arkadaşlar bu cihaz kafama yattı özellikle son günlerde gps i olan bunun gibi cihazları araştırıyorum sanırım fiyat ferformans olarak en uygun olanı bu. hepsiburada.com fiyatı kdv dahil 699 ytl almak için biraz daha beklemelimi acaba ne dersiniz?
Fiyatı daha da fazla düşmeden piyasadan kalkabilir. Fiyat performans olarak iyi diyebiliriz ama kalite problemleri ve RAM yetersizliğini dikkate alın mutlaka.
quote:
Orjinalden alıntı: sonerkinaci
i 350 MMS turkcell ayarları ile ilgili bilgi verebilecek arkadaş varmı ...
Burada HTC 3400 için olan ayarları kullanabilirsiniz. Ayrıca aşağıya ekledim.
TURKCELL MMS
Başlat : Ayarlar : Bağlantılar : Bağlantılar : Gelişmiş : Ağ Seç : Yeni : Genel : ISP Adım : Turkcell MMS Modem : Yeni : Bağlantı Adı Gir : Turkcell MMS Bir Modem Seç : Hücresel Telefon Hattı (GPRS) İleri : Erişim Noktasının Adı : mms İleri : Kullanıcı Adı : mms Parola : mms Alan : Boş bırakılır Son : Proxy Ayarları : Herhangi bir değişiklik yapılmaz OK : İletiler : MMS : Menü : Araçlar : Seçenekler : MMS : Sunucular : Yeni : Sunucu adı : Turkcell MMS Giriş Kapısı : 212.252.169.217 Bağlantı noktası no : 8080 Sunucu adresi : http://mms.turkcell.com.tr/servlets/mms Bağlan : Turkcell MMS Gönderme boyutu sınırı : 300K 300K WAP Version : WAP 2.0 Bitti : Turkcell MMS : Varsayılan Olarak Ata OK :
Yaklaşık 2 haftadır bilimum rom ve program denemelerime rağmen cihazımdaki wake up sorununu çözememiştim. Beklen in dediği gibi cpu profili sabitlemem de işe yaramamıştı. Orjinal rom u kurup hiç bir ekstra program yüklemedim. Fakat yine de pil %40 lara indiğinde kitlenme sorunu devam etti.
Son ihtimel olarak dün yeni bir mini sd kart alarak taktım. 2 gb. sandisk ile cihaz dünden beri sorunsuz çalışmakta. Ayrıca pil ömrü de hissedilir biçimde artış gösterdi. Sanıyorum cihaz ile gelen kartta sorun vardı. İlgilenen arkadaşların bilgisine..
arkadaslar, ben yaklasık 20 gün once G-smart i350 yi Navtürk paketli aldım. baska bir telefon hediye geldi... Satmayı düşünüyorum ilgilenenlere... Orjinal kutusu herseyi duruyor....
Hangi kamil yazımı sildi bilmiyorum fakat yine de tekrar yazayım: Aletin kulaklık çıkış gücü nasıl? Kısıksa Coreplayer'da adam gibi bir eq ayarıyla denendiğinde nasıl?
Hangi kamil yazımı sildi bilmiyorum fakat yine de tekrar yazayım: Aletin kulaklık çıkış gücü nasıl? Kısıksa Coreplayer'da adam gibi bir eq ayarıyla denendiğinde nasıl?
Kulaklık sesi harika değil, ama içinde Audio Mixer diye bir program var, onu açınca iyileşiyor. Bu açıkken Coreplayerda da eq ayarda bass fazlaysa ses bozuluyor. Kutusundan adaptör de çıkıyor ama ben çok iyi bir kulaklıkla deneme fırsatı bulamadım. Yine de çok iyi bir ses beklenmez bence.
Mutlaka iyileşme olur ama ne kadar olur bişey demek çok zor hocam. Bu cihazın ekranı dışında mükemmel olan bişeyi yok, kalan özellikleri genelde biraz kusurlu. O yüzden çok iyi ses beklememek lazım.
Tekrar teşekkürler. Bende bir ara K-JAM vardı ve feci memnundum ses kalitesinden. Niyeyse bu Gigabyte'ın ürünleri HTC'ye göre daha kötü ses veriyor. Yine de belki bu alet ististna olabilir. Karşılaştıran var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Diablo -- 20 Haziran 2008; 16:47:19 >
Bende de K-Jam vardı, onun sesi i350'den daha iyi değildi bence ama HTC sürekli HW update yapan bir firma, bendeki de eskiydi (G3tü) Dolayısıyla daha yeni versiyonlar daha iyi ses veriyor olabilir ama yine de yüksek ihtimal değil.