sadece tv ve dvd amaçlı 5532 düşünüyorum. topiği takip etmekteyim fakat doyurucu bilgiler bulamıyorum.(dvd,sd yayın,pc,oyun konsolu foto ve kullanıcı yorumları yetersiz) 5332-5532 ile ilgili hiç bir şikayete rastlamadım.(arıza konusunda) marka güven veriyor.kasa şık. birkaç kez tv'yi mağazalarda gördüm.alıcı gözüyle bakıp incelemedim.fırsat bulabilirsem bu pazar yakından incelemek istiyorum. çok övülen markaların sorunları ve servisleri beni rahatsız ediyor. bilenler,bilir 3 senedir,vestel markası 2plazma,3lcd kullandım ortalama 7 şer ay.arıza ve sorunlarından dolayı para iadesinde anlaştık gibi. sorunsuz bir tv istiyorum. selamlar.
Merhaba Hepsiburada PHILIPS 42PFP5332/10 modeli 2.099,00 YTL bu modeli oneriyormusunuz? Ne gibi eksikleri olabilir Tv yi uydu ya ve dvd ye bağlayacağım sadece. Fiyatı çok uygun geldi. Birde tv yi hepsiburada alsak istanbul içi kurulum yapıyorlar mı? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
sadece tv ve dvd amaçlı 5532 düşünüyorum. topiği takip etmekteyim fakat doyurucu bilgiler bulamıyorum.(dvd,sd yayın,pc,oyun konsolu foto ve kullanıcı yorumları yetersiz) 5332-5532 ile ilgili hiç bir şikayete rastlamadım.(arıza konusunda) marka güven veriyor.kasa şık. birkaç kez tv'yi mağazalarda gördüm.alıcı gözüyle bakıp incelemedim.fırsat bulabilirsem bu pazar yakından incelemek istiyorum. çok övülen markaların sorunları ve servisleri beni rahatsız ediyor. bilenler,bilir 3 senedir,vestel markası 2plazma,3lcd kullandım ortalama 7 şer ay.arıza ve sorunlarından dolayı para iadesinde anlaştık gibi. sorunsuz bir tv istiyorum. selamlar.
selamlar; bu ve benzeri forumlarda 5532 için çok doyurucu bilgilerin olmamasının sebebi olarak, sitede ağırlığı olan araştırmacı arkadaşların, bu tv yi çok iyi incelemediklerinden olduğunu düşünüyorum zira daha önceki yazılarımda buna uzun bir şekilde değinmiştim, hatırlatmak için ;
quote:
Orjinalden alıntı: Uygarman
bu tv ler bazı arkadaşlar tarafından önerilmiyor, zira kendileri daha çok pv70 ve q91 için çoook fazla yorum yapmışlar, buna ve bilgilerine saygı duyuyorum ama philipsin 5 serisi için bu kadar kötü denilebilecek ne var gerçekten bilmiyorum, zira pekçok kişi kötü panel kullanıyo, eski nesil falan diyor, peki bu arkadaşlar acaba philips in 5 serilerini nekadar inceledi bilmem ama ben kendi gözlemlerimi aktarayım ; ben teknosaya gittim bu tv ile beraber pekçok tv nin görüntüsüne baktım hoşuma gitti aldım, eve geldim kurulum yapıldı, açtım cam gibi gösteriyo, büyük, maçlarda bi sorun yok, renkler parlar canlı vs. yani istediğim hemen herşeyi karşılıyo, kaldi ki evde sıklıkla kablolu tv kullanılır. Şimdi soruyorum o önerilen tv leride gördüm evet hepsinde farklı farklı detaylarda değişiklik var ama aralarındaki fark nediyle içlerinden hiçbirisi 3 boyutlu göstermiyor, yani 3 aşağı 5 yukarı aynı bana göre. Kaldı ki sonuçta hepsi televizyon işte, sonuçta alırsın 5-10 yıl kullanırsın, karşısına geçer gülersin 1-2 saat dinlendirir seni, yani renk biraz daha parlak olunca daha çok gülmez yada yada daha mutlu olmazsın, yani bunu çok saplantı yapmaya gerek yok diye düşünüyorum, zira günümüzün çoğu bu makina olduysa bence biraz düşünmekte fayda var.
50" tv bu fiyata ve philips güvencesiyle, philips yıllar yılı forumlara yazı yazmadan reklamını sattığı ürünlerle ve servis garantisiyle markasını yaratmış bir kuruluş, ben size çok ufak bi örnek vericem, benim philips saç kurutma makinam bozulmuştu, kablosu koptu, ve gövdesinin bazı yerlerinde çatlaklar ve ön tarafında ise kırıklar vardı(eskiydi işte), ben kopan kabloyu bile yanıma almadan servise gittim, servis fatura sordu -3 yıl önce almıştım dedim,yani bulsam bile garantisi çoktaaan bitmişti, adamlar hemen aldı ücretli değişim yazdılar ve bu makinanın üst modelini piyasada en ucuz bulabileceğiniz fiyatın yarı fiyatından da düşük bi ücrete verdiler. işte güvence budur, benim bu tv 5 yıl sonra bozulursa belki aynı şeyi yaparlar, yapmasalar bile bana o güveni verdiler,, hakkında onlarca sayfa yazı yazılan öve öve bitirilemeyen seg marka (ayrıca bu markayı kötülemek için değil sadece örnekleme için kullanıyorum) televizyonun garantisi devam bile ederken arıza yaptığında kim gelip yapacak merak ediyorum, zira vestel marka televizyonuma 3 ay bi kumanda bile getirmemişlerdi,, yani bu iş birazda reklema işi, aslında herkezin malı kendine güzel , kimse ben şunu aldım ama kimse almasın gerçekten çok kötü demez!, 1liraya alanda memnun 10 liraya alanda, ozman 10 liraya olan tv yi alanların akılları daha mı az çalışıyo, ucuzunu almasını bilmiyolar mı!
herkezin ödediği para karşılığı beklentileri var, bence philips markası verdiği güven ile bence evlerde çok şık duruyor, emin olun deterjandan çıkmış bi televizyondan çok farklı bi görüntüsü var..
sonuçta bu forumda ve diğerlerinde bazı arkadaşlar çok iyi reklam yapabiliyor (kesinlikle kötülemek için söylemiyorum) yani şu iyi dediklerinde pekçok kişi onların sözüyle hareket ediyor, dolayısıylada şu kötü dediklerinde, o tv için bilip bilmeyen herkez konuşuyor, örneğin şu tv nasıl diye soran arkadaşlara çok kötü, o tv alınmaz gibi yazılar yazılıyor ama bu yazıları yazanların %90 nın da bilimselliğin "b" si yok. ozaman bu işten anlayanlar gelsin philipsin şusu söyle olsaydı desin tartışalım, gerekirse bunu şirkete yazalım bilgileri olsun vs. ama nedense o arkadaşlar bir markaya takılmış hep o hep o, acaba neden? ben cevabını tahmin ediyorum ama neyse..
!!!Philips adı garantidir!!!
"elektronik şans işidir" buna katılıyorum ama "insan şansını kendi yaratır" bunu da unutmamak gerekir..
sonuç olarak pekçok kişi bu tv hakkında çok az bilgiye sahip (bilinçsizce önermeyenler dahil),örneğin pekçok kişi belki bu tv nin kullandığı paneli bile bilmez ama özellikle İngiltere tabanlı forumlarda bu tv hakkında epeyce bi bilgiye ulaşabilirsiniz. Aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım..
bu pazar balçova kipada, alt kattaki mağazada ve kipanın içinde 5332-5532 mevcuttu. ikisinide inceledik eşimle beraber.philipsin demo görüntüleriyle çalışıyordu tv ler,tercihimizi 5532 den yana kullandık.(50'' in endamı bir başka) fiyat alt katta 4000.00tl,kipada 3900.00tl.fiyat piyasanın üzerinde. izmirde,elektronik mağazasında müdür olan aile dostumuzun yardımını istedik.olumlu cevap aldık.en kısa zamanda mağazaya gidip model ve fiyat konusunu görüşeceğiz. samsung 50'' c91 de gözüme çok şık göründü,her bakımdan. acelem yok,sonradan keşke demek istemyorum.
uygarman uydu,dvd görüntüsünü topiğe eklersen çok iyi olur.
Görece, Aldığın fiyatları bize de yazarsan iyi olur. Pazarlıkda nereye kadar gidebileceğimizi öğreniriz. Ben de 5332 düşünüyordum çünkü. Şu ana kadar da 2200'den aşağı bulamadım. Sizce bayiler ya da Bosch bayileri en düşük kaça verirler?
2099/12 ay hepsiburada.com fiyatı,5332 hakkında yorumlarıda okuyabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: fuatergenoglu
Görece, Aldığın fiyatları bize de yazarsan iyi olur. Pazarlıkda nereye kadar gidebileceğimizi öğreniriz. Ben de 5332 düşünüyordum çünkü. Şu ana kadar da 2200'den aşağı bulamadım. Sizce bayiler ya da Bosch bayileri en düşük kaça verirler?
PHILIPS 50 PFP5532 teknomixte 3339 ytl.50 inc için süper fiyat.daha önce hiç alıcı gözüyle incelememiştim.bakmakta fayda var.37" lcdler neredeyse bu fiyata yakın.forumda herkesin mi gözünden kaçtı bu ürün yoksa başka bi şeymi var?incelemek lazım.
İki hafta önce hepsiburada dan 2.100 Ytl ye Philips 42PFP5332/10 PLAZMA TV aldım.next 200 cıs super plus uydu alıcı ve monster altın kaplama scart kablo kullanıyorum.Bazı tereddütlerim vardı bu tv yi almadan önce.özellikle bu forumda philips plazmalarda görülen kumlanma olayları aklımı kurcalamıştı.ama benimde bütçe kısıtım belliydi.neyse sık sık büyük mağazaları ziyaret edip yan yana birçok tv yi izleme şansım oldu.en sonunda karar verdim ve aldım.ve şunu söylemeliyimki şu zamana kadar sahip olduğum en güzel şeylerden biri bu.en ufak bir şikayetim yok şu ana kadar.görüntü mükemmel, olağanüstü.Biçok kaliteli yayın yapan kanalda zaten harikulade görüntü var.sinyal kalitesi kötü olan kanallar bile beklediğimin çok çok ötesinde tatmin edici.kumlanma denilen şeye kesinlikle rastlamadım.tek denemediğim dvd kaldı.onuda büyük bi ihtimalle bikaç hafta sonra tecrübe etme şansım olacak.neyse...bu fiyata bundan iyisi olamaz herhalde...philips güvencesi ve teknik hizmet ise zaten aşikar,herkes biliyor.adamlar o kadar ilgili ve saygılı ki bu devirde insan bunları görünce seviniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deluyum -- 3 Şubat 2008; 11:49:16 >
aramıza hoşgeldin ve plazman hayrlı olsun ... plazmayı uzaktan seyredeceğin için kumlanma dedikleri olay zaten önemli değil ... görüntüyü en doğal renklerle vermesinden kaynaklanıyor ... aldığın plazma gerçekten bence en doğru seçim ... güle güle izle ...
quote:
Orjinalden alıntı: deluyum
İki hafta önce hepsiburada dan 2.100 Ytl ye Philips 42PFP5332/10 PLAZMA TV aldım.next 200 cıs super plus uydu alıcı ve monster altın kaplama scart kablo kullanıyorum.Bazı tereddütlerim vardı bu tv yi almadan önce.özellikle bu forumda philips plazmalarda görülen kumlanma olayları aklımı kurcalamıştı.ama benimde bütçe kısıtım belliydi.neyse sık sık büyük mağazaları ziyaret edip yan yana birçok tv yi izleme şansım oldu.en sonunda karar verdim ve aldım.ve şunu söylemeliyimki şu zamana kadar sahip olduğum en güzel şeylerden biri bu.en ufak bir şikayetim yok şu ana kadar.görüntü mükemmel, olağanüstü.Biçok kaliteli yayın yapan kanalda zaten harikulade görüntü var.sinyal kalitesi kötü olan kanallar bile beklediğimin çok çok ötesinde tatmin edici.kumlanma denilen şeye kesinlikle rastlamadım.tek denemediğim dvd kaldı.onuda büyük bi ihtimalle bikaç hafta sonra tecrübe etme şansım olacak.neyse...bu fiyata bundan iyisi olamaz herhalde...philips güvencesi ve teknik hizmet ise zaten aşikar,herkes biliyor.adamlar o kadar ilgili ve saygılı ki bu devirde insan bunları görünce seviniyor.
arkadaşlar 5532 aldım ve çok çok memnunum. ondan önce herkesin dilelrinden düşüremediği panasonic plazma ile karşılaştırdım, teknosada yanyanalardı. aralarında 1.5oo ytl fiyat farkı ve gözle dikkat edilemeyecke kadar farklılıklar vardır. 3400 ytl ye hepsiburadadan 8 taksit ile aldım ve yanında da duvar askı aparatı hediye ettiler. hemde 60 milyonluk hediye çeki kazandım, epey iyi bir alışveriş oldu. philips den gelen servis görevliside çok iyi fiyata almışsınız dedi ve çok iyi bir alet oldugunu soyledi. yalnız gerçekten arkadaşların dediği gibi uzaktan izlemek gerkeiyor aleti. Ve kablo Tv de çok net değil. Dijitürk alırsam çok mu net olur=? Hd çıkınca o nasıl olur? fikri olan varmı?
bide şeyi anlamıom ben 60 bin saat degilse omru alma felan diiolar hakikaten komik yani. sizlemi yaşıycak televizyon arkadaşlar? endir yani alırsınız seyredersiniz, zamanı gelir, kısmetse yenisini alırsınız.
60 bin saat i bırakın, 30000 saat olsa günde 10 saat izleseniz
3000 gün eder bu 8.5 seneye yakın yani!! günde 10 saatki izleyemezsiniz hergün.
yuh yani mezaramı götüceksiniz, takıntılı olmayın bu kadar,
yakından pixeller rahatsız eder doğru,malum ekran 127cm,yayın kalitesi ve yayın çözünürlüğü düşük. normal uydu yayınları ve dsmart,digitürk yayınlarından daha iyi. digitürk plus alırsanız,hd yayınları tv nin hakkını verir. plazma ve lcd ler, hd yayınlar için üretilmiştir.