Şimdi Ara

1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
4
Favori
282.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar adım umit kou denizcilik myo mezunuyum we gemilerde çalıştım okulumdan dolayı benide denizci yapıcaklar neden derseniz bizim okul mezunlarının %90 nı iskenderun acemi birliğine alındı. Tam 6 ülke gezdim en son ayrıldığım liman iskenderun limanıdır iskenderun otogarıyla adana hava limanı 2 saat sürer askere almaları için çok bekledim :) yaklaşık 1 sene asker fazlası warmış en sonunda mayıs 21 yazmışlar sewk tarihimi bakalım hayırlısı umarım benide iskenderuna alırlar şimdiden mayısta teslim olucaklarla burdan görüşelim kaynaşalim derim iyi günler :)
  • 12 nisan itibari ile teslim olacağım buraya işallah :)

    6 ay nasıl geçecek acaba.


    içeride garanti bankası var mı bilgisi olan var mı ?
  • Saçlarımızı önceden kesip mi gidelim, orada mı kesiyorlar bilen var mı?
  • Saçları kaç numaraya kestirelim? 1,2,3. ??????
  • 321. dönem ile gidiyorum bende i 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN a. yarın için biletimi istanbuldan kestim. akşam 7 de yolcuyum. İç çamaşırı ne renk alayım ona karar veremedim. Bilen varsa cevaplasın bi zahmet. İstanbuldan gidecek arkadaşlar varsa onlarla tanışalım.
  • Arkadaşlar hepinize hayırlı tezkereler...Gittiğiniz yer çok güzel ve tertipli bir yer....Ama sıcağın anasının ağladığı bir yer akşamları bile 31-32 derece oluyor...Fakat acemiliğinizi yaptığınız dönemde o kadar sıcakla karşılaşmıyacaksınız....Fakat acemiliğiniz bitince İskenderun'da kalmışsanız cafeler ve kızlar yönünce şanslı ama sıcak konusunda şanssızsınız...

    Sevgiler
    İ.Halil Mursaloğlu ( 321. Dönem Piyade Er 2.KOR. 5.KMD.A.K.LIĞI GÖKÇEADA Ç.KALE)
  • Biraz önce burdan bir kaç ay önce dönmüş arkadaşımla görüştüm, forumda yazılan olumlu şeyleri genelge o da anlattı, yeşil çamaşır acemilikte kabulmüş, takmayın, kantinde sadece oyak kart geçer dedi, girişte paranızı alıp oyak'a yatırıyolar, atm kartı veriyorlar dedi, önceden gidip gelen arkadaşlarınızın kartı varsa alın, kart çıkana kadar kullanırsınız, komutanın iyi olduğunu ve hala orda olduğunu söyledi, genel olarak iyi bir yer dedi, hepimize hayırlı olsun...
  • Bu arada direkt hatay'a uçus sadece thy'de var, ama saati uymuyo, gece 1 gibi hatayda oluyor uçak, adana'dan yarım saatte bir araba varmış iskenderun'a, pegasus'da son 3 biletten 1'ini ben aldım, sabiha gökçen'den adanaya uçmayı planlayan varsa acele etsin...
  • arkadaşlar benimde iskenderun çıktı. cumartesi saat kaça kadar teslim olmamız gerekiyor. akşam saat 8-9 gibi teslim olsak bi problem olurmu?
  • yav ben p.tesi teslim olmayı dusunuyorum yokmu benim gibi dşünen arkadaslar istanbuldan gidicek olanlar.. Otogardan beraber binelim pazar akşamı uçak felan yok otobüste yarın akşam binmemiz gerekiyr. P.tesi teslim olacagım diyen varsa: D olalım yau..Onlarda erken acıklasaydı be kardeşim taa hatay sınırda: D
  • ayrıca pazartesi günü gitsek bir yaptırımı olurmu arkadaslar... Yazın bilen varsa
  • Selamlar arkadaşlar bende cumartesi saat 19:00 - 20:30 arası teslim olacağım.
    Ankara'dan Seyit... İskenderun'da görüşmek üzere. Hepimize hayırlı teskereler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyit06 -- 11 Nisan 2008; 17:21:08 >
  • KISA DÖNEM BAHRİYELİLERE DUYURU
    Arkadaşlar öncelikle sizi bahriyeli olma şansına vardığınızdan dolayı tebrik ederim

    Öncelikle şunu söyleyeyim eğer acemi birliğine bir gün geç kalırsanız 1 Gün geç iltihak bakayası olarak evsaf kartınıza yazılır ve askerliğinizi 1 gün geç tamamlarsınız ama acemi birliğinizden sonra usta birliğinize katılırken geç kalırsanız aynı durum söz konusu değildir, bu durumda ne kadar geç çıkacağınız usta birliğinizdeki komutanınıza bağlıdır.

    Yine diğer bir konu kısa dönem bahriyeliler de dağıtım vardır Er Eğitim Alayı ndan sonra büyük ihtimalle yurdun dört bir yanına dağılacaksınız mesela ben İskenderun da acemiliğimi yaptım şu an Ankaradayım ve benim gibi bir çok arkadaşım da aynı şekilde , İskenderunda zannedersem 30 kişi felan kaldı diğerlerinin hepsi dağıtıma tabi oldu.

    Bir başka konu ise Bahriyeliler de kısa dönemler illaki onbaşı ya da çavuş olur diye bir kaide yok zaten gerek te yok sizler aslında asteğmen olabilecekken kendi isteğinizle kısa dönem er olmuş kişiler olacaksınız (bende aynı şekilde :))

    Bir başka başka konu ise :) İskenderunda hiç birşeyden şikayet etmeyin bir an önce burdan gitsem şeklinde yanılgılarada düşmeyin bilinki oraya gidince göreceksiniz herşeyinizle ilgilenecek bir Albayınız var (şimdi bile düşündükçe yüzüm gülüyor) Dz. P. Kurmay Kd. Alb. SUALP KESER (biz ona baba adam diyorduk hatta bazıları baba)
  • Yeni kısa dönemlerin yemin töreni ne zaman olacak acaba bilen var mı?
  • 9 mayısta
  • 20 nisan teslim oluyorum :)
    sanirim DK olarak gelicem.
    Yemin toreni ne zaman bilen var mi acaba ?
    ne kadar acemi olarak kalacagim acaba orada ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanur -- 17 Nisan 2008; 20:31:52 >
  • Dün yeminimizi ettik ve İskenderun'a veda ettik, 28 gün bir çırpıda geçti, acemilik döneminden en çok aklımda kalan alay komutanımız kurmay kıd. albay Sualp Keser oldu diyebilirim, askerinin saygısını kazanan bir insandı, genel olarak rahat bir acemilik geçirdik, bundan sonraki yerim istanbul kasımpaşa olacak, hepimize hayırlı tezkereler...
  • Bir hışımla geldi geçti peh peh peh ..:)) Valla bilseydim askerlik bu kadar rahat önceden gelirdim. Bilmiyorum bahriyeli olmaktanmı yada iskenderuna düşmektenmi hiç istemedim gitmek oradan bıraksalar ömür boyu kalırdım. Alay komutanımız olmasaydı hiç çekilmezdi tabi. Seni unutmak ne mümkündür komutanım baba gibi yaklaştı bize.. Bana Karadeniz ereğli çıktı 7 gün izin aldım istanbuldayım şimdi cumartesi yola cıkacagım:D takılıyorum öyle ... İskenderuna düşenler sakın üzülmeyin geri gelmek istemeyeceksiniz..
  • abimde deniz ci olarak iskenderun hatay a gidiyor. yapanlar deniz ve sahil güvenlik arasındaki farkı açıklayabilir mi?
  • Aday No 85163
    Adı ve Soyadı ALİ ÖZDEMİR
    Baba Adı ABDÜLKERİM
    Doğum Yeri BÜYÜKORHAN
    Kuvveti Deniz Kuvvetleri
    Sınıfı Sahil Güvenlik
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borhanli -- 10 Ağustos 2008; 20:13:19 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.