Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Logitech Cordless Desktop Wave İncelemesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: Logitech Cordless Desktop Wave İncelemesi Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
side_effect

10 Mayıs 2008; 11:59:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Eyvallah, çok teşekkür ederim komutanım. Yani bazı kişiler yaşadığı sorunları dile getiriyor elbette ama ne kadar objektif yaklaşıyorlar bilmiyorum tabi.

bu klavye nicedir gönlümde. tabiki şekli ve şemalinden dolayı.

tekrar denemelerin için teşekkürler. içim rahattır artık.

E8400 @ 4Ghz. - EX38-DS4 REV.1.1 XTREEM 2x2Gb. 1066Mhz - ZOTAC 8800GT AMP EDT. SEAGATE 410ASx2 RAID 0 - X-FI FATALITY CHAMPION SERIES
ENERMAX 500W - CM STACKER - LOGITECH G5
sarppy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 14:58:37 

quote:

Orjinalden alıntı: side_effect

Eyvallah, çok teşekkür ederim komutanım. Yani bazı kişiler yaşadığı sorunları dile getiriyor elbette ama ne kadar objektif yaklaşıyorlar bilmiyorum tabi.

bu klavye nicedir gönlümde. tabiki şekli ve şemalinden dolayı.

tekrar denemelerin için teşekkürler. içim rahattır artık.

Saçma bir tuş kombinasyonu ama senin için tekrar CoD4'te A+W+D+Shift+Ctrl+Space tuşları aynı anda basılı oynadım, takılma vs. hiçbir şey yok.

Sony Bravia KDL-40D3550 Full HD || 40GB Sony PlayStation 3 PAL Black || Toshiba HD-EP30 HD-DVD Player || Logitech Z-5500 Digital THX

Gigabyte P35-DS3R ||Intel Core 2 Duo E6550 || 2x1GB Kingston HyperX DDR2-900MHz || 320GB Seagate ST3320620AS || Palit 8600GT Sonic
Asus DRW-1814BLT SATA LightScribe || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || Logitech Cordless Desktop Wave || Toshiba Satellite A100-003
sarppy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 15:14:52 

Logitech'in sitesinde de belirtildiği gibi Wave setin mouse'u 6 ay dayandı ve 6 ayın sonunda batarya zayıf uyarısını vermeye başladı. Bu da Logitech ürün özelliklerin doğru olarak belirtildiğini gösteriyor.

Sony Bravia KDL-40D3550 Full HD || 40GB Sony PlayStation 3 PAL Black || Toshiba HD-EP30 HD-DVD Player || Logitech Z-5500 Digital THX

Gigabyte P35-DS3R ||Intel Core 2 Duo E6550 || 2x1GB Kingston HyperX DDR2-900MHz || 320GB Seagate ST3320620AS || Palit 8600GT Sonic
Asus DRW-1814BLT SATA LightScribe || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || Logitech Cordless Desktop Wave || Toshiba Satellite A100-003
side_effect

10 Mayıs 2008; 15:28:00 

gerçekten çok teşekkür ederim komutanım.. uzun zamandır takip ettiğim bir klavyeydi.. güzel ve alımlı bir alet...

kim ne derse desin, kullanımınıda geçtim, bilgisayar isterse 3000$ olsun ama, bilgisyarı bilgisayar yapan şeyler, mouse,klavye ve monitördür yane

tek problem, acaba 90ytl buna vereceğime, 155ytl verip G9 mu alsam

E8400 @ 4Ghz. - EX38-DS4 REV.1.1 XTREEM 2x2Gb. 1066Mhz - ZOTAC 8800GT AMP EDT. SEAGATE 410ASx2 RAID 0 - X-FI FATALITY CHAMPION SERIES
okanbozkurts

13 Haziran 2008; 15:18:21 

arkadaşlar bu klavye seti ile mx3200 arasında kaldım ikiside çok güzel ve iyi ama acaba hangisini alsam

side_effect

13 Haziran 2008; 17:23:55 

mx3000 serisini işyerinde babam için aldım, fakat kullanamadı. standart klavyelerden biraz daha küçük tuşları, biraz daha sıkışık bir gövdesi var yani. mouse'a gelince, ne kadar ayar yaparsam yapayım hızını düzeltemedim. ya çok yavaş yada çok kaygan oluyordu. genede tercih senin. ben kablosuz kullanmıyorum hiç bir şekilde.

Dupp

14 Haziran 2008; 12:50:49 

quote:

Orjinalden alıntı: okanbozkurts

arkadaşlar bu klavye seti ile mx3200 arasında kaldım ikiside çok güzel ve iyi ama acaba hangisini alsam

MX3200 tavsiye ederim hem çok şık ve mouse da çok ergonomik.

zeratull

15 Haziran 2008; 10:49:50 

Benim merak ettiğim bi konu var bu setteki LX8 mouse un orta tuşu Autocad programında tuşa basılınca pan ve tekerleği ileri geri yaptığımızda zoom in - zoom out kombinasyonlarını yapıyormu yoksa sadece pan mı yapıyor sormamın nedeni başka bir yabancı sitede vatandaşın biri LX7 mouse da böyle bi sorun yaşamış eğer böyle bi sorun yoksa bende bu setten almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirlerse sevinirim

davutn

15 Haziran 2008; 12:52:35 

http://www.indragandi.com/Default.aspx acaba bu ürün incelenenle aynı mı?

zeratull

15 Haziran 2008; 14:05:58 

resimde gördüğümü veriyolarsa aynısı ve fiyatıda gayet makul acaba site güvenilirmi?

Gunwane

30 Ağustos 2008; 17:14:16 

Arkadaşlar kablosuz klavyelerde bir tuşa uzun süre basıldığında etkisini kaybettiğini ben bizzat microsoft klavyemde yaşadım..Bu logitech de de bu durum var mı acaba..Mesela yarış oyunlarında gaz tuşuna uzun süre basınca araba bir süre sonra gitmemeye başlıyor..Yani kısacası yarış oyunlarını oynayamadım dı..fps lerde yürüme koşma durumlarında adam bir süre sonra duruyordu..parmağımı tuştan kaldırım yeniden basmam gerekiyordu..Tek korkum kablosuz klavyelerde bu durum..kullanan arkadaşlardsa böyle bir durum var mı..yoksa benim microsoftta neden vardı ? Bu sorun un nedeni nedir ?
Melo#15

1 Eylül 2008; 23:21:07 

quote:

Orjinalden alıntı: okanbozkurts

mx 3200 al hem klavyesi hemde mouse u daha şık ekranı var antibakteriyel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melo#15 -- 1 Eylül 2008; 23:18:43 >

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: Logitech Cordless Desktop Wave İncelemesi Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git: