Şimdi Ara

32'' Sharp AQUOS LC-32GP3U; oyunculara özel LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Düz panel LCD televizyonlar konusunda dünyanın önde gelen firmalarından Sharp, geçtiğimiz günlerde ikinci nesil AQUOS LC-32GP3U serisini duyurdu. LC-32GP3U serisinin hedef kitlesi oyuncular olarak belirlenmiş. LCD TV, en zorlayıcı video oyunlarında dahi en iyi performansı ve unutulmaz oyun deneyimini vadediyor. Şimdi LCD TV'nin teknik detaylarını yakından inceleyelim.

    İnce ve şık bir tasarıma sahip LCD'nin alt kısmında hoparlörlere yer verilmiş. Burada genişliğin yerleşim açısından problem olmaması amaçlanmış. LCD'de component girişi, üç adet HDMI v1.3 portu, 15 pinlik D-sub girişi ve daha iyi oyun deneyimi için özel subwoofer çıkışı bulunuyor. D-sub ve HDMI girişleri aracılığıyla LCD ile bilgisayar arası bağlantıyı kolayca sağlayabiliyoruz. Eğer ekran kartınızda D-sub ya da HDMI girişi bulunmuyorsa özel çevirici adaptörlerden kullanabilirsiniz.

    LC-32GP3U, model numarasından da anlaşılabileceği gibi 32'' boyutunda geniş ekrana ve Full HD desteğine (1920x1080p) sahip. Özellikle 2008 yılının Full HD LCD TV almayı düşünenler için önemli bir yıl olacağı söylenebilir. Zira bu yıl boyunca firmalar birbirinden rekabetçi ürünlerle karşımıza çıkacak ve bu durum nihai tüketicinin gerek seçenek gerekse fiyat açısından yüzünü güldürecek. LCD, 10.000:1 yüksek dinamik kontrast oranı, 176 derece geniş görüş açısı, 6 milisaniye tepkime süresi ve 450 cd/m2 ekran parlaklığı gibi özellikler sunuyor. Yüksek kontrast oranı sayesinde karanlık oyun ve film sahnelerinde detayları kaçırmıyoruz. Tepkime süresi günümüzde TN panellerde 2 milisaniyeye kadar düşmüş durumda. Tepkime süresi ne kadar düşerse hareketli sahnelerde bulanıklıkla o kadar az karşılaşıyoruz. Ekran parlaklığı oyuncular ve film meraklıları için yeterli düzeyde.

    LCD'de oyun moduna yer verilmiş. Uzaktan kumandadan oyun modunu seçtiğimizde ''Vyper Drive'' teknolojisi devreye giriyor. Vyper Drive teknolojisi konsol ya da bilgisayar çıkışı ile LCD TV arasındaki gecikme süresini minimuma indiriyor. Ayrıca firmanın ''4-wavelength backlight'' diye tabir ettiği teknoloji çok daha derin kırmızı renkler sunuyor. LCD TV 1920x1080 çözünürlükte saniyede 24 kare videoları oynatabilme yeterliliğine sahip. Firma, normal kullanımda 60.000 saate kadar arka ışık ömrü garantisi veriyor.

    LCD TV serisinin şarap kırmızısı, siyah ve beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle 1599 dolar civarında bu ay piyasaya sürülmesi bekleniyor.








  • çok güzel görünüo yafs
  • Haber için teşekkürler ..Knight... Özelllik ve estetik açısından gayet iyi .Full Hd olması çok iyi olmuş. Yeni televizyon almak isteyenler için bu fiyattan piyasaya girerse gayet uygun olur.
  • Harika görünüyor gercekten. Tamda yeni bir monitör mü LCD tv mi kararini verme asamasinda bu haberi okumak iyice kafami karistirdi. Ama fiyat olarak yüksek. Acaba 32 inc degilde 26 inc versiyonu falan olacak mi merak ettim.
    Haber icin tesekkurler.
  • Haber için teşekkürler Şovalye. 1080 progressive monitör ve tv'lerin daha ucuzlaması lazım.
  • Sharp LCD TV olayı baya ileri götürmüş. Gerçekten sharpta bir potansiyel var.
  • bu da benq 24" gibi hazin olmaz galiba.ne de olsa sharp itibarı var. fakat her fullhd lcd de tam performanslı değil.hepsi birbirinden farklı performanslar sergiliyor. ee zaten isterseniz 52" lcd alın zaten pc uyumluluğu olacaktır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Joen.Tuerk

    Harika görünüyor gercekten. Tamda yeni bir monitör mü LCD tv mi kararini verme asamasinda bu haberi okumak iyice kafami karistirdi. Ama fiyat olarak yüksek. Acaba 32 inc degilde 26 inc versiyonu falan olacak mi merak ettim.
    Haber icin tesekkurler.


    Ben de teşekkür ederim. Şu an için 26 inç boyutundaki modelin piyasaya sürülüp sürülmeyeceğine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.
  • Panel türü nedir bu LCD TV' nin? S-IPS, S-PVA, P-MVA, TN?
  • fiyat ?
  • yav arkadaşlar bende 22 ınc lcd var da ne oluyor 1650*1050 de crysis oynayında görün hangi kart ful oynatıyorki
  • quote:

    Orjinalden alıntı: unixx

    yav arkadaşlar bende 22 ınc lcd var da ne oluyor 1650*1050 de crysis oynayında görün hangi kart ful oynatıyorki

    Zaten 22 üzerini çözünürlük açısından yüksek özellikte bir kart olmadan tavsiye etmek mümkün değil. 8800 altındakiler bunu hesaba katmalılar.
  • 8800ultra bile 1860-1050 ful oynatmıyorki
  • fiatlar yüksek hala bence 226bw en iyi tercih
  • dostum bence insanları yanlış yönlendirmeyelim. 24''ler piyasaya giriyor şu sıralar. en iyi tercih beklemek...
    quote:

    Orjinalden alıntı: easymen

    fiatlar yüksek hala bence 226bw en iyi tercih
  • 226BW bence berbat -.-

    BENQ analog bile daha mantıklı kesinlikle...
  • süper gözüküyor estetik olarak özellik olarak.
  • Bu haberi, 2008 ve sonrasında full hd lcd tv leri daha uygun fiyata alabileğimizin sinyali olarak kabul ediyorum.
    Ürüne gelince, gerçekten çekici
  • monitor olarakda kullanılabilirmi acaba... gözleri yada kafayı bozmasın.
    1600*1200de ortalama 25 fps ile high da asağıdaki sistem oynatıyor. takılma olmuyor. iyi bi oc ile 30 fpsye çıkar... oyunu hakkı 1280*1024 ama.. ben böyle oyunuyom.
  • quote:

    Panel türü nedir bu LCD TV' nin? S-IPS, S-PVA, P-MVA, TN?


    LCD TV'nin panel türüyle ilgili henüz bir bilgiye ulaşamadım. Ancak TN panel olduğunu sanmıyorum. Zira TN panellerde görüş açısı düşüktür ve bu tür paneller LCD TV'lerde tercih edilmiyor.

    quote:

    monitor olarakda kullanılabilirmi acaba... gözleri yada kafayı bozmasın.
    1600*1200de ortalama 25 fps ile high da asağıdaki sistem oynatıyor. takılma olmuyor. iyi bi oc ile 30 fpsye çıkar... oyunu hakkı 1280*1024 ama.. ben böyle oyunuyom.


    LCD'yi çerçeve yardımı ile duvara asmak gerekebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 12 Aralık 2007; 0:37:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.