selam 1004 numaralı bıosu yukledıkten sonra NB ve SB sıcaklıklarında artma oldu acaba bıos yanlıs mı olcuyor yoksa gercekten ısınıyormu fıkrı olanlar cevaplarınızı beklıyorum normalde Nb 46 SB 45 arada NB 49 SB 47 oluyor
selam 1004 numaralı bıosu yukledıkten sonra NB ve SB sıcaklıklarında artma oldu acaba bıos yanlıs mı olcuyor yoksa gercekten ısınıyormu fıkrı olanlar cevaplarınızı beklıyorum normalde Nb 46 SB 45 arada NB 49 SB 47 oluyor
Doru Ölçüyor.. Seninki Isınıyordur.!
Intel Core2 Quad Q6600 -- Crucial Ballistix Tracer 2x1 DDR2 1066 Mhz -- Asus Maximus Formula SE X38 -- Sapphire HD 2600 XT Ultimate -- Seagate 250 Gb 16Mb 7200.10 Sata2 Hdd -- Lg External Dvd Writer -- Tagan Silver Power 400 Watt Psu -- Thermaltake Armor Junior Case Silver -- Thermaltake BigWater 735 Water Cooling -- Cooler Master Silver Muskeeter -- Cooler Master Silver Muskeeter 2 -- Logitech Z5500..!!
anakartım normal maxımus formula sızın ısı degerlerı nasıl yazında bır karsılastıralım
quote:
Orjinalden alıntı: eSqUaLl
quote:
Orjinalden alıntı: littleejder
evet sıcaklık olarak ben bir sorun görmüyorumda arkadaşlar silkroad online adında bir online oyun oynuyorum arada sırada mavi ekran hatası veya mavi ekran hatası almadan pc kendine reset atıyor neden olabilir bu.
yok hayır ben botla oynuyorum loader diye bir şey var çoklu oyun açıyor bunla oynuyorum birde 3 client açabiliyorum 4.client açtırmıyor bu neden olabilir
yok hayır ben botla oynuyorum loader diye bir şey var çoklu oyun açıyor bunla oynuyorum birde 3 client açabiliyorum 4.client açtırmıyor bu neden olabilir
2 yeni link..... 1-) Version V5.0 2008/04/18 update OS Win2K / WinXP Description Kaspersky Anti-Virus Version 5.0 Licence Engish upgrade package for Windows 2000 Pro & Windows XP Note: You must have the original version from your driver CD pre-installed onto your system prior installing this software upgrade package. File Size 111.58 (KBytes) http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
2-) Version V6.0 2008/04/18 update OS WinXP / Vista 32bit / Vista 64bit Description Kaspersky Anti-Virus Version 6.0 Licence Engish upgrade package for Windows XP & Vista Note: You must have the original version from your driver CD pre-installed onto your system prior installing this software upgrade package. File Size 111.12 (KBytes) :)