arkadaslar ben bu mionun sitesinde harita güncellemesi felan göremiom didik didik ettim pdf dosyalarından başka bişey göremiyorum acaba benmi becereiksizim ????
cihazı vatandan aldım yeni ama haritalar 2007.07 yani eski sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbulence42 -- 2 Mayıs 2008; 1:00:06 >
Bir üst mesajda da yazdım haziran ayında çıkacak yeni harita, şu an kullanılan haritada gayet başarılı bir harita çok sık hatayla mı karşılaşıyosunuz yanlış yol bilgisimi veriyor neden eski olduğunu düşünüp dert ediyosunuz daha açık şekilde yazarmısınız .
Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: turbulence42
arkadaslar ben bu mionun sitesinde harita güncellemesi felan göremiom didik didik ettim pdf dosyalarından başka bişey göremiyorum acaba benmi becereiksizim ????
cihazı vatandan aldım yeni ama haritalar 2007.07 yani eski sanırım.
Cihazı aldığımda içinde olan harita ile Annemin evine çok güzel bir şekilde rota çizip yönlendiriyordu. başka yerlerde sorunları olduğu için 2007.10 döndüm fakat bunda Annemin evi rotasını yanlış çiziyor. Ayrıca sağa dönüşü ok ile gösterip sola dön demesi çok garip. Bir de tek gidiş geliş olan yolda solda devam et demesi de garip... Saygılar;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal1907 -- 2 Mayıs 2008; 12:28:28 >
ben iGo8 yukledim ve turkiye haritasi aslanlar gibi calisiyor. hatta tum avrupda var. sizlere bunu gonderecegim. toplam dosya boyutu 1.8 Gb. yuklemesi biraz vakit alabilir ama olsun herkes yararlansin bendeki cihaz c520 ve ben su anda amerikada yasiyorum.
ben iGo8 yukledim ve turkiye haritasi aslanlar gibi calisiyor. hatta tum avrupda var. sizlere bunu gonderecegim. toplam dosya boyutu 1.8 Gb. yuklemesi biraz vakit alabilir ama olsun herkes yararlansin bendeki cihaz c520 ve ben su anda amerikada yasiyorum.
İçine internet den bulduğun haritayı yükledin sanırım . Daha önceki harita da doğru olan yolu yeni harita da yanlış çizmişler yani, buna Alim bey daha iyi cevap verir googlemap dan resmini alıp burya koyarsan daha iyi anlaşılır. Aslında harita yanlışları için bir başlık açılmalı ve burda yanlışlıklar toplanmalı böylece harita firmalarına yardımcı olmuş oluruz.
Solda devam et demesi sol şeritde devam et manasında değildir, yolda sola dönüş olduğu için soldan devam etmen gerektiğini söylüyor. Zaten şu an Türkiye de kullanılan navigasyon cihazlarında şerit bilgisi yokdur.
Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: cakal1907
Cihazı aldığımda içinde olan harita ile Annemin evine çok güzel bir şekilde rota çizip yönlendiriyordu. başka yerlerde sorunları olduğu için 2007.10 döndüm fakat bunda Annemin evi rotasını yanlış çiziyor. Ayrıca sağa dönüşü ok ile gösterip sola dön demesi çok garip. Bir de tek gidiş geliş olan yolda solda devam et demesi de garip... Saygılar;
hocam zannedersem bu ekim 2007 olan versiyon..2008 olan versiyon ler yeni satılan c520 lerde oldugu yazıyordu sitesinde..ama maps ler eski mi yenimi bilmiyorum.
zaten bu versiyon yuklu ise asagıdaki yazılımı yuklemenize gerek yok
sevgiler
quote:
Orjinalden alıntı: Turkishsun
Arkadaslar C520 map update ı buldum Mio nun kendi sitesinden... 422MB link bir dosya download ediyorum.
Bende bir tane Garmin Marka cihaz var elimde yurtdisindan arkadasa hediye getirmistim, bizimkilerde gorunce begendi, birazda acele edilince dun bir tane Mio c520 aldik... Map detaylarinda Agustos 2007 diyor... Yani makina yenide olsa harita ayni... Teknosa dan aldik, belki fabrikadan cikan son makinalardan olmayabilir...
Bu arada aslinda @dem aklimdaki soruya vermissin... Yukarida linkte verdigim update ekim 2007, acaba bu update ile TR haritasinda bir yenilik olurmu diye dusunuyordum; eger kesinlikle TR haritasina bi update olmuyorsa yuklemeyecegim...
Ps: Garmin de gorunen POI lerin cogunu Mio da bulamiyorum, nasil senkronize edebilirim? Fikri olan..?
Selamlar...
Nedeni :
- Albim Batı Avrupa ülkelerinin olduğu SD kartı getirmiyor. - Avrupadaki satıcıda bu cihaz ile uyumlu olmayabilir diyor.(Mio ya sorucakmış vb halen cevap yok)
Bende bir tane 2gb boş SD kart var.Yokmu bu SD karta Batı Avrupa haritası yükleme şansım? PPC Pda varken çok kolaydı işlem.Stand alone cihaz alayım dedim dert sahibi oldum.