Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PHILIPS PLAZMA KULÜBÜ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> PHILIPS PLAZMA KULÜBÜ Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
msaltik

Sisteme Gözat

11 Aralık 2007; 15:06:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dostlar niye philips plazmalar için klup yok. ben mi bulamadım. ben philips almayı düşünüyorum. tecrübeleri arkadaşlar gelsinler görüşlerini yazsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msaltik -- 12 Aralık 2007; 12:09:06 >

Sis Farı Süs Farı Değildir.
http://www.cimenlikoyu.com

Fotoğraflarım için tıklayınız. http://www.fotokritik.com/kullanici/msaltik/portfolyo/
sporcu42

11 Aralık 2007; 17:52:59 

ilk ben yazayım o zaman ... Philips 42pfp5332 model plazma kullanıyorum ... uydu yayınıyla izliyorum ve oldukça iyi ... yakın zamanda hdmı çıkışlı dvd player alıp deneyeceğim ... zamanla ürünle ilgili tecrübelerimi paylaşacağım ... diğer Philips plazma sahibi arkadaşlarında yorumlarını bekliyoruz ... sorunlar ve memnuniyetler ...

Uygarman

11 Aralık 2007; 18:07:47 

bende 50pfp5532 modeli için bi yorum yapayım, söylenenlerin aksine sd yayınlarda gayet başarılı ve fiyat performans olarak alınası bi tv:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygarman -- 11 Aralık 2007; 18:16:46 >

msaltik

Sisteme Gözat

11 Aralık 2007; 19:23:27 

arkadaşlar diğer açtığım başlıkta da sordum burda yineliyim.

"philipslerde biraz yakından bakınca görüntüde noktasal siyah lekeler görüyodum. fotoğrafçıllıktaki noise'ler gibi. acaba bu yayınlamı alakalı. yoksa hepsinde olan birşey mi."

bu benim için çok önemli çünkü biraz dikkat edince onları görebiliyiroum.

Fotoğraflarım için tıklayınız. http://www.fotokritik.com/kullanici/msaltik/portfolyo/
mantık

11 Aralık 2007; 19:27:55 

Selamlar .

5532 ile ilgili mantıklı cevaplar bekliyorum başlığınada fikirlerimi yazmiştım.ben çok memnunum .iyiki almışım 3500 ytl nin altına indi www.estero.com da 12 ay taksit ve philips 3142 dvd hediye site çok ciddi ve güvenli ben aldım tecrübe ile sabit.ayarları şu an düşük kullanıyorum inanın belkide değiştirmem benim dahada hosuma gitti.bu arada gold kablo peşinde koşmayın philipsin skart/skart kablosu ile yeni aldığım pure av altın uçlu kablo arasında ben hiç fark göremedim.bu mrka kabloyu Yenibosnadaki koçtaş ın altındaki darty den aldım ytl.29.90 çeşit fazla ve ayni gün yeni açılan E.WORLD BAKIRKÖY e gittim ayni kablo ytl.92.9o dı. insaf ya.faturayı gösterince afalladılar.Bu tv ile ilgili sorulacak her soruya cevap vermeye hazırım elimden geldiğince.Saygılarımla.Hep***mantık***lı kalın.

NOT. İyiki bu başlık açıldı.Bende açmayı düşünüyordum.

mantık

11 Aralık 2007; 19:34:38 

***SPORCU42***NİN DİKKATİNE
Sevgili arkadaşım bana attığın mesajlara mynet ten iki kez cevap attım ama senin adresinde sorun olduğu ibaresi ile geri geldi sanmaki cevap vermedim.Sonrada şifre ile sorunum oldu hiç cevap yazamıyordum.sonra halloldu.Sen de almayı düşünüyordun ne yaptın .aldınmı.Saygılarımla.Hep***mantık***lı kalın.

quote:

