Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.307
Cevap
2
Favori
152.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Hocam NPC lerin Rusça konuşmaları çok hoş olmasa gerek
    Altyazı var gerçi ama gene de sinir bozucu ya

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Oyun akşam 7-8 gibi nete düşer.Oyun 12'de satışa sunulacak amerika'da galiba...Türkiye'nin saat farkı(7 saat)+İnternete upload yaklaşık akşam 8 gibi oluyor işte.

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Üff iki dakkada canım bitiyor hiç bişi yapamıyorum nedir bunun çaresi?Medkitide kullanıyorum.

Q ve E yi duvar köşelerinde kullan büyük yerlerde bile olsan oyuna kendini kaptırınca kolay kolay ölmezsin
    inan bana hiç birşey kaçırmıyorsunuz çünkü bu oyunu etkilemiyor.
    tam tersine, anlamamak sana çok acaip yabancılık hissi veriyor ve atmosferi tamamlıyor.

seninle konuşulanları anlamanın ise tek getirisi hikayeyi ve senden beklenenleri daha iyi anlaman.
    ama o da o kadar mühim değil, zaten insan görevlere ve oyun şekline alışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 5 Eylül 2008; 12:24:21 >
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DivingDeep

benim anlamadığım oyunun rusça full sürümü çıktı ingilizce full yarın çıkacak ok, bir mod ile rusça oyun menüsü ingilizce oluyor o da ok, peki oyunun ne zaman 1.5 patch'i çıktı? 1.0, 1.1 ..... ne zaman çıktı?

1.5 patchi çıkmadı sadece öyle zannediliyor..Oyunun orjinal patchi 1.01 dir gsc tarafından çıkan diyim...Shadow of Chernobly dede bu olmuştu ve orjinal olmayan patchlerde piyasada gezmişti fakat orjinal olanlar ise sitesinde zaten mevcuttu...Özelliklede söz konusu stalker ise modcular sağolsun diyorum.. Çünkü baya bi mod çıkarıldı bu oyun için aynı şekildede kendilerince yapılan patchleride belitrmekte yarar var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espada1 -- 5 Eylül 2008; 12:26:14 >

• @espada1
    yazdıkların ilginç. FadeToßlack arkadaşımız bu çıkan patch'ı 1.503'ün üzerine kurmaya çalışmuş ve "oyun zaten güncel" mesajı almış.
    eğer 1.503 bir patch değilse bu nasıl olur?
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • Patch yüklemesi yapmaya çalıştığım gelen uyarı budur.

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU]

Türkçe anlamı:Update patch'i zaten kuruludur.Bu update'e gerek yoktur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 5 Eylül 2008; 12:38:42 >

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahafiec

@espada1
    yazdıkların ilginç. FadeToßlack arkadaşımız bu çıkan patch'ı 1.503'ün üzerine kurmaya çalışmuş ve "oyun zaten güncel" mesajı almış.

Şöyle açıklayım bu çıkan rusca sürümünün açılmasından tutta hatalı çalışmasına kadar bir çok şeyi problemli.Ben inanmıyorumki bu oyunla beraber gelen patch gerçek anlamda bir performans sürmüyor...Eğer bütün patch serilerini takip ettiysen shadow of cherobly için konuşuyorum..Mesela 1.5 orjinal bir patchti ve son çıkan patchtir..Ama bazı siteler 1.6 patch duyurdu..Lakin kendi sitesine gidip baktığında 1.5 son patchtir bunu görebilirsin..Bunu oyunu her patchinde her yeni ekran kartı aldığımda hatta yeni 5+1 aldığımda bile oyunu ayrı ayrı bütün farklılıkları görerek ve bitiren birisi olarak yazıyorum..Tekrar konuya dönecek olursak dediğim gibi bu rusca olan sürüm özelliklede bizim indirdiğimiz diyim kesinlikle tekrar söylüyorum yamalı bohça gibidir...Çalışmasından tutta herşeyine kadar sorunlu bunun nedenine zor şartlarda ilaçlanmasıdır...Aynı kişilerin kendince bu patchi çıkardığına inanıyorum bir kaç sorunu kendilerince çözsün diye...Düşüncem bu yönde...

