'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 40839 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
MERHABA ARKADAŞLAR Aralık 2007 Kısa Dönem Celbi olarak bende Eğitim Merkezi İÇ GÜV.EĞT.VE TATB.MRK.K.LIĞI 40'INCI P.ER EĞT. A. K.LIĞI diye bir yere düştüm. Askerliğini burada yapan arkadaşlara bir iki soru: Bizim eğitimler nasıl oluyor, acemilikten sonra kesin doğuyamı gideceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakans06 -- 10 Mayıs 2008; 14:25:38 >
Aday No 33042 Adı ve Soyadı MURAT EMRE BAŞURAL Baba Adı DURSUN Doğum Yeri ARDEŞEN Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ISPARTA İL J. K.LIĞI ISPARTA
bende iç güvenlik eğitim ve tatbikat merkezi komutanlığı arkadaşlar bide 40. piyade er eğitim komutanlığı yazıyo...acaba nasıl bi dağıtım oluyo ordan bi bilgisis olan varmı????
ben de İÇ GÜV.EĞT.VE TATB.MRK.K.LIĞI 40'INCI P.ER EĞT. A. K.LIĞI ISPARTA ya düştüm. Cengiz belek. inşallah orada görüşürüz. benim anne tarafı Isparta da. teyzeler hep orada. birbirimizi bulaursak size yardım ederim inşallah
benim adım veli 317 KDY lerdenim.. dostum kısa dönem olduğun için burdan başka bir yere gitmiyorsun. eğitimde çok zorlamadılar bizleri fakat şartlar ağırdı biraz ( yataklar koğuş banyo tuvalet felan biraz sıkıntılıydı.. yarın ben olmasam bile diğer arkadaşlardan sizleri karşılamaya geleceklerdir. bizlere 315 ler yardımcı oldular. bizde sizlere her konuda yardımcı oluruz sakın merak etmeyin... kantinde her istediğinizi bulabilirsiniz... hadi hayırlı teskereler...
aywayı yemişşsiniz tam yanında komanda okulu var yani birleşik dün yemin töreni vardı 2 gün dışardayım
her neyse aklınız varsa kaçın gelmeyin iç güvenlik tatbikat merkezi kdr kötü bi yer yok burdan direkt doğuya gideceksiniz ve eğitmleri herkes kaldırmaz ben komanda adayı idim komanda oldum
ben askerlıgımı kısa dönem olarak ısparta 40.piyade alayında yaptım amacım asla moral bozmak değil ama feci berbat biyerdir düşen arkadasların haberı olsun hayırlı tezkereler.bir zamanlar 311 kdy olarak efsane olmustuk 40.alayda:)
Eveet nihayet acemilik bitti ilk çarşı izninde kendimi internet cafeye attım. MSN den çocuklarımla hasret gideriyorum. Zaman geçiyor acısı tatlısıyla. Bundan sonra inş. biraz daha rahat oluruz. Tüm arkadaşlara ISPARTA dan selamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakans06 -- 6 Şubat 2008; 22:29:18 >
Isparta’da 496 asker zehirlendi Isparta 40. Piyade Er Eğitim Alayı’nda zehirlenme belirtileri gösteren 496 asker, hastanelerde gözlem altında tutuluyor.ISPARTA - Isparta Valisi Şemsettin Uzun, Isparta İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığına bağlı 40. Piyade Er Eğitim Alayı’nda dün 134 askerin zehirlenerek hastaneye kaldırılmasının ardından, gece başka askerlerde de mide bulantısı ve kusma belirtileri görüldüğünü söyledi. Isparta Devlet Hastanesi, Gülkent Devlet Hastanesi, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Askeri Hastanede toplam 496 askerin gözlem altında tutulduğunu ifade eden Uzun, tehlikeli bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. HEPSİNE ALLAH ŞİFA VERSİN...
