Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky™ (ÇIKTI)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky™ (ÇIKTI) Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Pir

Sisteme Gözat

6 Aralık 2007; 16:46:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Oyunun Adı: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Türü: First Person Shooter

Yapım: GSC Game World

Dağıtım: Deep Silver

Platform: Pc

Çıkış Tarihi: 5 Eylül 2008

Web: http://stalker-game.com/clearsky/index_en.html

Sistem İhtiyaçları:

Minimum:

Microsoft Windows 2000 (SP4) / XP /Vista
Intel Pentium 4 mit 2 GHz / AMD XP 2200 +
512 MB Ram
10 GB free hard disc space
128 MB Direct X 9c compatible card
Keyboard, Mouse
Lan/Internet for Multiplayer

Recommended

Microsoft Windows XP /Vista
Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200 +
1,5 GBRam
10 GB free hard disc space
256 MB Direct X 9c compatible card
Keyboard, Mouse
Lan/Internet for Multiplayer

Konu: Yalnızlık kötü bir şeydir değil mi? Bazen iyi olarak ta nitelendirebiliriz, ama genel olarak kötüdür. Peki ya yalnız savaşmak. Daha doğrusu yok olmuşluğun hüküm sürdüğü dünya denen gezegende yaşamaya çalıştığımız bir yalnızlık. Bazen yardımımıza koşanlar da olur, ama ya o sırada kimse yoksa. İşte bu sırada duygularımıza tercüman olarak STALKER çıkageldi yaklaşık beş yıllık bir çalışma sonrasında. Şimdi ise Clear Sky, macerayı devam ettirmeye, yok olmuşluk ile mücadelemizde bize yardım etmeye geliyor.

Kurtuluş yok

Clear Sky, ilk oyundan bir yıl öncesinde vuku bulan olayları konu alıyor. Bu süre zarfında yönetmekle yükümlü olduğumuz karakterimiz ilk oyundaki “Market One” değil, farklı bir Stalker. Doğuştan kelle avcısı olduğumuz oyunda mesleğimizi icra etmemiz için pekte engel bulunmuyor. Bu kez tek de değiliz üstelik. Günümüzün popüler oynanış yöntemi “Takım oyunu” kavramı geçerli Clear Sky için. Tabii ki bu durum ilk oyunda bazı büyük operasyonlarda kendini göstermiş olsa da, yeni oyun ile birlikte daha da ileri seviye bir oynanışa tanıklık edecek. Özgür irade faktörünü daha da iyi kullanabileceğiz. Yine karşımızda birbirinden farklı sekiz Stalker grubu bulunuyor ve aralarından bir tanesini seçerek ona katılmak başlıca görevimiz. Maceramız boyunca bu gruplarla ilerlemek zorunluluğumuz bulunmuyor. İstersek tek başımıza da mücadele edebileceğiz. İlk oyuna nazaran araç gereç envanteri ve diyalog sisteminde bazı geliştirilmelere gidiliyor. Kişisel PDA’mızda daha fazla detay bulunacak. Artık önemli birkaç mekan dışında herhangi bir Stalker ile daha kapsamlı alışverişler yada sohbetler yapabileceğiz. Kullanımımıza sunulmuş silahlar da geliştirilebilir olacak. Aynı şekilde elbiseler veya diğer araçlarda onarılabilecek veya yenilenebilecek. Karakterlerin yapay zekalarında da birkaç oynamaya gidiliyor. Clear Sky ile birlikte karakterler arası iletişim daha da etkin bir şekilde sağlanabilecek. Buna en önemli faktör olarak ise “Telsiz” unsuru gösterilebilir. Zamanında yapılabilecek telsiz konuşmaları sayesinde duruma göre destek çağırılabileceği gibi, acil durumlar hakkında da bilgi alışverişi yapılabilecek. Yeni düşmanlarımız yanında oyuna yeni eklenen yaratıklarda bizim için tehlikeli olacak. Örneğin oyuna yeni eklenen psişik güçleri bulunan bir yaratık türü var.

