ya şu thermal sensor fln kullanan var mı bir de onlar kutudan mı çıkıyor sonradan mı alıyoruz bende çıkmadı da normalde çıkıyor mu diye merak ettim striker de çıkıyormuş bir de palit 8800 gt ekran kartımın ısısını göremiyorum çeşitli programlar denedim yetkiliyi aradıgımda bios update yapmamı önerdi dogru mudur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _wolvie_ -- 23 Şubat 2008; 23:01:02 >
ya şu thermal sensor fln kullanan var mı bir de onlar kutudan mı çıkıyor sonradan mı alıyoruz bende çıkmadı da normalde çıkıyor mu diye merak ettim striker de çıkıyormuş bir de palit 8800 gt ekran kartımın ısısını göremiyorum çeşitli programlar denedim yetkiliyi aradıgımda bios update yapmamı önerdi dogru mudur
kutudan termal sensör çıkmıyor lcd panel, ses kartı ile kuzey köprüsü için fan ve bazı ıvır zıvır çıkıyor ekran kartında ısı sensörü varsa görürsün.anakart BIOS u ile ilgisi yok
Benım Kutu İçerigimde, Isı Sensörü Cıktı 5 Adet.. Sıvı Sogutma İçin Kelepceler, Lcd Panel Vs vs..
Intel Core2 Duo E8500 -- Crucial Ballistix Tracer 2x1 DDR2 1066 Mhz -- Asus Maximus Formula SE X38 -- 2X HIS 3870 X2 Crossfire X -- Seagate 250 Gb 16Mb 7200.10 Sata2 Hdd -- Lg External Dvd Writer -- SilverStone Strider 750 Watt Psu-- Thermaltake Armor Junior Case Silver -- Thermaltake BigWater 735 Water Cooling -- Cooler Master Silver Muskeeter -- Cooler Master Silver Muskeeter 2 -- Logitech Z5500..!!
Sistemimde kullanıyorum.Daha önceleri sorunsuz çalışıyordu şimdi sadece tek kanal takabiliyorum.Problem yaşayanlar var.Eğer bulabiliyorsanız başka marka ve model alın derim...
yeni biosu kurmadım ama tahminime göre yeni biosta Yorkfields Q9550-Q9450-Q9300 işlemci desteği geliyor..
New BIOS 1003 for the Maximus Formula - USE EZ-FLASH METHOD - ASUS UPDATE HAS CORRUPTED MANY FLASHES
I saw Helmiec's Post on the new beta 1003 Maximus Formula Bios Version and checked it out. It looked legit so I contacted Asus in Taiwan and they sent me this copy of it.
evet haklısın.BIOS da gördüğünden daha fazla voltaj veriyor.0.12V dah fazla oluyor gerçeği bendede hyperx lere 2.2V verdim 2.32V gözültü.asus probe ile
yeni biosu kurmadım ama tahminime göre yeni biosta Yorkfields Q9550-Q9450-Q9300 işlemci desteği geliyor..
New BIOS 1003 for the Maximus Formula - USE EZ-FLASH METHOD - ASUS UPDATE HAS CORRUPTED MANY FLASHES
I saw Helmiec's Post on the new beta 1003 Maximus Formula Bios Version and checked it out. It looked legit so I contacted Asus in Taiwan and they sent me this copy of it.
ama probe yanlış gösteriyor.2.3v vermiş olsaydı gerçekte anakart üzerindeki ramlerin voltage durumunu gösteren led sarı olması gerekiyor.ve bende yeşil.. biosta verdiğin değer doğrudur o çalışıyor demek oluyoır buda.probe yalan.
kutudan termal sensör çıkmıyor lcd panel, ses kartı ile kuzey köprüsü için fan ve bazı ıvır zıvır çıkıyor ekran kartında ısı sensörü varsa görürsün.anakart BIOS u ile ilgisi yok
palit 8800gt de yok o zaman göremiyorum everest i fln denedim olmadı bende anakarttan şüphelendim thermak sensör gerekiyor herhalde dedim ama neyse başka bi fikrin varsa denerim yoksa yine de sağol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _wolvie_ -- 25 Şubat 2008; 22:45:38 >
Benım Kutu İçerigimde, Isı Sensörü Cıktı 5 Adet.. Sıvı Sogutma İçin Kelepceler, Lcd Panel Vs vs..
hocam benim anakart SE değil ve ısı sensörü filan çıkmadı demekki SE olanlarda çıkıyor