Yalnýz e3 demosunu oynadým, acayip kasýyordu, 1024x768 de 30 ile 5 fps arasýnda idi (tabi ayarlarý full yaptým), inþallah, en azýndan ilk oyun kadar optimize olur
Bu oyunu kim getirecek Türkiye'ye bilen var mý? Aral'a 2 kere mail attým ama kimse geri dönmedi. Normalde CoD ve Age of Conan için yazdýðým maillere hemen cevap vermiþlerdi. Nasýl ve nereden satýn alabileceðiz bu oyunu?
Intel Q9550 Quad Core 2.8Ghz 12MB @3.67Ghz - ZOTAC AMP GTX 285 1GB DDR3 - Asus P5Q Pro Mainboard - Tagan XL 700 Watt - 8GB Mushkin Xtreme Performance 1066MHz DDR2 Kit (4x2GB) - THERMALTAKE Big Typhoon 120VX - 2x1TB Western Digital Black Cavier 7200 RPM - 150 GB Western Digital RaptorX 10.000 RPM - 500 GB Seagate 16MB 7200 RPM - 750 GB Seagate 32MB 7200 RPM - Creative X-FI Xtreme 7.1 - Creative GIGAWORKS S750 THX 7.1 - 24" HP PVL LCD Monitör - Powercom UPS 1000 VA
Bu oyunu kim getirecek Türkiye'ye bilen var mý? Aral'a 2 kere mail attým ama kimse geri dönmedi. Normalde CoD ve Age of Conan için yazdýðým maillere hemen cevap vermiþlerdi. Nasýl ve nereden satýn alabileceðiz bu oyunu?
D&R'de kesin olur.Ama Türkiye'ye getirecek olan firmayý bilmiyorum.Aslýnda Aral'dan alacaðýma,yabancý siteden satýn alýp indiririm daha iyi.
Kendisi getirmiyorsa þu getircek diye nesaj yazmak istememiþlerdir...
Mantýklý demiþsin Pir. Bir ara oyun sadece Steam'den digital download edilecek denmiþti ama sonradan ne oldu bilmiyorum. Böyle bir oyunu sadece digital download yapmazlar ya, ben þahsen bu þaheseri kutulu isterim
Intel Q9550 Quad Core 2.8Ghz 12MB @3.67Ghz - ZOTAC AMP GTX 285 1GB DDR3 - Asus P5Q Pro Mainboard - Tagan XL 700 Watt - 8GB Mushkin Xtreme Performance 1066MHz DDR2 Kit (4x2GB) - THERMALTAKE Big Typhoon 120VX - 2x1TB Western Digital Black Cavier 7200 RPM - 150 GB Western Digital RaptorX 10.000 RPM - 500 GB Seagate 16MB 7200 RPM - 750 GB Seagate 32MB 7200 RPM - Creative X-FI Xtreme 7.1 - Creative GIGAWORKS S750 THX 7.1 - 24" HP PVL LCD Monitör - Powercom UPS 1000 VA
ya arkadaþlar ilk oyunu oynuorm bi daha en zor seviyede bu çýkmadan önce..ama sol üstteki harita ývýr zývýrý çalýþmýo..son patchi falan da yükledim..ne olabilir acaba yaa bildiiniz biþe varmý bu konuda??
Ýlk oyun çok gýcýktý.Adam vurmak o kadar zor olur mu ya.
Oyunu zaten atmosferi ve yapay zekasýnýn geniþliði güzel kýlýyordu.Bu öðeler tam olduktan sonra ister adamý öldüreyim ister öldürmeyeyim beni pek baðlamýyor.
shadow of chernobyl bambaþka biþey ya oynamayanlara þiddetle tawsiye ederim kendimi hiçbir oyunda bukadar yalnýz hissetmedim olaylarýn geçtiði yerlerin gerçek olmasý da ayrý bi hawa katýyor inanmayýp google EART dan baktým pripyat binalarýn yerleri bile ayný geniþ arazi ve isteðe baðlý görewler ana görewlerden daha zor yan görewler sýnýrsýz silah çeþidi silakýn tutukluk yapmasý yaðmurun ve gece gündüzün oluþmasý rüzgarýda unutmamak gerek topladýðýmýz artifack lerin verdiði zarar we yararlar vs vs clear sky çýkmadan oynamayanlar mutlaka oynasýn habide 5-6 tane belki daha fazla sonu var oyunun ve sadece birtanesi iyi son ile bitiyor 2 kere oynadým 2 side iyi son ....