selam millet ben cumartesi günü ısparta denen cehennemden çıktım yani zehirlenmemin olduğu gün ben alaydaydım ben zehirlenmedim Allahden tam kapıdan dündüm Allah'ın takdiri o gün alayda piyade komando birliği hariç yemek yiyen her asker zehirlendi yani 496 değil yaklaşık 4000 ve üzerinde asker zehirlendi h bunlar 135 tanesi ağır dı ve hastaneye kaldırıldı ben 5 gün hastanede refakatci kaldım zehirlenmenin gerçek sebebide 1 gün boyunca kazanda beklemiş yumurta bekleyen bu yumurtayı patataes püresine katıyorlar ve millet zehirleniyor neyseki kayıp olmadı herkez 1 haftaya toparlladı ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN ISPARTAYA HELE ACEMİ OLARAK HİÇ
quote:
Orjinalden alıntı: holymann
Isparta’da 496 asker zehirlendi Isparta 40. Piyade Er Eğitim Alayı’nda zehirlenme belirtileri gösteren 496 asker, hastanelerde gözlem altında tutuluyor.ISPARTA - Isparta Valisi Şemsettin Uzun, Isparta İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığına bağlı 40. Piyade Er Eğitim Alayı’nda dün 134 askerin zehirlenerek hastaneye kaldırılmasının ardından, gece başka askerlerde de mide bulantısı ve kusma belirtileri görüldüğünü söyledi. Isparta Devlet Hastanesi, Gülkent Devlet Hastanesi, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Askeri Hastanede toplam 496 askerin gözlem altında tutulduğunu ifade eden Uzun, tehlikeli bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. HEPSİNE ALLAH ŞİFA VERSİN...
selam millet ben cumartesi günü ısparta denen cehennemden çıktım yani zehirlenmemin olduğu gün ben alaydaydım ben zehirlenmedim Allahden tam kapıdan dündüm Allah'ın takdiri o gün alayda piyade komando birliği hariç yemek yiyen her asker zehirlendi yani 496 değil yaklaşık 4000 ve üzerinde asker zehirlendi h bunlar 135 tanesi ağır dı ve hastaneye kaldırıldı ben 5 gün hastanede refakatci kaldım zehirlenmenin gerçek sebebide 1 gün boyunca kazanda beklemiş yumurta bekleyen bu yumurtayı patataes püresine katıyorlar ve millet zehirleniyor neyseki kayıp olmadı herkez 1 haftaya toparlladı ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN ISPARTAYA HELE ACEMİ OLARAK HİÇ
quote:
Isparta�da 496 asker zehirlendi Isparta 40. Piyade Er Eğitim Alayı�nda zehirlenme belirtileri gösteren 496 asker, hastanelerde gözlem altında tutuluyor.ISPARTA - Isparta Valisi Şemsettin Uzun, Isparta İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığına bağlı 40. Piyade Er Eğitim Alayı�nda dün 134 askerin zehirlenerek hastaneye kaldırılmasının ardından, gece başka askerlerde de mide bulantısı ve kusma belirtileri görüldüğünü söyledi. Isparta Devlet Hastanesi, Gülkent Devlet Hastanesi, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Askeri Hastanede toplam 496 askerin gözlem altında tutulduğunu ifade eden Uzun, tehlikeli bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. HEPSİNE ALLAH ŞİFA VERSİN...
Bende orayı bitirdim zehirlenmedim çünkü komando askeri olduğumdan yırttık yoksa gebermişdik walla Zehirlenen arkadaşlara geçmiş olsun arkadaşında dediği gibi orası bir cehennem oraya gidenler aglamaya şimdiden başlasınlar
quote:
Isparta�da 496 asker zehirlendi Isparta 40. Piyade Er Eğitim Alayı�nda zehirlenme belirtileri gösteren 496 asker, hastanelerde gözlem altında tutuluyor.ISPARTA - Isparta Valisi Şemsettin Uzun, Isparta İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığına bağlı 40. Piyade Er Eğitim Alayı�nda dün 134 askerin zehirlenerek hastaneye kaldırılmasının ardından, gece başka askerlerde de mide bulantısı ve kusma belirtileri görüldüğünü söyledi. Isparta Devlet Hastanesi, Gülkent Devlet Hastanesi, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Askeri Hastanede toplam 496 askerin gözlem altında tutulduğunu ifade eden Uzun, tehlikeli bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. HEPSİNE ALLAH ŞİFA VERSİN...
