Bu Big Water 735, Hikaye.. Sonic Tower İle 24 Derece Olan İşlemci Sıcaklıgım, Bigwater İle 32 Oldu.. Kuzey Köprüsüne Baglıycam Sadece..!! Gene Sonic Tower`ı İşlemciye Takıcam, Radyatörü İse Dısarıya Takıcam.!
Intel Core2 Duo E8500 -- Crucial Ballistix Tracer 2x1 DDR2 1066 Mhz -- Asus Maximus Formula SE X38 -- 2X HIS 3870 X2 Crossfire X -- Seagate 250 Gb 16Mb 7200.10 Sata2 Hdd -- Lg External Dvd Writer -- SilverStone Strider 750 Watt Psu-- Thermaltake Armor Junior Case Silver -- Thermaltake BigWater 735 Water Cooling -- Cooler Master Silver Muskeeter -- Cooler Master Silver Muskeeter 2 -- Logitech Z5500..!!
bu işler için özel yapılmış kasalar var.herşeyi içinde geliyor kasala.bir inceleyin bakalım ne düşüneceksiniz. benim planım bunlardan birini almak.çünkü sistemimi eski p4 kasama yerleştirdim.nasıl becerdiğimi bende bilmiyorum.herşey heryerde.
bu işler için özel yapılmış kasalar var.herşeyi içinde geliyor kasala.bir inceleyin bakalım ne düşüneceksiniz. benim planım bunlardan birini almak.çünkü sistemimi eski p4 kasama yerleştirdim.nasıl becerdiğimi bende bilmiyorum.herşey heryerde.
o kasa (asus) biraz eskimedi mi?yeni sistemler biraz zor sığar gibi geliyor bana.
yaw arkadaşlar vista için kurulan blackhawk varya ses kartı yazılımı.ondaki eq ayarlarını değiştiremiyorum. sağ üstte işte jazz section yazıyorya.onu dance veya rock falan yapamıyorum.sizde aynı sorun var mı?
evet değiştirilemiyor onlar, bide yrıca bnm nb ve sb hep 50 derecenin üstünde.. neden olduğunu bilmioyrum, bi arada ankart sıcaklığını 105 derece göstermişti ama anakart gayet soğuktu, maximus formula için hala düzgün bir bios çıkmadı inşallah yakın zamanda çıkarırlar...
evet değiştirilemiyor onlar, bide yrıca bnm nb ve sb hep 50 derecenin üstünde.. neden olduğunu bilmioyrum, bi arada ankart sıcaklığını 105 derece göstermişti ama anakart gayet soğuktu, maximus formula için hala düzgün bir bios çıkmadı inşallah yakın zamanda çıkarırlar...
Zaten Normal Kullanımlarda.. Ortamala 45 50 Derece Arasında Sıcaklıklar.. Hava İle Ne Yapsan İstedigin Degerlere Gelmez.!
Intel Core2 Duo E8500 -- Crucial Ballistix Tracer 2x1 DDR2 1066 Mhz -- Asus Maximus Formula SE X38 -- 2X HIS 3870 X2 Crossfire X -- Seagate 250 Gb 16Mb 7200.10 Sata2 Hdd -- Lg External Dvd Writer -- SilverStone Strider 750 Watt Psu-- Thermaltake Armor Junior Case Silver -- Thermaltake BigWater 735 Water Cooling -- Cooler Master Silver Muskeeter -- Cooler Master Silver Muskeeter 2 -- Logitech Z5500..!!
selam maxımıs formulanın son bıosu 0907 yi yukledım daha once 0903 yukluydu ve cpu sıcaklıgım bosta 30 derece yuk altında 40 -45 derece arasında degısıyordu.0907 yı kleyınce cpu sıcaklıgım bosta suanda mesajı yazarken bakıyorum 7 dereceyı gosterıyor. Boyle bır sıcaklık olur mu program mı yanlıs gosterıyor anlamadım.
0907'de ısı sensörü çok hatalı cpu 7-10 derece gibi değerlerdeyken cpu0 la cpu1 50-60 derece gösteriyordu yük altında ise 90 derece gösterdi yani kesinlikle hatalı, 0903 e geri dönüdüğümde bu sorun kalktı...