Şimdi Ara

## ZOTAC'dan HDMI Destekli GeForce 8800GT'ler ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## ZOTAC'dan HDMI Destekli GeForce 8800GT'ler ##


    Nvidia'nın ekran kartı üretiminde en iddialı partnerlerinden biri olan ve sadece Nvidia yongalı ekran kartları hazırlayan ZOTAC'ın özellikle çoklu ortam uygulamalarına da düşkün olan kullanıcılar için hazırladığı HDMI yeteneği gelişmiş GeForce 8800GT modelleri hakkında ilk bilgi ve görselleri daha önce sizler ile paylaşmıştık. Resmi duyurusu yapılan ekran kartları muhtemelen kısa bir süre içerisinde ülkemiz pazarına da giriş yapmış olacak. Tek kablo üzerinden yüksek tanımlı içeriğin destek veren TV/monitörlere altarmını sağlayan HDMI ara birimine adaptör yardımı ile destek veren ZOTAC'ın yeni ekran kartları ayrıca sahip S/PDIF kablosu üzerinden ses aktarımı da yapabiliyor. ZOTAC'ın yeni ekran kartları aslında tanıdık. Standart ve AMP! Edition olmak üzere iki farklı varyasyonu hazırlanan HDMI destekli yeni 8800GT'lerin saat hızları ise halihazırda satılmakta olan ZOTAC 8800GT ve AMP! Edition ile aynı. Ürünlerin fiyatları hakkında şu an için net bir bilgi bulunmuyor.







  • 2 haberede ilk ben msj yazıyorum çok mutluyum

    Haber için teşekkürler fx57.
  • resimde gördüğüm bunu bir adaptör sayesinde yapıyor bu adaptör diğer kartlar içinde kullanılabilir belki ama asıl güzel s/pdıf çıkışının olması
  • Bende direk hdmi çıkışlı bir kart sanmıştım.E şu anda satılan kartlarla birlikte hdmi dönüştürücü gelmiyor mu?Benim aldığım dandik 2600xt'den bile bu dönüştürücü çıkmıştı.Birde s/pdıf çıkışını resimdeki kart üzerinde göremedim acaba oda ayrı bir parça olarak mı geliyor?(tek gördüğüm anakart veya ses kartına takılabilecek olan 2 kablo çıkışı var)
  • HDMI bağlantısı düşünüyorsanız performanstan biraz ödün verip ATI'yi tercih etmek daha mantıklı. Hem sesi hem görüntüyü HDMI üzerinden aktarabiliyor.

    Bu Zotac modellerinde bile çift bağlantı gerekecek ses ve görüntü için. Diğer markalarda sesi aktarmak iyice dertli.
  • Haber için teşekkürler fx57. Doğal HDMI açıkcası daha tercih sebebi olurdu. Yine de alıcısına hayırlı olsun. Ama HDMI için zaman lazım. Hele ki özellikle LCD monitörlerde DVI çıkışı bile koymayı üreticiler çok görürken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros83 -- 6 Aralık 2007; 10:06:58 >
  • kartı nerede bulabileceğimizi de yazsan sevaba girersin. Ortalık gt haberlerinden geçilmiyor ama piyasada kart yok
  • ZOTAC'ği tebrik etmek gerek. HDMI teknolojisine önem veren firma.
    lcd tv aldım dedim pcden HDMI ara kablosuyla hem görüntü hemde digital ses alayım dedim ama olmadı.
    tabiki olmaz (aklıma win98 kullandığımız zamanlarda optikten ses almak için ara kablo kulllanıyoduk o geldi aklıma bunda da böyle bişi olması gerek dedim) .sonra biraz araştırma yaptım ki HDMI ses alabilmem için bir aparat gerekiyomuş (doğal olarak).bütün ekran kartlarını inceledim hiç birinde böyle bir özellik göremedim taki ZOTAC gündeme gelene kadar.ha bu arada belirteyim ZOTAC'ın partneri sapphire ati chip setli yeni seri ekran kartlarında SPDİF girişini gördüm fakat kutu içerisinde aparat çıkmadı.

    teşekkürler ZOTAC
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Albatros83

    Haber için teşekkürler fx57. Doğal HDMI açıkcası daha tercih sebebi olurdu. Yine de alıcısına hayırlı olsun. Ama HDMI için zaman lazım. Hele ki özellikle LCD monitörlerde DVI çıkışı bile koymayı üreticiler çok görürken.


    lcdtv aldığımda baya inceledim lcd tvleri. ama senin dediğin gibi bir kaç markada gördüm DVI giriş.nerdeyse hepsinde HDMI giriş gördüm
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Krombacher

    HDMI bağlantısı düşünüyorsanız performanstan biraz ödün verip ATI'yi tercih etmek daha mantıklı. Hem sesi hem görüntüyü HDMI üzerinden aktarabiliyor.

    Bu Zotac modellerinde bile çift bağlantı gerekecek ses ve görüntü için. Diğer markalarda sesi aktarmak iyice dertli.


    Ya işte ATI bu abi. Farkı var. nVidia acele acele çıkartıyor. Sonradan ise yok fanı küçük çok ses yapıyor diyor fanını büyütüyor. HDMI dan ses iletemiyor.

    Üstelik Vista ve DX10 da bazı oyunlarda HD3870 in 8800GT yi %10-%20 farkla arkada bırakması bu kartın daha yeni ve teknolojik bir kart olması sonradan sürücülerle 8800GT yi geçebileceğinin veya aynı olabileceğinin sinyallerini vermeye başladı.

    Hem de soğutucusu çok sessiz ve fiyatı da çok daha ucuz. 199$ dan satılacak HD3870 o zaman görün siz bu kartı...




  • zodac amp ile yuksek performans sunarken HDMI ile gelecek teknolojiye destek veriyor

    fiyatıda iyi olursa alınır ..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BARKU

    kartı nerede bulabileceğimizi de yazsan sevaba girersin. Ortalık gt haberlerinden geçilmiyor ama piyasada kart yok


    vay canına kart almak isteyen var ama kart yetmioo... inş. bulursun.....
  • ürün gayet guzel ama bakalım fıyat ne olacak????
  • 8800 LERİN ÇILKI ÇIKTI ARTIK
    AMD DEN ŞAŞMIYACAKSIN BENCE 8800 BİRAZ DAHA PERFORMANSLI OLABİLİR AMA ATİNİN FİYATLARIDA DAHA UYGUN F/P OLARAK ATİ Yİ TERCİH EDERİM
    BU NEYAV

    FANI KÜÇÜK DEĞİŞTİR YENİ 8800GT DE SAT
    ADAPTÖR VER YENİ 8800 GT DE SAT
    PAŞİF SOĞUTMA DE YENİİ 8800 GT DE SAT
    256 MB BELLEKLİ DE YENİ 8800 GT DE SAT

    NEASIL İŞTİR BU YA..
    HEM HDMI HEM HD DE ATI BENCE
  • Bu da iyi olmuş devam
  • Hd olayını pek terçih etmediğim için pek kullanacağım bir şey değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.