Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SONY VAIO SZ6xx KULLANICILARI KULÜBÜ... Sorunlar, çözümler, incelemeler...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Sony >> Cevap: SONY VAIO SZ6xx KULLANICILARI KULÜBÜ... Sorunlar, çözümler, incelemeler... Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Dejavu227

13 Ocak 2008; 21:43:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

reason PM attım sana,1 ara okursan sevinirim.

deneme_007

14 Ocak 2008; 0:16:13 

quote:

Orjinalden alıntı: cenkomenko

Arkadaşlar,
13'' için uygun, küçük notebook çantaları pek bulunmuyor. Bana güzel notebook çantası tavsiye edebilecek biri var mı, SZ'ye uygun.. Sırt çantası şeklinde olursa daha güzel olur gibi geliyor.. İşim de klasik giyinmemi gerektirmiyor çünkü..

http://www.amazon.com/Sony-VAIO-Slim-Notebook-Carrying/dp/B000JFHIQA/ref=pd_bbs_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1200262504&sr=8-2

Tz ve Sz serisi icin tavsiye edilir. Gercekten cok kullanisli.

Reason

14 Ocak 2008; 11:28:20 

quote:

Orjinalden alıntı: deneme_007

quote:

Orjinalden alıntı: cenkomenko

Arkadaşlar,
13'' için uygun, küçük notebook çantaları pek bulunmuyor. Bana güzel notebook çantası tavsiye edebilecek biri var mı, SZ'ye uygun.. Sırt çantası şeklinde olursa daha güzel olur gibi geliyor.. İşim de klasik giyinmemi gerektirmiyor çünkü..

http://www.amazon.com/Sony-VAIO-Slim-Notebook-Carrying/dp/B000JFHIQA/ref=pd_bbs_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1200262504&sr=8-2

Tz ve Sz serisi icin tavsiye edilir. Gercekten cok kullanisli.

Gerçekten güzel çanta ama şimdi amazondan sipariş vermek... ??? Hiç amazondan bu tarzda aksesuar alan var mı acaba aramızda ?? Sipariş vereyim desem dünya kadar kargo masrafı çıkar kesin...

Bir gün kendi şirketim ve kendi markam olacak !!!
Reason

14 Ocak 2008; 11:44:39 

Üşenmedim.. Amazona üye oldum.. Sipariş aşamasına kadar geleyim bakalım ne olacak diye.. En son bir yere kadar geldi, "Bu ürün sizin adresinize gönderilemiyor..." dedi.. Bende "buraya kadarmış, sağlık olsun amazoncum...." dedim..

Amazon alışveriş hikayem başlamadan bitti...

Bir gün kendi şirketim ve kendi markam olacak !!!
TrDr_22

14 Ocak 2008; 19:51:23 

Amazon dvd kitap vs.. dısında urun gondermiyor diye biliyorum turkiyeye ondandır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrDr_22 -- 14 Ocak 2008; 20:01:46 >

deneme_007

15 Ocak 2008; 22:57:58 

Arkadaslar belirttiginiz gibi Amazon ülkemize sadece kitap dvd vs gonderiyor. (Bu da büyük bir hadise, tebrikler Amazon.)

USA'dan tanidiginiz varsa onunla getirtin - pm atin bu hususta belki yardimci olabilirim-

yoksa da http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=280141448137

Ebay'dan alabilirsiniz. Turkiye'ye urun gonderiyorlar ve gümrük sikintisi yasamazsiniz, merak etmeyin.

Selamlar.

queresma_tik
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Ocak 2008; 0:00:12 

emek için teşekkürler
deneme_007

16 Ocak 2008; 11:39:50 

Sz serisine XP kuran ve tum fonksiyonlari sorunsuz kullanabilen kimse var mi? Tavsiye eder misiniz?

Bence ıvı zıvır programlar silindikten sonra vista gayet hizlaniyor.

enesadak

22 Ocak 2008; 1:53:56 

arkadaslar windows isletim sistemi bilgisayar dusmanligina devam ederken vaionun tadini pardus ta cıkarmanızı tavsıye edıyorum hepinize..pardus gelistirme merkezinde vaiolar kullanılmıs zaten..wıreless mesafesınden pıl omrune acılıs hızından ıslem hızına kadar tam anlamıyla mukemmel..kullanmaya basladıktan sonra wındowsu acmayacaksınız bırdaha emın olun..

Sony Vaio sz660 n/c
sebenlim

Sisteme Gözat

22 Ocak 2008; 13:54:08 

vaio da pardus hakikaten güzel..

nasipse bu hafta lynx lynx (2007.3) u deneyeceğim

deneme_007

24 Ocak 2008; 15:10:02 

pardus live cd denedim calistiramadim.

Siz live cd yerine kurulumdan bahsediyorsunuz sanirim degil mi?

Driverlar vs nasil yükleniyor pardus işletim sisteminde? Avantajlarindan bahsedebilirseniz sevinirim. Cunku benim gibi windows dişinda işlemi kullanmamiş kişilerin geçmesi için biraz cesaretlendirilmesi gerekiyor :)

deneme_007

25 Ocak 2008; 12:54:14 

Merhaba arkadaslar,

Sizlere üç tane kucuk sorum var.

İlki, Sz serisi bilgisayarimda mevcut bulunan S1 ve s2 butonlarına gorev veremiyorum.

Bildiğim kadariyla bu gorevlendirmeler Vaio Control Center'dan yapiliyor.

Vaio control center'dan "Special Buttons" ve ardindan "S button" bölümüne girince "You can't launch"

diye hata veriyor ve o kisma giremiyorum. Bir arkadasa danistim o da ayni problemi yasamis.

Bu S butonlarina baska bir yerden görevlendirme yapabiliyor muyuz acaba?

İkinci sorum ise yazı yazarken sağ ve sol baş parmaklarim bazen touch pad kismina degiyor ve dolayisiyla

imleç yer değiştiriyor ve yanliş yere yazmış oluyorum. Mouse ile çalıştığım için yazı yazarken touchpad'e

gereksinimim olmuyor. Dolayisiyla Touchpad'i devre dişi birakip daha sonra istediğim zaman tekrardan devreye

sokma imkanim var mi?

Üçüncü sorum ise Sz serisinde gelen Battery Care programciği ile ilgili. Zannedersem orada güzel bir özellik mevcut

ve hem batarya hem de adaptor takiliyken mesela batarya seviyesi %80'e geldiğinde bataryayi devre dişi birak ve sadece

adaptorden beslen gibi bir özellik var doğru mu bu bilgi?

Tesekkur eder, iyi calismalar dilerim.

deneme_007

25 Ocak 2008; 13:28:06 

Google'da arattim ve ayni soruyu yasayan baskalari da varmis.

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=193437

Sizin herhangi bir çözüm öneriniz var mi acaba? Bende de S Button yerine Dvd butonu özellikleri açılıyor halbuki Sz6 serisinde dvd buton özelliği yok.

enesadak

25 Ocak 2008; 23:00:56 

acılma suresı ınanılmaz derece kısalıyor,,wıreless cekımgucu artıyor hemde baya bı artıyor,,pıl omrunde 15 dakıka gıbı bır kazanc elde edılıyor,ıslemlerını cok hızlı surede yapabılırsın dıger ısletım sıstemlerıne oranla..kurmayı dene lıve cd degıl..

Sony Vaio sz660 n/c
cenkomenko

25 Ocak 2008; 23:59:24