arkadaşlar bugün 5532 yi gördüm ve umduğumdan çok daha güzel çıktı. kesinlikle alacağım bunu Allah izin verirse ama nasıl olsa biraz vaktim var 2 aylık fiyat düşüş veya kampanya imkanlarını takip edip alacağım. kesinlikle plazma kesinlikle philips ve en beğendiğim de 5532 kararımı verdim ben hepinize teşekkürler.
doğru seçiminden dolayı ilk ben kutlayayım şimdiden hayrlı olsun ... bu arada diğer marka ve modellerle senin kafanı karıştıran illaki olacaktır ama sen kendi zevkine ve gözünün gördüğüne göre karar ver ... ben öyle yaptım ve hiç de pişman değilim ...
abi herkes plazmasından memnun olunca söyleyecek söz bulamıyor ki ... yani herkes plazmasının başında ... sakın diğer plazma forumlarında sayfa adetlerinin kalablık olduğuna bakmayın ... adamlar hep fasa fiso yazıyor ... kimisi sadece ifade gönderiyor,gören de vay be ne kullanan varmış diyor( hele hele pio denilen aletin sayfası ) ...baksan incelesen işine yarayacak ve milleti bilgilendirecek topu topu 15-20 sayfa ya çıkar ya çıkmaz ... aslında bu duruma admilerin bir dur demesi lazım ... çünkü yeni üye bir bakıyor bilgi yok ,laf kalabalığı çok ... hakkından gelemeyince de yeni topic açıyorlar sonra da milletten fırça yiyorlar yazılanları okusana diye ... sen orada bilgi yerine laf salatası yaparsan 120 den fazla gereksiz sayfayı okuyacağım diye kimse vaktini boşa harcamaz kusura bakma ... eğer hatam varsa özür dilerim ...
Philips 106 ekran ne önerirsiniz arkadaslar. Bende model arıyorum ve philipse yönelecektim ama baktım ortalık panasonic kaynıyo oraya kanalize olduk...
Philips ev sinema sistemimde var gayet memnunum plazmada philips olursa daha iyi olur öyle degil mi?
ben bu soruların cevabını 1 aydır arıyorum pioneerden başladım arkadaşların tavsiyesiyle ve panasonic de bu işin mucididir dediler pio'lar hem pahalı geldi hem de görünümde bi fark göremedim. pana'ların forumunu okursan plazmalarında sorun çıkmayan arkadaş göremedim. lcd mi plazma mı dedim philipsin lcd sini gördüm çok hoşuma gitti ama içimden bi ses plazmanın görüntüleri daha hoş diyordu philipsi araştırdım teknik servis mükemmel teknik destek ve sorunları çözme konusunda başarılılar ve marka tartışılmaz philipsin plazmalarını araştırdım ve gördüm ki fiyatları da çok iyi görüntüleri de... philips lcd mi plazma mı alayım seçeneğine indim lcd leri güzeldi ama plazmalarını görmek istedim ve hafta sonu 5532 yi görünce net kararımı verdim. ama sana tavsiyem 106 düşünüyorsan 5332 yi de gördüm ve o da çok güzel geldi. benim evrimim böyle gözünle gör mutlaka!!!
plazmayı 2 aylık süreçte alacağım. daha sürem olduğu için 2 aylık süreçte kampanya veya ucuzlama ihtimalini değerlendirip 5532 almayı düşünüyorum ama 106 alacak olursam kesinlikle de 5332 yi alırım çünkü onu da daha evi yerleştirmedim kuracağım yere bakıp 50 çok büyük gelmezse 50 alacağım sana tavsiyem budur
50''inch i 3m ve sonrası mesafeden izleyeceksen mükemmel olur. O zaman 5532 yi öneririm.Tecrübe ile sabit bir süre sonra göz alışıor ve o bile az geliyor.Söylemedi deme.En iyi tv ne diyorsan not kısmına göz at derim.Saygılarımla.Hep***mantık***lı kalın.
NOT.En güzel tv sahip olabildiğindir.
quote:
Orjinalden alıntı: proffesor
Bende bir ara 50 inch mi diye düsünmedim degil .. 5532 bir üstü degil mi 5332nin..?
Biraz gözlerimle görüp degerlendirmem lazım odaya buyuk olur mu diye..
dostum kampanya bekliyeceğim demişsin ben sana bir kampanya bildireyim bir bak istersen hepsiburada.com da wold e özel bir kampanya var ve baya iyi yani 6 taksit yapıyor %10 indiriyor %5 te world puan veriyor ilgini çekebilir. yani rakkamlar şöyle oluyor onuda yazayım ilgilenenlere duyrulur.
2.969,10 YTL (KDV Dahil) (494,85 YTL x 6 Taksit ) Ayrıca 148,46 YTL değerinde WorldPuan Kazanacaksınız diyor ve son gün diyor bilginize....
quote:
Orjinalden alıntı: alpakcan
plazmayı 2 aylık süreçte alacağım. daha sürem olduğu için 2 aylık süreçte kampanya veya ucuzlama ihtimalini değerlendirip 5532 almayı düşünüyorum ama 106 alacak olursam kesinlikle de 5332 yi alırım çünkü onu da daha evi yerleştirmedim kuracağım yere bakıp 50 çok büyük gelmezse 50 alacağım sana tavsiyem budur
Philips 50"PFP5532 / Sony DVP-NS76H / Focus 8500 DCI / Philips FR990 / Magnat Motion 1000 / MSI vr330 / P4 Prescot 478 3 Ghz (3450'de çalışıyor) / 2 Gb ram / Asus X800XT PE / 19" LG T910 / Philips SNA6500 / Microsoft kumanda / Creative Audixy 2 NX / Philips 400 Gb Usb 2.0 disk
dostum ilgine çok teşekkürler. hepsiburadayı ve bilimum siteleri takip ediyorum. o kampanyadan haberim var evlilik hazırlığı içerisindeyim ve plazmadan çok önceliklerim var içimden bi ses de azıcık daha bekle diyor mutlaka daha güzel fiyata alacaksın diyor. yine bekleyeceğim hepsiburadanın bu kampanyasına teşekkür ediyorum ama yokum