Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ----- ASUS MAXIMUS FORMULA-------BURAYAA------

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: ----- ASUS MAXIMUS FORMULA-------BURAYAA------ Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
carman1tr

Sisteme Gözat

24 Ocak 2008; 17:25:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yaw kartın adı 9 a çıktı şimdide 8 e inmiyor maalesef. son biosla sorunlar giderildi arkadaşım. kartı almanın önünde engel yok artık.

@cause_of_death
istersen oc yap performans artıyor ama sistemlerimiz hemen hemen aynı.bence performansı yeterli oc için erken. bir iki yıl sonra artık yetersizlerşmeye başlayınca oc yaparsın o zamanda biraz daha götürür seni.yani ben böyle yapmayı düşünüyorum.senin tercihin farklı olabilir tabiki:))

@Mickcasey
maximusun x48 i çıkmaz bence çünkü asus x48 kullanan bu seride başka bir model sunuyor piyasaya linkide burda
http://forum.donanimhaber.com/m_20498347/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: mojidarotakisha

Arkadaşlar merhabalar ben de ASUS MAXIMUS anakart almak istiyorum fakat gittiğim bilgisayarcılar bu anakartı alma sorunlu diyorlar,acaba bu anakartı kullananlar bana bilgi verebilir mi,herhangi bir sorun yaşadınız mı,hemen cevap verebilir misiniz ona göre gidip alacağım.Pm atarsanız sevinirim

[DH] TOYOTA TAKIMI
2005 AVENSIS ELEGANCE/1997 COROLLA GLI
nofear72

Sisteme Gözat

24 Ocak 2008; 19:55:17 

quote:

Orjinalden alıntı: mojidarotakisha

Arkadaşlar merhabalar ben de ASUS MAXIMUS anakart almak istiyorum fakat gittiğim bilgisayarcılar bu anakartı alma sorunlu diyorlar,acaba bu anakartı kullananlar bana bilgi verebilir mi,herhangi bir sorun yaşadınız mı,hemen cevap verebilir misiniz ona göre gidip alacağım.Pm atarsanız sevinirim

biz niye kullanıyoruz o zaman iade eder başka alırız

------------- NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ------------
ALINASI MONİTÖRLER 22" - 24 " LCD
http://forum.donanimhaber.com/m_15883750/mpage_6/tm.htm
lamarra

24 Ocak 2008; 20:56:25 

arkadaşlar ben bu bios u nasıl update edicem peki birde sistemin gerçek performansını bir türlü yakalıyamıyorum bu konudada yardımcı olsanız acba biostan ellemi yapmalıyım bu oc işini yoksa windowstan asus un programlarıylamı ??? sistem q6600(go) 2gb a-data vitesta extreme 610watt ocz psu msi nx8800gt oc

gel,oldugun gibi önceden nasılsan olmanı istedigim gibi bir arkadas gibi bir serseri gibi eski bir düsman gibi ....

come as you are

C-TİMİ

24 Ocak 2008; 22:37:20 

evveeeettt buldum yaa buldumm (CPU INIT) ARKADAŞLAR BENİM BİG TYPHOONN ANAKART ALTINDAKİ BAĞLANTI CİVATASININ BİRİ KASAYA TEMAS EDİNCE
KISADEVRE YAPMIŞ ANAKARTI ÇIKARTIP ALTINI YALITTIM

Mutlaka deneyin..
çözen arkadaşı tebrik ederim..

http://www.herice.com/mail/6006/
carman1tr

Sisteme Gözat

24 Ocak 2008; 23:27:36 

ammmmman dikkat et.benim bir anakartım öyle kızarmıştı.bide yanında giderken yazıcıyı,klavyeyi,fareyi,telefonun usb kablosunu götürmüştü.onurlu kartmış canı o kadar ucuz değilmiş

quote:

Orjinalden alıntı: C-TİMİ

evveeeettt buldum yaa buldumm (CPU INIT) ARKADAŞLAR BENİM BİG TYPHOONN ANAKART ALTINDAKİ BAĞLANTI CİVATASININ BİRİ KASAYA TEMAS EDİNCE
KISADEVRE YAPMIŞ ANAKARTI ÇIKARTIP ALTINI YALITTIM

[DH] TOYOTA TAKIMI
2005 AVENSIS ELEGANCE/1997 COROLLA GLI
AhmetArmA

Sisteme Gözat

25 Ocak 2008; 14:46:31 

Dostlar sizlere birşey soracağım. Kart çok iyi çalışıyor (ara sıra mavi ekran görsem de iyi sayılır ). Birkaç aydır kullanıyorum ve henüz bir arıza yok. Tek sorun, bilgisayar açılırken eğer harici bir disk takılı ise "USB Mass Storage Device" yani yığın depolama aygırlarını (pardon aygıtlarını) algılama aşamasında biraz fazla bekliyor. Philips'in 500GB'lık modelini kullanıyorum. Diskin usb kablosunu çektiğimde veya diski düğmesinden kapattığım zaman BIOS fazla beklemiyor, gerekli testleri yapıp donanımları algıladıktan sonra hemen işletim sistemini başlatıyor. Sizde de aynı sorun oluyor mu? Üç farklı BIOS versiyonunu denedim işe yaramadı. Az önce 0907'yi de denedim (bazı sorunları çözmesine rağmen) bu sorunu çözemedi. Aynı diski başka bir anakartımla denedim böyle birşey olmuyor. Disk düzgün bir şekilde çalışıyor yani bir problem yok ama BIOS'un uzun süre beklemesi biraz sıkıcı bir olay. SATA disklerimi oldukça iyi bir hızla algılıyor. Açıkçası bu anakartın performansı her açıdan iyi.

