Şimdi Ara

## TwinMOS'dan 1333MHz'de Çalışan DDR3 SO-DIMM Bellek ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## TwinMOS'dan 1333MHz'de Çalışan DDR3 SO-DIMM Bellek ##


    Bellek dünyasının önemli üreticilerinden biri olan ve ülkemizde de ciddi bir kullanıcı kitlesine sahip olan TwinMOS, son derece hızlı bir şekilde hareket ederek aylar öncesinden DDR SO-DIMM belleğini duyurdu. Hızlı ve aylar önceisnden diyoruz zira bilindiği gibi dizüstü bilgisayarlar için hazırlanan SO-DIMM bellekelrin yeni nesil DDR3 varyasyonlarının dizüstü bilgisayarlarda kullanılması en iyimser tahmin ile Mayıs ayında Intel'in yeni Montevina platformunu duyurması ile gerçekleşecek. Tabi DDR3 bellekler melki masaüstünden çok daha büyük etkiyi dizüstü bilgisayarlarda yapacaklar. Zira DDR2 belleklere göre düşük güç tüketimi (DDR2: 1.8v / DDR3: 1.5v) ve yüksek saat hızları dizüstü bilgisayarlar için önemli bir avantaj olarak değerlendirilebilir. TwinMOS'un hazırladığı yeni belleğe bakarsak 1333MHz'de çalışan belleğin zamanlamalara ve kapasitesi hakkında ise TwinMOS henüz detay açıklamış değil. Fakat firmadan gelen bilgilere göre yeni bellek kiti 8-bit pre-fetch tasarıma ve 8 katman PCB tasarımına sahip olacakmış. Detaylar geldikçe bildirmeye devam edeceğiz.







  • ddr3 de ddr 2 gibi çok kötü timinglerle başlamaz umarım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BlindGuardian

    ddr3 de ddr 2 gibi çok kötü timinglerle başlamaz umarım



    Muhtemelen de kötü olacaktır. Hale hazırda 1333MHZ de çalışan Cas5 ram mevcut. Tabi işin cazip yönü hızdan ziyade düşük güç tüketimi.
  • DDR3 şu an ne masaüstü nede laptoplarda alınması gereksiz ne performans nede fiyat anlamında!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Albatros83


    quote:

    Orjinalden alıntı: BlindGuardian

    ddr3 de ddr 2 gibi çok kötü timinglerle başlamaz umarım



    Muhtemelen de kötü olacaktır. Hale hazırda 1333MHZ de çalışan Cas5 ram mevcut. Tabi işin cazip yönü hızdan ziyade düşük güç tüketimi.

    Gerçekten de çok kötü gecikme süreleriyle başlayacak ama daha düşük voltaj seviyelerinde çalışıyor olması hem güç tüketimi hem de overclock için iştah kabartıcı görünüyor...
    tabiii ürünlerin piyasada bollaşıp çeşitlenmesi süreci gene DDR2 deki gibi olacaktır.Gene zengin edeceğiz donanım üreticilerini...




  • bence gereksiz pahalı olacaktır..ama böyle bütün firmalar ddr3 üretecekki fiyatlar azar azar düşsün... hatta LD , Elixir gibi oem markalarda üretsin..
  • piyasa Allak bullak oldu kim ne ürettiğini bile bilemez hale geldi
  • güzel bir gelişme ürünler ne kadar önce hazır olursa intelde yeni nesil mobil platformunu önce cıkaracaktır.Kullanıcılar gecikme sürelerinden yakınmış bunu ancak testler sonucunda 667 Mhz de calışan bir DDR2 dizüstü ile test edildikten sonra söylemekte yarar var.
  • Ya notebookların eksiği de buydu. Bakıyorsun süper özellikler T7700 2.4 Ghz Core2Duo işlemci var. Hem de 800 Mhz. Santa Rosa platformu falan.

    Ama ramlerine bakıyorsun. Cihazda DDR2 667Mhz ram var. Bu haber iyi oldu..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: friendly

    piyasa Allak bullak oldu kim ne ürettiğini bile bilemez hale geldi



    aynen öyle her kez deli gibi bişeyler çıkarıyor çoğuda ham vaziyette tek dert pazardan pay kapmak başka bişey değil aslında bilinçli tüketici çok olsa bu derede bitmemiş ürünler piyasaya çıkmaz
  • ANLAMADIĞIM ŞEY DAHA DDR2 800 RAMLAR BİLE KULLANILAMIYORKEN NERDEN ÇIKTI 1333 MHZ O EKSİKTİ SANKİ....
  • Eee yersen
  • ddr3 ler şu an oldukça pahalı uyumlu anakartlar da öyle daha zamanı var bence ama markalar arttıkça ucuzlarsa alınmaya başlar ozaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.