arkadaşlar ben de aldım bu telefondan. herşey iyi hoş da... ses çok az gidiyor karşı tarafa. özellikle sim(A) da yani birinci hatta. karşı tarafın sesi de az geliyor.
garantiye gönderdim değiştirmişler. yine aynı sorun! sizlerde de oluyor mu? kulaklık ve mikrofon sesi nasıl sizlerde?
Telefonu bende aldım sonunda, oldukça iyi bir cihaz. Biraz büyük ama olsun sorun değil. DH'de gprs ve wap ayarlarının nasıl yapılacağı anlatılıyordu yaptım oldu. java desteği konusunda sorunum aynı diğer arkadaşlarınki gibi. RTOS diye bir sistemle çalıştığını öğrendim araştırmalarım sırasında. Henüz hangi programla işleniyor,nedir ne değildir bulamadım, bulduğumda buradan sizlerle paylaşırım. Ekranda turkcell ve telsim yazan yerin üstüne kendi mesajınızı yazabiliyorsunuz.Güzel bir şey, fakat ben tekrar aynı yeri bulup yanlış yazdığım mesajı değiştiremedim, bilen varsa paylaşsın lütfen. :)
Hocam sen geç kalmışsın ya. Cihaz fena değilde, geçende bimeks kampanya yaptı ve 147,50 den sattı. Ve bildiğim kadarıyla şu an carrefour ve bimekslerde 199 gibi satılıyor halen...
Hocam sen geç kalmışsın ya. Cihaz fena değilde, geçende bimeks kampanya yaptı ve 147,50 den sattı. Ve bildiğim kadarıyla şu an carrefour ve bimekslerde 199 gibi satılıyor halen...
hadi ya:( yinede bir bakayım,199da iyi fiyat...saol..