Pc denemelerind son karar 1024x768. 720p HD toystory2 filmini çok başrılı bir şekilde gösterdi. Panel gerçekten başarılı bir panel arkadaşlar. Ayrıca NFS ve Crasday oyunlarınıda oynama imkanım oldu TV de eleştirecek bir taraf yok...
nakliye için migrostaki görevli önce semt sordu eryaman deyince salı gününe kalır falan dedi, ben bunu bayramdan sonra ancak diye yorumladım.
Bu arada arkadaşlar ben oturma odası için yani max 3 metrelik bir uzaklıktan izlemeyi düşünüyorum acaba 3 metre için 106 elran büyük mü olur yada rahatsız eder mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 16 Aralık 2007; 18:33:00 >
Pc denemelerind son karar 1024x768. 720p HD toystory2 filmini çok başrılı bir şekilde gösterdi. Panel gerçekten başarılı bir panel arkadaşlar. Ayrıca NFS ve Crasday oyunlarınıda oynama imkanım oldu TV de eleştirecek bir taraf yok...
bende bu konuda aynı seylerı dusunuyorum tvyı aldıgımız ıcın degıl tv arastırması yaptıgımız ıcın. buyursunlar ustadlar tvyı elestırsınler hayalet golgelenme dısında ben okadar ıddalıyımkı dıger plazma panel hastalıklarını bunyesınde tasımıyor.
arkadasım ellerıne saglık foruma boyle zor ortamlarda resım koymak gercekten tvne guvenmektır aydınlık ortamda flas acık foto cekeceksın foruma koyacakasın bu zor sartlarda bıle goruntu kalıtesı harıka genelde arkadaslar daha ıyı goruntu ıcın karanlık ortamda foto cekerler yada flas kapalı aydın olrtamda. ama burda hakıkaten goruntu kalıtesının yanında panel yansımasının mınımum oldugunu herkeze ıspatlamıs olduk. tekrar ellerıne saglık.