Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: acer 5315 hakkında herşey burada

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Cevap: acer 5315 hakkında herşey burada Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_asparagas_

24 Ocak 2008, 19:00:27  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: digitaldelisi

Arkadaşlar 1 hafta içinde 512 MB Ram'li modeli almayı düşünüyorum ama 10 veya 12 taksitle almam gerekiyor. Taksitle en uygun alabileceğim yer olarak nereyi tavsiye edersiniz acaba?

Eğer bi tavsiye gelmezse hepsiburada'dan alıcam ona göre...

kardeş hepsiburada da 1.6 işlemci 945 chipset çıkma ihtimali var ya

sinan681

Sisteme Gözat

25 Ocak 2008, 8:13:46  

hocam senin için şöle bi baktım nette fakat öle ciddi bir fiyat farkı görmedim.her yerde 3 aşağı 5 yukarı aynı

weblebide 1.8 i var birde ona bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan681 -- 25 Ocak 2008; 8:15:06 >

Bir Kedi Gördüm Sanki

25 Ocak 2008, 8:54:50  

http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=26951 Burayı da incelemende fayda var.

serhat006

25 Ocak 2008, 14:16:43  

Acer aspire 5315 notebook özellikleri

İşlemci Tipi : Intel Celeron
Chip Seti : Intel 943GML Chipset
İşlemci / Hızı : Celeron 1.6 Ghz 1MB 533MHz
Ekran Özelliği : 15.4" / 1280 x 800 / WXGA CrystalBrite
Ekran Kartı : Paylaşımlı 128MB
Sistem Belleği : 512MB
Bellek Yuvası : 2
Sabit Disk Kapasitesi : 80GB 5400RPM 8MB
Optik Sürücü : DVD Dual Yazıcı
Klavye : TR/Q
Kablosuz İletişim : Wireless Acer Invilink IEEE 802.11g
Bluetooth Özelliği : Yok
Pcmcia : Var
USB (Adet) : 3
FireWire : Yok
Seri Port : Yok
S-Video (TV-Out): Var
Fax Modem : Var
10/100 Ethernet : Var
Pil Ömrü (Saat) : 2.5
Boyutlar : 366 x 274 x 33.6/42.6
Ağırlık : 2.8
İşletim sistemi: yok
Fiyat : 499 usd +kdv

STOKLARDA MEVCUTTUR.
iltur_iletisim@hotmail.com

enebahadir

25 Ocak 2008, 14:37:38  

Burda 10$ ucuz

KDV Dahil: 661,84 YTL
Havale İndirimli: 655,22 YTL

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=86365

enebahadir

25 Ocak 2008, 14:41:20  

Bu daha da ucuz

488.00$ + KDV
Hemde 965 GM çipset ve 1.86 Mhz Ayrıca Xp yüklü geliyo.

http://www.laptoptr.com/acer+aspire+as5315_notebook_dizustu-23.html

OTTO VON BISMARCK

25 Ocak 2008, 14:48:42  

quote:

Orjinalden alıntı: enebahadir

Bu daha da ucuz

488.00$ + KDV
Hemde 965 GM çipset ve 1.86 Mhz Ayrıca Xp yüklü geliyo.

http://www.laptoptr.com/acer+aspire+as5315_notebook_dizustu-23.html

Sitesinde çipset için 943 gml diyor ama 960gm olmasın bu???Eğer 960 ise tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 25 Ocak 2008; 14:49:01 >

1) LG X110
2) ACER 4315
sinan681

Sisteme Gözat

25 Ocak 2008, 15:09:23  

965 varken

10delgado

25 Ocak 2008, 17:32:32  

merhaba arkadaşlar
Ben de bu bilgisayarı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Yanında 512 mb ram de ben aldım.
Ancak bilgisayar bazen kendi kendine aniden kapanıyor. Aldığım ram'i değiştirdim ama işe yaramadı.
Linux'un üzerine xp yüklemiştim daha doğrusu aldığım yer benim yerime yükledi.
Yükleme sırasında bir hata olmuş olabilir mi? Yoksa bu aldığım ram'dan mi kaynaklanıyor?
Birisi yardımcı olursa çok sevinirim...