Amaçsızca gezinmek çözüm değil

Clear Sky’daki en önemli amaçların başında gelen konu “Kayıp şehir”. Yapımcı Bolshakov'un söylediğine göre, Limansk şehri en büyük savaşların nedenlerinin başında geliyor.

Henüz bir hüküm koyucusunun bulunmadığı bu mekan, bulunması ve ele geçirilmesi gereken önemli bir nokta. Bu sayede burayı elinde bulunduran grup, bölgeyi daha da iyi kontrol edebilme ve yeni yollar bulabilme imkanına da sahip olabilecek. Oyundaki diğer bir önemli yer ise “Kırmızı Orman” olarak göze çarpıyor. Baktığımızda Clear Sky’da ilk oyunda bulunan mekanlarla tekrar karşılaşacağımız gibi yeni eklenen yerlerde de yaşam mücadelesi vereceğiz. Bu dengeleme yarı yarıya olarak belirlenmiş.

Görsel takviye olarak ise ilk oyunda kullanılan grafik motorunun geliştirilmiş 1.5 versiyonunu kullanacak. Tek yenilik bu değil. Directx 9 yanında Directx 10 teknolojisini de bünyesine katan Clear Sky, daha da gelişmiş bir görüntü kalitesini amaçlıyor. Bu özellikleri, dinamik hava koşulları ve ışık oyunlarıyla daha da iyi görebileceğiz. Geçtiğimiz E3 oyun fuarında oyuna ait bir demo oynanış videosu yayımlanmıştı. Oyunda, çevresi uzun otlarla çevrili bir bataklıkta bulunuyoruz. Yalnız değiliz ve gizleniyoruz. Daha doğrusu doğanın olanaklarından yararlanıyoruz. Karşıda bir Stalker kampı ve gözcü kuleleri bulunuyor. Bir de hava da devriye gezen helikopter. Bastığımız yerlere dikkat etmemiz gerekiyorken (Bataklığa da saplanabilirsiniz) ayrıca saklanmaya da özen göstermelisiniz. Bu kısa oynanış videosundaki görsellik ne denli bir ilerleme kaydedildiğini gösterir nitelikte. Üstelik oyunun geliştirme aşamasında ve bu videonun da beta oynanış olduğunu göz önüne alırsak. Özellikle karanlık bir kulübeye girerken ki, pencereden içeri sızan gün ışığının oluşturduğu etki gerçekten çok etkileyici.

Zırh ve silahlarınızı hazırlayın

Clear Sky, görünüşe göre eşsiz STALKER atmosferini devam ettirecek yeni üye gibi görünüyor. Her oyun için vaat edilen gelişmiş oynanabilirlik, ilk oyundaki optimizasyon sorunlarının ve hataların kapatılma sözü bu oyun için de geçerli. Multiplayer modları için araçların eklenmesi ise düşünülüyor. Shadow of Chernoby’in çok uzun bir süre bekleyişten sonra, bizlerle olması gerçeğinin yanında, Clear Sky için şuan ki yapılan açıklama; hem beni biraz şaşırttı hem de pek de inanası gelmeyecek bir tarih belirlendi. Buna göre oyun 2008 Bahar aylarında PC için piyasada olacak. Yani yaklaşık beş ay gibi bir süre zarfı içerisinde tekrar radyasyonlu topraklara adım atacağız. Siz şimdiden zırh ve silahlarınızı hazırlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pir -- 6 Eylül 2008; 20:57:49 >

β€₤ǾЩ Ð€ΛŦҢ β€₤ǾЩ Ң€ΛV€Ŋ

Pir

Sisteme Gözat

6 Aralık 2007; 16:48:48 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pir -- 6 Aralık 2007; 16:56:51 >

β€₤ǾЩ Ð€ΛŦҢ β€₤ǾЩ Ң€ΛV€Ŋ

P.R.O.O.F

Sisteme Gözat

6 Aralık 2007; 16:50:54 

oyunun konu süper ama rpg tarzım değil

pek bi hevesle oturmuştum 1 in başına ama sarmadı

.:Kutikul@:.

