Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: !Gsmart i350 incelemeri! |<ANA TOPİC>| Burada Buluşalım :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: !Gsmart i350 incelemeri! |<ANA TOPİC>| Burada Buluşalım :) Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
djalpha

1 Ocak 2008; 14:26:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

[+] Sevgili Bugrax telefonda dahili telesekreter bulunmakta;
[+] Asuslar ile bu telefon arasındaki fark asus Palm gibi elde his yaratmakta bu telefon ise cep telefonu gibi oturuyor ve pda ve gps...
[+] Kasa ve ağırlığı tam kararında bundan hafifi olmamalı bundan ağırıda olmamalı. Ele oturuyor güven veriyor. Sanki iphone var avucunuzda fakat iphone gibi her an kayıp gitmez. Çerçevesi sanki lastik kaymayı engelliyor.
[+] kasa güven veriyor emsalleri gibi mika değil.
[+] piyano siyahı parmak izi kalır üzerinize bir sürersiniz parlar. Bu açıdan da çok iyi ve beyazını hiç sevmedim.
[+] Arka plan sesi denedim enteresan fakat kırk yılda bir işe yarayabilir gibi düşünülebilir, bence özelliği avantaja çevirmek sizin elinizde.
Bir çok kişinin aklına gelen gibi olmadığınız yerdeymişsiniz havası vermektense arkadaşınızı arayıp arka planda ona mutlu yıllar dinletmek yada sevgilinizin sevdiği şarkıyla ona yalvarmak daha yaratıcı olabilir :)
[+] Konuşmalarınızı karşılıklı (ahize+mic) kaydedebiliyorsunuz.
[+] Ekran netliği tartışılmaz masa üstündeki LSC bilgisayarınız avucunuzun içindeymiş gibi hatta ondanda net ve parlak. (mutlaka pili etkiler sizde özel (pencere) tuşuna basılı tutup parlaklığı gerekmediği zamanlarda minimuma indirin)
[+] Evet windows tuşuna basılı tuttuğunuzda özel bir menü geliyor ve profil seçebiliyor, parlaklığı ayarlayabiliyor, sadece ekranı kapatabiliyor (power ile tekrar açılır), tüm programları sonlandırabiliyorsunuz.
[+] Kameraya ve görüntüye bu konuda çok yer vermişsiniz bana göre fotoğraf çekmeyi hedefleyen zaten yanına 10 mg pixellik makinesini alır şu konserde çekim yapanları hala anlamış değilim. Kameranı yanına al zaten biletin cebindeydi kamerada götür hiç değilse ilerde evladında izleyebilsin çünkü emin olun ceple çekilen foto ve videolar pek saklanmamaktadı ! Asla minik bir mercekten net görüntü üzeerinde 6 mg pixel yazsada alamazsınız ışığa doyamaz. İyi foto eşittir geniç çaplı mercektir.
[+] wifi sorunsuz çalışmakta, explorerde site gezmek harika full ekranda görebilirsiniz fakat zaten sörf için telefon alınmaz, gerektiğinde kullanabilirsiniz lütfen masaüstü bilgisayarı beklemeyin.

Keşke Olsaydılar
[-] Ortadaki Jog keşke ipodlar tipinde olsada onlar gibi dönebilseydi. Menüler rahat gezilirdi.
[-] Genelde ekranın sol ve sağ altında seçim menüsü var keşke haman altında o menülere tıklayabileceğimiz mini buton olsaydı kalemi çıkarmak yada tırnağı sivriltmek zorunda kalmasaydık.
[-] bende imate den geçiş yaptım keşke kalemi sağ üstten takabilseydik.
[-] solağım keşke imate deki gibi power tuşu tepede değil sağda olsaydı ve keşke şimdiki gibi zor tıklanabilir değilde hafif kabarık olsaydı
[-] Edge ve 3G için kamera yok. (umurumda değil 3G gelsede ilk yıl kesin pahalı olacaktır bu milleti yamyamlar ucuza konuşturmak eğlendirmek istese 30 ytll konuşmaya 55 YTL vergi ıvır zıvır koyup 85 ytl'ye şişirmezlerdi. Demekki 2 yıl 3G kullanamayacağız o zamana bu telefonu zaten değiştiririz.
[-] GPS anteni keşke daha iyi çekse cam dibinde dahi bizim burada bulamadı camdan çıkarttım sorun yok buldu.
[-] Windows klasikleri wm6 da devam ediyor tüm programlar kapalı olduğu halde kamera tuşuna tıklayınca hafıza yeterli değil programları kapatın yazısı çıkıyor resetten sonra düzelecektir.
[-] Hanım çağırdı gidiyorum akşama devam .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djalpha -- 1 Ocak 2008; 14:26:21 >

Legend.

