Klavye-mouse setini almış bulunmaktayım, sizler için ürünün küçük bir incelemesini yapmak istedim. Ürün ile ilgili ilk düşüncelerim gerçekten güzel bir set olması. Setin faresine alışmak biraz aman alabilir ama alıştıktan sonra bilgisayar kullanmak büyük bir zevk haline geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 10 Mayıs 2008; 14:43:26 >
Unraveling the gruesome nest of tales SADISTIC MAGICIAN A crime scene set left to resemble hell SADISTIC MAGICIAN A brain consumed obsessed within itself SADISTIC MAGICIAN Lives left wreaked to cast the perfect spell
Neden ya MX3200 ile Wave'in mouse'ları aynı değil mi?
Unraveling the gruesome nest of tales SADISTIC MAGICIAN A crime scene set left to resemble hell SADISTIC MAGICIAN A brain consumed obsessed within itself SADISTIC MAGICIAN Lives left wreaked to cast the perfect spell
Neden ya MX3200 ile Wave'in mouse'ları aynı değil mi?
Wave ile birlikte gelen mouse: Logitech LX8 Laser
MX3200 ile birlikte gelen mouse: Logitech MX600 Laser
Çok fark var mı peki 2 mouse arasında?
Wave ile birlikte gelen mouse hem sağ el hem de sol el ile kullanılabilmekte MX3200 ile gelen mouse ise sadece sağ el ile kullanılabilinmekte. Büyük bir mouse kullanıp LX8 alan birisi olarak açıkçası başta biraz elime küçük geldi ama kullandıkça alışılırım herhalde.
Wave ile birlikte gelen mouse hem sağ el hem de sol el ile kullanılabilmekte MX3200 ile gelen mouse ise sadece sağ el ile kullanılabilinmekte. Büyük bir mouse kullanıp LX8 alan birisi olarak açıkçası başta biraz elime küçük geldi ama kullandıkça alışılırım herhalde.
Evet demek ki Wave Mx3200'den daha iyi
sarpy güle güle kullan arkadaşım.. kablosuzu daha şık olmuş bence setin.. buarada gözüme çarptı bu bileklik kısmında lekelenme olmuş sendede
hayırlı olsun sarppy yeni üründe(sıfırsa tabi) bileklik kısmında lekelenme olması mümkün değil çünkü paketlemeye özen göstermiş logitech fotoğraftan lekeli gibi gözüküyor sanki benim çektiğim gibi bir makro olursa daha net anlaşılır
sarpy güle güle kullan arkadaşım.. kablosuzu daha şık olmuş bence setin.. buarada gözüme çarptı bu bileklik kısmında lekelenme olmuş sendede
hayırlı olsun sarppy yeni üründe(sıfırsa tabi) bileklik kısmında lekelenme olması mümkün değil çünkü paketlemeye özen göstermiş logitech fotoğraftan lekeli gibi gözüküyor sanki benim çektiğim gibi bir makro olursa daha net anlaşılır
Dün ürünü kutusundan 0 olarak çıkarttım ve çıkardığımda bileklik kısmındaki lekelenme benim de dikkatimi çekti ancak üzerini silince öyle abartılacak bir leke kalmadı, hatta şu an yok denecek kadar az. Fotoğrafları VGA kameralı cep telefonundan çektiğim için pek kaliteli çıkmadı kusura bakmayın.
ozaman şöyle söyleyeyim.. a-alırken denemişsen olmuşturki öyle olması en güzel seçenek b- aldığın muhtemelen teşhir ürünüdür c- iade alınmış bir ürün.. iice kontrol edipte kullan bakbakalım arızası falan varmı yokmu? sana teşhirdeki bir ürünü veyada iade alınmış bir ürünü satmamaları gerekirdi.. eğer arızası falan yoksada güvenle kullan ama dediğim gibi iyice incele öncesinde ileride başını ağrıtmaması için.. bu arada alkolsuz ıslak mendil ile 1-2 kere temizledikten sonrao izlenme kaybolur genelde
quote:
Orjinalden alıntı: sarppy
Dün ürünü kutusundan 0 olarak çıkarttım ve çıkardığımda bileklik kısmındaki lekelenme benim de dikkatimi çekti ancak üzerini silince öyle abartılacak bir leke kalmadı, hatta şu an yok denecek kadar az. Fotoğrafları VGA kameralı cep telefonundan çektiğim için pek kaliteli çıkmadı kusura bakmayın.
