Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ----- ASUS MAXIMUS FORMULA---KARDEŞLİĞİ----BURAYAA------

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: ----- ASUS MAXIMUS FORMULA---KARDEŞLİĞİ----BURAYAA------ Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
venom88

23 Şubat 2008; 0:27:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Crucial Ballistix Tracer 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500)

Bu rami deneyen varmı maximusda ?

E8400 3.6 [yaz modu]-Asus maximus formula-Ocz reaper 960 Mhz 5.5.5.15-Asus vento 7700-Seagate 410AS 3.AAC 250GB-Samsung SyncMaster 957MB.
_wolvie_

23 Şubat 2008; 17:14:36 

ya şu thermal sensor fln kullanan var mı bir de onlar kutudan mı çıkıyor sonradan mı alıyoruz bende çıkmadı da normalde çıkıyor mu diye merak ettim striker de çıkıyormuş bir de palit 8800 gt ekran kartımın ısısını göremiyorum çeşitli programlar denedim yetkiliyi aradıgımda bios update yapmamı önerdi dogru mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _wolvie_ -- 23 Şubat 2008; 23:01:02 >

TheGate

24 Şubat 2008; 0:04:48 

quote:

Orjinalden alıntı: _wolvie_

ya şu thermal sensor fln kullanan var mı bir de onlar kutudan mı çıkıyor sonradan mı alıyoruz bende çıkmadı da normalde çıkıyor mu diye merak ettim striker de çıkıyormuş bir de palit 8800 gt ekran kartımın ısısını göremiyorum çeşitli programlar denedim yetkiliyi aradıgımda bios update yapmamı önerdi dogru mudur

kutudan termal sensör çıkmıyor
lcd panel, ses kartı ile kuzey köprüsü için fan ve bazı ıvır zıvır çıkıyor
ekran kartında ısı sensörü varsa görürsün.anakart BIOS u ile ilgisi yok

eSqUaLl

24 Şubat 2008; 7:55:40 

quote:

Benım Kutu İçerigimde, Isı Sensörü Cıktı 5 Adet.. Sıvı Sogutma İçin Kelepceler, Lcd Panel Vs vs..

Intel Core2 Duo E8500 -- Crucial Ballistix Tracer 2x1 DDR2 1066 Mhz -- Asus Maximus Formula SE X38 -- 2X HIS 3870 X2 Crossfire X -- Seagate 250 Gb 16Mb 7200.10 Sata2 Hdd -- Lg External Dvd Writer -- SilverStone Strider 750 Watt Psu-- Thermaltake Armor Junior Case Silver -- Thermaltake BigWater 735 Water Cooling -- Cooler Master Silver Muskeeter -- Cooler Master Silver Muskeeter 2 -- Logitech Z5500..!!
yarimpower

24 Şubat 2008; 11:21:01 

quote:

Orjinalden alıntı: venom88

Crucial Ballistix Tracer 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500)

Bu rami deneyen varmı maximusda ?

Sistemimde kullanıyorum.Daha önceleri sorunsuz çalışıyordu şimdi sadece tek kanal takabiliyorum.Problem yaşayanlar var.Eğer bulabiliyorsanız başka marka ve model alın derim...

Canon 40D - Tamron 17-50 - Tamron 28-300
marmoli

24 Şubat 2008; 11:47:40 

MAXİMUS yeni bios mu geliyor.BIOS 1003

anakartın bios güncelleme yerinde yeni bir şey yok ama..

asus maximus forumda var....

http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?board_id=1&model=Maximus+Formula&SLanguage=en-us

yeni biosu kurmadım ama tahminime göre yeni biosta Yorkfields Q9550-Q9450-Q9300 işlemci desteği geliyor..

New BIOS 1003 for the Maximus Formula - USE EZ-FLASH METHOD - ASUS UPDATE HAS CORRUPTED MANY FLASHES

I saw Helmiec's Post on the new beta 1003 Maximus Formula Bios Version and checked it out. It looked legit so I contacted Asus in Taiwan and they sent me this copy of it.

http://www.keepandshare.com/doc/view.php?id=412708&da=y

Once Again, Flash at your own Risk!!

Please post your likes and dislikes about this version.

