Eğer ingilizcesi olan 64 bit xp yüklersen 4 gb 1066 nın performansı tabiki daha iyi olur..32 bitler 4 gb görmüyor.. Ben çift işletim sistemi kullanıyorum 32 bit vista ve xp...
arkadaşlar bazen ekrana görüntü gelmiyo çoğunlukla biostan çıkınca hiç ses yok pc çalışıyor ekranda görüntü yok çözümü varmı acaba galiba bios boot etmiyomu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war -- 17 Ocak 2008; 22:05:32 >
arkadaşlar bazen ekrana görüntü gelmiyo çoğunlukla biostan çıkınca hiç ses yok pc çalışıyor ekranda görüntü yok çözümü varmı acaba galiba bios boot etmiyomu acaba?
Bizim Rekor Paket Olmuş.. 3D MARK Kurup Geliyorum Hemen
Intel Core2 Duo E8500 -- Crucial Ballistix Tracer 2x1 DDR2 1066 Mhz -- Asus Maximus Formula SE X38 -- 2X HIS 3870 X2 Crossfire X -- Seagate 250 Gb 16Mb 7200.10 Sata2 Hdd -- Lg External Dvd Writer -- SilverStone Strider 750 Watt Psu-- Thermaltake Armor Junior Case Silver -- Thermaltake BigWater 735 Water Cooling -- Cooler Master Silver Muskeeter -- Cooler Master Silver Muskeeter 2 -- Logitech Z5500..!!
bide gelin vistada yapın testleri.öyle eski işletim sistemiyle puan almak nereye kadar.teknolojiyi yakından takip edin biraz(buda şaka kızmayın) :))))))))
vista 64 bit skor.güncellemeler yok ha ona göre değerlendirin.
quote:
Orjinalden alıntı: eSqUaLl
quote:
Orjinalden alıntı: serdarix
quote:
Orjinalden alıntı: carman1tr
abi araba hobisi ile bilgisayar hobisi çakışınca (duygusal açıdan) öyle oluyo işte
bende kasa yerine alüminyum jant mı alsam diye düşünmeye başladım
bu arada sormuştumya hani bu Asus maximus formula se ile birlikte gelen ses kartında DTS desteği yok mu diye.yok mu harbiden?
Size Gigabyte X38 "D" Q6 nızla mutluluklar.D yazmayı unutma mazallah sonra kızdırırsın gigabyteı. ya uğraşmaktan hoşlanıyosunuz heralde durup dururken.ne alaka şimdi bu topikte yaptığınız şeye bakın. ben memnunum kardeşim maximusumdan.diğer arkadaşları bilemem.doğru yol bence maximus.sence dq6 ise saygı duyarım.ama saygı mı dedim?
quote:
Orjinalden alıntı: dephyr
quote:
Orjinalden alıntı: -erna-
Arkadaşlar bırakın bunu asus maximus formulaymış bu ne biçim kart yaw siz de bi gün doğru yolu bulcaksınız(gigabyte x38 dq6)
kartı ellerine alınca övmekten ileri gidip neredeyse rüyalarında bile asus asus formula deyip duruyorlar
hemende sinirleniyosun bea kart pek ii deilmiş duyduğuma ve sizin hemen cevap vermenize göre @dephyr arkadaşım sende şunu düzgün yazmaya dikkat et çünkü tek kozları o!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -erna- -- 19 Ocak 2008; 0:35:51 >