_asparagas_

25 Ocak 2008, 23:50:24  

ya arkadaşlar bu ürün için nette filan 945 chipset filan diyo ama 965 çıkanlar var napalım biz riske girmeyelim mi?

_Riven_

26 Ocak 2008, 2:47:23  

biosta HD i satadan ide ye çevir.Xp görecek ozaman kurarken.

quote:

Orjinalden alıntı: marenostrum21

arkadaşlar 5315 cihazını aldım ama bi türlü kullanamıorum xp pro kurmaya çalıştım cihazınızda sabit disk bulunamadı dedi,xp service pack 2 veya vista mı kurmam gerek ne önerirsiniz...

_Riven_

26 Ocak 2008, 2:58:40  

arkadaşlar bu Windows bize daha neler yaşatacak bilemiyorum.5315 e Xp kurdum ve ÇOK ACAYİP bir sorun yaşıyorum.
mesela buraya mesaj yazarken yada email, çok acayip bir sorun oluşuyor.yanıp sönen imleç bir anda ya yukarı başka bir yere sıçrıyor,ya sayfa aşağı kayıyor,ya tuş basılı seçiyormuş gibi yazılanları seçiyor ,bir bakıyorum yazdıklarım öncekilerin üzerine devam ediyor(şimdide oldu). kamera şakası gibi.nod32 yüklü.herşey normal ancak sorunun sebebi nedir bilemiyorum.

benzer sorun yaşayan varmı?
sinan681

Sisteme Gözat

26 Ocak 2008, 7:16:11  

quote:

Orjinalden alıntı: 10delgado

merhaba arkadaşlar
Ben de bu bilgisayarı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Yanında 512 mb ram de ben aldım.
Ancak bilgisayar bazen kendi kendine aniden kapanıyor. Aldığım ram'i değiştirdim ama işe yaramadı.
Yükleme sırasında bir hata olmuş olabilir mi? Yoksa bu aldığım ram'dan mi kaynaklanıyor?

uyku moduna geçip,pc yi yeniden açtığında bu sorun yaşanıyor seninkide o şekilde olabilir

quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

ya arkadaşlar bu ürün için nette filan 945 chipset filan diyo ama 965 çıkanlar var napalım biz riske girmeyelim mi?

Bence riske girme 965 almaya çalış

quote:

Orjinalden alıntı: _Riven_

arkadaşlar bu Windows bize daha neler yaşatacak bilemiyorum.5315 e Xp kurdum ve ÇOK ACAYİP bir sorun yaşıyorum.
mesela buraya mesaj yazarken yada email, çok acayip bir sorun oluşuyor.yanıp sönen imleç bir anda ya yukarı başka bir yere sıçrıyor,ya sayfa aşağı kayıyor,ya tuş basılı seçiyormuş gibi yazılanları seçiyor ,bir bakıyorum yazdıklarım öncekilerin üzerine devam ediyor(şimdide oldu). kamera şakası gibi.nod32 yüklü.herşey normal ancak sorunun sebebi nedir bilemiyorum.

aynı sorunu bende dün yaşadım.cihazı yeniden başlattım düzeldi.ama sorunun kaynağını bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan681 -- 26 Ocak 2008; 7:17:18 >

mehmetgunduzbey

Sisteme Gözat

26 Ocak 2008, 9:40:39  

quote:

Orjinalden alıntı: sinan681

quote:

merhaba arkadaşlar

uyku moduna geçip,pc yi yeniden açtığında bu sorun yaşanıyor seninkide o şekilde olabilir

quote:

quote:

aynı sorunu bende dün yaşadım.cihazı yeniden başlattım düzeldi.ama sorunun kaynağını bulamadım

aynı sorun bende de oluyor bende masaüstünde bile bazen oluyor ilk başta mouse elim çarpıyor sandım sonradan bir kaç defa daha olunca fark ettim.

HP DV5-1021et
senmuhammet

26 Ocak 2008, 11:56:56  

quote:

Üründe bulunan touchpad çok hassas, farketmeden aliniz oraya değiyor. Eğer benim gibi mouse kullanıyorsanız, touchpadi iptal edebilirsiniz ve sorunun yok olduğunu görebilirsiniz. Yok ben touchpadi kullanıyorum diyorsanız hassaslık ayarlarını değiştimenizi veya yazı yazarken touchpade değmemenizi öneririm.

Not: Bu bahsedilen durum sadece 5315 te değil, benim kullandığım 4315 ve 5520G de de vardı. Tüm Acer Gemstone larda var.

Helcaraxe

26 Ocak 2008, 24:16:50  

merhaba arkadaşlar, sadece ofis kullanımı için bu laptopu almayı düşünüyorum. yazılanları baya okudum ve karar verdim. yalnız kredi kartı değil de elden alıcam. bu yüzden istanbulda 1.86 olanını elden alabileceğim en uygun yer neresi?

bi arkadaş çamlıca exa dan almış orası uyguna benziyor. kısıklıdan bulgurluya inerken sağda olan bina sanırım?

başka tavsiyesi olan var mı arkadaşlar? laptoplarla aram pek iyi değildir, hiç anlamam yani bi el atın lütfen

asistdr

26 Ocak 2008, 14:06:46  

arkadaşlar ben de 5315 aldım wista starter yuklu,hiçbir sorun yaşamıyorum ve bazı arkadaşların sorunları beni korkuttu daha yeni aldım cihazı acaba sorun yaşamıyım diye dusunmeye başladım..benim sahsi goruşum wista ile uymlu çalışıyor 1 gb ram takılı ve memnunum..benim gibi wista kullananan arkadaşlar ne dusunuyor goruşlerini alabilirmiyim?

FelixCrail

Sisteme Gözat

26 Ocak 2008, 16:17:54  

az önce 5315+1gb 667mhz ddr2 ram+çanta ile kdv dahil 705ytl'ye kadıköy Exa'dan aldım.şuan xp kurulumu yapıyorum. en ucuz exa da sanırım

FujiFilm Finepix S6000FD

http://www.fotokritik.com/kullanici/FelixCrail
FelixCrail

Sisteme Gözat

26 Ocak 2008, 16:22:35  

quote:

Orjinalden alıntı: Helcaraxe

merhaba arkadaşlar, sadece ofis kullanımı için bu laptopu almayı düşünüyorum. yazılanları baya okudum ve karar verdim. yalnız kredi kartı değil de elden alıcam. bu yüzden istanbulda 1.86 olanını elden alabileceğim en uygun yer neresi?

bi arkadaş çamlıca exa dan almış orası uyguna benziyor. kısıklıdan bulgurluya inerken sağda olan bina sanırım?

başka tavsiyesi olan var mı arkadaşlar? laptoplarla aram pek iyi değildir, hiç anlamam yani bi el atın lütfen

5315 (15.4") modeli 1.7Ghz.
bi küçük boyu olan 4315 (14.1") modeli 1.8Ghz.

fiyatları aradaki bi kaç doları saymazsak aynı sayılır.Bence 1.7 ile 1.8 arasında fark yok.büyük olan 5315 görünüm olarak daha hoş bence.

FujiFilm Finepix S6000FD

Helcaraxe

26 Ocak 2008, 20:53:56  

FelixCrail cevabın için teşekkür ederim, sormak istediğim bir şey daha var. arkadaşlar ofis kullanımı için alıcam ve 5315 modelini düşünüyorum yani büyük olanını. okuduğum yorumlara göre beklemeye alıp tekrar çalıştırınca bi program yüklü değilse işlemci fanı çalışmayıp bi süre sonra sıcaklık yüzünden reset atıyomuş. peki program yüklü xp kullanıyorum diyelim, bu alet sabahtan akşama kadar çalışsa sorun çıkartır mı? yani adaptörle çalışıcak ve ofiste açık kalıcak. ağır uygulamalar kullanılmayacak ama tüm gün açık.. problem olur mu?

