Arkadaşlar, 13'' için uygun, küçük notebook çantaları pek bulunmuyor. Bana güzel notebook çantası tavsiye edebilecek biri var mı, SZ'ye uygun.. Sırt çantası şeklinde olursa daha güzel olur gibi geliyor.. İşim de klasik giyinmemi gerektirmiyor çünkü..
Arkadaşlar, 13'' için uygun, küçük notebook çantaları pek bulunmuyor. Bana güzel notebook çantası tavsiye edebilecek biri var mı, SZ'ye uygun.. Sırt çantası şeklinde olursa daha güzel olur gibi geliyor.. İşim de klasik giyinmemi gerektirmiyor çünkü..
Tz ve Sz serisi icin tavsiye edilir. Gercekten cok kullanisli.
Gerçekten güzel çanta ama şimdi amazondan sipariş vermek... ??? Hiç amazondan bu tarzda aksesuar alan var mı acaba aramızda ?? Sipariş vereyim desem dünya kadar kargo masrafı çıkar kesin...
Üşenmedim.. Amazona üye oldum.. Sipariş aşamasına kadar geleyim bakalım ne olacak diye.. En son bir yere kadar geldi, "Bu ürün sizin adresinize gönderilemiyor..." dedi.. Bende "buraya kadarmış, sağlık olsun amazoncum...." dedim..
arkadaslar windows isletim sistemi bilgisayar dusmanligina devam ederken vaionun tadini pardus ta cıkarmanızı tavsıye edıyorum hepinize..pardus gelistirme merkezinde vaiolar kullanılmıs zaten..wıreless mesafesınden pıl omrune acılıs hızından ıslem hızına kadar tam anlamıyla mukemmel..kullanmaya basladıktan sonra wındowsu acmayacaksınız bırdaha emın olun..
Siz live cd yerine kurulumdan bahsediyorsunuz sanirim degil mi?
Driverlar vs nasil yükleniyor pardus işletim sisteminde? Avantajlarindan bahsedebilirseniz sevinirim. Cunku benim gibi windows dişinda işlemi kullanmamiş kişilerin geçmesi için biraz cesaretlendirilmesi gerekiyor :)