Arkadaşlar şok üstüne şok yaşıyorum. Dün gelen kargodan navturk paketi çıkmamıştı ve dolayısıyla 1 gb lik mini sd kartta. Ve bunu sizinle paylaştım sonra tekrar inceledik gelenleri en öenmlisi kargo ile gelecek olan faturası da çıkmadı ayrıca ayrıca Stylus kalemlerden bir tanesi kırık daha doğrusu başındaki siyah yer çatlak çıktı. Ayrıca 12 € karşılığı yaptırdığım sigorta poliçesi de çıkmadı. Tam bir şoktayım. Ve ben bu ürünü kendime değil bir arkadaşıma, yardımcı olabilmek için ben vesile oldum burdan alması için. Tavsiyem ürününün kendisini ve kutu içeriğini görmeden almayın. Görerek dükkan dan almak daha mantıklı. Ve iki arkadaşım istiyordu 2 tane alacaktık diğeri sen al gelsin bir görelim ben ondan sonra sipariş veririm dedi. Şimdi ucuz kurtuldum diyor. Diğer ürünleri bilmem ama en azından bu ürün için hepsiburada dan sakın almayın. Gelişmeleri size buradan yazarım.Maalesef makinanın tadına varamadan değerlendirmeleri yapamadan bu tip olaylara şait oluyorsunuz. Ama hayatın gerçekleri uayrmakta vazifemiz.
arkadaþlar demekki gsmart için denilen kalitesiz mazeme yorumu doðru oluyor... kullaným baþladýðýnda ürünün kalitesi anlaþýlmaya baþlýyor.. þimdi soruyorum neye yarar VGA ekran kullanamadýktan sonra dimi ama ??? gene anlaþýldýki PDA, ya HTC, ya ASUS olucak
Arkadaþlar kalemler gerçekten üretim hatasýndan kaynaklanan sorundan öyleymiþ fakat ben bugün itibariyle Dürüst kardeþlere kalemlerini yolladým. Eðer maðdur olan baþka arkadaþlarda varsa hemen yardýmcý olmaya hazýrým.
Arkadaþlar Kalem Sorunumuzda Çözülmüþ Bulunmakta.Bozulan kalem kadar Bu gün kargoya verimek Üzere (C.o.n.d.o.r) Murat bey tarafýndan Yeni kalem yollanmýþtýr.Teþekkürlerimi Ýletiyorum ..
@nemesis4565
Arkadaþým Ürün Kesinlikle Kalitesiz deðil.Sadece kalemlerinden küçük bir sorun yaþadýk onuda Hemen kýsa bir süre içerisinde çözmüþ bulunmaktayýz.Vga ekran zaten kullandýktan çok iþe yarýyor þayet þuanda büyük bir zevkle kullnýyorum sizde kullanýnca anlarsýnýz.
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi BuGrAx -- 8 Ocak 2008; 17:48:09 >
Gigabye i350 ilk izlenimlerim: Önceki cihazým: Qtek s200 idi.
-Sanýrým VGA ekranlý oldugundan, bana cihaz biraz yavaþ gibi geldi. Umarým rom update'lar ile bu sorunu giderirler. -Bir önceki maddeki dezavantaj ekranýn kalitesi sözkonusu olduðunda kocaman bir avantaja dönüþüyor. Renkler, görüntü kusursuz -Ram miktarý 64mb hiçbirþey yüklemeseniz içine, 24 mb kullanýlabilir hafýza kalýyo, keþke bunun miktarýný biraz arttýrsalarmýþ. -Wireless, GPRS, GPS kusursuz çalýþýyor. -Pil ömrünü çok kýsa buldum, sanýrým VGA ekran olduðundan. 1 gün ancak dayanýyor, Bugrax arkadaþýn bu konudaki yorumlarýný bekliyorum. -Kamerasý idare eder. Ancak auto-focus yapmakta çoðu zaman baþarýlý olamýyor. Yine Bugrax'tan yorumlarýný rica ediyorum bu konuda. -Ýnternet explorer High-Resolution adlý bir modda çalýþabiliyor. Bu da neredeyse tüm sayfayý görmenizi saðlýyor. Bu mükemmel. Ama yine de özellikle bu cihazda mükemmel çalýþtýðýný gördüðüm Opera Mobile'dan þaþmayýn bence. -SD kart gelmediði için hepsiburadadan Navturk yazýlýmýný deneyemiyorum maalesef
Özetle bence cihaz çok güzel ama Rom güncellemelerine ihtiyaç var gibi görünüyor. Çok iyi hatýrlýyorum S200 'ümü ilk aldýðýmda cihaz sýk kilitlenen, yavaþ çalýþan birþeydi. Satarken ise hýzlý ve stabildi. Bunlar hep rom update'leri sayesinde idi. Umarým Gigabyte bu konuda bizi yanlýz býrakmaz.
