bende geliyom yakında lige.şu kasayı yada soğutma sistemini alim.kapışalım sizinle:)))))))
nofear72 saol link için.kullanım kılavuzunda yazmıyodu bu.iyi oldu.yakında bu ramleri alabilirim.bakalım biraz ucuzlarsa artık.işte o zaman pişman olacaksınızzzzzzzz(gargamelim ben)
bende geliyom yakında lige.şu kasayı yada soğutma sistemini alim.kapışalım sizinle:)))))))
nofear72 saol link için.kullanım kılavuzunda yazmıyodu bu.iyi oldu.yakında bu ramleri alabilirim.bakalım biraz ucuzlarsa artık.işte o zaman pişman olacaksınızzzzzzzz(gargamelim ben)
Ohooo Herkez Galyana Geldi.. Bir Rekor Kırdık, İşin İçene Klimalar Girdi Sular Girdi
nasıl yaaaa. benim işlemci vista 64 bitte 3505 aldı.fotoya görede default hızda almış.nasıl oluyo yaaaaaaaaa
Evet Default Hızda, Bir Mahsurumu Var.. Reis Vista Traş Ben Sana Diyim.. Xp X64 Var Bende, Canavar Gibi Calısıyor.! Dene İstersen.. Korkyorum Artık Default`ta 4000 Yapıcak
Intel Core2 Duo E8500 -- Crucial Ballistix Tracer 2x1 DDR2 1066 Mhz -- Asus Maximus Formula SE X38 -- 2X HIS 3870 X2 Crossfire X -- Seagate 250 Gb 16Mb 7200.10 Sata2 Hdd -- Lg External Dvd Writer -- SilverStone Strider 750 Watt Psu-- Thermaltake Armor Junior Case Silver -- Thermaltake BigWater 735 Water Cooling -- Cooler Master Silver Muskeeter -- Cooler Master Silver Muskeeter 2 -- Logitech Z5500..!!
Hadi Hayırlısı, Güzel Günlerde Kullanırsın İnsallah, Arkadaşlar Asus Xonar D2X Almayı Düşünüyorum, Kullanan Varmı İçimizde? Anakartın, Ses Karti Pek Keyif Vermiyor.. Kaliteli Bir Ses Alamıyorum.! Yorumlarinizi Bekliyorum.. Saygılar ®
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eSqUaLl -- 1 Ocak 2008; 13:01:20 >
Intel Core2 Duo E8500 -- Crucial Ballistix Tracer 2x1 DDR2 1066 Mhz -- Asus Maximus Formula SE X38 -- 2X HIS 3870 X2 Crossfire X -- Seagate 250 Gb 16Mb 7200.10 Sata2 Hdd -- Lg External Dvd Writer -- SilverStone Strider 750 Watt Psu-- Thermaltake Armor Junior Case Silver -- Thermaltake BigWater 735 Water Cooling -- Cooler Master Silver Muskeeter -- Cooler Master Silver Muskeeter 2 -- Logitech Z5500..!!