Giriş | |
|
|
|
6 Aralık 2007; 2:33:54
|
|
|
Biz bir ekibiz, biz arkadaşız, biz kardeşiz, biz bir milletin menfaatini düşünen % 100 Türk yazılımcılarıyız... Eğitim - Öğretime bir katkıda bizden... Yepyeni özellikleri ve ince düşünülmüş detayları ile hayranlık içinde size, RÜYALARIN PROJESİ 'ni takdim ederiz... İndirmek İçin : (3.7 Mb., Kurulum yok, Güvenlik=SuperOnline) Web, Resim Slayt, Diğer Projeler : Amacımız : Hem milletimizin duasını almak hemde dünya yazılımcılarına bir Türk olarak "işte biz böyle yaparız" demekti !... Ek_Bilgi : Proje sadece tek bir exe uygulamasından oluşmaktadır. Kurulum yok bilgi için internete ihtiyaç yok... Projeye ait diğer resimleri alt kısımda görebilirsiniz... İndirmek İçin : (3.7 Mb., Kurulum yok, Güvenlik=SuperOnline) Web, Resim Slayt, Diğer Projeler : Program aynı zamanda bazı sürprizlerle doludur. Bu sürprizleri ara ara bu başlık altında toplayacağım. Şimdiden ilkini belirtmek istiyorum. Kurulu bulunan windowsunuzun klasöründe Turkiye.ini adında bir dosya oluşturun. Bu dosyanın ilk satırına bir isim veya istediğiniz bir bilgiyi giriniz. İkinci satırınada bir internet adresi yazın. Evet şimdi programı çalıştırın bakalım ne dikkatinizi çekicek Proje ücretsizdir ve her türlü dağıtımı serbesttir. İsteyen herkez sitesinde yayınlayabilir veya başka sitelerde başlık açabilir. Dikkat : Dosya indirme işlemini benim sitedeki zip yolunu veriniz. Güncelleme durumunda daha faydalı olacaktır. Sitesinden desteklemek isteyen arkadaşlarım da sizler için hazırlanmış kodları ve sitenizin Büyük Türkiye Projesinde görünmesi için kaydınızı http://www.enderarslanturk.com.tr/SitenizeEkleyiniz.asp adresinden yapabilirsiniz. Hadi hepimiz bildiğimiz haber kanallarına mesaj atalım... Dua edenlere hepimiz ortak olalım... Sevgiyle atılan her adım kardır !... gelin bu bilgi hazinesini tüm öğrencilerimize ulaşabilmemiz için, sizde kendi arkadaş gruplarınıza veya msn listenizdeki arkadaşlarınıza öneriniz. Kalbimizdeki sevgi pınarları hiç eksik olmasın dileğiyle Donanım Haber Ailesine Sevgilerimle... Ender ARSLANTÜRK Yorumları ve repleri unutmayalım arkadaşlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender_arslanturk -- 6 Mart 2008; 0:54:08 >
|
|
|
6 Aralık 2007; 8:37:27
|
|
|
Böylesi kapsamlı bir program yapmak için oldukça zaman ve emek harcamışsınızdır eminim. Elinize sağlık. Sizin gibi yazılımcılarımız iyiki var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 6 Aralık 2007; 8:38:27 >
|
|
|
6 Aralık 2007; 10:55:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hidden Böylesi kapsamlı bir program yapmak için oldukça zaman ve emek harcamışsınızdır eminim. Elinize sağlık. Sizin gibi yazılımcılarımız iyiki var. belki çoğu kişi inanmaz ama projemizde iki ana amacımız vardı. Bunların en önemlisi kullanıcılarda projemizden daha değerli bildiğimiz bir Allah razı olsun denilmesidir. 2. cisi ise bir Türkün dünyaya işte biz böyle yazarız diyebilmemizdir. İnşaAllah yakında tüm dünyada yankı bulucaktır. Teşekkürler hidden, Tavsiye etmen dileğiyle, bir dua da sana..
|
|
|
6 Aralık 2007; 11:07:52
|
|
|
Süper birşeye benziyor. elinize sağlık...
|
|
|
6 Aralık 2007; 11:11:43
|
|
|
Ender Bey, yaptığınız çalışmayı gönülden takdir ettim. Cidden üzerinde emek harcandığı belli oluyor. Bunu hangi dille yazdınız acaba? Bir de opensource bir proje midir? Bu arada programın ücretsiz İngilizce'ye çevrilmesi söz konusu olursa benimle irtibat kurabilirsiniz, aklınızda bulunsun.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ShadowShooter.Net Asus F2J Notebook | Sennheiser CX300 | Sony Ericson K510i | Lacie 500GB 16MB Cache External Hard Drive | iRiver Clix 4GB 2nd Generation MP3 Player | iRiver Lime Clip Case | Canon PowerShot A570 | Logitech x230 Speaker System | Creative EP630
|
|
|
|
|
6 Aralık 2007; 11:34:11
|
|
|
cidden tebrikler.. simdi indiriyorum programı ama görüntüler baya güzel gibi;) ve teşekküler böyle bir iş için uğraştığınız için..
|
|
6 Aralık 2007; 11:34:19
|
|
|
Çok güzel olmuş. Elinize, emeğinize sağlık.
|
|
|
6 Aralık 2007; 18:50:38
|
|
|
Gerçekten çok teşekkürler. Büyük emekler harcamışsınız. Ama merak ettiğim bir şey var, sadece Türkiye için mi yoksa çeşitli ülkeler için de bilgilendirmeler var mı ?
|
|
|
|
|
6 Aralık 2007; 18:52:57
|
|
|
tebirklerrr.başka bişi yok süper bişi
|
|
|
6 Aralık 2007; 18:59:57
|
|
|
|
Tesekkur ederim su an indiriyorum... Gercekten guzel bir calısma emegine saglık.
|
|
|
|
|
6 Aralık 2007; 19:09:19
|
|
|
Ellerinize sağlık... Güzele benziyor.
|
|
|
6 Aralık 2007; 19:26:46
|
|
|
Elinize kolunuza sağlık. Resmlerden anlaşıldığı kadarı ile kapsamlı bir projeye benziyor. Gerçekten emek isteyen bir çalışma. Bir kaç farklı yere programı bildirmek lazım. inndir.com gibi download sitelerine büyük forumlara falan. Herkes faydalansın.
|
|
6 Aralık 2007; 20:03:21
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: PHI Elinize kolunuza sağlık. Resmlerden anlaşıldığı kadarı ile kapsamlı bir projeye benziyor. Gerçekten emek isteyen bir çalışma. Bir kaç farklı yere programı bildirmek lazım. inndir.com gibi download sitelerine büyük forumlara falan. Herkes faydalansın. PHI ben mümkün mertebe tanıtmaya çalışıyorum. Senin gibi arkadaşlarında yardımları olursa daha çok tanıtım olmuş olur. Tabii sevabı yapana ve tanıtanadır. Tanıtıma katılan arkadaşlardan Allah razı olsun diyor, teşekkür ediyorum. Bu ara pek fazla inceleyen yok galiba
|
|
|
6 Aralık 2007; 20:11:37
|
|
|
elinize sağlık, indiriyorum.
|