Eyvallah, çok teşekkür ederim komutanım. Yani bazı kişiler yaşadığı sorunları dile getiriyor elbette ama ne kadar objektif yaklaşıyorlar bilmiyorum tabi.
bu klavye nicedir gönlümde. tabiki şekli ve şemalinden dolayı.
tekrar denemelerin için teşekkürler. içim rahattır artık.
Eyvallah, çok teşekkür ederim komutanım. Yani bazı kişiler yaşadığı sorunları dile getiriyor elbette ama ne kadar objektif yaklaşıyorlar bilmiyorum tabi.
bu klavye nicedir gönlümde. tabiki şekli ve şemalinden dolayı.
tekrar denemelerin için teşekkürler. içim rahattır artık.
Saçma bir tuş kombinasyonu ama senin için tekrar CoD4'te A+W+D+Shift+Ctrl+Space tuşları aynı anda basılı oynadım, takılma vs. hiçbir şey yok.
Gigabyte P35-DS3R ||Intel Core 2 Duo E6550 || 2x1GB Kingston HyperX DDR2-900MHz || 320GB Seagate ST3320620AS || Palit 8600GT Sonic Asus DRW-1814BLT SATA LightScribe || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || Logitech Cordless Desktop Wave || Toshiba Satellite A100-003
Logitech'in sitesinde de belirtildiği gibi Wave setin mouse'u 6 ay dayandı ve 6 ayın sonunda batarya zayıf uyarısını vermeye başladı. Bu da Logitech ürün özelliklerin doğru olarak belirtildiğini gösteriyor.
Gigabyte P35-DS3R ||Intel Core 2 Duo E6550 || 2x1GB Kingston HyperX DDR2-900MHz || 320GB Seagate ST3320620AS || Palit 8600GT Sonic Asus DRW-1814BLT SATA LightScribe || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || Logitech Cordless Desktop Wave || Toshiba Satellite A100-003
mx3000 serisini işyerinde babam için aldım, fakat kullanamadı. standart klavyelerden biraz daha küçük tuşları, biraz daha sıkışık bir gövdesi var yani. mouse'a gelince, ne kadar ayar yaparsam yapayım hızını düzeltemedim. ya çok yavaş yada çok kaygan oluyordu. genede tercih senin. ben kablosuz kullanmıyorum hiç bir şekilde.
Benim merak ettiğim bi konu var bu setteki LX8 mouse un orta tuşu Autocad programında tuşa basılınca pan ve tekerleği ileri geri yaptığımızda zoom in - zoom out kombinasyonlarını yapıyormu yoksa sadece pan mı yapıyor sormamın nedeni başka bir yabancı sitede vatandaşın biri LX7 mouse da böyle bi sorun yaşamış eğer böyle bi sorun yoksa bende bu setten almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirlerse sevinirim
Arkadaşlar kablosuz klavyelerde bir tuşa uzun süre basıldığında etkisini kaybettiğini ben bizzat microsoft klavyemde yaşadım..Bu logitech de de bu durum var mı acaba..Mesela yarış oyunlarında gaz tuşuna uzun süre basınca araba bir süre sonra gitmemeye başlıyor..Yani kısacası yarış oyunlarını oynayamadım dı..fps lerde yürüme koşma durumlarında adam bir süre sonra duruyordu..parmağımı tuştan kaldırım yeniden basmam gerekiyordu..Tek korkum kablosuz klavyelerde bu durum..kullanan arkadaşlardsa böyle bir durum var mı..yoksa benim microsoftta neden vardı ? Bu sorun un nedeni nedir ?