FelixCrail

Sisteme Gözat

26 Ocak 2008, 21:27:33  

valla ben xp kurulunu yaptım tüm programlarımı yükledim.sanırım dediğin programı yüklemedim.programın adını bilmiyorum çünkü.yaklaşık 5 saattir bilgisayar açık ve sürekli bişeyler yüklüyorum.kapanmadı hiç.hatta fanı o kadar sessiz senin mesajından sonra acaba fan çalışıomu diye dinledim duyamadım fan sesini.anca fan çıkışına kulağımı dayıyınca sesini duydum.sorun çıkarcağını sanmıyorum.ayrıca fanın oraya elimi koyduğumda hiç sıcak üflediği söylenemez.benim toshibada aynı şeyi yapsan 2dk sonra elini çekersin yandı diye.cidden bu aceri çok sevdim.kendi toshibamı kullanmak içinden gelmio şuan

FujiFilm Finepix S6000FD

Helcaraxe

26 Ocak 2008, 22:41:34  

quote:

Orjinalden alıntı: FelixCrail

valla ben xp kurulunu yaptım tüm programlarımı yükledim.sanırım dediğin programı yüklemedim.programın adını bilmiyorum çünkü.yaklaşık 5 saattir bilgisayar açık ve sürekli bişeyler yüklüyorum.kapanmadı hiç.hatta fanı o kadar sessiz senin mesajından sonra acaba fan çalışıomu diye dinledim duyamadım fan sesini.anca fan çıkışına kulağımı dayıyınca sesini duydum.sorun çıkarcağını sanmıyorum.ayrıca fanın oraya elimi koyduğumda hiç sıcak üflediği söylenemez.benim toshibada aynı şeyi yapsan 2dk sonra elini çekersin yandı diye.cidden bu aceri çok sevdim.kendi toshibamı kullanmak içinden gelmio şuan

ısınma sorununu kökten çözmüşler demekki :D çok teşekkürler yaa içime sus serptin resmen çünkü uzun süreli bi kullanımda elimde kalmasından korkuyodum ama ısınma problemi yoksa bu laptop tam bize göre :D toshibayı rafa kaldırdıysan baya baya iyi demek yarın alıyım ben bunu yaa

_Riven_

26 Ocak 2008, 22:43:41  

Evet arkadaşlar bende ona yordum.Çok hassas touchpad.birde ALPs programı ekstra fonksiyonlar ekleyince sanki birisi klavyeye müdahale edermiş gibi paronayak bir durum yaşatıyor.sorunu az yaşamak için sanırım mouse kullanmak lazım.yada Alps programını kaldırırsanız daha iyi olur.

Bu problem sanırım bu modellerde tasarım hatası olduğunu gösteriyor.diğer iyi markalarda touchpad klavyeye bu kadar yakın değildir sanırım.belkide ucuzluğun bir sebebide budur.

quote:

Orjinalden alıntı: senmuhammet

quote:

Üründe bulunan touchpad çok hassas, farketmeden aliniz oraya değiyor. Eğer benim gibi mouse kullanıyorsanız, touchpadi iptal edebilirsiniz ve sorunun yok olduğunu görebilirsiniz. Yok ben touchpadi kullanıyorum diyorsanız hassaslık ayarlarını değiştimenizi veya yazı yazarken touchpade değmemenizi öneririm.

Not: Bu bahsedilen durum sadece 5315 te değil, benim kullandığım 4315 ve 5520G de de vardı. Tüm Acer Gemstone larda var.

AMD64 x2 3600 2000@2550 + 2X1GB DDR 400 DUAL KINGSTON+ATI X1950 pro 512MB Sapphire+120 GB 8MB SEAGATE+250GB 7200 SEAGATE NCQ+X-TREME MUSIC+SAMSUNG 20X SH-S202J DVD-RW+CREATIVE DTT 3500 5,1+SAMSUNG 226BW 22"+ZOOM X4 5551+COD.BRIZA 6097/w HIGHPOWER 500W A12S+Canon MP510 All in one+MS sidewinder FF Pro+Logitech Mediaplay Mouse
FelixCrail

Sisteme Gözat

26 Ocak 2008, 22:52:33  

bu sorun acere özgü değil.aynı sorunu toshiba da da yaşıyorum.dediğiniz gibi bu touch pad'in hassaslığından kaynaklanıyor.

