Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PHILIPS PLAZMA KLÜBÜ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: PHILIPS PLAZMA KLÜBÜ Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Soneralp

29 Mart 2008; 0:08:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

2- 062596i+ sırasıyla bunlara basarak servis menüsüne ulaşabilirsiniz lakin sadece bakın değişiklik yapmayın.
1- dikkat etmeniz gerekenler belli bir süre sabit görüntülü yayınları izlememeniz bu süreçde mümkünse dvd oynatarak sürekli akıcı görüntüyle tv nin (arabanın motorunu açar gibi) açılmasını sağlayın.
3- ölü piksel için bilgisayar bağlamanız ve bir siyah sayfa açarak birde beyaz sayfa açarak bakınız. (ben bunun olacağına ihtimal vermiyorum ama bakmanızda fayda var tabi)
4- Kaliteli kablolar ile kullanınız mümkünse diğer ekipmanlarınızda kaliteli olsun ozaman kullandığınız ürünün kalitesini ve size verebileceklerini maksimumda kullanabilirsiniz.

5- Güle güle keyifle kullanınız. hayırlı olsun hoş geldiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: alpakcan

arkadaşlar selam
plazmamın siparişini verdim.5532 aldım bugün.3-4 gün içinde ulaşır umarım bana...
hepsiburada.com'dan aldım bana toplam maliyeti 2600 ytl geldi
özellikle mantık,sporcu42 arkadaşlardan cevap bekliyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
servisle konuştum kurmaya gelecekler kontrol edecekler...

1-benim özellikle dikkat etmem hususlar nelerdir
2-servis menüsüne girip ne kadar kullanıldığını nasıl kontrol ederim
3-ölü piksel olayını nasıl kontrol edeceğim
4-başka tavsiyeleriniz neler olur??

şimdiden teşekkür ediyorum net bir cevap bekliyorum...
ben de katılıyorum mantık'lı kalın

Philips 50"PFP5532 / Sony DVP-NS76H / Focus 8500 DCI / Philips FR990 / Magnat Motion 1000 / MSI vr330 / P4 Prescot 478 3 Ghz (3450'de çalışıyor) / 2 Gb ram / Asus X800XT PE / 19" LG T910 / Philips SNA6500 / Microsoft kumanda / Creative Audixy 2 NX / Philips 400 Gb Usb 2.0 disk
alpakcan

29 Mart 2008; 0:18:51 

teşekkürler soneralp

endokard

29 Mart 2008; 0:28:30 

arkadaşlar slm philipd plazma 5332 bu gece geldi ve kuruldu tos ile giriş yaptım monster denilen altın scart ile cidden gözle görülür bir farklılık oluyormu ayrıca compenent baglantı yaptıgım zaman altın uclu scart tan çok mu daha iyi görüntü alırım bende dreambox 7020 s mevcut yardımcı olabilirsenız memnun olurum tos ile fena değil...

saygılar..
egmntmr

29 Mart 2008; 1:40:42 

Sayın endokard monster altın uçlu scart ile çok çok büyük bir değişim olmuyor ama sıradan scartlara göre iyi component bağlantıda scarta göre daha iyi görüntü alırsınız ama aradaki fark çok büyük olmayacaktır kısaca en kötüden en iyiye bağlantıları sıralarsak scart - component - hdmi ........

endokard

29 Mart 2008; 11:47:11 

tşk ler egmntmr şu an tosla izliyorum ve meraktan altın uçlu scart alıcam umarım bir farklılık hissederim..sonuçta f/p açısından degerlendirecek olursak dogru tercih diyebilirim...hele birde 1989/12 ye aldıgımı düşünürsek gayet olumlu ...sunny deyim şimdilik salondaki dreambox 7020 ile izleyecegim ve az da olsa o makinadan da umutluyum )

saygılar..
cmml

29 Mart 2008; 19:43:12 

arkadaşlar bende bu plazmayı (Philips 42'' 5332) düşünüyordum fakat bugün metroda LCD lerle yanyana duruyordu tüm renkler gayet iyi fakat Beyaza gelince tam bir hayal kırıklığı yaşattı resmen gri idi.kullanan arkadaşlar, bu ayardan mı? yoksa plazmadan mı? kaynaklanıyor bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler.

***C2D E6750--Gigabyte 965P-DS3 rev.3.3--2x1GB Twinmos DDR2 667Mhz--MSI X1950PRO--2x250GB +320GB Samsung Sata2--Skystar2 v.2.6d--Samsung 971P--Logitech X-530--Logitech MOMO Racing Wheel--AOPEN H600B28 400W Kasa***
fırataras

29 Mart 2008; 21:18:22 

42" 5332 sahibi olanların arasına yeni katıldım. O kadar uğraşı ve hangisi olacak samsungmu sonymi derken en sonunda philips seçimini yaptım. Forumdaki bu philipsciler tamamen beni yönlendirdi . Bu kadar iltifat alan bi modelide hiç düşünmeden aldım. İnşallah iyi yapmışımdır diye düşünüyorum. Ankara elektroword'de finans 12 taksitle 2.500 ytl ye veriyor ürünü tabi %20 parapuan vermesiyle fiyat 2.000 ytl ye geliyor. sinema sistemiyle beraber almak istediğim için ikisi 2.500'e gelmiş oldu. Ankarada bu ürünü almak isteyen arkadaşlara duyrulur. Tabi internetten almanın ne kadar doğru olacağına karara veremeyen benim gibiler için zira hepsiburada da bu ürün şu an kampanyada.. ilginenler için yazıyorum.

Şimdi parapuanlarımı değerlendireceğim ve alabileceğim güzel bir evsinema sistemine ihtiyacım var. 500 - 1.000 ytl arasında her türlü marka/model olabilir. Bana bu konuda önerileri olabilecek birileri elbette vardır diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

fırataras

29 Mart 2008; 22:00:04 

hazır aklımdayken bir ilave daha yapayım dedim. evimdeki vestel uydu receiver için pure/av scart ve sinema sistemi için hama hdmi kablo aldım. bu kablolar yeterli olacakmıdır yoksa kutularını henüz açmamışken değiştirmelimiyim? (TV p.tesi gelecek acil yardımlarınızı bekliyorum)

sporcu42

29 Mart 2008; 22:45:12 

sayın endokard ve fırataras öncelikle plazmalarınız hayrlı olsun ... güle güle ve keyifle kullanın ... sayın alpakcan sormak istediğin her türlü soruya bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım ve sana da plazman hayrlı olsun ve güle güle kullan ... sayın cmml ,lcd ler ne yazık ki beyazı plazmalardan daha iyi veriyorlar , ayardan yapılabilecek herhangibirşey yok ... ama kontrast değer yüksek plazmalarda lcd lerin veremediği siyahı gösteriyor bu da ayrı bir konu ...

dalgakıran

30 Mart 2008; 0:17:06 

PHILIPS 42PFP5332 Plasma TV de PIP özelliği var mı? Philips'in web sayfasında PIP özelliği karşısında 2 sayfa Teletext yazıyor!!!

özer0334

30 Mart 2008; 1:38:10 

quote:

Orjinalden alıntı: sporcu42

quote:

Orjinalden alıntı: özer0334

konuya hakim arkadaşlardan bir bilgi alak istiyorum.
laptop'u(hdmi çıkışı yok) plazmaya bağlamak istiyorum ama sadece vga ve s-video çıkışı var.film ve dizi arşivimi mkv indirmeye başladım.bunları izleyebilmek için(mkv oynatıcısı malesef türkiyede bulunmadığı için)laptop'a bağlamam gerekiyor.
1-s-videodan daha iyi görüntü alınıyor sanıyorum?
2-nasıl bir kablo almalıyım(marka kablo uzunluğu fiyat vs)

saygılar...

sayın özer0334 arkadaş ,öncelikle plazman hayrlı olsun ... ne yazık ki plazmamıza sadece ve sadece dvi veya hdmi çıkışlı bir laptop veya masaüstü pc bağlayabiliyoruz ... s-video ve vga desteklemiyor ...

bugun s-video cıkısını deneme şanım oldu. goruntu gayette net.ekrankartım nvıdıa7900un s-vıdeo cıkısından almış oldugum plazmanın s-vıdeo gırısıne takmamla monıtor olarak algılanmansı bir oldu. divx ve mkv uzantılı vıdeolarımı gayet net ve akıcı calıştırdı.asagıdakı fotolardanda s gırısı kullandıgımı gorebılırsınız.

fenerbahçe
alpakcan

31 Mart 2008; 0:27:50 

arkadaşlar plazma 1 günde elime ulaştı ve umduğum gibi servis de çok yardımcı oldu ve gelip kontrol etti.
sadece deneme olarak çalıştırıp tekrar kutusuna geri koyduk ve hiçbir problem yoktu şükür...
servis menüsünden de kontrol ettim...
alışverişten çok memnun kaldım
nazar değecek fazla konuşmayayım en iyisi
yardımcı olan arkadaşlara tekrardan çok teşekkür ederim

mantık

Sisteme Gözat

31 Mart 2008; 11:49:56 

Selamlar.

Hayırlı olsun.Keyifli seyirler dilerim.Saygılarımla.Hep***mantık***lı kalın.

quote:

Orjinalden alıntı: alpakcan

arkadaşlar plazma 1 günde elime ulaştı ve umduğum gibi servis de çok yardımcı oldu ve gelip kontrol etti.
sadece deneme olarak çalıştırıp tekrar kutusuna geri koyduk ve hiçbir problem yoktu şükür...
servis menüsünden de kontrol ettim...
alışverişten çok memnun kaldım
nazar değecek fazla konuşmayayım en iyisi
yardımcı olan arkadaşlara tekrardan çok teşekkür ederim

Saygılarımla.Hep***mantık***lı kalın.
alpakcan