Bende orayı bitirdim zehirlenmedim çünkü komando askeri olduğumdan yırttık yoksa gebermişdik walla Zehirlenen arkadaşlara geçmiş olsun arkadaşında dediği gibi orası bir cehennem oraya gidenler aglamaya şimdiden başlasınlar
Walla kanka inanamıyom ben o ıspartaya nasil gidecekler ama bizde gittik böle sevine sevine ama sonra gördük babayı ne deyim hayırlı olsun iyi toz toprak yemeler size oralarda
dostum gidince daha iyi anlarsın ama ben sana kısaca adını söylersem CEHENNEMİN TA KENDİSİ şimdi yeni gidecek arkadaşların bir avantajı var onlar tim olarak gidecekler bize nasıp olmadı ama 88/1 ler kendi kolunda kaç kisi varsa onlarla devam edecekler keşke bizdede öyle olsaydı ama olmadı neyse allah kolaylık versin merkez kantinde sıra beklerken kadroları önünüze almayın artık yasak şanslı devresiniz gerçekden ama bir o kadarda şanssız
quote:
Orjinalden alıntı: sfenk_s
merhaba arkadaslar ben aranızda yeniyim, bana da şubeden ısparta eğirdir komando iç güvenlik birimi dediler burası neresi oluyor bilen var mı?
Slm ÜMİT TERTİP AYIN 27 SİNDE TESLİM OLACAM 26 SINDA ISPARTA DA YIM ORDA 1 GECE KALACAM ERTESİ GÜN TESLİM OLACAM GÖRÜŞELİM İSTERSEN ORDA AMA NASIL BİRBRİMİZİ BULACAZ TEL GÖTÜRMEYECEM ÇÜNKÜ BEN
Slm ÜMİT TERTİP AYIN 27 SİNDE TESLİM OLACAM 26 SINDA ISPARTA DA YIM ORDA 1 GECE KALACAM ERTESİ GÜN TESLİM OLACAM GÖRÜŞELİM İSTERSEN ORDA AMA NASIL BİRBRİMİZİ BULACAZ TEL GÖTÜRMEYECEM ÇÜNKÜ BEN
bende 25 inde pazartesi akşam 5 e kadar teslim olucam pazartesi sabahı 8 de ıspartadayım malum pazar gecesi izmiten anca gece çıksam gelebiliyorum:D
askeriyenin içinde buluruz birbirimizi sen 1. bölük ben 3. bölük yanyana olması lazım bölükler bildigim kadarıyla
bu bizim silüste yazan ÖZELLİK = (P-001) P. MNG. K. ÇVŞ. ne oluyor K. yi çözemedim
ÜMİT KARDEŞ GELİNCE İNŞ. GÖRÜŞÜRÜZ ORDA SEN BU ''ÖZELLİK = (P-001) P. MNG. K. ÇVŞ.'' ÖZELLİĞE BAKMA DEĞİŞİR ORDA BÜYÜK Bİ İHTİMAL BENİM DE PEK ASKERLİK KONUSUNDA BİLGİM YOK... GİTTİĞİNDE BENİ BUL SEN ÇÜNKÜ SEN BENDEN 2 GÜN ÖNCE TESLİM OLACAN K.İ.B KARDEŞ
KALDI 3 gün zaman yaklaştıkça vakit geçmez oluyor gelsede gitsek artık sıkıldık beklemekten SINIR ÖTESİ OPERASYONDA BAŞLADI ZATEN asker lazım yollayın bizleri
KALDI 3 gün zaman yaklaştıkça vakit geçmez oluyor gelsede gitsek artık sıkıldık beklemekten SINIR ÖTESİ OPERASYONDA BAŞLADI ZATEN asker lazım yollayın bizleri
Gelin dostum oraya gelin cok iyi operasyonlar sizleri bekliyo yemekhanede beklersiniz...
