çok enteresan yaw.bu kuzey köprüsü sıcaklığı 55 derecede çakılı kaldı.everesttede aynı biostada aynı. 1004 biosu yükledim belki sıcaklık düşer diye sonuç aynı.kasada thermaltake Xaser IV. büyük yani baya.
@cdexos arkadaşım önerin için teşekkürler.fan takmak bir çaredir ama onun için kuzey köprüsü üzerindeki bakırı sökmek lazım onuda yapmak istemiyorum.
bu işi başka türlü nasıl çözeriz?yani eğer başka yol yoksa mecbur bakırı sökecem ama son çare olsun.
Big Water Kullan Farkı Yaşa 3.60 Ghz Isı Değerleridir..!!
carman1tr ,ben zaten bakırı sök demedim.Asus sağolsun öyle bir macun kullanmışki zamk gib yapışmış.Bakırı sökmek çık zor ,hatta risk taşıyor.Yukarda resmini koyduğum arkadaş ,kartı öldürmüş sökecem diye.Benim sana söylediğim ,kasana fan takviyesi yaparak ,kartın üzerindeki bakıra hava vurdurman yönündeydi.Bilmiyorum başka tavsiye çıkarmı.Bu arada ben bütün riski alarak bakırı söküp,soğutucu taktımÇok zor oldu ama sonuç olumluydu. Benim sıcaklıklar ,bakırsız halde
slm arkadaslar bende sızın mobo ların kardesınden aldım baya sıkıntılı cektım ılk basta su meshur cpu ınıt hatası aldıgım gun cpu ınıt hatası verdı bellı bır sure sonra sonra bende kartı goturdum degıstırdıler sımdı sorun yok 1202 bıos kullanıyom asusun beta bıosu makıne cok stabıl ben cok memnunum performansından ama sole bır sorum olucak 1800 gsb yı gecemedım bır turlu 1700 lerden sonra sıtabılıte bozuluyooo neden se ayrıca bu anakartlarda remlereın tımınglerını manuel yapmak gerekıyor yoksa sacma saban degerlerle goruyoo bılmem sızındemı ole ayrıca bıostan voltaj veremem ragmen cpu z ve benzerı program lar vedıgım voltajı gostermıyoo nedendır cozemedım bendede striker 2 formula 780 slı var cıdden cok guzel bır kart ama fsb 500 sınır sızın kartlarda 600 :) gercı ben amd cıydım ama artık ıntel 3,9 acıyom stok fanla bugun hayırlısı ıle gelırse sogutucum bırazdaha kasacam bakalım
Asus Rampage Formula X48---İntel Quad Core 6700@3.8 günlük---segeate 410as X2 raid 0 ve segeate 750 gb ---Curcial Ballistix 2X1 800@5-5-5-15 1190 mhz---Thermaltake 750 Waat Power ---ASUS 8800gt---Thermaltake Big Type vx 120---Cooler Master Musketeer 2 tane :)---Asus DVD RW---vede az birsey mode :)
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak ben yeni bir kasa yapacam.
daha çok video kurgu ve after fx gibi efekt programları kullanacam oyun yok yani. anakartta p5kc ile maximus arasında kaldım. işlemci ve ram hızları dışında bana ne gibi artısı olabilir maximusun? birde ısınıyor falan yazıyor forumda bazı arkadaşlar , update yapın yazıyor forumlarda uptadeden çok anlamam gerekli mi alırsan diye.
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak ben yeni bir kasa yapacam.
daha çok video kurgu ve after fx gibi efekt programları kullanacam oyun yok yani. anakartta p5kc ile maximus arasında kaldım. işlemci ve ram hızları dışında bana ne gibi artısı olabilir maximusun? birde ısınıyor falan yazıyor forumda bazı arkadaşlar , update yapın yazıyor forumlarda uptadeden çok anlamam gerekli mi alırsan diye.
aslinda ben çakma mac kuracam pc ye her parçanın kalitelisi olmuyor bazen ucuz bişey de iş görüyor pahalısı iş görmüyor ekran kartı mesela asus 8500 gt iş görüyor :) hd 2600 pro iş görmüyor bu maximus formulayı denedik sonuç temiz o yüzden birazda bu kartı soruyom..
bak fakat orda işlemci linkine bende baktım buraya vermeden önce linki fakat senin takacan işlemci modeli yok iyice araştır derim ben mesela en kolay yoldan ÇİZGİ ELEKTRONİK teknik destek hattını arayabilirsin sabit telefonlardan
bakırı sök demedin biliyorum hocam.ama etkili olması için bakırın sökülmesi gerekli:)))
galiba sonuç olarak Erdemin (esquali) dediğine gelecem ve bigwater alıp bu işten kurtulacam.
quote:
Orjinalden alıntı: cdexos
carman1tr ,ben zaten bakırı sök demedim.Asus sağolsun öyle bir macun kullanmışki zamk gib yapışmış.Bakırı sökmek çık zor ,hatta risk taşıyor.Yukarda resmini koyduğum arkadaş ,kartı öldürmüş sökecem diye.Benim sana söylediğim ,kasana fan takviyesi yaparak ,kartın üzerindeki bakıra hava vurdurman yönündeydi.Bilmiyorum başka tavsiye çıkarmı.Bu arada ben bütün riski alarak bakırı söküp,soğutucu taktımÇok zor oldu ama sonuç olumluydu. Benim sıcaklıklar ,bakırsız halde