ozaman şöyle söyleyeyim.. a-alırken denemişsen olmuşturki öyle olması en güzel seçenek b- aldığın muhtemelen teşhir ürünüdür c- iade alınmış bir ürün.. iice kontrol edipte kullan bakbakalım arızası falan varmı yokmu? sana teşhirdeki bir ürünü veyada iade alınmış bir ürünü satmamaları gerekirdi.. eğer arızası falan yoksada güvenle kullan ama dediğim gibi iyice incele öncesinde ileride başını ağrıtmaması için.. bu arada alkolsuz ıslak mendil ile 1-2 kere temizledikten sonrao izlenme kaybolur genelde
1. Zaten aldığım yerde teşhir ürünü vardı.
2. İade ürünü olacağını sanmıyorum çünkü kutusunun üzerindeki bandı özenle çıkarmama rağmen tekrar kutusunu kapatmaya çalıştığımda tam olarak yapışmıyor ki kutuyu aldığımda sağlam bir şekilde yapışıktı. Ayrıca klavye iade edilmiş olsaydı herhalde pilleri de paketinden çıkartılmış olurdu?
2 gündür kullanıyorum sapa sağlam çalışıyor herhangibir sorunu yok zaten. O lekeyi elim terlemiş ve farketmeden ben kendim de yapmış olabilirim çünkü 2. ve 3. resimde öyle bir lekelenme gözükmüyor. (Klavyeyi nasıl elime aldıysam öyle )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 9 Aralık 2007; 13:45:37 >
Yanlız başlıkta ki "NEW" yazısı çok özenti olmuş neden "Yeni" yazmadın ki Sataşmak için söylemiyorum yanlış anlama
Aynı sayfa içerisinde kablolu Wave incelemesi olduğu için başa NEW yazmıştım ama seninde söylediğin gibi yaptım ve başlığın başına YENİ yazarak düzelttim.
Logitechin kendi sayfasındaki üründe enter tuşu sizdeki gibi değil küçük? Ayrıca seti bende beğendim bir diğer sorumda mause lar arasında tasarımıı saymazsak ne farklar çözünürlük felan?
Logitechin kendi sayfasındaki üründe enter tuşu sizdeki gibi değil küçük? Ayrıca seti bende beğendim bir diğer sorumda mause lar arasında tasarımıı saymazsak ne farklar çözünürlük felan?
Tasarım dışında iki mouse arasında pek bir farklılık olduğunu sanmıyorum. MX3200 ile Wave'i yanyana karşılaştırdım tasarım olarak Wave daha hoşuma gitti ve onu aldım. Kablosuz Wave tek başına satılsaydı öyle alırdım ama mouse'a da 2. gün alıştım.
Yanlız başlıkta ki "NEW" yazısı çok özenti olmuş neden "Yeni" yazmadın ki Sataşmak için söylemiyorum yanlış anlama
Aynı sayfa içerisinde kablolu Wave incelemesi olduğu için başa NEW yazmıştım ama seninde söylediğin gibi yaptım ve başlığın başına YENİ yazarak düzelttim.
Böylesi çok daha güzel eline sağlık
Asus P6T - Intel i7 D0 Rev - OCZ 4GB DDR3 - Asus GTX 260 - WD 1 TB Caviar Black Seagate 250 GB 410As - Asus 1814BLT DVD-RW - Enermax Revolution85+ 850 Watt - Enermax Uber Chakra - Samsung 226BW - Samsung Pleomax 7000X - RevoltecFight Mouse Advenced - Revoltec Gamepad Precision Pro - Logitech Z-2300
valla ben microsoft desktop lazer 6000 kullanıyorum ve cok memnunum wave e cok para vermeye gerek yok tek farkı daha iyi ergonomik dizaynı ama inceleme cok ayrıntılı olmus ve iyi olmus
valla ben microsoft desktop lazer 6000 kullanıyorum ve cok memnunum wave e cok para vermeye gerek yok tek farkı daha iyi ergonomik dizaynı ama inceleme cok ayrıntılı olmus ve iyi olmus
Herkesin kendi zevki farklıdır bana da aldığım yerde çalışan Microsoft yetklisi Microsoft Wireless Laser Desktop 6000 seti önermişti ama ben zaten Wave almaya niyetli olduğum için hiç düşünmeden bunu aldım.