Sisteme Gözat

1 Ocak 2008; 22:35:50 

@djalpha gerçekten güzel bir yazı olmuş topic i renklerdiğin için teşekkürler.Galba alıcak arkadaşların kafalarında bişiler oluşmaya başlamıştır

..| İntel E6750 2,66 @ 3,65 Gunluk @ 4,00*max|| GigaByte P35C-DS3R Motherboard || Geil 2x1Gb DRR2 800Mhz @ 1066Mhz*max || XFX 8600GTS XXX ED || SEAGATE 320 GB SATA2 16 MB NCQ || RaidmaX SMILODON Black Kasa || FSP EPSILON 600W || ASUS - 1814BLT SATA || Sycthe Ninja Plus+ || Toshiba 32'' LCD Regza || SonyEricsson Walkman W910i |..

IPhone 16Gb
zaftolga

2 Ocak 2008; 0:04:41 

merhaba arkadaşlar ;

bataryası kaç gün gidiyor ?

zaftolga

2 Ocak 2008; 0:07:57 

birde sizce ASUS M530w mi gmart i 350 mi ? ikisinin arasında kaldım .

nemesis4565

2 Ocak 2008; 0:38:14 

valla bu gidişle önümüzdeki ay bende i350 alıcam galiba daha iyi bir tercih göremiyorum artık.... p535 var oda baya eskidi artık... i350 hiç değil ise yeni bir cihaz daha... umarım pişman olmayız i300 için denilen kalitesiz mazeme, kırılıcakmış gibi duran tuşlar vs. şeyler umarım i350 de yoktur.....

Klæl

2 Ocak 2008; 1:09:59 

Bu cihazda smartdial var mı acaba?

Ben hep HTC cihazları kullandım, bunlarda var ama Gigabyte'larda var mı şüpheye düştüm. Kullananlar cevaplayabilirse sevinirim:

Not: smartdial ile, numara tuşlarına basında rehberdeki kişileri T9 benzeri bir yöntemle buluyor. Yani mesela önce 3(DEF) sonra 6(MNO)'ya bastık, adı EM ile, EN ile veya DO, FO ile başlayan kişiler varsa hemen listeliyor. Bu olmayınca arama yapmak biraz zorlaşıyor.

MSI VR330 (Sempron 3600+, 1536MB RAM)
Gigabyte gSmart i350 (Marvell 520 MHz, VGA, 256MB ROM, 64MB RAM, GPS)
alialgan

2 Ocak 2008; 9:43:28 

arkadaşlar dokunmatik ekran mevzuusnda cahilim. Bu kalem olmadan da kullanabiliyoruz değil mi?? Mesajlar kolay yazılıyor mu? Araba kullanırken felan zor olur mu olmaz mı dokunamatik ekran ?

alialgan Grande Punto 1.4 77 Hp Active T.Grisi. Adana
kasif

2 Ocak 2008; 10:32:11 

Araba kullanırken mesaj yazmak zor oluyor, ama sadce bu telefon ile değil bütün telefonlar ile sorun oluyor. Hem diğer araçların içindeki insanların hayatını hem kendi hayatını tehlikeye atmış olursunuz.

Dokunmatik ekranlar için tasarlanmış onlarca klavye programı var. Eğer çok mesaj atan biri isen bu klavye programlarını gözden geçirin derim.

Şöyle bir kıyaslama yapabilirim, oto yolda yolda dokunmatik ekran ile yazı yazmak, arazide giden bir araç içinde laptop kullanmaya benzer.

www.kasif.org
alialgan

2 Ocak 2008; 10:40:58 

cevap için teşkkürler. Arabada mesaj yazma konusunda Uyarını anlayabiliyorum fakat sadece bi kriter olması açısından sordum:))
quote:

Orjinalden alıntı: kasif

Araba kullanırken mesaj yazmak zor oluyor, ama sadce bu telefon ile değil bütün telefonlar ile sorun oluyor. Hem diğer araçların içindeki insanların hayatını hem kendi hayatını tehlikeye atmış olursunuz.