eğer havan bölüğü veya birinci bölük mu.is bölüğüne gelirsen ordaki komutanlara selam söle benden
neeeee?40.piyade er eğitim alayı mı?oraya gidenlere soluyorum intikaller sizin a.... koyacak merak etmeyin uzundonem iseniz dağıtımlar kol kol doğu ve güneydoğu anadolu ben 1.tabur 3.bölük 1.takım 43.kol daydım dağıtım : ardahan/göle ısparta güzeldir 75 gün cok güsel gecti orada sabır sabır sabır:::))))
iç güvenlik eğitim ve tatbikat merkezi eğirdir ısparta bende komando çavuş egitimindeyim :S anlicaniz sictim arkadaslar orda olan varsa birbirimize ulasalim
benim durumum tuhaf :) benim ne yoklamam ne baska birsey gelmedi ve direk bana bir kagıt gelmiş oglen vakti ve uzerinde ne yaziyor belli olmuyor
askere sevk için çağrı tebligatı diyor
ayrıldığınız sınıf piyade , ayrıldığınız bilir iç güv. eğ. ve tatb mrk 40(tam okunmuyor yada 46) b egt. devamı tam okuyamadığım için gördüklerimi yazıyorum m_2 p egt tb b1
yazıyor tam nedir ne degildir göremedim bileniniz nedir ne deildir yazabilir misiniz?
iç güvenlik eğitim ve tatbikat merkezi 40. piyade alay komutanlıgı ısparta arkadaşlar nişanlım buraya çıktı mayıs 25 de tslim oldu. telefonda konuştuk çavuş adayı olduğunu söyledi nasıl usta birliğinde çavuş olucaktır bilgisi olan varsa yazabilir mi? herkese hayırlı teskereler
iç güvenlik eğitim ve tatbikat merkezi 40. piyade alay komutanlıgı ısparta arkadaşlar nişanlım buraya çıktı mayıs 25 de tslim oldu. telefonda konuştuk çavuş adayı olduğunu söyledi nasıl usta birliğinde çavuş olucaktır bilgisi olan varsa yazabilir mi? herkese hayırlı teskereler
walla arkadasım bende orda acemılıgımı 3 tabur 4 te ıkıncı takımda yaptım sunu sölıyım yemekler berbat bu bır ıkıncısı egtımler agır herkes yapamaz kı tavsıyem yapsınlar suan mardın mıdyatta yardırıyorum operasyondan vakıt bulamıyoruz kendımızı bakmaya tek zevkımız arada cıktıgımız carsılar çvş adayı olması ıyı usta bırlıgınde çvş oldugu zaman devrecılık varsa kı mutlaka vardır yapılabıleecedk pis işlerden duser yaptıran tarafa gecer tek rahatlıgı bu olur ıspartanın sxuan bı ozellıgı daha var dagıtımları kol kol yapıyo yanı acemı bırlıgındekı yaklasık 25 arkadasıyla aynı yere dusucedk ben dedıgım gıbı mardın mıdyattayım her seye ragmen buraya dusmesını ısterım ıspartaya nazaran cennet duser ınsallah elımden gelen yardımı yaparım allah hayırlısıyla gıdıp donmek nasıp etsın yanlız ılk 75 gunu ıspartaya dusmesıyle ızdırap olmus dıye bılırım sayılı gun gecer söyledıklerımde gayet samımıyım abartıyo dıye dusunme fazkazt ben yaptım oda yapacaktır ben basaracagına ınanıyorum BU ARADA NISANLINMIS ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN DIYORUM