ya nedendir anlamıyorum logitech sitesinde dahi bu farenin hassasiyeti hakkında bilgi vermiyor ,kutusundada yazmıyor ,nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama 3200 deki fare daha hassas tarıyor duyduğum kadarı ile hatta wave in yeni olmasına karşın böyle bişey duyduğumda şaşırmıştım
pentium 4 3000@3450 (sl6wk) işlemci abit ıc7 board 2x 1gb kingston ( samsung tccc ) ram 120 gb samsung sata II hdd ,Asus 1814blt ( sata dwdr ),lg writer Hic x800xtpe, philips 107b4 monitör ve raidmax scorpio 868 kasa ve thermaltake pipe 101,Fsp bluestorm 2 500w psu 3dmark2001: 22600 3dmark2003: 12500 3dmark05:5500
arkadaşlar bu uzatma kablosunun verilme nedeni nedir pc'in arkasında usb'lere taksak uzatma kullanmasak ne olur acaba sorun mu oluyor da uzatma vermişler bu konu hakkında bilgi verirmisiniz uzatma kullanmazsak ne olur ? şimdiden teşekkürler
arkadaşlar bu uzatma kablosunun verilme nedeni nedir pc'in arkasında usb'lere taksak uzatma kullanmasak ne olur acaba sorun mu oluyor da uzatma vermişler bu konu hakkında bilgi verirmisiniz uzatma kullanmazsak ne olur ? şimdiden teşekkürler
Uzatma kablosunu kullanmazsan herhangibir problem olmaz, direk Mini Receiver'ı kasanın arkasına takabilirsin. Zaten öyle bir şey olsaydı Mini Receiver ile uzatma kablosu kutudan ayrı ayrı çıkmazdı.
Uzatma kablosunu kullanmazsan herhangibir problem olmaz, direk Mini Receiver'ı kasanın arkasına takabilirsin. Zaten öyle bir şey olsaydı Mini Receiver ile uzatma kablosu kutudan ayrı ayrı çıkmazdı.
anladım teşekkür ederim kablosuz set alıyorsun uzatma kablosunu kullanmak yakın mesafade ayıp olur :)
arkadaslar bı ıkı gundur klavyeleri arastırıyorum microsoftun comfort serisi gibi egri bügrü tasarımı olan bısı arıyodum ki logitechin wave serisine ilk görüşte aşık oldum ancak iki sorunum var urunle gelen fareyi begenmedim acıkcası ben daha şatafatlı büyük bi fare istiyorum(orn:g9,g5) bu yuzden kablosuz wave klavyeyi tek olarak alabılme ımkanım varmı yada ekstra bı alıcı alıp fareyi satma durumu?? kucuk kardesim tam bı klavye tırnagı dusmanı nasıl edıyor anlamıyorum anında kırıyor bende onlarsız klavyeden tat alamıyorum klavyenın arkasındakı bu tırnakları ayrıca yedek parca olarak alma ımkanım varmı bırde sımdıkı klavyemden cok memunun olmama ragmen (logitech ex110 kablosuz) tuslarının acık yapısından dolayı tus araları tozla dolmakda umarım bu sorun wavede yokdur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyto66 -- 27 Aralık 2007; 22:59:28 >
Çok güsel bir klavye mouse set 1 haftadır kullanıyorum mouse performsn lazer mouse çok iyi gerçekten performanslar iyi kalvye ise çok güsel sessiz tuşlar enter büyük özellikle bileklik yeri çok güsell şiddetle tavsiye ederim
Acaba klavye ve mouse ile bilgisayar arasındaki mesafe ençok ne kadar olabilir. Çünkü film seyrederken televizyonu bilgisayara bağladığım için ara vermek gerektiğinde bilgisayarın yanına gidip filmi durdurmak gerekiyor. yani bir nevi uzaktan kumanda gibi de kullanmak istiyorum.Ya da yine oyun oynarken tv karşısında ne kadar uzaklığa kadar çalışabilecek? cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
ben de dün aldım bundan. internetten alışveriş yaptım ama galiba ya iade ürünü ya da teşhir ürünüydü. çünkü yapışkanları kesilmiş ve açılmıştı. sizce geri göndereyim mi? yoksa sorun etmeyip kullanmaya başlayayım mı?
bir wave kullanıcı olarak konuyu açan arkadaşa bir sorum uzak mesafede kaç m de rahat kullanabiliyorsun.yaklasık 6 aydır üzerinde gelen piilleri kullanıyorum haliyle zayıfladı ve üstünde gelen pilleri mi kullanıyosun yoksa başka marka bir klavye mi kullanıyorsun?
bir wave kullanıcı olarak konuyu açan arkadaşa bir sorum uzak mesafede kaç m de rahat kullanabiliyorsun.yaklasık 6 aydır üzerinde gelen piilleri kullanıyorum haliyle zayıfladı ve üstünde gelen pilleri mi kullanıyosun yoksa başka marka bir klavye mi kullanıyorsun?
Klavyeyle birlikte gelen Duracell pilleri kullanıyorum ve şu an 3 metreye kadar sorunsuz kullanıyorum.
Hayırlı olsun bu seti alan arkadaşlara Bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
1- mause pilleri kaç mah ?
2-mause pilleri kaç ayda ortalama ne kadar kullanırsanız bitiyor ?
3-şarzlı pil almak gerekirse kaç mah lık pil almalı ve hangi marka pil almalı ?
Şimdiden çok teşekkür ederim..
