En uzak mesafe ne Afrika'dır, ne Çin, ne Hindistan, ne seyyareler ne de geceleri ışıldayan yıldızlar .. En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir birbirini anlamayan...demiş Herman Amato. Biz diyoruz ki; bizimde verilecek çok paramız olsa TV işine en pahalısından alırdık bir tane 50 inch kuro işi bitirirdik. Ama benim TV ye verecek okadar param yok. Bu TVde benim işimi fazlasıyla görüyor. İnan izlemediğim plazma lcd kalmadı neredeyse yıllardır.. Bu plazma fena alet değil arkadaşlar sağlam bir kaynak buldumu işler değişveriyor. Elimde samsung demo dvdsi vardı dün onu taktım dvd ye aman Allahım kardeşimi HD görüntü diye kandırıyordum neredeyse....Ki adam bu işlere uzak birisi değildir. HDTV yi benden önce aldı mesela... Yani demem o ki migrostaki görüntü bir anlam ifade etmiyor. İyi bir kaynakla SD bir yayın izleyin ve sonra sezarın hakkını sezara verin...
quote:
Orjinalden alıntı: JuneSUN
quote:
Orjinalden alıntı: plcmn
Evet başlığı çok bilen arkadaşlar bastı. Lütfen arkadaşlar biz ne aldığımızı biliyoruz yazdıkta zaten. Ben 3000liralık tv ile karşılaştırmam gerekte yok sidik yarışına. Benim kriterlerimi karşıladı olay bitmiştir. Bu başlıkta lütfen artık sadece tv ile ilgili konuşalım. Diğer! konular için ya yeni başlık açalım yada başka başlıklara yazalım lütfeeen...
bu tvyı elestırenler acaba senın ve benım kadar tv test etmıslermıdır? bız vestelın bu panelı farklı dıyoruz ama boşa dıyoruz. bu partıden sonra uretılenler nasıl olur onuda bız bılemeyız.
pc bağlantısında 85 hze kadar çıkabilmesi panelin belli bir kalite çizgisinin üzerinde olduğunu gösteriyor bence vga bağlantoda 1024X768 çözünürlük alan arkadaşlar dvi veya hdmi'a zorlamasınlar çoğunlukla plazma paneller hdmi üzerinden 1:1 pikselmapping yapamıyor daha keskin ancak tam oturtulamamış bir ekranla başbaşa kalabilirsiniz
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
HDMI destekleyen Bİlgisayar,dvd/bd/hddvd/ps3/receiver bağlayabilirsiniz, HD görüntü için seçenekler 1- PC den riplenmiş filmleri DVI yada VGA kablosuyla yollamak 2- HD dvdfimleri HD DVD palyerdan HDMI ile izlemek 3- BLURAY filmleri BD player yada PS3 üzerinden HDMI ile izlemek,
Evet başlığı çok bilen arkadaşlar bastı. Lütfen arkadaşlar biz ne aldığımızı biliyoruz yazdıkta zaten. Ben 3000liralık tv ile karşılaştırmam gerekte yok sidik yarışına. Benim kriterlerimi karşıladı olay bitmiştir. Bu başlıkta lütfen artık sadece tv ile ilgili konuşalım. Diğer! konular için ya yeni başlık açalım yada başka başlıklara yazalım lütfeeen...
Sn.Haluk,terbiyeziliğin alemi yok,bilgin vede görüşlerin varsa ver,başkalarınada ukalaca....çok bilenler bastı v.s deme sakın! Seni rahatsız eden bir şey varsa söyle bilelim,bunada cevap verelim,nasılsa çok biliyoruz,öyle değilmi.....
Kurallara ve üsluba uygun yazıldıkça,her bir şey gerekirse ilgili yerde yazılır,zaten anlayarak dikkatli okumadığında aşikar, anlasaydın böyle bilmiş/ukala tavırla ve adeta "alaye eder" gibi bir şey yazmazdın! Selamlar
Cevaplanmayacak ama sorum şu Scart to Component kabloları var sanırım. Scart to Scart a göre bir avantajı olur mu. Yoksa kaynak sonuçta scart, çıkış verimi, girişten büyük olamaz kuralı geçerli mi?