Ürünü migrosta bende gördüm bugün ve fiyat hala 1390 ytl idi. bonus world ve maximuma 12 taksit vardı. Görevli arkadaştan aldığım bilgilere göre panel samsung ve çözünürlüğün 1366x768 olduğu konusunda ısrarlı. Hatta daha önceden çok sorulduğu için merkezden teyit ettirdim diyor. Ekranın malzeme kalitesinide görüntüsünüde şahsen beğendim. İhtiyacı olanlar kaçırmasınlar bu fiyata.
arkadaşlar alanlara hayrlı olsun ,güle güle kullanın ... ama philipsin 5332 modeli için söylenen yorumlara ben katılmayacağım ... ben 5332 model plazma kullanıyorum ve oldukça memnunum ... bu plazmada kendi çapında muhakkak güzeldir ... foto ekleyen arkadaş olursa görme imkanımız olur ... yaklaşık bir sene önce seg marka plazmayı 2000 ytl iken görmüştüm görüntüsü idare ederdi , ama şunu demeden geçemeyeceğim ucuzdur vardır bir illeti ... umarım sorunsuzca ve gönlünüzce seyredersiniz ...
Oradakiler pc giriş çözünürlüğü, panel çözünürlüğü değil. Panel çözünürlüğü yazıyormu? Ayrıca kullanım klavuzuda güç tüketimi 315watt gör,yprum doğrumu?
quote:
Orjinalden alıntı: caglar_sss
quote:
Orjinalden alıntı: plcmn
Bu arada Samsung sitesinde yukarıdaki model için 1024*768 diyor sanırım eksen yanlış yazmış...
ben yazdım arada kaynadı heralde
cihazın cozunurlugu 1024 * 768 kullanım kılavuzunda yazıyor. iste kullanım kılavuzu
quote:
Eksiler; -Eve teslimat yok.
ankamall 5m migrostan aldım ucretsiz eve teslimat yaptılar.
quote:
Orjinalden alıntı: plcmn
Bu arada Samsung sitesinde yukarıdaki model için 1024*768 diyor sanırım eksen yanlış yazmış...
ben yazdım arada kaynadı heralde
cihazın cozunurlugu 1024 * 768 kullanım kılavuzunda yazıyor. iste kullanım kılavuzu
bu tip paneller en fazla panelin fiziki çözünürlüğü kadar pc çözünürlüğü sunarlar buradan bile panelin 1024X768 olduğunu anlayabilirsiniz
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
Zaten HD Ready olabilmesi için panelin en az 1024*768 olmak durumunda.Peki kontrast şimdi 7000 x1 mi 10000x1 mi ? Bu arada 315 watt tüketim az da değil.....