Thief.

Sisteme Gözat

25 Ocak 2008; 16:36:41 

quote:

Orjinalden alıntı: AhmetArmA

Dostlar sizlere birşey soracağım. Kart çok iyi çalışıyor (ara sıra mavi ekran görsem de iyi sayılır ). Birkaç aydır kullanıyorum ve henüz bir arıza yok. Tek sorun, bilgisayar açılırken eğer harici bir disk takılı ise "USB Mass Storage Device" yani yığın depolama aygırlarını (pardon aygıtlarını) algılama aşamasında biraz fazla bekliyor. Philips'in 500GB'lık modelini kullanıyorum. Diskin usb kablosunu çektiğimde veya diski düğmesinden kapattığım zaman BIOS fazla beklemiyor, gerekli testleri yapıp donanımları algıladıktan sonra hemen işletim sistemini başlatıyor. Sizde de aynı sorun oluyor mu? Üç farklı BIOS versiyonunu denedim işe yaramadı. Az önce 0907'yi de denedim (bazı sorunları çözmesine rağmen) bu sorunu çözemedi. Aynı diski başka bir anakartımla denedim böyle birşey olmuyor. Disk düzgün bir şekilde çalışıyor yani bir problem yok ama BIOS'un uzun süre beklemesi biraz sıkıcı bir olay. SATA disklerimi oldukça iyi bir hızla algılıyor. Açıkçası bu anakartın performansı her açıdan iyi.

Mavi ekran görsemde iyi sayılır değişmissin o senin yaptığın overclocktan kaynaklanan bir olay :] Ramler iyi çıkmamış stabilitesini sağlayamamışsın.

AhmetArmA

Sisteme Gözat

25 Ocak 2008; 17:27:19 

quote:

Orjinalden alıntı: Thief.
Mavi ekran görsemde iyi sayılır değişmissin o senin yaptığın overclocktan kaynaklanan bir olay :] Ramler iyi çıkmamış stabilitesini sağlayamamışsın.

Güzel söylüyorsun da her mavi ekran aynı değildir. Gördüğüm hata kodları RAM'lerime işaret etmiyor. Bu arada BIOS güncellemesiyle mavi ekranla da karşılaşmaz oldum artık. Oyunlarda hata vermiyor genelde oyun dışında bazı programlarla ilgili hata veriyor. Overclock'tan dolayı stabilite problemi olmuştur diye şüphelenmiştim ama normal ayarlarla da aynı mavi ekranları görünce öyle olmadığını farkettim. ASUS son bios ile iyi iş çıkartmış gibi ama harici diskimle ilgili sorun hala devam ediyor.

littleejder

Sisteme Gözat

26 Ocak 2008; 2:38:26 

bıos ta galıba booot bolumundeydı Quıck boot secenegı var o faydalı olabılır.ama tam yyerını haturlayamadım artık sen bulursun

gelen-dost
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

26 Ocak 2008; 3:29:22 

Bende bugün bu anarttan aldım,burada okuduktan sonra korkmuştum ama hiç korktuklarım başıma gelmedi,süper bir anakart,ne DET ram hatası,ne hatalı rem görme,nede mavi ekran şahane çalışıyor sistemim,alacaklar korkmadan alsınlar,biz 5 arkadaş aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelen-dost -- 26 Ocak 2008; 3:31:18 >
gelen-dost
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

26 Ocak 2008; 3:59:11 

arkadaşlar bu bios işi ne acaba nasıl yüklerim yada yüklememe gerek varmı,anakartımda bir sorun göremedim,mavi ekran yok DET rem hatası yok açar açmaz cillop gibi çalıştı,ama gerekli yükle diyorsanız nasıl yüklerim ne ile yüklerim,üstündeki bios varkenmi yükleyecegim,yoksa onu kaldıracakmıyım,yükleme programı varmı bana lütfen yardım edin,bana degil 5 arkadaşa,yardım edin,burada ben yazdım onlarda 4 gözle yardımlarınızı bekliyor
Thief.

Sisteme Gözat

26 Ocak 2008; 10:14:14 

quote:

Orjinalden alıntı: gelen-dost

arkadaşlar bu bios işi ne acaba nasıl yüklerim yada yüklememe gerek varmı,anakartımda bir sorun göremedim,mavi ekran yok DET rem hatası yok açar açmaz cillop gibi çalıştı,ama gerekli yükle diyorsanız nasıl yüklerim ne ile yüklerim,üstündeki bios varkenmi yükleyecegim,yoksa onu kaldıracakmıyım,yükleme programı varmı bana lütfen yardım edin,bana degil 5 arkadaşa,yardım edin,burada ben yazdım onlarda 4 gözle yardımlarınızı bekliyor

Sorun almadıysan bile yüklemelisin;ama yüklemeyi bilen birisi yapsın