Görev yönetiçisine baktığım zaman performans kısmında 2 çekirdeğinde %50 kullanıldığını görüorum işlemler kısmında ise %98 boşta gözüküo :S
Windows update leri yapıp bide öle deniçem.
işlemcide anlamsız yük olduğunda görev yöneticisinde çalışan işlemleri en fazla yüklenenden en az yüklenene göre sıralayıp ekran görüntüsünü foruma koyarsan bir fikir yürütebilirim.belki birbiri ile çalışan işlemler olabilir veya olmaması gerekn birşey olabilir çünkü sadece cd den diske dosya kopyalarken cpu nun aşırı yüklenmesi o sırada çalışan birşey olduğunu veya bir uyumsuzluk olduğunu düşündürüyor.ama programlar açısından donanımda sorun olsa hep olur bu olay.yada cd dende vardır bir tuhaflık USB den çekerken olmaz.bunları denemen lazım.yani değişik yerlerden dosya kopyala.disk içinde biryerden biryere yada usb den diske, diskten usb ye filan.bak bakalım ne değişiyor
Sorunu hallettim yeni bir formattan sonra bide cd rom jumperini falan iptal ettim sorun düzelti en son anakart driverini falanda çektim yalnız e8400 işlemçi için ayrı bir driver falan gerekiyormu açaba bilen varmı cd den bişey çıkmadıda :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom88 -- 6 Mart 2008; 13:20:59 >
Sorunu hallettim yeni bir formattan sonra bide cd rom jumperini falan iptal ettim sorun düzelti en son anakart driverini falanda çektim yalnız e8400 işlemçi için ayrı bir driver falan gerekiyormu açaba bilen varmı cd den bişey çıkmadıda :)
nedir bu asus maxsimus formula boş hayranlıgı anlamadımki,neyiniz üstün sizin GİGA X38 DQ6 anakarttan ha neyiniz,biri açıklasında anlayalım
kendini x38-dq6'nın sıcak kumlarından maximus formula'nın serin sularına attığına göre var bir üstünlüğümüz demekki. yoksa x38-dq6 içinde konu başlığı var.git orda öğren farkı. anlatmakla olmaz, bu ayrıcalığı yaşaman lazım. ama x38-dq6 kullanıyorsan senin için artık çok geç.geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGate -- 7 Mart 2008; 20:38:44 >
nedir bu asus maxsimus formula boş hayranlıgı anlamadımki,neyiniz üstün sizin GİGA X38 DQ6 anakarttan ha neyiniz,biri açıklasında anlayalım
kendini x38-dq6'nın sıcak kumlarından maximus formula'nın serin sularına attığına göre var bayağı bir ayrıcalığımız demekki. yoksa x38-dq6 içinde konu başlığı var.git orda öğren farkı. anlatmakla olmaz, bu ayrıcalığı yaşaman lazım. ama x38-dq6 kullanıyorsan senin için artık çok geç.geçmiş olsun.
süper cevap
evet niye buraya geliip okuyorsunuzki ben bir defa o sayfaya girmedim