Sisteme Gözat

6 Aralık 2007; 16:51:02 

güzel haber

THR

Sisteme Gözat

6 Aralık 2007; 16:52:12 

Vaay çıksında oynayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THR -- 9 Eylül 2008; 5:31:44 >

evohan

Sisteme Gözat

6 Aralık 2007; 17:04:08 

çok sağlam oyundu yapay zeka ve atmosfer çok iyi idi.. rpg-action un en iyi orneklerinden...

hevesle bekliyorum.. ama optimizesi ilk oyundan iyi olur umarım

Gameplay STOP
...
İn The Army Now 180 , 179 , 178 ,...
BuRCo

Sisteme Gözat

6 Aralık 2007; 17:34:46 

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

çok sağlam oyundu yapay zeka ve atmosfer çok iyi idi.. rpg-action un en iyi orneklerinden...

Evet katılıyorum.. bende bir çırpıda oynamış bitirmiştim ilkini..

Seninde dediğin gibi dostum biraz daha iyi opt. edeceklerdir.

o kadar güzEL oyun çıkıyor artık asker dönüşü kısmetse oynarım hepsini

BeyzadeM

Sisteme Gözat

6 Aralık 2007; 21:59:55 

Saçmalık delisi oyunu bitiryoruz ve oyunda bulundugumuz yere nasıl geldiğimiz anlamak için bu oyunu oynuyoruz

Palit GTX 275 896 MB.//Samsung 22" 2233BW LCD.//GIGABYTE X48-DS5 X48.//İntel Core2Duo E6320 1.86Ghz @3.5Ghz.//Samsung 500Gb SataII, 160 Gb Seagate SataII HDD//. OCZ Reaper 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 RAM CL5.//Asus LION SQUARE Cpu Cooler.// A4 Tech X7 G800MU Keyboard.//A4-Tech X7 XL-740K Oscar Mouse.// OCZ GameXStream Power Supply 600W.//FEEL HurricaneII ATX Kasa//..
Fazlalıklar: MSI RX3870 512 MB//.İntel DP965LT Desktop Board.// Philips 190V 19"LCD.//Ideazon™ Gaming Pack.//2X1GB Kingston 667 Mhz Ram.//
Pinky_Demon

Sisteme Gözat

6 Aralık 2007; 22:23:26 

DX10 desteği ile beraber coşar bu oyun iyice.

ATOM ANT

7 Aralık 2007; 0:00:41 

söyledim ben süper olacak diye bu seri biliyoruzda konuşyor

Mini
Sosyalizimin yeni'den doğuşuna şahit olacaklar

Para ucuz bir başarı.
sniper83us

Sisteme Gözat

7 Aralık 2007; 1:05:57 

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

DX10 desteği ile beraber coşar bu oyun iyice.

BEn DX 10 olupta bırak coşmayı yerlerde sürünenmeyen oyun görmedim..Buda eminim öyle olcak ha tabi çıakna kadar gerçekten DX 10 un altından kalkabilen ekran kartları çıkmasssa..

HERKİMKİ BİLGİSAYAR ALLAHTA ONU SEVER SAYAR.(all right reserved)
Biz Oyunları Tv de İzlemekten Değil PC de Oynamaktan Zevk Alırız..
AntiX
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Aralık 2007; 1:11:44 

SS ler pek gerçekçi gelmedi bana... Bazıları özellikle...
Pir

Sisteme Gözat

7 Aralık 2007; 1:58:57 

quote:

Orjinalden alıntı: AntiX

Nasıl yani?

β€₤ǾЩ Ð€ΛŦҢ β€₤ǾЩ Ң€ΛV€Ŋ

TuRk_OyUnCu

Sisteme Gözat

7 Aralık 2007; 2:05:51 

Valla arkadaşlar birşey söylemek istiyorum stalker'ın bir önceki versiyonunu oynadım oyun kasım kasım kasılıyor ne iş anlamadım görende mükemmel grafikleri var sanıcak bana vaadettiği birşey de yok ya neyse.Crysis', birkaç gündür oynuyorum 30fps civarında mükemmel grafikler sistemi fazla yormuyor

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Pir

Sisteme Gözat

7 Aralık 2007; 2:09:06 

quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

Valla arkadaşlar birşey söylemek istiyorum stalker'ın bir önceki versiyonunu oynadım oyun kasım kasım kasılıyor ne iş anlamadım görende mükemmel grafikleri var sanıcak bana vaadettiği birşey de yok ya neyse.Crysis', birkaç gündür oynuyorum 30fps civarında mükemmel grafikler sistemi fazla yormuyor

Evet. Optimizasyonu pek iyi değil oyunun. Netten ayarlarla ilgili bir şeyler bulabilirsin belki...

β€₤ǾЩ Ð€ΛŦҢ β€₤ǾЩ Ң€ΛV€Ŋ

TuRk_OyUnCu

Sisteme Gözat

7 Aralık 2007; 2:13:55 

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

Evet. Optimizasyonu pek iyi değil oyunun. Netten ayarlarla ilgili bir şeyler bulabilirsin belki...

İnş. bu yeni çıkacak oyununda böyle şeyler olmaz

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
[DMC]
Uzaklaştırılmış
6 gün cezanın 1 günü kaldı.

14 Aralık 2007; 11:02:43 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AntiX

Nasıl yani?

nasi yani ?
Ravenholm

14 Aralık 2007; 11:26:16 

quote:

Yapay zeka ve ortam mekanların atmosferi etkileyiciliği dışında özellikle RPG öğelerini az kolaylaştımalılar çok az daha basitleştirmeliler. Pda-Map falan karışıktı bazı yerde ne yapacağını anlayamıyordunuz.. Bide Ing.cesi az olan bazı oyunculara bu envanter, Pda (veya Pdi miydi) sistemi oyundan soğutacak hale gelebiliyordu... Bakalım S.T.A.K.E.R.II'de, yeni gelişmiş grafikler, yeni bölgeler yerler dışında bu anlattığım konuda da neler yapacaklar...

Lee-Enfield

Sisteme Gözat

14 Aralık 2007; 12:26:36 

yerden malzeme al yok yiyecek al yok silah mermisi al bunlar için hep bir çanta kullanıyorduk bunlar kalkarsa ben bu oyunu oynarım

talos

Sisteme Gözat

14 Aralık 2007; 12:35:17 

ben ilk oyunu orta zorlukta oynuyodum.. adamlar o kadar zor ölüyo ki. bi kere adamın birine iyice yaklastım nerdeyse namlu adama değecek ve bastım mermiyi kafasına adam ölmüyo ya. bence bu cok büyük sacmalık.. soğuyosun oyundan..sanki silahlar kuru sıkı.. hani ben becereksizim desem iyi bi cs oyuncusuyum diyebilirim.. adam vurmam iyidir. sanırım oyundaki karakter cok beceriksiz...oyundan soğudum iyice. ama bu konuda cod4 tartısılmaz. RS: lasvegas güzeldi..

Çöl Gezer
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Aralık 2007; 14:04:20 

Umarım bu oyunda ana görevlerin hepsini iyi sonla(kötü son olucakmı yine bilmiyorum) bitirdikten sonra devam etme özelliği olur oblivion gibi tıpkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HURMACI_ -- 24 Nisan 2008; 22:35:10 >
Pir

Sisteme Gözat

14 Aralık 2007; 14:15:05 

quote:

Orjinalden alıntı: geniuspredator

yerden malzeme al yok yiyecek al yok silah mermisi al bunlar için hep bir çanta kullanıyorduk bunlar kalkarsa ben bu oyunu oynarım

Bütün özelliklerini kaldırdın yaw, ne kaldı ki geriye?