• quote:

Orjinalden alıntı: sahafiec

@espada1

Şunuda belirteyim daha rusca patch çıkmadı en azından ben görmedim ORJİNAL olarak..İngilizce çıkan 1.01 orjinal patchini gördüm bi tek......Temeli rusca olan bir oyuna da ingilizce patch kuramazsın bunuda belirtmekte yarar var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espada1 -- 5 Eylül 2008; 12:47:49 >
  • akadaşlar oyun çıktı mı şimdi ??..rusça çıktı onu bilioruz ingilizce çıkmadı mı daha??..bi de şöyle bişe sorcam..rusçasını indirirsek ingilizce yaparsak bi fark olurmu...shadow of chernobyl de ben adamların ingilizce konuşmalarını falan zaten dinlemiodum..görevler ara yüzler falan ingilizce olsun yeter..oynanır mı öyle ne diosnz ???

Orjinalden alıntı: kubillian

akadaşlar oyun çıktı mı şimdi ??..rusça çıktı onu bilioruz ingilizce çıkmadı mı daha??..bi de şöyle bişe sorcam..rusçasını indirirsek ingilizce yaparsak bi fark olurmu...shadow of chernobyl de ben adamların ingilizce konuşmalarını falan zaten dinlemiodum..görevler ara yüzler falan ingilizce olsun yeter..oynanır mı öyle ne diosnz ???

İngilizce text'ler çıktı zaten rusca versiyon için.Diyaloglar o text sayesinde ingilizce oluyor.İngilizce versiyonlu oyunda bugün çıkacak.

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • Şu konuya bi açıklık getirme gereği hissettim

Oyunun rus veriyonunda hiçbir sorun yada hata ile karşılaşmadım .Ne save-load atması nede başka bir tür hata .Oyunun patchini kurup ardından gönül rahatllığı ile oyunyosun.
    Oyuna 300 kb lik bi klasör atınca zaten ingilizce oluyor. Sesler hariç . Rusça konuşmalar sanki aha çekici geliyor bana . Agestuge Ruje demeleri başka bi olay :)
    Ram: 8GB; 2x 4GB; DDR3-1333
  • Agestuge Ruje
    Anlamı ne ki bu kelimenin ? :)
    Birde arkadaşlar 200 ruble ye ne aldınız ya?Ben ufak pompalıyı alabildim birazda mermi tabi.Hani orası rusya ne olur ne olmaz diye.
    Ama ilerde kamptan biraz çıkayım dedim her yer radyasyon.Aslında shadow of chernobil in öncesi deyince bu oyundan için fazla radyasyon ollmaz diyordum.Bu öncekinide geçti.Her yer radyasyon...
    There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
    武士度
    PSN GalacticHope
    #Playstation
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailt

Agestuge Ruje
    Anlamı ne ki bu kelimenin ? :)
    Birde arkadaşlar 200 ruble ye ne aldınız ya?Ben ufak pompalıyı alabildim birazda mermi tabi.Hani orası rusya ne olur ne olmaz diye.
    Ama ilerde kamptan biraz çıkayım dedim her yer radyasyon.Aslında shadow of chernobil in öncesi deyince bu oyundan için fazla radyasyon ollmaz diyordum.Bu öncekinide geçti.Her yer radyasyon...

bunun anlamı kesin kötüdür muhtemelen küfürolabilir 1 oyundaki o köpekler neydi öyle canavargibi bakalım bunda neler var oyun bir raflara dizilseydi download falan sakat iş her yerde yol çalışması telekom kablolarıda bundan nasibini alıyo tam indirmişsin %99 da bide bakıyosun internet gitmiş işte bu benideli ediyo
    Ey gidi günler ey
  • Clear sky,shadow of chernobil'e göre daha kolay ve daha sakin bir oyun.Sadece ayağınızı adam gibi yere basmanız yeterli çünkü düşmanlar çok zorlu değil.Düşmanlar biraz daha akıllanmış,gördükleri yerde враг(düşman) diyip ateş etmiyorlar.

• İngilizce versiyonunda bir gelişme var mı ??
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • fadetoblack hocam peki grafikler ve optimizasyon hakkına ne diyeceksin?birde dx10da oynadın mı oyunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Tercümanım -- 5 Eylül 2008; 16:50:36 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.