sayın mantık, sporcu42, soneralp ve iski'yi piste davet ediyorum burası şenlenmiş ve cevap bekleyenler var... bu arada bende de 5532 var ve scart kablo ile beklentilerimin üzerinde elde ettim ve gayet memnunum hiç zzzzzzzzz diye ses duymadım... iade konusuna gelince onu aldığın yerle konuşmalısın öncelikle bence... philips'in servisi konusunda da memnun kalacağına eminim dostum
Bence direk arayıp philips bayilerine sorsan daha iyi etmis olursun..
Eger ürün degistirmek konusunda bir sey istersen olumlu bakabilirler ama alıp kullandıgın bir ürünü geri alırlar mı onu zannetmiyorum..
Ama en iyisi açıp sorman...
Kolay gelsin...
quote:
Orjinalden alıntı: aflatoksin
aslında iade etmek istemiyorum. ama aklım birazcık philips 47" 5603 model LCD'de kaldı gibi. ayrıca bir de bu ses meselesini biraz daha kafaya takarsam plazmadan soğuyacağım diye korkuyorum.
127 ekran duvarda da güzel durur bence de. bir süre sonra düşünebilirim. şimdilik plazmanın her tarafı görünür durumda ve kontrolüm altında olsun istiyorum :)
şu İADE konusuna cevap verebilen olursa sevinirim.
teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: proffesor
Neden philipsi iade etmek gibi bir istegin oldu? Bu arada 127 ekran sanki duvarda daha güzel olur gibime geliyor sehpaya göre....
[
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proffesor -- 4 Haziran 2008; 17:10:20 >
evet, yarın bayiyi ve servisi arayıp soracağım. bugün teknosa'da philips'in 15 gün para iade garantisi olduğundan bahsettiler.
herkese teşekkürler, bana iyi şanslar..
quote:
Bence direk arayıp philips bayilerine sorsan daha iyi etmis olursun..
Eger ürün degistirmek konusunda bir sey istersen olumlu bakabilirler ama alıp kullandıgın bir ürünü geri alırlar mı onu zannetmiyorum..
Ama en iyisi açıp sorman...
Kolay gelsin...
quote:
Orjinalden alıntı: aflatoksin
aslında iade etmek istemiyorum. ama aklım birazcık philips 47" 5603 model LCD'de kaldı gibi. ayrıca bir de bu ses meselesini biraz daha kafaya takarsam plazmadan soğuyacağım diye korkuyorum.
127 ekran duvarda da güzel durur bence de. bir süre sonra düşünebilirim. şimdilik plazmanın her tarafı görünür durumda ve kontrolüm altında olsun istiyorum :)
şu İADE konusuna cevap verebilen olursa sevinirim.
teşekkürler.
quote:
Neden philipsi iade etmek gibi bir istegin oldu? Bu arada 127 ekran sanki duvarda daha güzel olur gibime geliyor sehpaya göre....
Bende de 50'' plazma var, epey bir forum.dh araştırmasından sonra almıştım.tv kuruldu,servis gittti;sesi açınca (ses tonu bass ağırlıklı) aynı zırıldamayı duyunca bende şok olmuştum.Okadar ince eleyip sıkdoku,fiyat-performans açısında en iyi plazmayı al sonra...fark ettimki ses arka kapağın titreşiminden meydana geliyor.Sehpaya T şeklinde askılı aparatla bağlı idi.titreşimi engelledim mesele kalmadı. Çok iyi plazma.3-4m seyir mesafesi ve 3.000 ytl civarında parası olan herkese öneririm.Yanlız elektrik biraz fazla harcıyor gibi.
Sporcu42 nickli arkadaşın yönlendirmesiyle buraya geldim bir yardımcı olursanız philips 42 pfp 5332 plazma tv yeni gördüm sizce nasıl almak istiyorum da kullanan veya bu modeli iyi bilen arkadaşlar yorumlarınızı alabilirmiyim
teknik özellikleri:
Görüntü/Ekran En-boy oranı 16:9 , Geniş Ekran Parlaklık 1500 cd/m² Dinamik ekran kontrastı 15000:1 Tepki süresi (tipik) 2 ms İzleme açısı (yatay) 178 derece İzleme açısı (dikey) 178 derece Diagonal ekran boyutu (inç) 42 inç Diagonal ekran boyutu (metrik) 107 cm Görüntü ekranı tipi WXGA Plazma panel Panel çözünürlüğü 1024 x 768p Görüntü geliştirme Pixel Plus HD , Işık Geçiş İyileştiricisi , Renk Geçiş İyileştirme , Dinamik kontrast geliştirme , Artı Kontrast , 3/2 - 2/2 hareket aşağı çekme , 3D Combfilter (tarama filtresi) , Active Control (Aktif Kontrol) , Dijital Parazit Giderme , Titreşimli Satır Giderme , Aşamalı Tarama Ekran geliştirme Eskimeyi önleyici devre
Desteklenen Ekran Çözünürlüğü Bilgisayar formatları 640 x 480, 60, 72, 75, 85 Hz , 800 x 600, 60, 72, 75, 85Hz , 1024 x 768, 60, 70, 75, 85Hz Video Formatları 640 x 480i - 1Fh , 640 x 480p - 2Fh , 720 x 576i - 1Fh , 720 x 576p - 2Fh , 1280 x 720p - 3Fh , 1920 x 1080i - 2Fh , 1920 x 1080p -
Ses Ekolayzer 7 bant Çıkış gücü (RMS) 2 x 10 W Ses Geliştirme Otomatik Ses Sabitleyicisi , dinamik bas geliştirme , Incredible Surround Ses Sistemi Nicam Stereo , Stereo
walla arkadaşım bende media mark tan gördüm fiyatı 2249 dan 1599 a düşmüş bu fiyata bu markanın lcd alabiliyosun 94 ekranlı fiyat olarak bence süper bu forumda biraz araştırdım başka bi topicte bunu kullanan birini gördüm memnunmuş baya tavsiye ediyo bende almak istiyorum bakalım başka var mı bu plazmayı bilen kullanan
bende epey bir araştırma ve tüm markaları inceleme neticesinde 50pfp5532 aldım, artık bende plazma sahibiyim ve dün gece 11/06/2008 servis gelip hizmete soktu. ilk izlenimde sadece dünkü maçı izledim biliyorsunuz sanki gölde oynandı :) görüntü çok iyi ama ses problemi vardı servis evdeyken ben olmadığım için vede eşimde anlamadığı için adamlar gitmiş. bugun servisi aradım işyerinden ve bana söylenen şu oldu ;
digitürkün ses ayarını kumandadan sonuna kadar açın tv görmeden elbette , sonra sesi tv kumandasından idare edin düzelecektir dediler , ben neden bunu siz yapmadınız yada eşime birşey demediniz dedim gak guk ettiler bakalım akşam eve gidince ses duruma bakacağım. ( bu arada seste çatlamalar vardı ve çok kötü idi nasıl anlatacağımı bilemiyorum aslında)
inşallah düzelir.
teknosadan 3000 ytl ye 12 taksitle aldım
logo yanığı için satıcı ilk 1 ay görüntü ayarları ile oynama fabrika ayarları ile seyret bunda olmaz dedi ( inanmadım )