Orjinalden alıntı: sporcu42

ilk ben yazayım o zaman ... Philips 42pfp5332 model plazma kullanıyorum ... uydu yayınıyla izliyorum ve oldukça iyi ... yakın zamanda hdmı çıkışlı dvd player alıp deneyeceğim ... zamanla ürünle ilgili tecrübelerimi paylaşacağım ... diğer Philips plazma sahibi arkadaşlarında yorumlarını bekliyoruz ... sorunlar ve memnuniyetler ...

msaltik

Sisteme Gözat

11 Aralık 2007; 19:42:23 

"mantık" çok teşekkür ederim ilgine. ben hakkaten uzun zamandır bakıyorum ediyorum. okumadığım sayfa kalmadı gibi. aklıma takılan pc girişinin olmaması. yani o görüntü de biraz kayıp yapabilir. diğer bağlantılar için diyorum. hadi onu haletttik diyelim. görüntünde böyle biraz yakından bakınca leke gibi bişeyler görüyo musun. ben bikaç teşhir ürününde öyle bişeyler gördüm. aynı görüntü bağlı diğer tv'lerde ya yoktu ya da belli olmuyodu. bu çok kafama takılıyo. yoksa ben de 4m'den 127'nin sorun olacağını sanmıyorum. ayrıca fiyat olarak da çok makul. çekilmiş görüntülerin varsa çok sevinirim. normal yayınlarda renkte dağılma veya pikselleşmeler oluyomu?

mantık

11 Aralık 2007; 19:46:59 

Uygarman merhaba.
tv hayırlı olsun dvd ile tv ni ne şekilde bagladın . Ben compenentten baglayınca görüntü gelmiyor bir şeyleri yanlış yapıyorum ama henüz bulamadım ama video out dan bağlayınca görüntü var ama dvd ye Y Pb Pr (Yeşil kırmızı mavi ) uçla tv de ayni uçlarla bağladığımda görüntü gelmiyor.bu dvd prograsiv scan özellikli setup dan bu ayarı da yaptım ama sonuç ayni acaba yapmamak mı gerekli acaba tv bu özelliklere sahip degilde ondan mı görüntü gelmiyor.Cevaplarsan yada başka baglandı isen compenent kablon varsa denermisin yada dvd ayarlarını yazarmısın.Saygılarımla.Hep***mantık***lı kalın.

quote:

Orjinalden alıntı: Uygarman

bende 50pfp5532 modeli için bi yorum yapayım, söylenenlerin aksine sd yayınlarda gayet başarılı ve fiyat performans olarak alınası bi tv:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantık -- 11 Aralık 2007; 19:49:57 >

mantık

11 Aralık 2007; 20:07:06 

Söz knusu 50'' inch den bahsediyoruz yakından baktım D.türk yayını da senin söz ettiğin kadar rahatsız edecek bir şey yok ama zaten uygun izleme aralığı 3m den başlıyor 4.metreden mükemmelleşiyor yani bu tv ye özgü degil hepsi için geçerli eger yakından izleyeceksen ona uygun ekran seçmelisin.Teşhir de şartlar nasıl bilemem ölçüde olmamalı baglanan kablolar nasıl kac tv ye yayın ayni kaynaktan veriliyor.vs vs sonuç olarak belli bir izleme mesafesi ni esas alarak degerlendirmelisin.yakından görmüş olsan bile emin ol yeterli mesafede bunlar yok oluyor.Ben hiç bu kadar iyi netice alacagımı sanmıyordum yorumlarada (bazı) çok inanmıyorum.pio kuro lar ı ele alalım ayni ekrana iki katı vereceksin seyir uzaklığında parasal farkı asla alamazsın.Saygılarımla.Hep***mantık***lı kalın.

NOT.B.Gece basladı byby 50'' de keyifle izlemeye gidiyorum.daha uzun konuşuruz.

quote:

Orjinalden alıntı: msaltik

"mantık" çok teşekkür ederim ilgine. ben hakkaten uzun zamandır bakıyorum ediyorum. okumadığım sayfa kalmadı gibi. aklıma takılan pc girişinin olmaması. yani o görüntü de biraz kayıp yapabilir. diğer bağlantılar için diyorum. hadi onu haletttik diyelim. görüntünde böyle biraz yakından bakınca leke gibi bişeyler görüyo musun. ben bikaç teşhir ürününde öyle bişeyler gördüm. aynı görüntü bağlı diğer tv'lerde ya yoktu ya da belli olmuyodu. bu çok kafama takılıyo. yoksa ben de 4m'den 127'nin sorun olacağını sanmıyorum. ayrıca fiyat olarak da çok makul. çekilmiş görüntülerin varsa çok sevinirim. normal yayınlarda renkte dağılma veya pikselleşmeler oluyomu?

snynt_35

11 Aralık 2007; 20:10:27 

Yanlış hatırlamıyorsam Philips markası plazma tv üretimini durdurdu.Onun için olsa gerek klup kurmamaları.

Panasonic PT-AE2000
Nokia N95 8GB
Sony VGN-FZ240E/B

Uygarman

11 Aralık 2007; 21:47:34 

quote:

Orjinalden alıntı: mantık

Uygarman merhaba.
tv hayırlı olsun dvd ile tv ni ne şekilde bagladın . Ben compenentten baglayınca görüntü gelmiyor bir şeyleri yanlış yapıyorum ama henüz bulamadım ama video out dan bağlayınca görüntü var ama dvd ye Y Pb Pr (Yeşil kırmızı mavi ) uçla tv de ayni uçlarla bağladığımda görüntü gelmiyor.bu dvd prograsiv scan özellikli setup dan bu ayarı da yaptım ama sonuç ayni acaba yapmamak mı gerekli acaba tv bu özelliklere sahip degilde ondan mı görüntü gelmiyor.Cevaplarsan yada başka baglandı isen compenent kablon varsa denermisin yada dvd ayarlarını yazarmısın.Saygılarımla.Hep***mantık***lı kalın.

quote:

Orjinalden alıntı: Uygarman

dostum selamlar;
ben daha alamadım tvyi ama bi arkadaşa zorla aldırdım:) tv hakkatten çok güzel ve şık.. umarım yakında bende edinirim bundan:) tv yi hep scartla kullandık ama bende bu tv den alırsam muhakkak ki prograsive scan ı kullanıp görmek isterim, hepsinden öte Y Pb Pr bağlantısı her halukarda lazım, bu nedenle söylediklerini tez denemeyi düşünüyorum, bi problem olduğunu zannetmiyorum ama yinede denemek lazım, gerçi compenent kablom yok ama onuda arkadaşa aldırcaz artık:)

msaltik

Sisteme Gözat

11 Aralık 2007; 21:58:57 

uygarman kardeşim tv'da şu dediğim küçük lekeler konusuna bi bakabilir misin? var mı yok mu? bir de 1-2 güzel fotoğraf gönderirsen sevinirim

mantık

11 Aralık 2007; 23:08:20 

Selamlar.

ana başlığın 4 sayfasında 12 satırda PHİLİPS 5322 BAŞLIĞI mesut keseci topigine girersen burada 50'' 5532 ile ilgili yorum ve ''dOcToRuA nın yazı ve 3 resmini bulabilirsin eğer göndermeyi başarablirsem bende yollarım.Öbür başlığa bir not düşüp tüm yorumları buraya yönlendirirsen iki başlıktan bire ineriz.ben senin sözünü ettiğin lekelere rastlamıyorum.Ayrıca bu birazda normal göze 1,5 miyop gözlük takıp iyi göremiyorum demeye benzedi.yani 3- 4 metre ideal izleme mesafesini 1m ye çekip degerlendirme yapmanı da anlamakta zorlanıyorum.Bu sözlerimde asla kırmaya yönelik bir yön arama sadece değerlendirmenin doğru olmadığını vurgulamak istedim.Ayrıca forumda biraz dolaşırsan panasonıcte nasıl eksiler olduğunu okursun ekranda oluşan dikey çizgiler gibi mesala.ben philipste hiç böyle köklü şikayetler görmedim.Arkasında philips servis var.Ekran dizaynı güzel yansımayı önleyici sistem var ve çerçeve mat olduğundan yansıma yok.Pioneer klup topiğine girip AKSEAUS ÜSTADIN GÖNDERDİĞİ FOTOLARA BAK ÇERÇEVEDEKİ yansımaların (Pio KURO ) serisi 50''gözü nasıl yoracağını anlarsın.ararsan eksiklik çok.Ayrıca kuro dada beyaz parlaması ve yeşil renk sorunundan bahsediliyor zamanla daha geriside gelir..Bence paranın karşılığını hak ediyor.Bu ara dönemde HD yayın bile yokken iki katı vermene karşılık belki çok az farka degermi buda sana kalmış. .50'' aldım keşke 60'' alabilseydim.Bakırköy Ömür teknosada '' LG,Samsung.bir marka daha ve 5532 yan yana idi git gözünle gör .ben öyle aldım hepsinden görüntü daha iyi idi.Saygılarımla.Hep***mantık***lı kalın.

quote:

Orjinalden alıntı: msaltik

uygarman kardeşim tv'da şu dediğim küçük lekeler konusuna bi bakabilir misin? var mı yok mu? bir de 1-2 güzel fotoğraf gönderirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantık -- 11 Aralık 2007; 23:16:53 >

msaltik

Sisteme Gözat

11 Aralık 2007; 23:17:33 

ben trabzondayım en fazla teknosadan görme şansım oluyor. orda da 7454545 tane tv'ye aynı görüntüyü veriyolar. bu arada 1m'den bakıp problem aramaya çalışmıyorum da normal mesafede (106 ekran için söylüyom) hafif görünüyo. dikkat edip yaklaşınca bariz oluyo. yakınlıktan kastım o. ama sen öyle bişe görmedim diyosan yayında sıkıntı olabilir. teknosaya kendi laptopumu götürüp baksam iyi olacak.

bu arada 42pv70F var dayımda o tarz sıkıntılar yaşamadı. elektronik biraz şans işi ya. neyse hayırlısı.

bunun yanında sözlerinden kırılmadım tabi. gerçek, bire bir kullanıcıların görüşleri önemli benim için. desteğin için saol dostum

sporcu42

11 Aralık 2007; 23:33:37 

sayın msaltık kardeş dediğin noktalar çok yakından baktığın zaman yani 1 m'den yakın mesafeden izlersen noiselaşmayı görebiliyorsun ama siyah değil hangi renk tonu ağırlıkla hareket halindeyse ... ben bu senin dediğin olayı bilerek aldım plazmayı diğer markaların plazma modellerinde bu olayı pek farkedemedim ama inan o kadar plazma inceledim en doğal rengi bu modelde gördüm ... ayrıca bir arkadaş philipsin plazma üretimini durdurduğundan bahsetmiş ... acaba nereden biliyor bu konuyu merak ediyorum ? benim plazmada da pc bğlantısı yok diye üzülüyordum ama bilgisayarın dvi çıkışından tv nin hdmi girişi arasında bağlantı kurabiliyorsun benim laptopta dvi çıkış yok o başka ... ayrıca bu plazma moeli vga yı desteklemiyor ...
***mantık*** kardeş ,evet plazmayı uzun bir araştırmadan , incelemeden ve istişareden sonra almaya karar verdim ... tvden oldukça memnunum ... zamanla bilgilerimizi buradan paylaşırız umarım ... bende becerebilirsem buraya fotoğraf eklemeye çalışacağım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporcu42 -- 11 Aralık 2007; 23:44:29 >

msaltik