Dokunmatik ekranlar için tasarlanmış onlarca klavye programı var. Eğer çok mesaj atan biri isen bu klavye programlarını gözden geçirin derim.

Şöyle bir kıyaslama yapabilirim, oto yolda yolda dokunmatik ekran ile yazı yazmak, arazide giden bir araç içinde laptop kullanmaya benzer.

onurdurust

2 Ocak 2008; 11:22:13 

Arkadaşlar bu telefonu piyasada görmeden elinize almadan sakın gidip başka pda almayın hele p535. İkisini yanyana getirenler ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklardır. (p535 i kötülediğim için değil i-350 yeni çıktığı hem özellik olarak hem dış görünüm olarak çok daha iyi olduğu için)

Elle mesaj yazmak fantezidir arkadaşlar tabiiki yazılır yazılmaz değil ama gereksiz bir uğraş olacaktır. PDA mantığına ve kullanışlığına terstir.
Batarya olayı her telefonda ve cihazda olduğu gibi kullanıma bağlıdır. Ben devamlı şirkette Outlook ile senkronize ettiğim için bilgisayara devamlı bağlı kalıyor bu sürede de şarjı hep doluyor. Ama tahminimce ortlama kullanımn ile 2 gün rahat gider.
Smartdial arama var ister sık aradıklarının listesini yaparsanız sadece 5-10 numara ne kadar isterseniz çıkar, ister aşağıya doğru basılı tıtarsınız baş harfleri sadece A ile başlayan B ile başlayan veya atıyorum M ile başlayanlar çıkıyor. Ayrıca ister sadece isimden veya numaradan Klæl arkadaşımızın dediği gibi de aratabiliyorsunuz örnek ork derseniz listenizdeki orkun orkan orkcan gibi isimler gelir. Numara içinde aynısı geçerli 2784 derseniz içinde 2784 geçen numaraları getirir size. Örnek 0532 784 11 11 veya 0555 123 27 84 veya 0543 127 84 11 gibi.

alialgan

2 Ocak 2008; 11:38:50 

Ben GPS ve wi-fi si olan bir cihaz alacağım. N95 8Gb ile bu cihaz arasında kaldım gibi bişe. Windows Mobile tercih sebebim çünkü motorolo mpx200 kullanıcısı olmamdan dolayı winmobile alıştım. Dokunmatik ekrandan beklentim meşguliyt anında kalem çıkarma derdi var mı yok mu? anladığım kadarıyla yok....

nemesis4565

2 Ocak 2008; 14:25:42 

anlıyorum yorumlarınızı... benim en çok dikkat ettiğim şeyler ; wifi ile nete bağlı iken sitelerde rahat dolaşa bilmek??? mesela xuqa.com atlı java tabanlı siteye girip oyun oynaya bilirmiyim??? n95 ile giriyodum fakat oyun oynıyamıyodum flash programı açmıyordu.... birde n95 gps bağlantısı çok kötü idi çok zayıf sinyal alıyordu bu yüzden uyuz oldum ve komik bir rakama hemen sattım 2 ay önce... şimdi gene böyle şeyler yaşamak istemiyorum açıkcası??????

Legend.

Sisteme Gözat

2 Ocak 2008; 20:25:34 

nemesis4565 arkadaşım youtube den birçok video izledim i350de ilk girdiğimde benden flash istedi yükledim sorunsuz izleyebilirim.Dediğin xuqa.com adlı siteye girip oyun oynamayı denicem sana yorumumu yazarım.

Teşekkürler

..| İntel E6750 2,66 @ 3,65 Gunluk @ 4,00*max|| GigaByte P35C-DS3R Motherboard || Geil 2x1Gb DRR2 800Mhz @ 1066Mhz*max || XFX 8600GTS XXX ED || SEAGATE 320 GB SATA2 16 MB NCQ || RaidmaX SMILODON Black Kasa || FSP EPSILON 600W || ASUS - 1814BLT SATA || Sycthe Ninja Plus+ || Toshiba 32'' LCD Regza || SonyEricsson Walkman W910i |..

IPhone 16Gb