FujiFilm Finepix S6000FD

_Riven_

26 Ocak 2008, 22:56:28  

RESET sorunu yaşayan herkese söylemek isterimki bu sorun tamamen laptopun sol alt tarafındaki fan emiş deliklerinin kapatılması sonucu kaçınılmaz olarak oluşuyor.Fan sıcak havayı arka açıklıktan atıyor tabi,ancak eğer ki masaya yada kucağınıza hava almayacak şekilde oturtursanız notebook altı farkedilir derecede ısınıp kendini kapatıyor.bu fan mazgalı açık olduğu sürece hiç bir kapanma sorunu yaşamayacağınızı garanti ederim.empowering kurmak falan bu sorunu çözen bir çözüm değil,sadece power yönetim programı o.

sanırım yeni laptop kullanmaya başlayan bizler bu toucpad,ısınma-reset sorunlarıyla yeni tanıştığımız için alışmamız biraz zaman alacak.
kolay gelsin.
FelixCrail

Sisteme Gözat

26 Ocak 2008, 23:04:59  

bu empowering yazılımı nerde? acerin sitesinde bulamadım xp için olanı.elinde olan varsa link verebilirmi?

FujiFilm Finepix S6000FD

_Riven_

27 Ocak 2008, 12:22:55  

aşağıda ne gerekiyorsa var.empowering yazılımları pek sık kullanacağınız şeyler değil açıkçası.system info verene bakıp,bırakmanız muhtemel.power mangement da faydalı olmasına rağmen seçimli değil nedense hep max power da durabiliyor.merak edenlere..

http://soulpass.com/2007/11/10/installing-windows-xp-professional-sp2-on-acer-aspire-5315-2153-laptop/
http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5110.html (5110 empower yazılımları indirip kullanılabilir,5315 de gözükmüyorr zaten)
sinan681

Sisteme Gözat

27 Ocak 2008, 12:40:02  

quote:

RESET sorunu yaşayan herkese söylemek isterimki bu sorun tamamen laptopun sol alt tarafındaki fan emiş deliklerinin kapatılması sonucu kaçınılmaz olarak oluşuyor.Fan sıcak havayı arka açıklıktan atıyor tabi,ancak eğer ki masaya yada kucağınıza hava almayacak şekilde oturtursanız notebook altı farkedilir derecede ısınıp kendini kapatıyor.bu fan mazgalı açık olduğu sürece hiç bir kapanma sorunu yaşamayacağınızı garanti ederim.empowering kurmak falan bu sorunu çözen bir çözüm değil,sadece power yönetim programı o.

sanırım yeni laptop kullanmaya başlayan bizler bu toucpad,ısınma-reset sorunlarıyla yeni tanıştığımız için alışmamız biraz zaman alacak.
kolay gelsin.

hava delikleri tamamen açık şekilde olsada uykudan sonra ısınma sorunu ile kapanıyor

10delgado

27 Ocak 2008, 15:17:58  

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar

quote:

quote:

Yani o zaman uyku modunu hiç kullanmayayım... Teşekkür ederim dostum...
Yine de başka bir önerin veya tahminin var mı?

sinan681

Sisteme Gözat

27 Ocak 2008, 15:51:10  

başka önerim yok hocam
cihaz güzel kim ne derse desin
tadını çıkar makinenin...

oktayakgoz

27 Ocak 2008, 19:55:27  

benim aynı makinadan vardı geçen gün bürodan çalındı. tekrar almaya gittiğimde birde bunun vista starter li olanı vardı bi bakayım dedim derecelendirmeye baktığımda aero bilmem ne performansı 2.4 olarak gözüküyor. halbuki bu benim eski makinada 3.küsür bişi idi diye hatırlıyorum acaba ben mi yanlış hatırlıyorum.

