha yeni aldım z5500 le kullanıyordum ama z5500 ü satacağım için kartıda satıyorum...

tezcandan

17 Temmuz 2008; 0:27:45 

YA beyler öncelikle cok bilgilendirici bi konu olmus tesekkürler
şimdi z5500 ses sitemi almaya karar verdim ama ne varsa desteklemsini istiyorum sistemi almaktaki amacımda müzik dinlemekten cok film izlemek
ses kartı konusunda karar veremedim(bu arada biliyorum baslık alaka degil ama benim bilgisayar masa üstü) bi ses kartı önerebilirmisiniz sizce alacagım ses kartını 2. el olması sorun teskil edermi.(ses kartı konusunda yukarıda aslında belirtmissiniz ama tam olarak anlayamadım noktaları sorayım)
1)eger optik kablo ile baglı degilse thx ve db falan hem kartın hemde sistemin desteklemesi lazımmı?
2)eger optik kablo ile baglıysa thx ve digerlerini sadece ses sistemi desteklese yeterlimi?
şimdiden teşekkürler

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sonsuzluk 60-70 yıldan cok daha uzun akılı bi hayat yolu çizmek lazım

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: X-fi notebook optic bağlantı! YARDIM! Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI NX7600GT Diamond Plus
MSI in HDMI cikisli, hiz asirtma kabiliyeti bulunan 7600GT si
Spore
Bu hayatta bir spore hücresi olmakta varmış.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar