Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PHILIPS PLAZMA KULÜBÜ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: PHILIPS PLAZMA KULÜBÜ Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
endokard

13 Nisan 2008; 1:19:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sporcu42 turkey foruma gir orada sat image ilgili bilgiler mevcut 1.1 ini at ama kesinlikle dm500 var ise flashwizrd programını biliyorsun onunla atabilirsin yda rs232 ile aslında sağlıklı olan rs23 ama flashwizard ile de sorun yaşanmıyor..kesinlikle renkler çok daha canlı ve parlak kontrası yükesliyor sanki plazmanın ilginç ama cidden çok güzel...

saygılar..
Nickeymouse

16 Nisan 2008; 7:04:39 

quote:

Orjinalden alıntı: endokard

arkadaşlar bende ilk etapta hayal kırıklıgı yaşamıştım ama sonrasında ufak tefek ayarları ile oynayınca inanın görüntü farklılaşıyor özellikle cemcenko altın uclu scart ile dene birde benım tavsiyem dm 500 adında bir recıver var ucuz onlar 150 200 lira civarı o reciver alıp sat image atın arasında ki farkı göreceksiniz eger kablo ile seyredecekseniz de bence plazma alarak yanlış bi tercih yapmışsınız..ya uydu yada digitürk ün yayını ama o eski philips recıverları ile ... şu an için çookkk memnnun iyiki almışım son olarak evkur 1900/12 yapıyor bu üründe...bir çok magazada kıyas yaparken cidden beyaz lar tam bi beyaz olarak gözükmüyor ama eve gelince inanın hiç fark yaratmıyor f/p acısından degerlendirmek lazım iyinin de iyisi elbetteki mevcut..ama degermi onu iyi etüd etmek gerekir....

Merhaba
Bende philips 42pfp5332 almaya karar verdim. Ama Evkur da fiyatı 2500/12 şu anda.
Siz hangi evkur'dan aldınız bu fiyatı acaba. Benim için çok önemli bu bilgi çünkü.

Asus P5B-Deluxe Wi_Fi, Core2Duo6600 2400@3200, 4x1gb Ddr2 800 Kingston, Zotac 9600 Gt, Samsung 22 inch 2232BW, Seagate 320 Gbx3 7200.10 (Raid 5), Thermaltake Kandalf LCS VD4000BWS Kasa, Zalman Fan Controller, Hp5610 All In One, Creative 5.1, Asus Dvd Writer, Microsoft Wireless Kit, FSP Epsilon 600Watt, Skystar2, Airties Rt210
iski

Sisteme Gözat

16 Nisan 2008; 9:26:31 

quote:

Orjinalden alıntı: Nickeymouse
Merhaba
Bende philips 42pfp5332 almaya karar verdim. Ama Evkur da fiyatı 2500/12 şu anda.
Siz hangi evkur'dan aldınız bu fiyatı acaba. Benim için çok önemli bu bilgi çünkü.

ürünü hepsi burada'dan 1700/10 taksite aldım

İSKİ Kimdir ?

İSKİ Kimdir ?
lastkhan

17 Nisan 2008; 10:44:37 

bosch'un en son kataloğunda 1024 olan çözünürlük 1366 görünüyor 42 PFP 5332 için. Yanlılş mı yazılmış yoksa çözünürlüğü arttırmışlar mı bu model için?

UNUTMUYORUZ! Tepki için imzalarımızı değiştiriyoruz!..

dmrbrn

17 Nisan 2008; 11:59:25 

quote:

Orjinalden alıntı: lastkhan07

bosch'un en son kataloğunda 1024 olan çözünürlük 1366 görünüyor 42 PFP 5332 için. Yanlılş mı yazılmış yoksa çözünürlüğü arttırmışlar mı bu model için?

katologlarda yanlış bilgiler olabiliyor bazen,özellikle bu sayısal bilgilerde..oradada durum aynı yanlış yazılmış..

sporcu42

17 Nisan 2008; 12:58:41 

valla arkadaşlar ürünü satanlara çözünürlük ne desen onu bile bilmezler ... birçok yanlışlık yapabiliyorlar ürün bilgilerinde ... daha adamlar HD ile HDMI arasındaki farkı bile bilmiyorlar ... daha ne diyeyim ...
quote:

hakkinenk

17 Nisan 2008; 23:04:31 

Merhaba Philipsçi arkadaşlar,

Allah nasip ederse 5-6 ay sonra evleneceğim. Kuracağımız evimiz için şimdiden philips tv almak istiyorum fakat kafam bir haftadır allak-bullak oldu. Bütün forumu okudum desem yeridir. Plazma - lcd farklarını hadım ettim, Görüntü formatları,kablo tercihlerini.. vb ezberledim

İki modelde kararım kesinleşti fakat f/d açısından ikisi arasında bir türlü seçim yapamadım.

1.si philips lcd 7962d 42"

2.si philips plazma 5532d 50"

Beklentilerim; SD yayınlarda olabildiğince netlik, digiturk yayınları, futbol maçlarında netlik, dvd performansı, hd yayınlara uyumluluk(hd yayınlarda sırıtmama)

Yapmayacaklarım; Blu-ray flimler(alıp izlicemi zannetmiyorum), pc'yi tv'ye bağlama

Diyeceksiniz ki madem farkı biliyosun sana uygununu al! Fakat öyle olmuyor.

Plazma ilgimi daha çok çekiyor çünkü; 127 ekran cezbediyor, kontrast daha iyi deniliyor, SD yayınlara daha uyumlu deniliyor, dvd izlemek zevkli deniliyor, titreme olayı yok deniliyor.Fiyat 3200/12 taksit. Bugün gittim egemende 106 ekranını izledim. Dvd flim varken titreme vardı, samsunsg lcdlerde de vardı mesela ama 7962de yoktu.