Arkadaþlar 2 günlük genel bir özet yapayým. Madde madde yazýyorum,
+ Ýçtenlikle söylüyorum ürünün kendisi dýþ kasasý genel görünümü çok þýk ve kaliteli. + Kalemi maalesef üretim hatasýndan dolayý baþ kýsmý çok hassas. Baþ kýsmýndaki siyah plastik yer çatlayýp hemen elde kalabiliyor Resmini ekte koyuyorum daha net anlarsýnýz. +Hepsiburada.com dan aldýðýmýz üründe bazý sorunlar yaþadýk. Fatura gelmedi dedik fakat faturasýný kargo þirketi yanlýþlýkla yanýnda götürmüþ ertesi günü geldi. Cep Kaskosu da o faturaday dý o yüzden kasko sorunu da ortadan kalktý. Bazý programlar için cd istiyordu cd ye gerek yokmuþ promlar klasorunun içinde varmýþ ordan yuklemek gerekiyormuþ. Kýrýk çýkan kalemi gönderin dediler gönderdim yenisini yollayacaklarýný söyledir ki bu konuda distribütor firmadan Murat bey devreye girdi ayný gün sorunumu çözdü tekrar teþekkürler kendisine. Geriye eksik gelen sadece 1 gb lýk mini sd kart+navturk kaldý. 1 gb lýk mini sd kart ayrýca verine bir ürün deðil arkadaþlar. Navturk paktinin içinden çýkýyor. Sebebi de navturk yazýlýmý bu sd kartýn içinde. Direk olarak kartý makineye takýnca sd karttan çalýþtýrýyorsunuz programý. Yani Navturk paketinin içinde sd kart. Yani eksik olan esasýnda sadece Navturk. Distribütor firma sadece telefonu hepsiburada.com a gönderiyor onlarýn navturk ile bir ilgisi yok. Hepsi burada.com navturk u içine koymayý unutunca ürün eksik gelmiþ oluyor. Özetle þu anda sadece navturk ve kýrýk çýkan stylus kalemlerinden biri ni hepsiburada.com dan bekliyorum. +Eðer içindeki turkçe kullanma programýný silerseniz epeyce yer açýlýyor ana bellekte (kullanmak istemezseniz) +Pil ömrü bu kadar özelliðe ve ekrana göre bence iyi bile. Zaten usb de senkronize ettiðiniz anda otomatik þarj da oluyor. +Eksik çýkan Navturk için en kötüsünü düþünüyorum - bir adet 15 ytl ye mini sd kart alýrým içine baþka arkadaþlarýmdaki navturk programýný atar çalýþtýrýrým veya igo diye çok güzel ve ücretsiz bir program var onu koyarým çalýþtýrýrým gps i. Toplamda 15 ytl maliyeti olur- +cd de kullanma kýlavuzu ve active sync programý çýkýyor sadece senkronize edebilmeniz için.
Arkadaşlar hepsi buraya . com a verdiğim siparişi iptal ettim, sadece burada yazılanlar değil, başka sebepleri de oldu, size söz verdiğim telefonun kutusunun açılması videosunu yapamayacağım.
Site de siparişin iptal olduğu ve geri ödemenin yapılacağı yazdı ama banka hareketlerinden değişme olmadı, bankanın sipariş iptali hemen olmaz zaten de, iptal işinde geçekten problem çıkartıyorlar mı yoksa dürüstler mi öğreneceğiz bakalım.
Eğer sorunsuz bir şekilde sipariş iptali olursa, duruma göre tekrar, teker teker alabilirim. Sonuçta bu siteden daha fazla güvenebileceğim bir site göremiyorum.
Bu sabah kredi kartı bilgilerimi kontrol ettirdiğimde, çekilen tutarın(taksitli) aynı şekilde geri işlem yapıldığını(taksitli) gördüm.
Yiğidi öldürsekte hakkını yeyemek gerekir. İşi uzatmadan, sorun çıkmadan işlem sonlanmış oldu. İleride tekrar alışveriş yaparım, muhtemelende yapacağım. Ama mümkünse çoklu değil, tekli veya az adetli olarak yaparım. Gelelim cihazı alamamama. Hem cihazı almak istiyorum, hem daha tam olarak güven sağlayabilmiş değilim. Tamire cihaz gitti mi? Ne kadar zamanda tamir olur. Firmanın yeni olması, avantaj olduğu gibi dezavantaj da olabilir.
Son olarak ayın 20 sinde yüksek sınavlarım var. Eğer erken alırsam ders çalışmayacağımı biliyorum. Beklemedeyim.
