Test Sistemi İşlemci: AMD 64 X2 6000 @3.29 ghz , Anakart: Gigabyte MA790FX-DQ6 Motherboard , Ram: 2048 MB OCZ Nvidia SLI Ready (4 4 4 12 T1) 807 MHZ RAM, Ekran Karti: POWERCOLOR HD 3870 CROSSFIRE, Harddisk: 250GB SAMSUNG SATA2 8 MB Sürücü: Ati Catalyst 7.11 Oyun incelemeleri: Beowulf Crysis TimeShift Call Of Duty 4 Bioshock, The Witcher S.T.A.L.K.E.R Virtua Tennis 3 F.E.A.R Neverwinter Nights 2- Mask of the Betrayer The Elder Scrolls 4 -Oblivion Company Of Heroes Need For Speed - Carbon BlackSite Area 51 2 sini yan yana koydum =D Kutu içeriğini saymama gerek yok resimde net ztn =) Buda kasadan bir görüntü. Kart Default hızdadır. Kart boşta 50 derece.. Oldukça iyi bir değer sanırım fan sesinden henüz rahatsız olmus değilim. Cunku ses yok Edit: 2. cf köprüyüde takınca 38 puanlık bir artıs oldu sadece =D ****************************************************************** Oyunda tam olarak ilk kez cfdesteğini hissettim. En ufak bir kasılma duraksama yok, tüm ayarlar en sonda ve oyunda 100 fps ortalama ile gidiyor ki buda bence cok iyi bir değer. Grafikler ise inanılmaz tatlı yağmurun dokusu , yere düşüşü falan filan modellemelerde gercekten cok hoş. Fikir edinebilmeniz için SS ler aşağıda ****************************************************************** 1280*1024 tüm ayarlar high 8x AA açık... Cf etkin hale getirebildimmi bilmiyorum.. Bir kaç yabancı forumda tavsiye gormustum onu uyguladım. Ama asıl sorunum su ki sslerde belli olmuyor ilerde kitectureler pempe pempe yanıp sonuyor.. Bazen mavi oluyor... Sanırım bunu çözmek içinde arastırmaya devam etmem lzm , buna çözüm sunmuslar ama onu yaptıgımda Crysis ten atıyor... Şimdi bir kaç oyun daha denemk istiyorum acaba CF gercekten etkin mi diye... Cf enable suan , 2 tane ekran akrtınıda goruyor sistem bir sorun oldugunu zannetmiyorum... Sanırım Crysis CF olarak görmedi tek kart olarak goruyor ... Atiden driver beklemek lazım. Sadece Hotfix ile 2-3 fps fark etti gibi =D Ama minde fazla fark eden bir şey yok... De daha akıcı oldugu kesin bunu diyebilirim.. Kasılmalar cok cok kasış bir şey olursa oluyor . Oynamak için yeterli 8x aa acık tum ayarlar high... ******************************************************************** Cod 4 de cfye verdiği destek destek hissediliyor. Tum ayarlar en sonda 4x aa oyun 60 fps sabit gidiyor vsynic aktif olursa arada 55-54 cok kasış bir sahne olursa oda... Açık alanda bu değer 30-40 cok kasış sahnelerde.. Vsynic kapadım , fps limiti oluyormus bir nevi bunu seçince bariyerler bosaldı anlıycağınız. Bazen cok kasış sahnelerde 30 a kadar düştüğü oluyor 30-250 arasi gidiyor... ******************************************************************************************* The Witcher ... Uzun süredir zevkle oynadıgım , sıkılmadan bıkmadan oynayabileceğiniz bu oyundan bazı ss ler. Oyun gercekten çok canlı. Etrafta dolaşan insanlar , devriye gezen birlikler vs vs bizde bu oyunda para karsılıgı hizmet veren profosyenel canavar avcısını canlandırıyoruz =) Her sey son ayarlarda. Bazen fpsler azıyor alıyor basını gidiyor dısarda bile olsa. İçerki mekanlarda dahada feci durum =) ******************************************************************************** BiosHock Evet arkadaslar ayarların hepsi en sonda ati üsünden 16x aa açık. Oyunun grafikleri inanılmaz hoş =) 8600 gt ye göre baya bir fark var arkadaslarında bahsettiği gibi ati de renkler bana biraz daha doygun gibi geldi , göze daha güzel geliyor. Max 75 fps ye sabitliyor kendini. Oyun motorunu bu değeler için bu değre sabitlemiş oalblirler. 1.1 patchlidir oyun. Kasış sahnelerde en az fps gordugum 48 oldu onun dısında 75 fps de sabit gidiyor... En ufak kasıs yada bir şey yok Vsynic kapayınca , bariyeride kapatmıs olduk 200 e kadar cıktıgı oluyor , cok kasış sahnelerde 70-75 e indiği oluyor ortalama 100+ ile gidiyor *************************************************************************************** Beowulf Oyuna tuturial ile giriş yapıyoruz. Oyun ara demolarıda grafik motoruyla yapıldıgı için ssleri aldım bazı yerlerde. Max 60 da sabitleniyor. Vysnic sekmeside mevcut değil. sanırım bu sınırı kaldırmanın yolu olmalı. Oyun eğlenceli gibi başta biraz zorluk cekebilirsniz sonra alısıyorsunuz. Tüm ayarlar sonda Akıcı kasmayan bir yapı Oyun zevkli. ************************************************************************************************************ S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl Oyunun grafikleri gercekten göz doldurucu. Doğanın içinde hissediyorsunuz resmen. Tüm ayarlar en sonda... 1280*1024 fps 90-150 arasi gidiyor. Harita olayı falan biraz karısık gibi ama zevkli diyebilirim. Oyunda yaralandıgımızda votka içerek iyileşiyoruz Buyrun Bazı ssler oyundan.... ******************************************************************************************************************* Virtua Tennis 3 Tenis severlerin vazgeçemedikleri , sıkılmadan bıkmadan oynadıkları , pcdeo lan tenis oyunları içinde bir numara olan arcade tarzı oyunumuz. Sharapova dan William lara , Federer den Nadal a kadar lisanslı olarak oyuncular burda. Başarılı modellemeler , başarılı ve zevkli sıkmayan oyun yapısı sslerde burda Ayarlar en sonda AA en iyi kalite shadowlar high , oyunu 60 fps kitlemişler daha yukarı cıkmıyor.. Akıcı ve güzel bir oyun ama =) |