vista derecelendirme puanlarınız nedir acaba ?

bu arada beyler benim yiğenimede 5720 modelini almıştık onunla vista home premium gelmişti onun kurtarma cd ile yeniden yükleme yaptım xp aynen oldu. bi iki sürücü değişince hiç bir fark kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 27 Ocak 2008; 19:58:02 >

Hp Pavilion 9730
kartalgungorur

27 Ocak 2008, 22:22:56  

Arkadaşlar şimdi bu alete Core duo ya da core2 duo takan oldumu? Bnen bunu ne takabiliriz 2000 serileri filan var bana bu konuda bilgi ve elinde varsa işlemci satabilecek arkadaş varmı?

ACER 5315
enebahadir

27 Ocak 2008, 23:29:11  

quote:

Orjinalden alıntı: kartalgungorur

Arkadaşlar şimdi bu alete Core duo ya da core2 duo takan oldumu? Bnen bunu ne takabiliriz 2000 serileri filan var bana bu konuda bilgi ve elinde varsa işlemci satabilecek arkadaş varmı?

Dostum laptopu aldığım yerdeki yetkili ile konuştum bu laptopa uygun işlemciler henüz türkiye'ye gelmemiş.Ancak geldiğinde ortalama 200-250 ytl ödeyerek takılabileceğini söyledi.

enebahadir

27 Ocak 2008, 23:35:19  

Bu Laptopun Aşağıdaki Özelliklerde Olanını Bulursanız Hiç Sorun Yaşamazsınız(Driver,Kapanma v.s.).

İşlemci: Intel® M540 1.86 Ghz
Çipset: Intel® 965 GM
Ekran Kartı: Intel®GMA X3100
Wireless: Atheros

İstanbulda oturanlar bu linkteki yerden bulabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enebahadir -- 27 Ocak 2008; 23:40:23 >

10delgado

28 Ocak 2008, 13:55:14  

quote:

başka önerim yok hocam
cihaz güzel kim ne derse desin
tadını çıkar makinenin...

Eyvallah dostum... Haklısın...

10delgado

28 Ocak 2008, 13:57:40  

quote:

Orjinalden alıntı: enebahadir

Bu Laptopun Aşağıdaki Özelliklerde Olanını Bulursanız Hiç Sorun Yaşamazsınız(Driver,Kapanma v.s.).

İşlemci: Intel® M540 1.86 Ghz
Çipset: Intel® 965 GM
Ekran Kartı: Intel®GMA X3100
Wireless: Atheros

İstanbulda oturanlar bu linkteki yerden bulabilirler.

Bendeki bilgisayar da aynı özellikte... Bursa Teknolojix'ten aldım... Almak isteyen arkadaşlar varsa Bursa'dan...

pcqo

28 Ocak 2008, 20:42:30  

Arkadaşlar vista home premium yükledim. Ancak bilinmeyet aygıtı (iç high definition audio veriyolu görünyor konumda) yükleyemedim ne yaptıysam. Bir fikri olan var mı?

sinan681

Sisteme Gözat

28 Ocak 2008, 22:03:24  

eksik olan ne war
sesi görmüş mü?_
chipsette olabilir

bayku$

29 Ocak 2008, 18:59:03  

bu dizüstü gayet ideal ve ucuz bir bilgisayar. kurlumu sırasında bu sayfadan yardımla hiç sorun yaşamadım. tek sorunu bekleme moduna girdikten sonra tekrar açıldığında fanın çalışmamasıdır. arkadaşlar şu sorunu da çözelim artık yaf

FelixCrail

Sisteme Gözat

29 Ocak 2008, 19:59:32  

toshiba'da atheros kart kullananlar bilirler.atheros kartın birde utility programı var.bu program ile wireless ağları kullanmak çok daha kolay bence.bugün acer 5315 için bu programı netten bulup kurdum.indirmek isteyen varsa aşağıdaki linkten indirebilirler.ana penceredeki advanced yazan yerden % kaç ile bağlantı kurduğunuzu görebilirsiniz.bi kaç ss de koyuyorum aşağıya.

