Hocam bende tam TUS(Tıpta Uzmanlık Sınavı)'a tam gaz çalışırken ve vatani görevimi ifa ederken doğru mu yaptım hiç bilemiyorum. Belki paketi açmadan direk aldığım fiyata satarım elime geçtiğinde, yoksa ne TUS kalacak ne askerlik.
Maximus Formula benim neyime allah aşkına sanki vaktim varmış gibi...
Asus Maximus Formula X38||Intel E2160 1.8Ghz@3.0 Ghz(375FSBx8) 1.31v||OCZ Reaper 2x1Gb 800mhz@800mhz DDR2(4-4-4-15&2.0v)||Seagate 250 Gb 410AS SATA2 HDD||19" Samsung 913V LCD||Palit 8800GT||CM Stacker 810||FSP Epsilon 700W PSU
Hocam merakımı mazur gör böyle bir anakart almışsın neden 16x-16x Crossfire yapmıyorsun onu çözemedim... (Sistemine bakınca)
Edit: Pardon PSU'ya bakınca çözer gibi oldum ;)
Dostum Acıkcasi Biraz Şov Amaclı Yaptım.. Ben Yıllarca Amd Kullandım.. Ve Asus Anakart Hic Almadim Taki Crosshair`i Görene Kadar.. Askerden Geldiğimde Asus M2A-VM Aldım Amd 4000+ Aldım Felan.. Memnunda Değildim Acıkcasi, Bir Zaman Sonrada Bir Arkadaşım Amd 4800+ Aldı Bana Kelime Yaptı, One Lan 4000+ Ne Gibi Benzeri Madara Konusu Olunca.. Canıma Tak Etti Ve İntele Geciş Yaptım.. Yani Oyun Bir Kurup Oynamıyorum Acıkcasi.! Varmı Var Alayınıza Gider Hesabııı :))
Demek ki neymiş,insan askerde ve hemen sonrasında donanım konusunda sağlıklı düşünemiyormuş. (Not:Garnizondaki odamda bulunan Celeron 400'ün yan etkileri galiba bu Maximus Formula'lar filan...)
Asus Maximus Formula X38||Intel E2160 1.8Ghz@3.0 Ghz(375FSBx8) 1.31v||OCZ Reaper 2x1Gb 800mhz@800mhz DDR2(4-4-4-15&2.0v)||Seagate 250 Gb 410AS SATA2 HDD||19" Samsung 913V LCD||Palit 8800GT||CM Stacker 810||FSP Epsilon 700W PSU
Hayırlısı olsun kardeşim almışsın artık vaktin olduğunda değerlendirirsin
quote:
Orjinalden alıntı: serdarix
quote:
Orjinalden alıntı: Mustafa600
cardfinans bulsam hemen alacağım ama yok malesef
Hocam bende tam TUS(Tıpta Uzmanlık Sınavı)'a tam gaz çalışırken ve vatani görevimi ifa ederken doğru mu yaptım hiç bilemiyorum. Belki paketi açmadan direk aldığım fiyata satarım elime geçtiğinde, yoksa ne TUS kalacak ne askerlik.
Maximus Formula benim neyime allah aşkına sanki vaktim varmış gibi...
Hocam merakımı mazur gör böyle bir anakart almışsın neden 16x-16x Crossfire yapmıyorsun onu çözemedim... (Sistemine bakınca)
Edit: Pardon PSU'ya bakınca çözer gibi oldum ;)
Dostum Acıkcasi Biraz Şov Amaclı Yaptım.. Ben Yıllarca Amd Kullandım.. Ve Asus Anakart Hic Almadim Taki Crosshair`i Görene Kadar.. Askerden Geldiğimde Asus M2A-VM Aldım Amd 4000+ Aldım Felan.. Memnunda Değildim Acıkcasi, Bir Zaman Sonrada Bir Arkadaşım Amd 4800+ Aldı Bana Kelime Yaptı, One Lan 4000+ Ne Gibi Benzeri Madara Konusu Olunca.. Canıma Tak Etti Ve İntele Geciş Yaptım.. Yani Oyun Bir Kurup Oynamıyorum Acıkcasi.! Varmı Var Alayınıza Gider Hesabııı :))
Demek ki neymiş,insan askerde ve hemen sonrasında donanım konusunda sağlıklı düşünemiyormuş. (Not:Garnizondaki odamda bulunan Celeron 400'ün yan etkileri galiba bu Maximus Formula'lar filan...)
