Şimdi Ara

****İSTANBUL TUZLA PİYADE OKULU BURAYA**** (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
10
Favori
370.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ohg42 O kullanıcısına yanıt
    hoşgeldin devrem ben de konya ereğlidenim ve tuzla piyade yedek subayım havaalanından direk otobüs kalkıyor ama asteğmen oldum havam olsun diyorsan taksi de tercih edilebilir 25-30 lira falan olur tahmini :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende tuzla piyade okulu yedek subay beden egıtımı mezunuyum spor sınavları sıkıntı yaratmaz ayrıca tenis antrenörüyüm bir bilginiz var mı ? acaba tenis antrenörlüğü bana birşey kazandırabilir mi ?
  • Indigo I kullanıcısına yanıt
    benimde aynı şekilde acemi birliğide usta birliğide burası.basketbol antrenörüyüm.spor salonuna antrenör yada spor eğitmeni vs. yapmaları gibi bi durum olur umarım.
  • Arkadaşlar benimde acemi ve usta burası.Ustalık Gösteri ve tatbikat dest taburu olarak geçiyor var mı acaba aynı yer.
  • merhaba,

    acemilik ustalık tuzla, kısa dönem, lojistik komutanlığı, sakarya

    arkadaşlar yanımızda götüreceğimiz eşyalar konusunda bilginiz var mı? Açıkcası iç çamaşırının rengine takıldım beyaz mı siyah mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alierol.1903

    benimde aynı şekilde acemi birliğide usta birliğide burası.basketbol antrenörüyüm.spor salonuna antrenör yada spor eğitmeni vs. yapmaları gibi bi durum olur umarım.

    Aha tam adamını buldun.Ben tuzlada spor salonu sorumlusuydum.Sporla ilgili bir eğitim almamama rağmen orada sorumlu yaptılar.
    Spor salonuna gelmek isteyen kısa dönemlere orayı tavsiye etmemiştim.
  • Acemiliği burada yaptım 2009 yılında.Sizi baya güzel öpecekler eğitimlerle 9 kilo vermiştirm burada :) Sorusu olan arkadaş olursa yardımcı olurum.
  • UFBAZARRATH kullanıcısına yanıt
    Hoşbuldum devrem ben de ılgındanım şimdiden hemşerimi buldum o zaman . havam olsun diye bi düşüncem yok otobüsle de giderim hangi numara gider? Bir de istanbul kartım olmadan binebilir miyim?
  • ohg42 O kullanıcısına yanıt
    devrem sabiha gökçenden direk var mı tam bilmiyorum ama 16s ile göztepe köprüsüne gidebilir oradan 130 numaralı otobüse binip tuzla yakamoz durağında inebilirsin. istanbul karta gerek yok başkası yerine akbil basar parasını verirsin. ama yine de al 5 lira bişey giderken satabiliyorsun lazım olacak istanbulda halden anlamazlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UFBAZARRATH -- 30 Ekim 2013; 18:20:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UFBAZARRATH kullanıcısına yanıt
    Tamamdır eyvallah devrem gidince bi bakarım olmazsa taksiyle giderim
  • Taksiyle gidin devrelerim. Şimdi akbil basma derdi olcak (biz dışardan gelenler için) Vermeyen olur sap gibi kalırsınız. Ben pendikte inip taksiyle gitmeyi düşünüyorum. Sülüsü halen alamadım parası yokmuş koca as.şbsinin.

    Ek olarak siyah termal içlik kullanmamızda bi sakınca olurmu tecrübeli tuzladan mezun olmuş arkadaşlarım sorum size. Tuzlada işimize yarayacak bilgiler paylaşırsanızda sevinirim. Teşekkürler iyi günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maverick__

    Piyade okulunda yedek subaylık hakkında soruları olan olursa cevaplandırabilirim

    kardeşim termal içlik hangi renk olmalı ve iç çamaşırları?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelin biletlerim gelin.. 352 KD iftiharla sunar, şafak 88

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechZone

    gelin biletlerim gelin.. 352 KD iftiharla sunar, şafak 88

    Dostum sana bir kaç şey sorucağım iznin olursa.Benimde kısa dönem olarak tuzla çıktı.Usta birliğide ''gösteri ve tatbikat destek taburu'' diye bir yer nasıl bir şey olduğuna dair fikrin var mı görmüşsündür en azından diye tahmin ediyorum.Eğitimler baya sıkıymış diyorlar tertip ve düzene bayağı önem veriyormuşlar(bende okuduklarımın yalancısıyım).Birde kısa dönem olarak geleceklere tavsiyen nelerdir.Teşekkürler.
  • arkadaşlar caninizi sikmayin.. 230 kisi geleceksiniz.. biz 94 kisi geldik agustosta.. kurs taburu 4. Boluke denk gelirseniz üsteğmen engin şahbaz'a denk gelirsiniz acemiliginiz cok iyi gecer.. ilk bir ay cok keyifli geciyor.. sonra ruşen albay var merkez subede mesleklerinize gore sizi yerleştirecek.. gosteri tatbikat var, lojistik destek var ve kurs taburu var.. tek sikintiniz cok sayida uzman, subay ve astsubay egitim gordugu icin her yer rutbeli kayniyor.. selam vermekten daralacaksiniz.. onun disinda sıkıcı askeri sartlar iste.. cok kafaniza takmayin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında donem birincisi olup kütüğe adımı cakmistim kuraya girmeden istedigim yere gitmistim hey gidi günler. Allah yardımcınız olsun arkadaslar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechZone

    arkadaşlar caninizi sikmayin.. 230 kisi geleceksiniz.. biz 94 kisi geldik agustosta.. kurs taburu 4. Boluke denk gelirseniz üsteğmen engin şahbaz'a denk gelirsiniz acemiliginiz cok iyi gecer.. ilk bir ay cok keyifli geciyor.. sonra ruşen albay var merkez subede mesleklerinize gore sizi yerleştirecek.. gosteri tatbikat var, lojistik destek var ve kurs taburu var.. tek sikintiniz cok sayida uzman, subay ve astsubay egitim gordugu icin her yer rutbeli kayniyor.. selam vermekten daralacaksiniz.. onun disinda sıkıcı askeri sartlar iste.. cok kafaniza takmayin..

    Dostum acemilikte ilk günler nasıl geçiyor boş zamanının oluyor mu eğitimlerde neler yapıyorsunuz kısaca özetlersen çok memnun kalırım.
  • İçinizde Deniz Piyade olan varmı?. Bende kuvvet deniz kuvvetleri yazıyor. sınıf piyade nası olcak bu işler :)
  • silüsünde 12 kasım yazan varmı beyler.ben istanbuldan gitcem tuzlaya 13 ü dediler : ) 2 gün yol izni verdiler gibi bir şey oldu : )
  • up

    14 Ağustos 2013 sabah 02.15 otobüsüne binip öfleye pöfleye gittiğimi dün gibi hatırlıyorum.. askerlik bitti, üstüne 1.5 ay geçti.. vay bee



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 10 Nisan 2014; 4:55:21 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.