Atheros Client Utility'i İndirmek İçin Buraya Tıklayın.

FujiFilm Finepix S6000FD

10delgado

29 Ocak 2008, 20:02:53  

Belki çok küçük bi problem ama şarj aletinden çok rahatsız edici bi çınlama sesi geliyor... Gidip değiştirttim ama aynı sorun yenisinde de oluyor hemen hemen...
Acaba tüm şarj aletlerinde mi var aynı çınlama? Aynı sorunu yaşayan veya bir önerisi olan var mı?..

FelixCrail

Sisteme Gözat

29 Ocak 2008, 20:05:17  

notebook adaptörleri de dahil olmak üzere her adaptörde ses muhakkak vardır.kafana takmana gerek yok.

FujiFilm Finepix S6000FD

10delgado

29 Ocak 2008, 20:25:30  

quote:

Orjinalden alıntı: FelixCrail

notebook adaptörleri de dahil olmak üzere her adaptörde ses muhakkak vardır.kafana takmana gerek yok.

Ne biliyim... Rahatsız edecek kadar çınlıyorda... İster istemez takıyor insan biraz... Ne yapalım idare ederiz... Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10delgado -- 29 Ocak 2008; 20:26:34 >

senmuhammet

29 Ocak 2008, 22:23:08  

5520g ve 4315 te de vardı

TKARTAL

30 Ocak 2008, 3:15:27  

slm arkadaşlar bende 5315 almayı düşünüyorum fakat bu modele linkteki ram olurmu ??

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd71185#tablnk

enebahadir

30 Ocak 2008, 3:51:46  

quote:

Orjinalden alıntı: TKARTAL

slm arkadaşlar bende 5315 almayı düşünüyorum fakat bu modele linkteki ram olurmu ??

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd71185#tablnk

Tabi ki olur ancak 5 ytl daha ver bunu al kingston kaliteli ve sağlamdır.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd81598

mehmetgunduzbey

Sisteme Gözat

30 Ocak 2008, 7:49:39  

pil boşken çınlama oluyor o yüzden pilsiz kullanıyorum.pc kapalıyken şarj yapıyorum ozaman da çınlama olmuyor.

HP DV5-1021et
oktayakgoz

30 Ocak 2008, 10:08:18  

çınlama sesi uzun süre yüksek akım istediğinizde oluyor. mesela pili şarj ederken oluyor şarj bittimi yüksek akım istemediğiniz için ses de kesiliyor. önceleri kafamı biraz kurcalıyordu ama şimdi sizlerde de olduğunu duyunca en azından tek olmadığımı anladım

bu arada beyler vista derecelendirmeniz nedir ? vista starter olan 5315 e baktım aero performansı 2.4 gözüküyor oysaki benim makinamda 3.1 yada 3.4 dü sizdeki nedir acaba ?

Hp Pavilion 9730
TKARTAL

30 Ocak 2008, 15:13:13  

tşkürler enebahadır kardeş.birde 533 ve 667 aynı anda olmaz değilmi ? bu forumda okudum mesela 1gb 667-512mb533 olurmu.olursada 1 gb 667 533 olarak görürümüş ne dersiniz doğrumu ??

10delgado

30 Ocak 2008, 16:17:11  

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetgunduzbey

pil boşken çınlama oluyor o yüzden pilsiz kullanıyorum.pc kapalıyken şarj yapıyorum ozaman da çınlama olmuyor.

Ben de tam tersi bari pc açıkken şarj edeyim müzik açarım hiç değilse çınlama sesini duymam diyordum Teşekkürler...

enebahadir

30 Ocak 2008, 16:18:08  

quote:

Orjinalden alıntı: TKARTAL

tşkürler enebahadır kardeş.birde 533 ve 667 aynı anda olmaz değilmi ? bu forumda okudum mesela 1gb 667-512mb533 olurmu.olursada 1 gb 667 533 olarak görürümüş ne dersiniz doğrumu ??

