GN-45-P060 kullanıcıları ve sorunları:BURAYA! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Packard Bell

cihankilic -> GN-45-P060 kullanıcıları ve sorunları:BURAYA! (11 Aralık 2007; 22:27:00)

Model EasyNote GN45-P-060
Platform Intel Core 2 Duo
İşlemci Intel Core2 Duo T5200
L2 Cache 2MB
FSB 533 MHz
Clock Speed 1.6Ghz
Kablosuz Erişim Wifi 802,11 a/b/g (GOLAN)
Chipset Intel® 945GM Chipset
İşletim Sistemi Vista Home Premium Türkçe
Bellek 1024 MB(2*512) DDR2 533 MHz(Max:2GB)
Sabit Disk 120Gb SATA (5400 Rpm)
Optik Sürücü DVD±RW +R9 Dual Layer
Ekran 14.1" WXGA (1280x800) TFT LCD
Ekran Öz. "Diamond View" Glare Ultra Parlak Ekran
Grafik İşlemci Intel 945 GM
Grafik Hafıza 224 MB PAYLAŞIMLI
Bluetooth Var
Dahili Kamera Var (1.3MP ÖZEL SKYPE KAMERA)
USB 2.0 4 ADET
FireWire (IEEE 1394) VAR
Uzaktan Kumanda YOK
PCMCIA VAR (EXPRESS CARD CON. TYPE 54)
TV OUT VAR
VGA OUT VAR
Ses Realtek HD Audio System
Kart Okuyucu 4/1 Kart Okuyucu(SD, MS, MS PRO, MMC)
Fax-Modem 56k V92 Fax-Modem
Ehernet 10/100 Ethernet Kartı
Ekstra Özellik 10/100 Ethernet Kartı
Ağırlık 2.4 Kg
Pil 6 Cell Li-İon

cihankilic -> Cevap: GN-45-P060 kullanıcıları ve sorunları:BURAYA! (11 Aralık 2007; 22:42:45)

Evet arkadaşlar...Laptopumuz ve özellikleri budur.
Ben mayıs 2007 de Teknosadan aldım.O zaman yaklaşık 1500 YTL ödemiştim.Bugün baktım 1350 civarına düşmüş.Ben burada hem kendi yaşadığım sorunlara çare bulmak hem de görüşlerimi bildirmek için açtım bu konuyu.
Ben genel olarak memnunum laptopumdan.Zaten öyle çok fazla oyun oynayan çok da fazla üst performans bekleyen birisi değilim.
Ancak aldıktan yaklaşık 1 ay sonra DVD rom bozuldu ve hiç cd okumadı.Koyuncu Elektronike gönderdim ve çok kısa bir süre içerisinde (3 gün) didimden kargoya verildi istanbulda tamiri yapıldı ve kargoya verildi ve elime geçti.Yani servis kalitesi bence çok iyi!O konuda bir şüpheniz olmasın.
Ancak son birkaç aydır da bluetooth da bir problem var.Onun için de göndereceğim ve eminim birkaç günde geri gelecek.
Bütün bunların dışında bence kullanım olarak,kalite olarak gayet güzel.Başka herhangi bir problem yaşamadım.Bir de bazı arkadaşlar bana bazen fazla abartıyorlar gibi geliyor.Sonuçta bütün bu bilgisiyarlar seri üretim ve her an hata yapabiliriler.Seride hata olabilir.Ancak mühim olan teknik desteğin ihtiyacınız olan her an olmasıdır diye düşünüyorum ki bu Pacakard Bell de yeterince var.Yani genel anlamda ben herkese tavsiye ederim.
Son olarak benim sormak istediğim bazı şeyler var:
1-Batarya süresi yaklaşık 2 saat.Ben bu laptopla uyumlu piyasada veya yurtdışında daha uzun süre kullanma sağlayan (mesela 4 saat gibi) başka batarya bulabilirmiyim?
2-1gb rami var ve ben bunu yükseltmek istiyorum acaba en fazla kaça yükselir?
Herkese kolay gelsin

bencizdim -> Cevap: GN-45-P060 kullanıcıları ve sorunları:BURAYA! (3 Ocak 2008; 17:21:58)

quote:

1gb rami var ve ben bunu yükseltmek istiyorum acaba en fazla kaça yükselir?

hocam zaten yazmışsınız:
quote:

Bellek 1024 MB(2*512) DDR2 533 MHz(Max:2GB)

aynı frekansta bi tane daha ram alıp takabilirsiniz. ben de yeni bir ram aldım, bilgisayar tamir olduktan sonra taktıracağım. ancak rami takmak için bilgisayarı açmak garantiyi deler mi bilemiyorum.

kerbuga -> Cevap: GN-45-P060 kullanıcıları ve sorunları:BURAYA! (18 Mayıs 2008; 14:41:54)

fan nerdeyse sürekli calsiyor. sistem bosta olsa bile..sesi sizleri rahatsız etmiyor mu? fanın calismasini ayarlayabilir miyiz? bilginiz var mi?

anka45 -> Cevap: GN-45-P060 kullanıcıları ve sorunları:BURAYA! (6 Temmuz 2008; 21:36:40)

hocam bende gn45 P-060 mdel pb kullanıcısıyım. Nod 32 çalıştırdığım zaman CPU sıcaklığı 45-50 den 70-73 lere çıkıyor. bu arada fan da hiç susumuyor hep çalışıyor. ne yapmalıyım? Daha önce 2 kere teknik servise başka sorunlardan dolayı gönderdim ama adamlar donanımsal bir sorun yok diye geri gönderdile. Aca yine aynı şeyi yaparlar mı, yoksa fanı falan mı değiştirirler? Bilgisi olan arkadşları paylaşıma davet ediyorum.

TADU -> Cevap: GN-45-P060 kullanıcıları ve sorunları:BURAYA! (30 Temmuz 2008; 13:33:38)

Arkadaşlar bu GN45'i yaklaşık 1 sene önce aldım. Şu ana kadar ciddi bir sorunla karşılaşmadım ancak dikkatimi çeken bir durum var.

CD'ye yazdırma sırasında, her defasında hata veriyor makine. Örneğin bir Track CD'si oluşturmak istediğimde 15 şarkı kapasitesi var iken bunların 4 veya 5 ini CD'ye yazdırdıktan sonra hata veriyor. İşin ilginç tarafı yazdırılan CD bozulmuyor ama sadece o 5 şarkıyı içeriyor. Aynı durum Data CD'leri içinde geçerli.

Acaba bu veya benzeri bir durumu yaşayan bir arkadaş varmı?

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.25