Bildirim
EVDEKİ DOĞALGAZI ARABAMA DOLDURSAM ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yaw bırak hacı..
3-5 kuruş tasarruf yapacam diye havaya uçurma ortalığı -
quote:
Orjinalden alıntı: sloomkan
evet arkadaşlar lpg ile doğalgaz arasındaki farkı bilen varmı bizim garaja bi hat çeksem boşaldıkca doğalgaz hattından arabama lpg niyetine bassam nolur :) hep merak etmişimdirde :))
performansı artabilir
denersen sonucu buraya bildir -
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Yaw bırak hacı..
3-5 kuruş tasarruf yapacam diye havaya uçurma ortalığı
ne 3-5 kuruşu kardeşim normalde 45 ytl ye dolan bir depo doğalgazla 5 ytlye falan denk geliyor :) -
İşte Türk zekası. Bence sormadan, araştırmadan sakın deneme. Otomobil bölümüne açabilirsin yada sırf otomobil-servis konulu forumlarda sorabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: spawn34
İşte Türk zekası. Bence sormadan, araştırmadan sakın deneme. Otomobil bölümüne açabilirsin yada sırf otomobil-servis konulu forumlarda sorabilirsin
ben bu işi yaparsam ferrariye tüp taktıran adamdan çok konuşulurum herhalde :) -
Evet otomobil bölümüne sor bi bak bende merak ettım sımdı , olursa süper olur :D -
Tüp ağır bir gaz,D.Gaz hafif bir gaz.
Motorda değişiklikler yapman gerekir.
Kaldıki olabileceğini de pek zannetmiyorum.Eğer böyle birşey olsaydı Rusya bu konuda önemli atılımlar yapardı. -
zamanında bende düşündüm ama
kimseye söylemedim -
LPG ile CNG birbirinden farklı gazlardır. dolayısıyla tertibatları da birbirinden farklıdır. doğal gaz ile çalışan araçlar mevcut ve hatta az da olsa dolum istasyonları da var. -
yap yap aydınlanır etraf guzel olur -
Buradan bu şekilde cevap alamıycaksın, diğer topikten daha mantıklı yaklaşımlar ile devam edelim.
iyi forumlar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X