Oyunun tam tamýna 7 tane sonu vardý.Ben sadece 3'üne þahit olabildim.Birinde nükleer santralde dilek dilerken tavan üstüme düþtü öyle öldüm.Diðerinde bir labaratuarda kabinlerin içinde insanlar görüyoduk ve o kabinleri ak-47 ile param parça ediyoduk.Baþak bir tanesinde ise strelok'u öldürüp oyunu bitiriyoduk.Oyunu 3-4 defa bitirdim ancak bu 3'üne þahit oldum.Diðerlerini hiç göremedim...
Strelok zaten biz deðilmiyiz, ben öyle biliyorum ama.. @FadeToßlack, o sonu görebilmek için ne yapýyosun?
Bizdeki PDA diye bir alet varya onda görevlere baktýðýnda "kill the strelok" yazýyor.Hatta Ghost diye bir adamla karþýlaþýyoruz oyun ilerledikce o Ghost'da strelok'un arkadaþý...
Bu arada Strelok'u öldürme bölümünü save'li dosya sayesinde gördüm. Arkadaþým baya bir ilerlemiþti strelok bölümüne gelince save etmiþ evine uðrayýp save'ini almýþtým ordan gördüm.
Þimdi save dosyasýný isteyeceksin ancak oyunu silince save'leri de gitti.
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi FadeToßlack -- 15 Aðustos 2008; 8:02:12 >
Strelok zaten biziz. Bunu bir ara demoda zaten öðreniyoruz. Objectif olarak hala Kill Strelok kalmýþ olabilir ama oyunun sonunda kendimizi öldürmediðimizden Strelok'u da öldürmemiþ oluyoruz.
Valla býktým beklemekten bir an önce çýksýnda alayý diye can atýyorum. Hala kimin getireceði ya da nerelere geleceði meçhul. Baþlýðý sýcak tutun arkadaþlar düþmesin aþaðýya
Strelok zaten biziz. Bunu bir ara demoda zaten öðreniyoruz. Objectif olarak hala Kill Strelok kalmýþ olabilir ama oyunun sonunda kendimizi öldürmediðimizden Strelok'u da öldürmemiþ oluyoruz.
Valla býktým beklemekten bir an önce çýksýnda alayý diye can atýyorum. Hala kimin getireceði ya da nerelere geleceði meçhul. Baþlýðý sýcak tutun arkadaþlar düþmesin aþaðýya
14 gün kaldý biraz sabýr.Demo indiriyim diyorum þimdi oyunun full'ü çýkýnca zevki kalmaz diye indirmiyorum.Videolarýna bakýyým diyorum erkenden hevesim gider diyorum.Valla ne yapýyým þaþýrdým.
Shadow of Chernobyl de Doktorun yanýna gidiyorum, önceden "meet the Guide" görevini yapmamýþtým , direk santrale gitmiþtim, para da b..k gibiydi, o yüzden çatýnýn altýnda ezildim Bu sefer iyi bitiricem
Bir de Exoskeleton zýrh ý giyince koþamýyorsunuz, oyunun data dosyalarýndaki "outfit" de exoskeleton ile ilgili bölümde "run allowed" ý false->true yapýnca ayrýca silah ateþi korumasýný %60 dan %80 e getirince süper oluyor
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi DRACON1C -- 15 Aðustos 2008; 16:30:22 >
ýlk oyundaký tum yerler býrebýr aynýydý zaten cernobýlý adamlar býrebýr yapmýs..hatta en az 10 kere ýsýnlandýgýmýz en son yerde cernoýl santralýnýn aynýsýymýs..gercekten guzel oyun...7 sonu var denýldý ama ben sadece 3 unu býtýrdým 2 kotu býr ýyý son...ýyý sona ulaþmak ýcýn doktoru gormenýz gerek orda agzýndanda kacýrýyor sýzýn sterlok oldugunuzu paralý býr asker olup daha once orada bulunudgunuzu ...dedýgým gýbý doktoru gormessenýz ýyý son olmuyor ve dýlek tasýnda oyun býtýyor dýlek tasýyla býten sonlar kotu sondur ve oyun býtmemýstýr...dýlek tasýnýn bulundugu býnanýn ust katýndaký kapýdan bu ýsýnlanan yere gelýyorsunuz oyundaký en buyuk catýsmalarda burada oluyor en baba sýlahda burada zaten tek atýmla adamlar oluyor garýp elektrýklý bý sýlaktý..oyun superdý bence clear skyý da merakla beklýyoruz..