Bende öyle biliyorum dostum en düşük frekans neyse onda çalışır.Yani sende 533 mhz olarak çalışır.

enebahadir

30 Ocak 2008, 16:20:34  

Dostum hepsiburda.com da 533 mhzde 667 mhzde aynı fiyat ama 667 olanı al bence ilerde laptop taki standart rami de 1 gb 667 yaptırırsın canavar gibi olur.

TKARTAL

30 Ocak 2008, 18:23:20  

tşkr edrim enebahadır kardeş

Nouma

30 Ocak 2008, 21:42:27  

arkadaşlar bende xp kurdum...yalnız bişey dikkatimi çekti...bilgisayarıma girdim ve C: sürcüsüne baktığımda 37.2 GB gözüküyor...sebebi nedir acaba ? 80 yerine 37 :S HDD i bölmedim ayrıca XP yüklemeden önce...

Punish My Heaven
sinan681

Sisteme Gözat

31 Ocak 2008, 9:18:40  

Bilgisayarımı sağ tıkla/Yönet/Disk Yönetimine gel
Görmeyen kısmı biçimlendir 2.sürücü olarak görcektir.
Sorunun halledilmiş olcak...

R2.ZephyR

31 Ocak 2008, 11:28:49  

Arkadaşlar "Acer Aspire AS5715Z" modeli hakkındaki fikir ve düşüncelerinizi almak istiyorum.Estetik olarak cidden hoş duruyor ve CoreDuo T2330 işlemci var.

Teknik Özellikler:
Intel GL 960 Express
Intel Pentium Dual Core T2330
1.6 GHz / 533Mhz
Intel GMA X3100
1024MB Ram 667Mhz

Fiyat 660$

Team.R2 Member
Professional PES Player
METU EE Super Senior Student
asistdr

31 Ocak 2008, 11:39:25  

benim 5315 de vista starter yuklu ve hdd iki parça gozukuyor 32gb+32 6ilirim acaba..64 gb alan varmış gibi !!!80gblık oysa hardiiski ,kalan kısım nerede ve nasıl sorunu çözebilirim?
2.sorun ise touchpad cok hassasmıdır nedir ,artık cok sinir bozdu surekli ok kayıor başa sona gidiyor yazdıklarım..bu sorundna bahsetmişler bende touchpad prog ını kaldırdım ama hala kaymalar ,istem dışı hareketler oluyor... bence bu 5315lerde toucpad problemi olabilir diyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asistdr -- 31 Ocak 2008; 11:40:16 >

BloddMax
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

31 Ocak 2008, 13:32:55  

tesekkürler faydalı topic.
Nouma

31 Ocak 2008, 16:15:46  

quote:

Dostum çok sağol yardımın için...hallettim

Punish My Heaven
sinan681

Sisteme Gözat

31 Ocak 2008, 17:41:10  

quote:

Orjinalden alıntı: R2.ZephyR

Arkadaşlar "Acer Aspire AS5715Z" modeli hakkındaki fikir ve düşüncelerinizi almak istiyorum.Estetik olarak cidden hoş duruyor ve CoreDuo T2330 işlemci var.

Teknik Özellikler:
Intel GL 960 Express
Intel Pentium Dual Core T2330
1.6 GHz / 533Mhz
Intel GMA X3100
1024MB Ram 667Mhz

Fiyat 660$

Hocam burası 5315

quote:

Orjinalden alıntı: Nouma

quote:

Dostum çok sağol yardımın için...hallettim

Sorunun çözülmesine sevindim kardeşim
Güle güe kullan cihazını...

Sayfa:   <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Cevap: acer 5315 hakkında herşey burada Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Nintendo DSi
Nintendo'nun yeni DS sürümü inceleme köşemizde.
Samsung LED TV Lansmanı
Samsung Satış ve Pazarlama Müdürü Kerim Kılıç ile söyleşi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir