Şimdi Ara

ENERMAX LİBERTY & ANTEC NEO POWER & TOPTAN SATILIK KASALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Enermax Liberty 400 W PSU ATX V2.2 20+4 PIN

Sadece pcı-e kablosu yok. Fiyatı 100 ytl. Faturalı, garantili, sıfırdan farksız, çizik dahi yok, tertemiz.

Tüm masa üstü sistemlere uyumlu dünyada ilk V2.2 standartında Çift +12V kanalı ile en basitinden aklınıza gelebilecek ve en güçlü oyun, ofis ve overcloc pc leri için çok yüksek standartlarda bir ürün
    Çift çekirdekli işlemcilerin ilk defa tam ve gerçek perfomanslı destek ( Pentium D EE ve Athlon 64 X2 tam uyumlu) & ve diğer tüm üretilmiş çift çekirdekli işlemci serilerini ile tam uyumlu
    Hem ATX hem BTX sistemlere tam uyumlu istenilen anda sistemi Atx-den BTX e çevirme imkânı, bununla beraber giriş ve orta seviye SERVER destekli
    PF 0.99' a kadar çıkabilir ve "auto switch" sayesinde 100-240VAC altında stabil ve temiz güç
    %80 lik yüksek efficiency kapasitesi ile (30-100%) elektrik faturalarınız en alt seviyeye inecek.
    Çok özel dizayn ultra sessiz 120 MM akıllı kontrol ünitesi ile sessizlik ve maksimum soğutma bir arada
    Avrupa Birliği onaylı OCP, OVP, UVP, OLP, SCP, OTP sertifikaları onaylı. Çalışma standartı (Full rated power under 0-40 o C/32-104 o F ambient temp.)
    Kasa içi karışıklığa yol açmamak ve kasa içi havalandırmayı kolaylaştırmak için takılıp çıkarılabilen kablolar Eşsiz SATA ve 4 Pin Molex kablolar sayesinde PATA ya da SATA ürünleri kullanabilme imkânı
    DÜNYADA İLK PCI_EXPRESS-SLI-CROSS FIRE desteği bir arada. Nvidia ve Ati Sertifikası ile. En iyi yapılandırma ve eşsiz EMI kalkanı sayesinde ve üstün Enermax teknolojisiyle birlikte tüm bilgisayar bileşenleriniz güvende olacak!

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• ANTEC NEO POWER 480W

Faturalı, kutulu, garantili...
    Tak çıkar kablolu, çok kaliteli bir güç kaynağı. 100 ytl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 11 Aralık 2007; 20:47:59 >

•  ENERMAX LİBERTY & ANTEC NEO POWER & TOPTAN SATILIK KASALAR

80 adet koli hasarlı 60 adet sağlam, 550W güç kaynaklı, tanesi 69ytl İstanbul içine elden ve toptan satılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 11 Aralık 2007; 20:05:54 >

•  ENERMAX LİBERTY & ANTEC NEO POWER & TOPTAN SATILIK KASALAR

100 adet Foxxconn kasa, sağlam sıfır, 300W güç kaynağı mevcut. Toptan satılık. Adedi 20$ kdv dahil.

• pm attım

İphone 4S 16gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: dertlerinsani61

pm attım

Gelmedi.

İphone 4S 16gb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAGAN vs ENERMAX
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Durumum profil ayarlarından çevrim dışı olarak ayarlı. Beni çevrim içi göremezsin.Dün sana kişisel mesaj gönderdim ama henüz okumamışsın. Bana gönderdiğin kişisel iletide gelmedi, orada da bir yanlışlık yaptın sanırım. Anlaşılan forumda yenisin.

İphone 4S 16gb
  • Ekledim.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.