Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MİGROSTA SEG 106 PLAZMA 1390/12

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: JuneSUN
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: MİGROSTA SEG 106 PLAZMA 1390/12 Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ctrl_alt_del

9 Mart 2008; 19:37:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

HDMI BAĞLANTISINA GELİNCE 720p VE 1080i DESTEKLİ,
PS3 BAĞLANTISI SORUNSUZ DAHA FAZLA ŞEY SÖYLEMEME GEREK YOK HERHALDE...
SADECE PC'DEN DVI --> HDMI KABLO İLE GÖRÜNTÜ AKTARINCA 1:1 PIXELMAPPING YAPMIYOR, ANLAYAMADIĞIM BİR SEBEPTEN DOLAYI 1360X768 ÇÖZÜNÜRLÜKTE AÇILIYOR (HALBUKİ PANEL 1024X768) BİR TÜRLÜ İSTENEN AYARI VEREMİYOR, ANCAK PC'DEN NORMAL MAVİ VGA KABLOSU İLE SORUNSUZ BAĞLAYABİLDİM...

Doktorrr
hangiplazma

11 Mart 2008; 22:11:11 

selam,

plazmanin s-video baglantisini da calistirdim. biraz gec oldu ya neyse. vestel dvd 4500'un s-video cikisindan baglanti yaptim. skart baglantisina yakin kalitede bir goruntu aldim. cok uzun incelemedim ama skart baglantisina gore gozle gorulur bir fark yoktu.

simdilik skart baglantisi ile izlemeye devam. henuz hdmi cikisi olan bir oynatici bulamadim. sabirsizlikla bekliyoruz,

signore

11 Mart 2008; 22:47:33 

quote:

Orjinalden alıntı: hangiplazma
simdilik skart baglantisi ile izlemeye devam. henuz hdmi cikisi olan bir oynatici bulamadim. sabirsizlikla bekliyoruz,

Scart ile Component arasında da ciddi fark var, benim eski Philips 720SA oynatıcımda component çıkış var, göz ardı etmemenizi öneririm.

Bu arada, SEG Plazma Tv'lerin izi bulundu !

Bugün önünden geçerken öyle bir uğrayayım dedim, İstanbul Kartal Maxi Tansaş'ta en az 8-10 tane vardı. Ben bir tane ayırttım, bugün yarın aldıracağım.

Ancak "dahili hoparlörü var mı" diye sormayın, "ayrıca hoparlör var mı"diye sorduğunuzu zannedip, "hayır" cevabı veriyorlar. Halbuki kutuyu açtım baktım, yeni model. Zaten kutusundaki resimden de belli.

Anladığım kadarıyla Maxi Tansaş'larda var.

Forum Kuralları _|_ İmza Kuralları _|_ Şikayet Et Butonu _|_ Nick Değişimi _|_ SMS Onay Sistemi _|_ Öneri ve Şikayetleriniz

Kullanıcı adım "sinyore" olarak telafuz edilir.
hangiplazma

12 Mart 2008; 9:33:33 

quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Scart ile Component arasında da ciddi fark var, benim eski Philips 720SA oynatıcımda component çıkış var, göz ardı etmemenizi öneririm.

Bu arada, SEG Plazma Tv'lerin izi bulundu !

Bugün önünden geçerken öyle bir uğrayayım dedim, İstanbul Kartal Maxi Tansaş'ta en az 8-10 tane vardı. Ben bir tane ayırttım, bugün yarın aldıracağım.

Ancak "dahili hoparlörü var mı" diye sormayın, "ayrıca hoparlör var mı"diye sorduğunuzu zannedip, "hayır" cevabı veriyorlar. Halbuki kutuyu açtım baktım, yeni model. Zaten kutusundaki resimden de belli.

Anladığım kadarıyla Maxi Tansaş'larda var.

kompononent-skart arasinda ben ciddi bir fark gorememistim. kullandigim kablolarin kalitesizliginden olabilir. vestel dvd 4500'de hem skart hem komponent cikis var. hafta sonu daha detayli bir komponen-skart karsilastirmasi yapacagim.

migros sanal markette seg plazma 1590 ytl gorunuyor. galiba kampanyayi bitirdiler. tansas fiyati ne kadar??

signore

12 Mart 2008; 14:57:08 

quote:

kompononent-skart arasinda ben ciddi bir fark gorememistim. kullandigim kablolarin kalitesizliginden olabilir. vestel dvd 4500'de hem skart hem komponent cikis var. hafta sonu daha detayli bir komponen-skart karsilastirmasi yapacagim.

migros sanal markette seg plazma 1590 ytl gorunuyor. galiba kampanyayi bitirdiler. tansas fiyati ne kadar??

Özellikle dvd oynatıcılarda component ve scart farkı kolay anlaşılır, siz tekrar deneme yapın isterseniz.

Migros Sanal Market'te gözüken model zaten eski model, benim Tansaş'ta gördüğüm yeni hoparlörlü ve ilave özellikleri olan model. 1390 YTL (Kdv Dahil) / 12 Taksit.

Forum Kuralları _|_ İmza Kuralları _|_ Şikayet Et Butonu _|_ Nick Değişimi _|_ SMS Onay Sistemi _|_ Öneri ve Şikayetleriniz

hangiplazma

12 Mart 2008; 22:36:43 

quote:

Orjinalden alıntı: signore

Migros Sanal Market'te gözüken model zaten eski model, benim Tansaş'ta gördüğüm yeni hoparlörlü ve ilave özellikleri olan model. 1390 YTL (Kdv Dahil) / 12 Taksit.

migros'un web sayfasinda uzun zamandir ayni fotograf var ama butun migroslarda bizim aldigimiz hoperlorlu model satiliyor.
web sayfasina sanirim yanlis fotograf koymuslar.

ctrl_alt_del

14 Mart 2008; 23:32:48 

EVET AYNI TV SATILIYOR.
froster2006

15 Mart 2008; 18:52:39 

arkadaşlar 2006 kasımda seg42 inç plazma aldık en veya boyuna olan çizgiler yüzünden 4 kere tv değişti ensonunda manisada bir müddet test ettikleri sağlam birini gönderdiler.acaba sizdede böyle problem oldumu .Geçenlerde tansaşta 106 ekran 1024/768 çözünürlükte höperloru üstünde olanı 1390 a gördüm.fakat görevli çözünürlük daha fazla diyordu bilen varmı.

merhaba
ctrl_alt_del

15 Mart 2008; 19:38:50 

BİZİMKİLER KENDİNDEN HOPARLÖRLÜ 1390 YTL OLAN MODELİ....
HİÇ BİR SORUN YOK....
froster2006

15 Mart 2008; 19:54:07 

Nazar deymesin yanlızca vestel manisayla akraba oldumuz için ögrendim ki 3 çeşit panel kullanıyorlar lg samsung birde unuttum ama z ile başlayan bi çin markası.

merhaba
ctrl_alt_del

16 Mart 2008; 22:18:24 

BUNLAR SAMSUNG PANELLİ OLANLAR...
signore

16 Mart 2008; 22:27:58 

quote:

Orjinalden alıntı: froster2006
Nazar deymesin yanlızca vestel manisayla akraba oldumuz için ögrendim ki 3 çeşit panel kullanıyorlar lg samsung birde unuttum ama z ile başlayan bi çin markası.

Bu bilgi haricinde, üretim departmanında çalışanların bileceği ve doğrudan tüketiciyi ilgilendirecek daha fazla bilgi edinebilir misiniz ?

Örneğin neden sınırlı sayıda piyasaya sürüldüğü, eksilerinin artılarının ne olduğu, paneli ve işlemcisi hakkında detaylı bilgiler gibi...

signore

17 Mart 2008; 15:55:05 

SEG Plazma Tv'sini duvara asanlara bazı sorumlarım var :

- Tv'nin kendi kutusundan çıkan ince askıyı mı kullandınız, yoksa ayrıca askı aparıtı mı aldınız ? (Bana çok zayıf geldi, vidaları uzun ama, tuğla duvara asmak konusunda endişelerim var)

- Montajını siz mi yaptınız yoksa ücret karşılığında Vestel servislerine mi yaptırdınız ? Eğer ücretli yaptırdıysanız, hangi servise hangi ücret karşılığında yaptırdınız ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

froster2006

17 Mart 2008; 16:31:17 

vallahi kardeşimle 10 dakikada deldik vidalar çok uzun bunlar klimadakilerin vidaları taktık içinden çıkanı kullandık asıldıkta sağlam .Bence hiç para verme montaja emin olki senden daha iyi yapmazlar 6 vidayı takmazlar bunlar yeter der evide batırırlar 80-100 ytl arası bişey .Bitek tam yere paralel olmasına dikkat et komşu darty den aldı phılips adamlar yamuk taktı bişey olmaz dedi .vestel servisleride pek iyi değil.Diğer sorularınıda iletirim.

merhaba
rain67

17 Mart 2008; 17:35:27