Klavye-mouse setin içerisinden 4 adet AA Duracell pil çıktı ve 3,5 aydır Wave seti hergün kullanmaktayım ve piller hala dolu. Logitech'in kendi programından baktığımızda piller good olarak gözüküyor. Logitech'in kendi sitesinde belirtildiğine göre klavyenin pili 15 ay mouse pili ise 6 ay dayanıyormuş.
Hergün günde kaç saat kullanıyorsun hocam ? ve Duracell piller kaç mah ?
Son olarak mause tıklama yeri kesik değil bu sorun yaratırmı ?
Günden güne değişiyor 3 saat kullandığımda oluyor 6 saat kullandığımda oluyor daha fazla kullandığımda oluyor. Piller tek kullanımlık olduğundan mah değeri söyleyemeyeceğim. Senin aklında olan diğer klavye-mouse setleri nelerdir? Birkaç modek kullanma imkanım oldu belki yardımcı olabilirim ama şu ana kadar kullandığım en ergonomik ve kullanışlı klavye diyebilirim. Mouse ise senin dediğin gibi bir sorun yaratmıyor. Artık çoğu mouse öyle üretiliyor kesik yeri yok direk gövdeden geliyor.
kendisi kurarken update ediyor zaten. benim ana kartımda ds3l ne sorun olacak anlamış değilim. logitech amvlemi var sağ köşede ama hiç bir özelliği çalışmıyor
hiç biri değilde, benim merak ettiğim wave klavyenin kablolu modelinin oyunlardaki tuş performansı. Kullanan varsa bu konuda yazabilirse memnun olurum.
Şu an logitech internet pro denilen modeli kullanıyorum. Alt seviye bir klavye ama ps2 ve fps oyunlarında mesela battlefield 2'de kaç tane tuşa basarsanız basın takılmıyor. Geçen gittim microsoftun dalgalı bir modelini aldım usb, 3. tuşa bastım ve kitlendi. sinir oldum
Wave'de tuş takılması yada kitlenme gibi bir durum söz konusumu??? Kendime klavye bulamıyorum...
hiç biri değilde, benim merak ettiğim wave klavyenin kablolu modelinin oyunlardaki tuş performansı. Kullanan varsa bu konuda yazabilirse memnun olurum.
Şu an logitech internet pro denilen modeli kullanıyorum. Alt seviye bir klavye ama ps2 ve fps oyunlarında mesela battlefield 2'de kaç tane tuşa basarsanız basın takılmıyor. Geçen gittim microsoftun dalgalı bir modelini aldım usb, 3. tuşa bastım ve kitlendi. sinir oldum
Wave'de tuş takılması yada kitlenme gibi bir durum söz konusumu??? Kendime klavye bulamıyorum...
Bundan önce kullandığım A4 Tech klavye de senin bahsettiğin sorun vardı ancak Wave kullanmaya başladıktan sonra hiçbir şekilde oyunlarda klavyeyle ilgili bir sorunla karşılaşmadım.
Fakat başka bir topic'tede klavyenin sorunlu olduğu para verirsek sadece şekline para vericeğimizi, wave'de bazı kombinasyonların sorun çıkarttığını söylemişler...
mesela a+d ye basarken 1-2 sayılarının basmaması, w+d'ye basarken başka bişey olmaması gibi...
kullanan arkadaşlardan tek ricam şu olur, lütfen arkadaşlar bu tuşları deneyebilirlermi? özellikle bf2'de kullandığım tuşlar var, w-a-s-d,shift,ctrl,q,e,F1,F2 ve bunlarla birlikte mouse.
eğer bu kombinasyonlarda sorun yoksa bende wave'lenmek isterim şahsen...
Fakat başka bir topic'tede klavyenin sorunlu olduğu para verirsek sadece şekline para vericeğimizi, wave'de bazı kombinasyonların sorun çıkarttığını söylemişler...
mesela a+d ye basarken 1-2 sayılarının basmaması, w+d'ye basarken başka bişey olmaması gibi...
kullanan arkadaşlardan tek ricam şu olur, lütfen arkadaşlar bu tuşları deneyebilirlermi? özellikle bf2'de kullandığım tuşlar var, w-a-s-d,shift,ctrl,q,e,F1,F2 ve bunlarla birlikte mouse.
eğer bu kombinasyonlarda sorun yoksa bende wave'lenmek isterim şahsen...
Eğer böyle sorunlar olsaydı mutlaka CoD4, Crysis, GTA SA, NFS Pro Street, TDU oyunlarını bitirirken sıkıntı yaşardım ancak hiçbirinde klavyeden hiçbir şikayetim olmadı. İstedğin kadar farklı kombinasyonlarda tuşlara bas yine de kilitlenme vs. yok hatta şimdi tekrardan senin için CoD4'ü açtım ve 4-5 tuşa aynı anda basıp oynadım herhangibir sorun yok.