kıl oluyorum bu tarz sitelere benide üye yapın buraya,bide netlogmu ne var benzeri yonja alayına sevmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 31 Aralık 2007; 19:43:37 >
Şimdi hatırladım geçtiğimiz haftalarda bir kız arkadaşımla konuşuyordum bana "feyzbok a üyemisin" dedi bende hayır dedim "demek sende o ender insanlardansın" dedi benim için çok gururlandım anlatamam
Şimdi hatırladım geçtiğimiz haftalarda bir kız arkadaşımla konuşuyordum bana "feyzbok a üyemisin" dedi bende hayır dedim "demek sende o ender insanlardansın" dedi benim için çok gururlandım anlatamam
hashus1099 adlı hesabım geri aktifleştirildi, arhavi08 yerine hashus1099 yazarsan sevinirim..
DH-KEMALİSTLER BİRLİĞİ#AÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ|SARIKAMIŞ ŞEHiTLERİ#HASHUS1099#ATATÜRK DİYOR Kİ: CUMHURİYETÇİLİK:Demokrasi ilkesinin en çağdaş ve en akılcı uygulamasını sağlayan yönetim şekli Cumhuriyettir. İNKILAPÇILIK:Bizi öldürmedikçe, kafalarımızdaki akımı boğmadıkça, başlayan inkılâp ve yenilik asla durmayacaktır MİLLİYETÇİLİK:Gençliğin çalışkan, duyarlı ve milliyetçi yetişmesi esas dileklerimizdendir HALKÇILIK:Herkes yasa önünde tamamen eşit mumale görmek zorundadır. Sınıf, aile, fert arasında ayrım yapılamaz. LAİKLİK:Laiklik yalnız din ve dünya işinin ayrılması demek değil.Yurttaşların,vicdan ibadet ve din hürriyeti de demektir DEVLETÇİLİK:İktisatta devletin ilgisi fiilen yapıcılık olduğu kadar, özel girişimi teşvik ve yapılanları denetlemektir.
bırakın bu ayakları arkadaşlar... Türkçe'yi koruyoruzdersiniz gidersiniz ingilizce öğrenmek için tomarlarca para verirsiniz... bu konudaki eleştrileri dikkate almayacağım ve de DEĞİŞTİRMEYECEĞİM...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lo@ding -- 4 Ocak 2008; 17:46:29 >
bırakın bu ayakları arkadaşlar... Türkçe'yi koruyoruzdersiniz gidersiniz ingilizce öğrenmek için tomarlarca para verirsiniz... bu konudaki eleştrileri dikkate almayacağım ve de DEĞİŞTİRMEYECEĞİM...
Arkadaşım. Biz İngilizce öğrenmeye karşı değiliz. Biz kendi dilimizin içinde yabancı sözcükler istemiyoruz anladın mı? Tabii anlattıklarım boşa. Kime anlatıyorum ki ben?
Ekşi sözlükten bir yorum. Aynen alıntı yapıyorum :
quote:
"ben İngilizce biliyorum" anlamına gelen hareket. Oysa bu inadı sürdürenler bilmezler ki, bu inat, aynı zamanda "ben Türkçe bilmiyorum" demenin dolaylı bir yoludur. Bahsi geçen kişiler, maalesef yine farkında değildirler ki, günümüz Türkiye'sinde Türkçe'yi bilmek, İngilizce bilmeye göre kat kat daha değerlidir (ne yazık ki, henüz kat kat daha önemli değildir).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 4 Ocak 2008; 18:05:21 >
Düzenleme: İmla hatası
benimde başına benzeri bir olay geldi kız arkadaşm facebookun var mı dedi ben yok işm olmaz dedim oda dediki vay be sende bizdenmişin.
benide ekle
(1) Aykut Erçetin (2) Emre Güngör (3) Uğur Uçar (5) Gökhan Zan (6) Tobias Linderoth (7) Aydın Yılmaz (8) Barış Özbek (9) Elano Blumer (10) Arda Turan (11) Abdul Kader Keita (14) Mehmet Topal (15) Milan Baros (16) Mustafa Sarp (18) Ayhan Akman (19) Harry Kewell (20) Shabani Nonda (21) Emre Aşık (22) Hakan Balta (23) Serkan Kurtuluş (25) Leo Franco (28) Semih Kaya (39) Serdar Eylik (55) Sabri Sarıoğlu (60) Alparslan Erdem (61) Serkan Çalık (76) Servet Çetin (80) Murat Akça (86) Ufuk Ceylan (88) Caner Erkin
bir arkadaşımın facebook hesabını buldum acaba ımhamı etsem bana uye olma dıye baskı yaparken kendisi üye olmuş ne diyorsunuz arkadaşlar ne yapayım sizce,benim onun şifresini falan bildiğimden haberi yok,öylesine kurcalarken buldum,imhamı etsem acaba
Zorumuz yok sadece milleti ayıklaştırmak amacımız yozlaşmaya hayır kişisel mahremiyet evet.
ezikmisiniz abi ? Ne gerek var böyle gereksiz bir topluluk oluşturmaya, girmeyiverin olay bitsin, cidden eziklik yaptıgınız cok sacma, ayrıca facebook bana göre yonja,netlog, vs gibi salak sitelerin hepsnden cok daha saglam bir site.. bir an önce bir son vermeniz şimdiden daha iyi olur yani, gittikçe komikleşiyor yaptıklarınız emin olun ..