Elharess hocam o nebicim bir sistemdir yaaa bir servet vermiþindir ona eminim.güle güle eskit hocam
bekarlýðýn tadýný çýkarýyorum, tüm harcamalarým sadece kendime olduðu için rahatým. Kýsmetse bayram ikramiyelerini alýnca 2. GTX'imi alacaðým. Ama bu kullanýdðým sistemi nereden baksan 2 senede topladým. Bu iþin sonu yok gerçi. Þimdi Nahalem çýkýnca yine sistem deðiþtireceðim büyük ihtimalle. Gittiði yere kadar
Bu arada oyun için acayip sabýrsýzlanýyorum ama nereden satýn alacaðýmýz meçhul olduðu için bir o kadar da endiþe var. Umarým multisinde de 4-5 Faction ayný anda savaþabiliriz.
Shadow of Chernobyl bitti, bu sefer iyi sonla bitirdim, son bölümü çok uzun yapmýþlar yalnýz Clear Sky ý beklemedeyim, umarým ilk oyun kadar güzel olur..
ýlk oyundaký tum yerler býrebýr aynýydý zaten cernobýlý adamlar býrebýr yapmýs..hatta en az 10 kere ýsýnlandýgýmýz en son yerde cernoýl santralýnýn aynýsýymýs..gercekten guzel oyun...7 sonu var denýldý ama ben sadece 3 unu býtýrdým 2 kotu býr ýyý son...ýyý sona ulaþmak ýcýn doktoru gormenýz gerek orda agzýndanda kacýrýyor sýzýn sterlok oldugunuzu paralý býr asker olup daha once orada bulunudgunuzu ...dedýgým gýbý doktoru gormessenýz ýyý son olmuyor ve dýlek tasýnda oyun býtýyor dýlek tasýyla býten sonlar kotu sondur ve oyun býtmemýstýr...dýlek tasýnýn bulundugu býnanýn ust katýndaký kapýdan bu ýsýnlanan yere gelýyorsunuz oyundaký en buyuk catýsmalarda burada oluyor en baba sýlahda burada zaten tek atýmla adamlar oluyor garýp elektrýklý bý sýlaktý..oyun superdý bence clear skyý da merakla beklýyoruz..
gauss rifle o silahýn adý...fallout a saygý niteliðinde o silah konulmuþ...cidden tek çekiyor herkese 5 eylüle niye ertelendi bu yaa...ertelenmese þaþardým zaten
5 Eylül'e ertelenmiþ ama olsun. 1 hafta hiçbirþey deðil. Bu arada orjinalini almayan Fatih Ürek olsun emi 5'i de cumaya geliyormuþ aldýk aldýk alamadýk heralde bir sonraki haftaya kalacak. STEAM'den de digital DL yapmak istemiyorum ama çare kalmazsa indiririz oyunu.
Dayanamýyorum , Rusça yý indiricem þimdi ya Hem Rusça yý da öðrenmiþ oluruz
Sanmam bende düþündüm ama ingilizcede bile çoðu yerleri anlamakta zorluk çekerken Rusçada neler yaþarým diye düþündüm vazgeçtim.Sabret hacý þunun þurasýnda ne kaldýki oyunun çýkmasýna.
Yok hocam bende vazgeçtim, sonra oyundan soðuruz moðuruz, dediðin gibi Ýngilizce yi zor çözüyoduk Rusça olunca düþünemiyorum, beklemeye devam
Ýndirmeyi düþünen arkadaþlar oyunun optimizasyonu konusunda bilgi verirseniz sevinirim
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi DRACON1C -- 23 Aðustos 2008; 1:21:17 >
Oyun çok saðlam geliyor,atmosfer yine müthiþ olmuþ...
Oyunun E3 Demosundan aldýðým birkaç ss;(Ayarlar:1680*1050'de her þey full)
Sol altta yapým aþamasýnda olduðu yazýyor oyun çýktýðýnda çok daha iyi olacaktýr grafikler.
Orijinal boyut için týklatýn
There are,of course,those who do not want us to speak......while the truncheon may be used in lieu of conversation,words will always retain their power. Words offer the means of meaning and,for those who will listen,the enunciation of truth. And the truth is there is something terribly wrong with this country,isn't there?
Lost | Prison Break | Heroes | How I Met Your Mother | The Big Bang Theory | Fringe | Chuck | Californication | Knight Rider | Scrubs | Supernatural | The Lost Room | Simpsons | Family Guy | Coupling | Star Wars: Clone Wars | Friends | Dexter | The Tudors | The IT Crowd | The Cleveland Show | Flash Forward | Holocaust |