I think it added the MicroCodes for the upcoming Yorkfields.
The Q9550, Q9450 and the Q9300.

apev!a

24 Şubat 2008; 12:07:35 

arkadaşlar sistemim maximus formula crucial ballistix 1066 mhz ram E8400 CPu..

pc yi biraz oc ettim ramlere bios tan 2.2v cpu ya ise 1.33v verdim.Ama pc probe den baktığımda ramlere 2.32v verdiğimi söylüyor 2.3 ü bile geçmiş.

yoksa bu ram voltajı diilde başka bireşy mi ? arkadaşlar ?... probe de herşey normal mi bir bakabilir misiniz ?

işlmeci voltage falan ...
o yuvarlak içine aldığım 3 değer ise normalde kırmızıydı probe dan % oranını yükselterek yeşil yaptım.:S:S
http://img411.imageshack.us/img411/5008/maximusui9.jpg

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apev!a -- 24 Şubat 2008; 12:11:09 >

TheGate

24 Şubat 2008; 12:43:18 

quote:

Orjinalden alıntı: apev!a

arkadaşlar sistemim maximus formula crucial ballistix 1066 mhz ram E8400 CPu..

pc yi biraz oc ettim ramlere bios tan 2.2v cpu ya ise 1.33v verdim.Ama pc probe den baktığımda ramlere 2.32v verdiğimi söylüyor 2.3 ü bile geçmiş.

yoksa bu ram voltajı diilde başka bireşy mi ? arkadaşlar ?... probe de herşey normal mi bir bakabilir misiniz ?

işlmeci voltage falan ...
o yuvarlak içine aldığım 3 değer ise normalde kırmızıydı probe dan % oranını yükselterek yeşil yaptım.:S:S
http://img411.imageshack.us/img411/5008/maximusui9.jpg

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

evet haklısın.BIOS da gördüğünden daha fazla voltaj veriyor.0.12V dah fazla oluyor gerçeği
bendede hyperx lere 2.2V verdim 2.32V gözültü.asus probe ile

TheGate

24 Şubat 2008; 12:48:39 

quote:

Orjinalden alıntı: marmoli

MAXİMUS yeni bios mu geliyor.BIOS 1003

anakartın bios güncelleme yerinde yeni bir şey yok ama..

asus maximus forumda var....

http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?board_id=1&model=Maximus+Formula&SLanguage=en-us

yeni biosu kurmadım ama tahminime göre yeni biosta Yorkfields Q9550-Q9450-Q9300 işlemci desteği geliyor..

New BIOS 1003 for the Maximus Formula - USE EZ-FLASH METHOD - ASUS UPDATE HAS CORRUPTED MANY FLASHES

I saw Helmiec's Post on the new beta 1003 Maximus Formula Bios Version and checked it out. It looked legit so I contacted Asus in Taiwan and they sent me this copy of it.

http://www.keepandshare.com/doc/view.php?id=412708&da=y

Once Again, Flash at your own Risk!!

Please post your likes and dislikes about this version.

I think it added the MicroCodes for the upcoming Yorkfields.
The Q9550, Q9450 and the Q9300.

asusun FTP sitesinde yani downloadlar içinde çıkmadan kullanmayın!!!!
yoksa forumdaki canı tezler gibi BETA BIOS yüklerseniz dumur olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGate -- 24 Şubat 2008; 12:50:43 >

apev!a

24 Şubat 2008; 13:11:18 

ama probe yanlış gösteriyor.2.3v vermiş olsaydı gerçekte anakart üzerindeki ramlerin voltage durumunu gösteren led sarı olması gerekiyor.ve bende yeşil.. biosta verdiğin değer doğrudur o çalışıyor demek oluyoır buda.probe yalan.

_wolvie_

25 Şubat 2008; 22:38:01 

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

kutudan termal sensör çıkmıyor
lcd panel, ses kartı ile kuzey köprüsü için fan ve bazı ıvır zıvır çıkıyor
ekran kartında ısı sensörü varsa görürsün.anakart BIOS u ile ilgisi yok

palit 8800gt de yok o zaman göremiyorum everest i fln denedim olmadı bende anakarttan şüphelendim thermak sensör gerekiyor herhalde dedim ama neyse başka bi fikrin varsa denerim yoksa yine de sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _wolvie_ -- 25 Şubat 2008; 22:45:38 >

littleejder

Sisteme Gözat

26 Şubat 2008; 2:49:01 

msı 8600GT de everest sıcaklık degerı verıyor termalm sensor falan da takılı degıl ana karta

TheGate

26 Şubat 2008; 2:54:23 

quote:

Orjinalden alıntı: eSqUaLl

quote:

Benım Kutu İçerigimde, Isı Sensörü Cıktı 5 Adet.. Sıvı Sogutma İçin Kelepceler, Lcd Panel Vs vs..

hocam benim anakart SE değil ve ısı sensörü filan çıkmadı
demekki SE olanlarda çıkıyor

patnos
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

26 Şubat 2008; 10:38:33