Not: Cihazın bir iki eksiği var, denildiği gibi RAM 128 MB olsa çok daha iyi olurdu, bendeki 6515 in RAM ı 64 MB ve birçok program yüklü, yinede istediğim zaman 30MB nin üstünde RAM açabiliyorum. Fakat hafıza kartları, şu anki RAM lara yakın bir hız sağladığı için çok olumsuz bir yanını da görmüyorum.
@beklen arkadaþým Ben i350den Önce Genellikle Hep Nokia Kullandým.Onlarýn Pil süreleri daha iyidi.Ancak Bu telefonunda kesinlikle Kendi kapasitesine göre pil süresinin iyi olduðunu Düþünüyorum.Telefonu Ýlk aldýðýmda Pil süresi benim için 3 veya 4 saat falandý.Neden diye sorarsan Yeni almanýn Heyecaðýný Ve Çözme Hevesin den Dolayý.Þu anda Bana 2gün gidiyor.Sabahlarý Okula giderken Müzik dinlemek, Gün içinde yaptýðým bazen 1-2 görüþme, Akþamlarý Msj atma falan gibi Kullanmalar Bana 2gün boyunca kullanmama Ýzin veriyor.Hergün þarj ettiðimden dolayý Sýkýntý yaratmýyor Bana.Bitmesede Þarj ediyorum.Pil olarak benim hiç yarý yolda Býrakmadý diyebilirim.
Kamera Konusuna gelince.Alette 2Mp AutoFocus lu Kamera Mevcut.Bundan Çok büyük bir performans Bekliyemeyiz Tabikide.Benim için yeterli Seviyede bir Kamera Ben genelde Okulda veya Arkadaþ Ortamýnda Güzel bir anýn Fotografýný çekmek için Kullanýyorum.AutoFocus Konusundada Telefon Uygun Olan en güzel aný yakalamak için konulmuþ bir sistem.Genellikle çektiðim Fotolarda Sarý renkte bir çerçeve yapsana Gayet iyi geçiyor.Bazende sarýda Yapmýyor.Yani benim rahatsýz olarak derece etkilemiyor AutoFocus Olayý.Foto çekme Modunda Gayet hoþ özelliklerde Mevcut Örneðin Macro, Manzara, Profil, Gece çekimi gibi.
Hem Kamerada Hemde Video Modunda SiyahBeyaz, Sarýmsý, Negativ, Kabartmalý, Çizgi Filim Tarzý gibi birçok Özellik mevcut. Flash Kendi iþini yerine gitiriyor ama biraz daha iyi olabilirmiþ.Biraz daha kuvvetli.
Video Modunda Ýse bence çok önemli bir özellik olan Video çekme Formatýdýr.Formatlar Arasýnda WMV, 3GPP, MPEG4.Bu özelliðin olmasý benim Hoþuma gitti hernekadar Sýk Sýk video çekmesemde Çektiðim Zaman iþime Yaramakta. Ý350Kullananlara Bir ip ucu: ''NO'' Tuþuna 1-2 Sn basýldýðýnda Arkadaki Flash Devreye giriyor Ve Fener Görevi Görüyor.
Ýnternet explorer High-Resolution olayý çok güzel.Bende önceden Opera Kullanmýþtým.Ama ÝE alýþýnca daha hýzlý ve güzel olduðunu Anladým.Þu anda ÝE kullanýyorum
@onurdurust Abimide koyduðu resimde görüldüðü Üzere Kalemi aynen böle Çatlamýþtýr.Ancak benim Çatladý Sonra ortadan 2ye Ayrýldý.
benim styluslardan bir tanesi çatlak deðil resmen kýrýk çýktý baþýndaki siyah kýsým. diðeri de normal kullaným sýrasýnda yerinden çýktý. bu konuda ne yapmam gerekiyor? genccell'in yenisini gönderdiðini söylüyorsunuz genccell'e nasýl ulaþabilirim? hepsiburada'ya bu konuda ve çýkmayan navturk hakkýnda mail attým ama hala cevap gelmedi.
Kalem konusunda sýkýntý yaþayanlar bana ulaþtýklarý taktirde direk ya burdan gelip alabilirler ya da kargoyla gönderebilirim. (www.genccell.com adresinden iletiþim bililerine ulaþabilirsiniz.) NAVTURK konusunda da HEPSÝBURADA'nýn bir suçu yok. NAVTURK ve miniSD olayý bir þekilde kýsa süre içinde çözülecektir. Ben elimden gelen herþeyi bütün içtenliðimle yardýmcý olmaya çalýþýyorum. Aksaklýklar olduðu için kusura bakmayýn lütfen. Biraz sabýr ve anlayýþ gösterildiði taktirde çözülemeyecek birþey yoktur. :) Saygýlarýmla