Askerlık Ters Cok Ters Bana.. Gerci Bende Hafiften Sıhhiye Takımındaydım.. Ambulans Şöförüydüm.. Edirne / Karaağacta.! Subaysın Sanırım Anladıgım Kadarıyla.?
Intel Core2 Quad Q6600 -- Crucial Ballistix Tracer 2x1 DDR2 1066 Mhz -- Asus Maximus Formula SE X38 -- Sapphire HD 2600 XT Ultimate -- Seagate 250 Gb 16Mb 7200.10 Sata2 Hdd -- Lg External Dvd Writer -- Tagan Silver Power 400 Watt Psu -- Thermaltake Armor Junior Case Silver -- Thermaltake BigWater 735 Water Cooling -- Cooler Master Silver Muskeeter -- Cooler Master Silver Muskeeter 2 -- Logitech Z5500..!!
O Pentium II 866 Kara Gün Dostum Benım.. Makinasız Kaldıgımda Onu Kullanıyorum.. Msn Web Olalari İcin.. 7,1 Sound Blaster Audgy Var Onda Takıp Hem Muzik Dinliorum Hemde İnternette Takılıyorum :)
Intel Core2 Quad Q6600 -- Crucial Ballistix Tracer 2x1 DDR2 1066 Mhz -- Asus Maximus Formula SE X38 -- Sapphire HD 2600 XT Ultimate -- Seagate 250 Gb 16Mb 7200.10 Sata2 Hdd -- Lg External Dvd Writer -- Tagan Silver Power 400 Watt Psu -- Thermaltake Armor Junior Case Silver -- Thermaltake BigWater 735 Water Cooling -- Cooler Master Silver Muskeeter -- Cooler Master Silver Muskeeter 2 -- Logitech Z5500..!!
Mustafa Kardeş Hala almadıysan Gel dön Bu sevdadan Defaatle Anlattım açıkladım sana pişman olma
Bu arada Maximus Alan Arkadaşlara Hayırlı olsun Yanlış Anlamasınlar 10 yıldır bir Asus kullanıcısı olarak ilk defa bir kartlarının yeteri kadar olmadığını düşünüyorum ya biraz bekleyin p5e serisi alın yaad dq6
MAXIMUS FORMULA SE BIOS v0901 @ 03-12-07 CPU Configuration Ai Overclock Tuner [Manual] OC From CPU Level Up [Auto] CPU Ratio Control [Manual] Ratio CMOS Setting [9x] FSB Frequency [400MHz] FSB Strap To North Bridge [Auto] PCIE Frequency [100] DRAM Frequency [Auto]* DRAM Timing Control [Manual]
CAS# Latancy [4] RAS# To CAS# Delay [4] RAS# Precharge [4] RAS# Active Time [10] RAS# To RAS# Dlay [Auto] Row Refresh Cycle Time [Auto]
Read To Write Dely(S/D) [Auto] Write To Read Delay(S) [Auto] Write To Read Delay(D) [Auto] Read To Read(S) [Auto] Read To Read(D) [Auto] Write To Write Delay(S) [Auto] Write To Write Delay(D) [Auto] DRAM Static Read Control [Enabled]* Ai Clock Twister [Moderate]* Transaction Booster [Disabled]* Relax Level [0]* ------------------------------------------ CPU Voltage [1.50v] CPU PLL Voltage [1.50v] North Bridge Voltage [1.49v] DRAM Voltage [2.30v] FSB Termination Voltage [1.40v] South Bridge Voltage [1.075v] Loadline Calibration [Enabled] CPU GTL Refference [0.63%] North Bridge GTL Reference [0.63%] DDR2 Channel A REF Voltage [Auto] DDR2 Channel B REF Voltage [ Auto] DDR2 Controller REF Voltage [Auto] SB 1.5v Voltage [1.50v] NB LED Selection [FSBT Volts] SB LED Selection [SB 1.5 Selection] CPU LED Selection [PLL Volts] CPU Spread Spectrum [Disabled] PCIE Spread Spectrum [Disabled] ------------------------------- CPU Configuratins: C1E = Enabled
Ben bunları kullanıyorum su sogutma ile bios update inden sonra sıcaklık 20 C fırlamasına rağmen bu sekılde %100 load 1 2 gun calısıyor sorunsuz. cpu 66C Sb and Nb 35 C birde ramlerın ustune kucuk sessız bı fan taktım