Şimdi Ara

silinebilir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 8 Mayıs 2010; 0:22:31 >

chevanton _alışverişimiz benim yüzümden olmadı ama çok anlayış bi insan
    vkfkbr- tehlikeli
  • Kesinlike hayır ailecek kullanıyoruz

cimen, Thermaltake, Bakkada, ssesli, Pritz21, volkan.e, Akşahin, serkansimon, turbulence42, serkanbaba,Weycell 61,Orgeneral_ , Resident ,eticet06, __kartal__
    Ayrıca burda ısmı olmayan benle alıs verıs yapmıs dıger arkadaslar belırtırlerse buraya eklerım
  • dvd romu ne marka acaba?
    referans

cimen, Thermaltake, Bakkada, ssesli, Pritz21, volkan.e, Akşahin, serkansimon, turbulence42, serkanbaba,Weycell 61,Orgeneral_ , Resident ,eticet06, __kartal__
    Ayrıca burda ısmı olmayan benle alıs verıs yapmıs dıger arkadaslar belırtırlerse buraya eklerım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1Devil1

hacı 2 tane ayır bana

Tamam, 2 tanesi 1Devil1 'arkadaşıma ayrılmıştır.

Sadece 3 adet kaldı.
    SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1) Cihazın içi yukarıdaki gibi mi acaba? Yani CPU üzerindeki soğutucularda da ısı borusu var mı?
    2) Konsolun kendi adaptörü kaç watt lık acaba? 203 wattlık olan mı? Bir arkasına bakıp yazabilir misiniz.
    Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 11 Aralık 2007; 20:12:47 >
  • Konsolun adaptörü 203 watt, ancak kullanılan malzeme komple değişmiş. Zaten nette araştırırsanız yeni nesil makinalarda adaptör değişmemiş ama çekilen akım değişmiş. Cihazın içi resimdeki ile birebir aynı. Isı boruları gpu ve cpu üzerinde var

Bu ürün son üretimdir. Bundan sonra üretilip de içi değişikliğe uğramış model şuan için yoktur. 2008 Ortaları gibi MS yeni değişiklikler düşünmektedir

quote:

Orjinalden alıntı: mosquito

dvd romu ne marka acaba?

Dvd'si Benq marka, çok sessiz ve kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 11 Aralık 2007; 20:50:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Konsolun adaptörü 203 watt, ancak kullanılan malzeme komple değişmiş. Zaten nette araştırırsanız yeni nesil makinalarda adaptör değişmemiş ama çekilen akım değişmiş. Cihazın içi resimdeki ile birebir aynı. Isı boruları gpu ve cpu üzerinde var

Bu ürün son üretimdir. Bundan sonra üretilip de içi değişikliğe uğramış model şuan için yoktur. 2008 Ortaları gibi MS yeni değişiklikler düşünmektedir

Yanlışınız var. Ben bunun için sormuştum. Bundan sonra çıkan 65nm olarak nitelendirilen ( 80nm de olabilir ) ve 175wattlık ve CPU üzeri ısı borulu olmayan versiyon var. Halo versiyonlarının 3 de biri böyle. Ben arkadaşa alacaktım ama sanırım sizdekiler öyle değilmiş.
    Hayırlı satışlar.

• Bu elimizdeki ürün zephyr kod adlı model. Sizin dedikleriniz falcon cod adlı model; falconlar piyasada satılmıyor. Mühendislik örnekleri olarak nete sızdı bizim elimizdeki satışa sunulmuş en son modeldir tabi ileri tarihlerde yeni modeller çıkabilir bu ürünü alıp kullanabilir veya ileri tarihlerde başka model alabilirsiniz.

Bu arada lütfen şu an piyasada satılmayan mühendislik örnekleri hakkında tartışmalara girip satışı baltalamayalım. Gördüğünüz gibi en ince noktalara kadar ürünü tarif edip akıllarda herhangi bir soru işareti bırakmıyoruz. Yeni nesil çıkması düşünülen modelleri forumda tartışalım, ilanıma ilginiz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 11 Aralık 2007; 21:14:47 >

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Bu elimizdeki ürün zephyr kod adlı model. Sizin dedikleriniz falcon cod adlı model; falconlar piyasada satılmıyor. Mühendislik örnekleri olarak nete sızdı bizim elimizdeki satışa sunulmuş en son modeldir tabi ileri tarihlerde yeni modeller çıkabilir bu ürünü alıp kullanabilir veya ileri tarihlerde başka model alabilirsiniz.

Bu arada lütfen şu an piyasada satılmayan mühendislik örnekleri hakkında tartışmalara girip satışı baltalamayalım. Gördüğünüz gibi en ince noktalara kadar ürünü tarif edip akıllarda herhangi bir soru işareti bırakmıyoruz. Yeni nesil çıkması düşünülen modelleri forumda tartışalım, ilanıma ilginiz için teşekkür ederim.

Dediğim ürün çıkalı 1.5 ay oldu.
    örnek :

On my 3rd 360 now got it from Game in the UK 2 days ago
    here are my details...
    ---
    Power Pack = 175w
    Drive = Benq
    Pack = Arcade
    LOT = 0736
    Team = FDOU

Konunun LINK i :

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=629891&st=15

Örnek satış linki(altta açıklamasında yazıyor 175w + falcon) :http://astore.amazon.com/webelements/detail/B000W91YTA

Ürün satılmasa neden sorayım. Satışı baltalamakla ilgisini göremedim. ÜRün hakkında gerekli bilgileri sordum. Siz de ayrıntı atlamadan güzelce cevap verdiniz. Ben de beklediğim ürün olmadığı belirttim. Siz de yeni ürünün çıkmadığını sanırım takip etmediğinizden belirttiniz. Olay bundan ibaret. Burda ben size pahalı satıyorsunuz ya da kimse almasın demedim. Kurallar çerçevesinde yorumda bile bulunmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 11 Aralık 2007; 21:32:54 >

• Evet verdiğiniz linki okudum. Ben bu güne kadar piyasada 175W etiketli herhangi bir 360 görmedim. Zaten Falcon'un mühendislik örneklerinde de standart adaptör vardı. Bazı video testlerinde ölçümler yapılarak daha düşük akım çektiği gösteriliyordu.
    Fakat bildiğiniz üzere Falcon'larda sadece cpu 65nm olacak, buda maliyeti düşürecek. Çünkü Falconlarda işlemci için kullanılan soğutucuda düşük maliyetli ısı borusu olmayan aliminyum soğutucu yani 3 kırmızı hatasına neden olan çok ısınan gpu için herhangi bir yenilik yok. Falconların Zephyr modellerden daha sağlam olduğuna dair şu an için herhangi bir kanıtta yok.

Forumda daha önceleride dx10.1 çıktı dx10 kartları çöpe atın. Aman şimdi ekran kartı almayın, ilerde yenisi çıkacak diye ilanlara yanıt verip; satış baltalamaya çalışan pek çok kişi oldu. Bu yüzden önlem olarak bunu yazdım yoksa burası özgür bir yer bizimle görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Dilim döndüğünce ben de yardımcı olmaya çalışırım. Ama satış ilanlarının verildiği forumlar yerine bunu diğer yerlerde yapmayı tercih ederim.

Dediğim gibi herkes daha yeni modeli beklemek için satın alma planlarını geciktirebilir. Ama kişisel nedenlerden dolayı almama kararı alınmışsa da bunu ilan altına not etmeyi makul bulmuyorum.
    Sonuçta bu kadar teknik bilgiye ihtiyacı olmayan bir dolu arkadaş var. Neyse, sizinle ilgili herhangi bir sorunum yoktur umarım bu konu daha fazla gereksiz yere uzamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 11 Aralık 2007; 22:20:13 >

• işallah bir ay kadar satılmaz bir taneside ben alırım bir ay sonra..

iyi satışlar hocam..
    REFERANSLARIM:coolti,egzersayz,feylesof06,cestvrai,mindloop,nesimdural,kachus ,Buzmavili,emirvahdet ,annihilator,gargoylesgezgin,kuloguz ,sevensleepers1907,erceste,bumin1,BARBAROS TUGRUL,ulaskarınca,orgeneral,hsydark,ve daha hatırlayamadığım bir sürü kişi...
    ESKİ NİCK: HOLOLOY112
  • Korumalı model ne anlama geliyor?

"Xbox Live GameTag : ATiLA TR"

"PSN GameTag : AtilaDagdelen"

"Xbox One, PS4 : MiT"

Canon EOS 5D Mark II - Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG Macro - Canon EF 50mm f/1.8 II

PANASONİC 55" TX L55ET5E
  • quote:

Orjinalden alıntı: hololoy112

işallah bir ay kadar satılmaz bir taneside ben alırım bir ay sonra..

iyi satışlar hocam..

Teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: Atila

Korumalı model ne anlama geliyor?

Microsoft konsollarda kronik sorun haline gelen 3 kırmızı ışık adıyla bildiğimiz yanlış tasarım sonucu oluşan ısının atılamamasından kaynaklanan arızayı mümkün olduğunca aza indirmek için yeni önlemler aldı. Kartın tasarımını değiştirdi, kondansatörleri inceltti, dvd romu inceltti, bazı micro parçaların yerini değiştirdi, aliminyum yerine bakır alaşımlı daha ağır ve ısı iletici boru ilave edilmiş başka bir soğutma bloğu kullandı, işlemci lehimlenmeden sonra titreşimi azaltmak için işlemciyi karta yapıştırdı, ramların üzerine termal yastıklar yerleştirdi...

İlk tasarımdan iki yıl sonra şu an resimlerde gördüğünüz model piyasaya sunuldu, bu alınan önlemlerin tümünü kolaylık olsun diye korumalı model adıyla andık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.