β€₤ǾЩ Ð€ΛŦҢ β€₤ǾЩ Ң€ΛV€Ŋ

evohan

Sisteme Gözat

14 Aralık 2007; 14:20:31 

quote:

Orjinalden alıntı: Ravenholm

quote:

Yapay zeka ve ortam mekanların atmosferi etkileyiciliği dışında özellikle RPG öğelerini az kolaylaştımalılar çok az daha basitleştirmeliler. Pda-Map falan karışıktı bazı yerde ne yapacağını anlayamıyordunuz.. Bide Ing.cesi az olan bazı oyunculara bu envanter, Pda (veya Pdi miydi) sistemi oyundan soğutacak hale gelebiliyordu... Bakalım S.T.A.K.E.R.II'de, yeni gelişmiş grafikler, yeni bölgeler yerler dışında bu anlattığım konuda da neler yapacaklar...

o sistem karışık yada zor değildi bence.. zaten görevleri alınca heritada gitmen gereken yer ve mesafe çıkıyodu .. onun haricinde zaten her rpg özelliği taşıyan oyunda en az orta seviye ingilizce olmalı.. yoksa zaten keyif alamassın

Gameplay STOP
...
İn The Army Now 180 , 179 , 178 ,...
Lee-Enfield

Sisteme Gözat

14 Aralık 2007; 14:21:27 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: geniuspredator

Bütün özelliklerini kaldırdın yaw, ne kaldı ki geriye?

onlar olmadan oyunun bi anlamı kalmıyomu bu yönüyle aklıma hep knight online ı getiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geniuspredator -- 14 Aralık 2007; 14:22:02 >

Pir

Sisteme Gözat

19 Aralık 2007; 1:36:28 

quote:

onlar olmadan oyunun bi anlamı kalmıyomu bu yönüyle aklıma hep knight online ı getiriyor

Onları kaldırırsan, CrySis gibi bir şey çıkar meydana. Böyle bir şey ister miyiz? Tabi ki hayır!

β€₤ǾЩ Ð€ΛŦҢ β€₤ǾЩ Ң€ΛV€Ŋ

[DMC]
Uzaklaştırılmış
6 gün cezanın 1 günü kaldı.

3 Ocak 2008; 13:30:44 

Pir

Sisteme Gözat

3 Ocak 2008; 13:49:02 

Scream çok hızlısın ya..

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

β€₤ǾЩ Ð€ΛŦҢ β€₤ǾЩ Ң€ΛV€Ŋ

BeyzadeM

Sisteme Gözat

3 Ocak 2008; 14:06:00 

hadi bee son resimler çok güzel duruyor.oynayası geliyor insanın

Palit GTX 275 896 MB.//Samsung 22" 2233BW LCD.//GIGABYTE X48-DS5 X48.//İntel Core2Duo E6320 1.86Ghz @3.5Ghz.//Samsung 500Gb SataII, 160 Gb Seagate SataII HDD//. OCZ Reaper 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 RAM CL5.//Asus LION SQUARE Cpu Cooler.// A4 Tech X7 G800MU Keyboard.//A4-Tech X7 XL-740K Oscar Mouse.// OCZ GameXStream Power Supply 600W.//FEEL HurricaneII ATX Kasa//..
Fazlalıklar: MSI RX3870 512 MB//.İntel DP965LT Desktop Board.// Philips 190V 19"LCD.//Ideazon™ Gaming Pack.//2X1GB Kingston 667 Mhz Ram.//
guraktan

5 Ocak 2008; 13:45:26 

İlk oyunu taze bitirdikten sonra bu konuyla ilgilenmeye başladım. Özellikle takım oyunu olayı beni heyecanlandırdı. İlk oyundaki malzeme çantası sistemi gayet güzeldi. Sadece konunun biraz daha basitleştirilmesi gerek. Özellikle İngilizcesi olmayanlar ilk oyunda yanlış yerlere gidip tekrar başlamak zorunda kaldılar. Ben herkesten sonra oynadığım için gideceğim yol hakkında bilgi toplama fırsatım oldu. Görünen o ki yine birçok save noktası oluşturmak gerekecek. Son olarak sistem ihtiyacı artmadıysa oyunu oynayabilirim. Eğer SM3 minimum olursa yine birkaç ay beklemem gerekecek.

AMD Phenom II X3 720 Black Edition/ 4 GB Kingston Hyperx DDR2 1066 Mhz/ 320 GB Samsung/ His HD 4850 1024 MB/
beyazpiyon

Sisteme Gözat

5 Ocak 2008; 13:50:39 

quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

oyunun konu süper ama rpg tarzım değil

pek bi hevesle oturmuştum 1 in başına ama sarmadı

Aynen yaa.Bende bi hevesle 1 in başına oturdum ama RPG ağırlıklı olduğu için hiç ısınamadım doğrusu...

sp@wn

Sisteme Gözat

5 Ocak 2008; 15:03:31 

Bu oyun ek paket mi (Shadow of Chernobyl 'in devamı mı?) yoksa başlı başına bir oyun mu?

|| Gigabyte EP35 DS3R || E8400 3.00@4.00GHz v1.37 || G.Skill 2x2 GB 1066 MHz ||
|| Palit 8800GT HDMI SONIC@680*1700*2000 || 20" Samsung 206BW 2MS || Seagate 250 GB 410AS || Cooler Master RC-690 ||
|| LC Power 550 Watt SuperSlient || Zalman CNPS 8700LeD || Zalman ZM MFC-1 ||
Pir

Sisteme Gözat

5 Ocak 2008; 15:53:26 

quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Bu oyun ek paket mi (Shadow of Chernobyl 'in devamı mı?) yoksa başlı başına bir oyun mu?

Başlı başına bir oyun. S.T.A.L.K.E.R. oyununun öncesinde yaşananları anlatacak.

β€₤ǾЩ Ð€ΛŦҢ β€₤ǾЩ Ң€ΛV€Ŋ

Pir

Sisteme Gözat

9 Ocak 2008; 16:39:23 

Yeni resimler geldi...

β€₤ǾЩ Ð€ΛŦҢ β€₤ǾЩ Ң€ΛV€Ŋ

BeyzadeM

Sisteme Gözat

9 Ocak 2008; 21:19:14 

Güzel SS.Konu sağlam olursa iyi olur.

Erwin

9 Ocak 2008; 21:51:26 

İlk oyun bir süre sonra sıktıydı.Bilmiyorum belki kurup bitiririm ama...Düşük bir ihtimal.Oyunun tek sorunu çok fazla etrafta dolanmamızdı.Bir süre sonra bayıyor boş boş gezmek.

E2160@3.2Ghz - Thermaltake Big Typhoon - Gigabyte P35C-DS3R - XpertVision HD4870 - Samsung 226BW - 4 GB DDR2-800 Mushkin Perf.

PS3 80 GB - PSN: Erwings
Pir

Sisteme Gözat

20 Ocak 2008; 18:43:28 

İki yeni resim yayınlandı...

β€₤ǾЩ Ð€ΛŦҢ β€₤ǾЩ Ң€ΛV€Ŋ

meccemm

20 Ocak 2008; 22:39:53 

benim beklediğim oyun budur...kesin çıkış tarihi bellimi?

Pir

Sisteme Gözat

20 Ocak 2008; 22:43:57 

quote:

Orjinalden alıntı: meccemm

benim beklediğim oyun budur...kesin çıkış tarihi bellimi?

2008 ilk çeyrek. Kesin bir tarih yok...

β€₤ǾЩ Ð€ΛŦҢ β€₤ǾЩ Ң€ΛV€Ŋ

Pir

Sisteme Gözat

22 Ocak 2008; 14:35:26 

β€₤ǾЩ Ð€ΛŦҢ β€₤ǾЩ Ң€ΛV€Ŋ

howkee

23 Ocak 2008; 0:44:58 

Sabırsızlıkla bekliyorum...

Umarım çıkış tarihinde bir gecikme olmaz

Sayfa:   [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky™ (ÇIKTI) Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
WD VelociRaptor 300GB
Küçük yırtıcı her zamankinden daha vahşi; 2,5" kasada 10000 RPM dönüş hızı!
Command & Conquer: Red Alert 3 (PC ve Xbox 360)
Uzun bir aradan sonra tamamen değişen bir Red Alert karşımızda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız