Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TUZLA/İSTANBUL PİYADE OKULU BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> TUZLA/İSTANBUL PİYADE OKULU BURAYA Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BuRCo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Aralık 2007; 11:46:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet arkadaşlar bana Yedek Subay TUZLA P. OKL. K.LIĞI çıktı.

Tuzla çıkanlar burada buluşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRCo -- 10 Aralık 2007; 20:19:48 >

spy1983

10 Aralık 2007; 12:47:59 

Merhaba

Banada P. OKL. K.LIĞI İSTANBUL TUZLA çıktı. Ancak ben piyade er olarak.

Belki karşılaşırız tertip... :D

Hepimize hayırlı tezkereler...

Başka İSTANBUL TUZLA OLAN VARSA LÜTFEN BURDA BULUŞALIM...

100% ORJİNAL UGG BOT TEMİN EDİLİR... UYGUN FİYATLARLA...
reko

Sisteme Gözat

10 Aralık 2007; 14:00:57 

doguda seslıce var gabarın en tepesınde oraya dusmede nereye dusesenız dusun...

ReKo®
Canon Powershot IS 590
Iriver T60 2 Gb
Nokia 6120C
eponymous

10 Aralık 2007; 16:32:36 

Merhaba arkadaşlar tuzla piyade yedeksubayım bende.Bizi zorlu bir 3 ay bekliyor.Ulaşım konusunda bilginiz varmı? Nerelerden geliyorsunuz? İletişimi koparmayalım.

P. OKL. K.LIĞI İSTANBUL TUZLA PİYADE / YEDEKSUBAY
AYNI YERE ÇIKANLAR; TEL 544 556 58 69
MSN volkn_ozturk@hotmail.com
BuRCo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Aralık 2007; 17:36:48 

quote:

Orjinalden alıntı: reko

doguda seslıce var gabarın en tepesınde oraya dusmede nereye dusesenız dusun...

Ne demek istedin anlamadık ??

BuRCo

Sisteme Gözat

10 Aralık 2007; 20:19:18 

Yokmu arkadaşlar tertipleri beekliyoruzz

eski arkadaşlardanda hertürlü bilgiye açığız ihtiyacımızda var tabiiki.

Dağıtım ve oradaki eğitimler hakkında bilgi vverecek dedelerimiz yokmu acaba bize özetlese şöyle güzeLce çok seviniriz

muratcku23

10 Aralık 2007; 21:09:14 

walla bende tuzlaya gidiorum ama kısa dönem... gerçi piyade alay komutanlığı yazmıo ama aynı yer heralde...

Aday No 90267
Adı ve Soyadı MEHMET MURAT ÇAVUŞ
Doğum Yeri ELAZIĞ
Kuvveti Kara Kuvvetleri
Sınıfı Piyade
Statüsü Er
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 1'İNCİ BLG. BKM.MRK.K.LIĞI 7'NCİ BKM.MRK. K. LIĞI İSTANBUL TUZLA
xf

10 Aralık 2007; 21:11:57 

Bize sınavda çavuşlar diyordu birkaçınız buraya kesin düşecek diye o şanslılar gelsin de az kaldı bizde gidelim felan ehehe

==> Chemical & Mechanical Engineer <==
ASTRAnjoy

10 Aralık 2007; 22:00:35 

tuzla hakkında sorunuz varsa cevaplarım ben..ilk gidişte 300 civarı öğrenci olur, eğirdirden refüzelerle birlikte bikaç günde sayı 600ü aşar. İçeride oyakbank atm si ve bankası var, yemin törenine kadar yorulursunuz ama bu tamamen adaptasyondan kaynaklanır, törenden sonra daha ağırlaşır eğitim işin içine dersler spor vs. de girer ama vücut alıştığından ilk döneme göre daha kolay gelir, arazide eğitimler boldur 2-3 defa gece intikali olur 30km civarı sırt çantasıyla, okul içinde devamlı uygun adımla yürümekten bıkarsınız. Temizlik, tertip düzenle aranız iyi olsun, her sabah koğuş mıntıka temizliği yaparsınız kendi yemeğinizi haftalık dönüşümlerle dağıtırsınız..sorunuz varsa cevaplayalım.. bahadır yüzbaşı, hasan asteğmene selamlarımızı söyleyin

Piyade Asteğmen

The Soul Of BMW.
ASTRAnjoy, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
spy1983

10 Aralık 2007; 22:26:00 

quote:

Orjinalden alıntı: muratcku23

walla bende tuzlaya gidiorum ama kısa dönem... gerçi piyade alay komutanlığı yazmıo ama aynı yer heralde...

Merhaba

Herhalde aynı yerdeyiz senin sorgulama sayfasında ne yazıyor?
"P. OKL. K.LIĞI İSTANBUL TUZLA" yazıyorsa aynı yerdeyiz.

Görüşelim.

100% ORJİNAL UGG BOT TEMİN EDİLİR... UYGUN FİYATLARLA...
broker1903

10 Aralık 2007; 23:18:26 

vaaaayyyyy torunlar :D 2 ay önce tuzlada idim. hudut kartalı olarak göreve devam ediyorum.

tuzla çok büyük ve fena bir yer değildir.ilk 20 gün fiziksel olarak çok yorulursunuz ama uyum sağladıktan sonra oldukça eğlenceli olmaya başlar. yeterki kendinize askerliği işkence olarak görmeyin. yemin töreninden hemen önce branş kuraları çekilir. ondan sonra çektiğiniz branşa göre yeni bölüklerinize dağıtılırsınız.dua edin muzaffer yüzbaşının bölüğüne düşün. kendisi tek kelime ile harika biridir. fiziksel olarak mahveder ama askerliğinizin en güzel 3 haftasını yaşarsınız. tuzla fiziksel yorgunluktan ziyade psikolojik olarak çok yorar adamı.ulaşım olarak rahattır.e-5 üzerindedir.isterseniz trenle de glebilirsiniz. 500-t ler ilede e-5 piyade okulunda inerseniz kime sorsanız gösterirler. bayraktepe ye intikal edip bayrağın altından gece yarısı geçtiğinizde beni hatırlayın :D:D başka sorusu olan varsa sorsun cevaplayayım.

moonlord

Sisteme Gözat

11 Aralık 2007; 1:13:22 

P. OKL. K.LIĞI İSTANBUL TUZLA

piyade er görüşelim tertipler
muratcku23

11 Aralık 2007; 2:07:07 

yok ya bu yazıo Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 1'İNCİ BLG. BKM.MRK.K.LIĞI 7'NCİ BKM.MRK. K. LIĞI İSTANBUL TUZLA

tuzlada kaç tane birlik war öyle yaw??

quote:

Orjinalden alıntı: spy1983

quote:

Orjinalden alıntı: muratcku23

Merhaba

Herhalde aynı yerdeyiz senin sorgulama sayfasında ne yazıyor?
"P. OKL. K.LIĞI İSTANBUL TUZLA" yazıyorsa aynı yerdeyiz.

Görüşelim.

Aday No 90267
Adı ve Soyadı MEHMET MURAT ÇAVUŞ
Doğum Yeri ELAZIĞ
Kuvveti Kara Kuvvetleri
Sınıfı Piyade
Statüsü Er
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 1'İNCİ BLG. BKM.MRK.K.LIĞI 7'NCİ BKM.MRK. K. LIĞI İSTANBUL TUZLA
bloist

11 Aralık 2007; 14:04:46 

quote:

Orjinalden alıntı: broker1903

vaaaayyyyy torunlar :D 2 ay önce tuzlada idim. hudut kartalı olarak göreve devam ediyorum.

tuzla çok büyük ve fena bir yer değildir.ilk 20 gün fiziksel olarak çok yorulursunuz ama uyum sağladıktan sonra oldukça eğlenceli olmaya başlar. yeterki kendinize askerliği işkence olarak görmeyin. yemin töreninden hemen önce branş kuraları çekilir. ondan sonra çektiğiniz branşa göre yeni bölüklerinize dağıtılırsınız.dua edin muzaffer yüzbaşının bölüğüne düşün. kendisi tek kelime ile harika biridir. fiziksel olarak mahveder ama askerliğinizin en güzel 3 haftasını yaşarsınız. tuzla fiziksel yorgunluktan ziyade psikolojik olarak çok yorar adamı.ulaşım olarak rahattır.e-5 üzerindedir.isterseniz trenle de glebilirsiniz. 500-t ler ilede e-5 piyade okulunda inerseniz kime sorsanız gösterirler. bayraktepe ye intikal edip bayrağın altından gece yarısı geçtiğinizde beni hatırlayın :D:D başka sorusu olan varsa sorsun cevaplayayım.

Kardeş allah hayırlı teskereler nasip etsin. Ben de 293. dönem olarak Eğirdir Dağ komandodan refüze olarak tuzla piyade okulu nda acemiliği yaptım. Sonrasında senin gibi ben de hudut kartalı oldum . Doğubeyazıt /telçeker taburu/ çetenli bölüğü nde karakol komutanıydım. Kardeş teskerene yakın hudut kartalını almayı unutma. Bizim dönemde branş kurası yoktu ama sistem değişmiş demekki. Arkadaşlar yemin törenine kadar paso evrak işleri ve yürüyüş ( tören adımı , uygun adım , dirsek temas aralığı vs. ) yaparsınız. Herşey düzenlidir. Dakkası dakkasına herşey ayarlanmıştır. Pek boş vaktiniz olmaz. 10 kişililk odalarda kalırsınız. odalar , koridorlar , tuvaletler tertemiz olur. Banyo konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Yeminden sonra derssler , eğitimler , atışlar , intikal , harita traversi ,sınavlar derken bi bakmışınız 3 ay bitmiş. Tavşantepe ye bol bol gidersiniz. Şunu asla unutmayın bi komutanın en sevdiği şey, karşısında yüksek ve tok bir sesle bağıra bağıra tekmil veren askerdir. Ha bide benden tavsiye intikal esnasında sakın hava gözetleyicisi olmayın . Orada herkesin bir sorumluluğu olacak. Kimisi yangın hortumu sorumlusu , kimi bölük komutanının odasından sorumlu , kimi nöbet sorumlusu ,kimi günlük eğitim programı sorumlusu , kimi takım kıdemlisi , kimi manga kıdemlisi sair sair. Sınavlarda kendinizi biraz kasarsanız dereceye girer istediğiniz yere gidersiniz. Arkadaşlar sizler artık subay adayısınız. Ustalık döneminde birçok askerden sorumlu olacaksınız , pek fazla yüz göz olmayın , zira bi noktadan sonra enseye tokat muhabbeti olur. Ama fazlada resmi olmayın . dengeyi iyi ayarlarsanız ustalığınız kolay geçer.Hepinize hayırlı teskereler.

Maxipower

12 Aralık 2007; 0:48:34 

Arkadaşlar,

Bende Tuzla'ya yedeksubay olarak gidiyorum.
Allah öncelikle hepimizin yardımcısı olsun :)

Valla ilk anda ekşisözlük vs'de okuduklarım baya bi canımı sıkmıştı.
Şok yemiş gibiydim ama şimdi maneviyatım tam.
Allah orada hepimizin yardımcısı olsun.

Zaten orada tanışırız demi :)

Saygılarımla...
Bahadır ARSLAN
www.bahadirarslan.com
broker1903

12 Aralık 2007; 9:29:34