Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: !Gsmart i350 incelemeri! |<ANA TOPİC>| Burada Buluşalım :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: !Gsmart i350 incelemeri! |<ANA TOPİC>| Burada Buluşalım :) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
extreme_2007

19 Şubat 2008; 9:16:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar,

öncelikle i350 modeli ile ilgili bir başlık olduğunu biliyorum ama soruma cevap bulamadığım için kardeş başlıkta sormayı düşündüm.

gsmart i300 cihazımı ctesi aldım. cihazımı usb den bilgisayara bağlayınca hata ("USB AYGITI TANINMADI") veriyor. bir seferinde vermedi ve eşleşme yapabildim. sonra yine aynı sorun. bilgisayar kilitlendi. ağ bağlantıları kafayı yedi.

yardımcı olacak bir arkadaş olursa sevinirim.

şimdiden teşekkürler.

NOT: cihaz şarj oluyor fakat bilgisayar tanımıyor. bu sebepten dolayı ActiveSync programını kullanamıyorum.
farklı bilgisayarlarda denedim fakat aynı sorunla karşılaştım.
başka bir usb şarj aleti ile denedim(i300 ün değil) fakat bilgisayar yine aynı hatayı verdi.

http://image.donanimhaber.com/image.php/upfiles/404418/CFD0071C8EB942C39B1412367EAD4786.jpg
2007 Megane II Sedan 1.5 Dci 80 Hp Extreme Duman Gri
KoNFi

19 Şubat 2008; 23:38:32 

@extreme_2007 kullandığın bilgisayardaki firewall u kapatarak tekrar dene. Büyük ihtimal firewall un izin vermiyor, bir kural yaratma direk firewall u devre dışı bırak sonra yine bağla usb den pc ne. Sorunun çözülmesi gerekli..

..| DualCore AMD Athlon 64 X2, @ 2500 MHz (12.5 x 200) 4800+ ||SAPPHIRE - PE-AM2RS690MH Motherboard HDMI ÇIKIŞ ATI VIDEO OPTIMIZASYON TEKNOLOJISI ||2x1Gb DRR2 800Mhz ||ATI Radeon HD 2600 XT (256 MB)||Samsung 753DFX 17" ||Creative Audigy 2 ||Jazz 5+1 System ||SAMSUNG SP0802N (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) ||SEAGATE 320 GB SATA2 7200.10 Dikey Yazım 16 MB NCQ || NEC - 3551A || SkyStar2 3x90cm Çanak ||GigaByte Gsmart i350 VGA @ 2.6" 640 x 480 256k @ 520mhz MarVeL CPU|..
extreme_2007

21 Şubat 2008; 8:53:57 

@KoNFi öncelikle cevabın için teşekkür ederim.

aynı bilgisayarda asus m530 pda'i olan bir arkadaşım takıyor çalışıyor, hp6915 olan arkadaşım takıyor çalışıyor fakat ben i300'ü takınca usb algılanamıyor hatası veriyor. bilinmeyen aygıt olarak "Evrensel seri yol denetleyicisi" nin altına atıyor. normalde ağ bağlantılarımın altında "Windows Mobile Based Device" diye görmesi lazım. Dün akşam evde tekrar uğraşırken bir sefer daha bağlanabildi ve ağ bağlantılarımda sorunsuz olarak gördü. sonra tekrar usb kablosunu çıkarıp takınca görmedi, tutarsızlık var.

bazen de ağ bağlantılarında "Windows Mobile Based Device" olarak görüyor fakat "!" işareti ile.

bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.

http://image.donanimhaber.com/image.php/upfiles/404418/CFD0071C8EB942C39B1412367EAD4786.jpg
2007 Megane II Sedan 1.5 Dci 80 Hp Extreme Duman Gri
ozgurdeniz65
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

21 Şubat 2008; 16:21:14 

merhaba,
öncelikle mesajlar için teşekkürler..
benim 2 senedir 6630 telefonum var ve son bir haftadır motorola l9 (çekilişten kazandım) telefonum var..artık baydı bunlar insan ister istemez merak ediyo windows mobile nasıl birşey diye...
sormak istediğim bazı sorularım var.umarım yanıtlarsın..
(karışmasın diye yazıyorum sırayla)

1- ben asus bilgisayarımı çok sewdim.telefonu da iidr herhalde..
p525 , p526 , p535 modelleri var kafama yatan

tip olarak bunlardan p525 ve p526 hoşuma gidiyor...p535 hiç tipim değil:)
özellik olarak wireless özelliği bulunan p525 hoşuma gidiyor( o daha eski herhalde.. win.mob. 5 kullanıyor.gerçi bilmiyorum wm 6 ile ne kadar farkı var ya da yükseltilebiliyor mu?)

her neyse asus hakkındaki sorularım bunlar..

2- i300 ü tavsiye eden bir telefoncu yakınım var.. ancak i350 nin artıları ne olur? özellikle fiyatları çok mu farklı? memnun musun en önemlisi gps falan çok önemli benim için....(bu devirde artık..)

asus modelleri arasında kaldım g-smart sanki biraz dayanıksız gibi duruyor öyle mi acaba??

çok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdeniz65 -- 21 Şubat 2008; 17:09:26 >
rfakiri

22 Şubat 2008; 2:30:51 

arkadaşlar herkese selam. bende asus p535 alacaktım. ama i350 görünce bunu almaya karar verdim. ben hiç pda kullanmamış biri olarak i350 de çok sıkıntı yaşarmıyım? GPS olayını çok merak ediyorum. Yanında gelen navtürk demo mu yoksa full sürüm mü? ne kadar kullanabiliyoz. son olarak bu pdayı kullanırken yapamam gerekenler nelerdir? ayarlar vs. hiç bir bilgim olmadığı için ve işin ehli arkadaşlar burda olduğu için sormak istedim.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

tovbe35

22 Şubat 2008; 8:53:10 

Artık NAVTURK'ü yanında vermiyorlar diye biliyorum , bunu tekrar araştır.
Telefona gelince başlangıç telefonu olarak uygun olabilir. Çünkü ileri seviyede kullanıcı arkadaşlarda Ram yetmemesi sorunu oluyor. Bunun yanında fiyat/özellik oranı iyi bir pda'dır.

FUJITSU AMILO LI 1718
GSMART I350
CANON SX100 IS
beklen

22 Şubat 2008; 10:00:14 

Sevgili arkadaşlar son zamanlarda bazı mesajlara bakıyorum ki, neredeyse bu topiğin açılmasından beri cevaplanan tüm soruları bazı arkadaşlar tekrar tekrar sorup topiği şişiriyorlar.

Lütfen ama lütfen bu topiğin tüm sayfalarını okuyun , tüm cevaplanabilecek sorular cevaplandı.

Şişirmeyin konuyu.

Saygılarımla

rfakiri

22 Şubat 2008; 22:00:21 

arkadaşlar selam. bugün makineyi aldım. gerçekten beklediğimden çok daha iyi çıktı alet. NAVTURK için 512 hafıza kartı verdiler. 1 GB diye biliyodum. Ama olsun NAVTURK versinler gerisi önemli değil. Makineyi alınca heyecanla açtım. WM 6 İngilizce kurulu. Ama nasıl türkçe yapacağımı bimiyorum. Galiba yarın teknik servisi arıcam. İçindeki aksesuar sorunsuz geldi. Kalemlerde bir problem yok. Bir sürü cd çıktı napcağımı bilmiyom. Bir kafede wlan ile intenete girdim. msn açtım. msjlaştım. gerçekten çok süper oluyo. GPS deneyemedim. Ama inşallah yarın deneyecem. Tek kusur olarak KILIF olayı yok. içinden çıkmıyo.
ben yeni bir PDA kullanıcısı olarak galiba ihtiyaçlarımı karşıulayacak. benim gibi yeni olan arkadaşlar için önerebilirim.

Aslında aklımda ASUS P535 almak vardır. ama birkaç özelli üstün olduğu için bu makineyi aldım. eğer bir asus pda bulursanız ilk açılış sayfasını makine ile karşılaştırın. VGA ekran farkını çok iyi anlayacaksınız. bizim arkadaş asus alcak. bunu beğenmedi. artık onunla kapışırım. :)

son olarak bulamadığım tek şey kullandığım bütün programları kısayol olarak STAR a atıyo. bunu nasıl önleyecem bilmiyom. herhalde artık zamanla sora sora öğrenerim. :)

rfakiri

22 Şubat 2008; 22:37:58 

tövbe35 weblebi.com a sordum bilmiyoz dediler. distrübütür firmaya soralım biz size dönelim dediler. sonra beni aradılar navtur yok yanında vermiyoz dediler. bende genccelli aradım. navtürk yanında hediye dediler. (WEBLEBİ.COM demeki içindeki NAVTURKu alıyo. Ayrıca açılmamşı kutu göndermiyorlarmış. kendi teknik servisleri denemek, makinenin parçalarının çılışıp çalışmadığına bakıyorlarmış! sanırsam iyilik olsun diye) bazı arkadaşlara navtürk gelmiş forumdan okuduğum kadarıyla bazılarınada gelmemiş. ben en garanti olarak gençcell in bulunduğum ildeki hangi firmalarla anlaşması olduğuna baktım sayfalarından. sonra o firmalara giderek derdimi anlattım. bu makineden alcam getirtebilir miyiz dedim. ama açılmamış kutu istiyom dedim. sağolsunlar getirdiler. hemde internetteki fiyatına göre. kutu açılmamıştı. içinden navturk çıktı.

ya bana şans eseri navturk çıktı. yada bu adamlar gerçekten navturk koyuyo ama aracı firmalar hafızakartlarını alıyo. Artık orasını ahirette görecez. :)

sulbas

25 Şubat 2008; 12:24:41 

@rfakiri kaça aldın cihazı kardeş?
rfakiri

26 Şubat 2008; 0:35:34 

@sulbas 850 YTL kdv dahil. ya arkadaşlar kılıf olayını halledemedim. bilen biri var mı acaba???

tovbe35

26 Şubat 2008; 9:40:49 

quote:

Orjinalden alıntı: rfakiri

@sulbas 850 YTL kdv dahil. ya arkadaşlar kılıf olayını halledemedim. bilen biri var mı acaba???

rfakiri bende uyduramadım bir kılıf. Bulan arkadaşlar var ise nerden bulduklarını lütfen burda paylaşsın.

FUJITSU AMILO LI 1718
GSMART I350
CANON SX100 IS
sulbas

26 Şubat 2008; 20:09:50 

yer manisa, dün burdaki gencell bayisini aradım elinde yokmuş, istanbul dan sordu. 825 kdv dahil fiyat verdi. ama peşin fiyatına taksit yapamam dedi durdu ayar oldum adama
KoNFi

26 Şubat 2008; 22:06:37 

Şu kılıf olayı çok sıkıcı :) yaw istanbullu arkadaşlar bi iyilik yapsanız size havale göndersek şu kılıfı alıp bize gönderseniz. :)
bulamayacağız telefonun kılıfını mındar olacak cebimizde güzelim pda.

..| DualCore AMD Athlon 64 X2, @ 2500 MHz (12.5 x 200) 4800+ ||SAPPHIRE - PE-AM2RS690MH Motherboard HDMI ÇIKIŞ ATI VIDEO OPTIMIZASYON TEKNOLOJISI ||2x1Gb DRR2 800Mhz ||ATI Radeon HD 2600 XT (256 MB)||Samsung 753DFX 17" ||Creative Audigy 2 ||Jazz 5+1 System ||SAMSUNG SP0802N (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) ||SEAGATE 320 GB SATA2 7200.10 Dikey Yazım 16 MB NCQ || NEC - 3551A || SkyStar2 3x90cm Çanak ||GigaByte Gsmart i350 VGA @ 2.6" 640 x 480 256k @ 520mhz MarVeL CPU|..
rfakiri

27 Şubat 2008; 19:31:44 

arkadaşlar kılıf olayına çakma bir çözüm buldum. :) Şimdi HTC Touch Dual PDA'nın boyutları bizim makineye çok yakın. İnternetten şu adresten kılıfa baktım. http://tr.beyzacases.com/pd-htc-touch-dual-leather-case---flipsr---black.cfm
Kılıf çok güzel. Fakat almadım. Çünkü taksit olayı yok. Tek çekim istiyorlar. Tek çekimde beni kasar. Onun için şimdiik vazgeçtim.

Aynı şekilde HTC TYtn II Kaiser boyutlarıda yakın bizim makineye. Onun için uygun kılıf ise bu adreste mevcut. Fakat orasıda havale istiyo. Oda bana uymuyo. http://www.aletedewhat.com/asp/show_stock.asp?product=161-08-05-01

İlgilenenler arkadşalar için linkleri verdim yukarda. Belki işinize yarar. Alıp deneyen varsa yorumları yazabilir. Ayrıca bu iki sitede bütün PDA ve iPodlar için kılıf bulmak mümkün. Eğer tekrar PDA alırsam önce kılıf olayına bakacam. Sonra makinada karar kılıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfakiri -- 27 Şubat 2008; 19:43:15 >

rfakiri

27 Şubat 2008; 19:36:07 

quote:

Orjinalden alıntı: sulbas

yer manisa, dün burdaki gencell bayisini aradım elinde yokmuş, istanbul dan sordu. 825 kdv dahil fiyat verdi. ama peşin fiyatına taksit yapamam dedi durdu ayar oldum adama

sulbas senin sorduğun adam uyuzluk yapmış. ben karabükteyim. aldığım yer getirtemeseydi bende ankaradan almayaı düşünüyodum. benim bi ankara yapmam yol+yemek+ankara işi ulaşım+gezme falan 100 YTL bulcaktı. Netteki fiyatı en ucuz 825 YTL (KDV Dahil) Ankaradan alsam 925 YTL gelcekti. burda ki bayii 850 YTL getirdi. yalnız geçen gün faturaya baktım. Adam bana 780 YTL fatura kesmiş. Demek ki gerisi indiregandi yapmış (RECEP IVEDIK) ama olsun. gene benim istediğim fiyata geldi. adam bide 2 karttan çekti üstüne 6 taksit yaptı. Allah razı olsun nediyeyim. Bundan sonra hep o bayiiden gidip alcam. sen başka bayii bak bence.

Arkadaşlar son bir not. PDA aldığım gün eğer ordan olmasaydı teknosadan P535 almayı düşünüyodum. Fiyatı 1070 YTL idi (KDV dahil) makinayı aldım. Teknosa girdim. Teknosacılar yarım saat içinde 1070 Fiyatı, 855 YTL (KDV Dahil) çekmişler. 215 YTL indirim. Artı bana göre teknosa 855 YTL fiyattan hala kar yapıyo. Artık kimbilir bu makinanın teknosayı girişi ne kadar. ben galiba 500 YTL falan diye düşünüyom. Karar verdim. Bundan sonra Teknosa'yı hayatımdan çıkarıyorum. Bir daha ordan alışveriş yapmıyacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfakiri -- 27 Şubat 2008; 19:40:44 >

onurdurust

29 Şubat 2008; 8:59:39