Lcdye takılıyorum çünkü;7962de görüntü daha keskin, fluluk diğer lcdlere göre daha az ama plazmaya göre ? , titreme yok, ambilight olayı güzel, dünya lcdyi tercih ediyor deniliyor. Ama egemende test aşamasında SD yayın açılınca(kanal ATV idi) 2,5-3 metreden izlememe rağmen tüm LCDler gibi görüntü berbattı.

Sonuç; Sonucu bir türlü bulamıyorum. Kafayı yiycem. Lütfen yardım.

Gönlüm Zengin
lastkhan

18 Nisan 2008; 9:07:57 

quote:

Orjinalden alıntı: sporcu42

valla arkadaşlar ürünü satanlara çözünürlük ne desen onu bile bilmezler ... birçok yanlışlık yapabiliyorlar ürün bilgilerinde ... daha adamlar HD ile HDMI arasındaki farkı bile bilmiyorlar ... daha ne diyeyim ...
quote:

Çok doğru TEKNOSA'da stand yetkilisine HTS 335 W kablosuz değil m idiye sordum. Sistemde gözünün önünde. Valla buralarda kablo görünüyor ama dedi Tüm mağaza da değil. Bir stand. Televizyon ve ses sistemlerinden anlayacak zaten. Zor mu bu kadar. Allah razı olsun; forum kullanıcıları olmasa halimiz harap

UNUTMUYORUZ! Tepki için imzalarımızı değiştiriyoruz!..

mantık

Sisteme Gözat

19 Nisan 2008; 22:31:51 

Selamlar
Hakkinenk

Eger forumlarda bilgi ve tecrübesine inanacağın ustaların ne kullandığına bakarsan tercihlerinin plazmadan yana olduğunu anlarsın.Ayrıca yazdıklarından plazmanın sana çok uygun olduğu kesin.Neden kafan karışmış anlamadım.42 lcd ye 50 inch bir plazmayı sırf büyüklüğünü dikkate alarak bile tercih edebilirdim.Philips PFP 50'5532d yi ben 6 ,7 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.tavsiye ederim.Genelde insanlar aldıkları tv nin bir süre sonra gözlerine ufak geldiğini söylüyorlar ve haklılar bende 50' aldığımda büyük diyenler oldu ama şimdi keşke 60,65inch almadığıma pişmanım.Para /performans a göre gerçekten 5532 plazma çok iyi tercih.Renkler tabii ,yansıma yok,çerçeve mat olduğunda yansıma olmuyor,arkasında philips gibi servis var.Saygılarımla,Hep***mantık***lı kalın.

Not:Dostum al 5532 yi ve ilgini ve dikkatini baska sorunlarına yönelt.Bunu kafandan çıkart gitsin.
Şimdiden tebrik ederim hayırlar dilerim.

quote:

Orjinalden alıntı: hakkinenk

Merhaba Philipsçi arkadaşlar,

Allah nasip ederse 5-6 ay sonra evleneceğim. Kuracağımız evimiz için şimdiden philips tv almak istiyorum fakat kafam bir haftadır allak-bullak oldu. Bütün forumu okudum desem yeridir. Plazma - lcd farklarını hadım ettim, Görüntü formatları,kablo tercihlerini.. vb ezberledim

İki modelde kararım kesinleşti fakat f/d açısından ikisi arasında bir türlü seçim yapamadım.

1.si philips lcd 7962d 42"

2.si philips plazma 5532d 50"

Beklentilerim; SD yayınlarda olabildiğince netlik, digiturk yayınları, futbol maçlarında netlik, dvd performansı, hd yayınlara uyumluluk(hd yayınlarda sırıtmama)

Yapmayacaklarım; Blu-ray flimler(alıp izlicemi zannetmiyorum), pc'yi tv'ye bağlama

Diyeceksiniz ki madem farkı biliyosun sana uygununu al! Fakat öyle olmuyor.

Plazma ilgimi daha çok çekiyor çünkü; 127 ekran cezbediyor, kontrast daha iyi deniliyor, SD yayınlara daha uyumlu deniliyor, dvd izlemek zevkli deniliyor, titreme olayı yok deniliyor.Fiyat 3200/12 taksit. Bugün gittim egemende 106 ekranını izledim. Dvd flim varken titreme vardı, samsunsg lcdlerde de vardı mesela ama 7962de yoktu.

Lcdye takılıyorum çünkü;7962de görüntü daha keskin, fluluk diğer lcdlere göre daha az ama plazmaya göre ? , titreme yok, ambilight olayı güzel, dünya lcdyi tercih ediyor deniliyor. Ama egemende test aşamasında SD yayın açılınca(kanal ATV idi) 2,5-3 metreden izlememe rağmen tüm LCDler gibi görüntü berbattı.

Sonuç; Sonucu bir türlü bulamıyorum. Kafayı yiycem. Lütfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantık -- 19 Nisan 2008; 22:35:00 >

Saygılarımla.Hep***mantık***lı kalın.
taltrap

19 Nisan 2008; 23:17:07 

arkadaşlar philips plazmalar hakkında ne düşünüyorsunuz?bugün 94 ekran bir philipsi izledim teknosada görüntü biraz kötü geldi.bunun tepki süresi ilemi alakası var.tepksi süresi 8ms
tepki süresimi kıstas alnıyor görüntü netliğinde?

burn my eyes
mantık