Eğer forumda verildiyse kusur bakmayın...ancak bu gerçekten harika bişey...özellikle album artwork leri çok kullanan kişiler için büyük kolaylık sağlayacak...itunes a üye olduktan sonra sadece şarkının üzerine sağ tıklayıp get album artwork diyeceksiniz ve olay bitecek...
ingilizcesi olanlar zorlanmicaktır..sadece adımları takip edin..2 dakikalık bir iş...ingilizcesi olmayanlar için bir ara türkçesini yazmaya çalışırım ama eğer başka biri yardımcı olursa daha iyi olur...yoğunum çünkü bu aralar...bu yöntemi görünce paylaşmadan edemedim..
Not: Iphone kullanıcılarının ilgisini daha çok çekecektir. Malum cover flow die harika bi özellik var...sorularınız olursa foruma girdikçe cevaplarım...
paylasım icin cok tesekkurler sorunsuz bir sekilde account alabildim . fakat su cover flow olayını cozemedim. itunes dan account almadan oncede album artworku koyabiliyordum. ama bunlar iphoneda cover flow sekilnde gorunmuyordu. simdi account alınca ne yapmam gerekyiorda cover flow ozelligini kullanabileyim. kullanan ve yardımcı olabilecek biri varsa cok sevinirim . tsk
coverflow u kullanabilmek icin yapmaniz gereken sadece iphone a attiginiz sarkilara sag tiklayip get album artwork demenizdir die dusunuorum zaten o otomatik olarak kaydediyor resimleri mp3lere, bunun disinda bisey yapmaniz gerekmiyor die biliorum, cuma gunu iphone um gelsin daha detayli bilgi verebilirim
paylasım icin cok tesekkurler sorunsuz bir sekilde account alabildim . fakat su cover flow olayını cozemedim. itunes dan account almadan oncede album artworku koyabiliyordum. ama bunlar iphoneda cover flow sekilnde gorunmuyordu. simdi account alınca ne yapmam gerekyiorda cover flow ozelligini kullanabileyim. kullanan ve yardımcı olabilecek biri varsa cok sevinirim . tsk
telefonda albumleri cover flow olarak gormek istiyorsaniz yapmaniz gereken cok basit. "songs" bolumune gelin ve telefonu yan cevirin
selam bu sekilde yan cevirince album artwork gorunuyor evet ama saga sola kaydıramıyorum sadece calan sarkının coveri geliyor. benim bahsettigim bu reklamlarında cıkan bir suru albumu kaydırabilme icinden secip calabilme olayı... beceremedim bir turlu sunu
akadaşım azıcık kurcalama ile bulabilirsin .. örneğin şarkılar kısmına girdin yan cevirdin olmadı demekki buradaki ufak bi ayrıntı var onu atladın
geen dik çevir ne yapabilirsin diye bak sağ üstte list görünümü dışında yapabileceğin bişey yok ona tıklarsın yan çevirince bakarsınki flowlist göründü...
arkadaşlar yani şarkı dinlerken bile çıkan 2-3 tane seçenege bile tıklamaya korkuyorsanız lütfen ucuzdan o telefonları satın ..
bu kadar kullanıcı doatu ince ayar gerektirmeyen iki -üç butona tıklayarak istediğiniz herşeye ulaşabildiğiniz bir alette dahi bişeyleri bulamıyorsanız gerçekten satın gitsin ..
akadaşım azıcık kurcalama ile bulabilirsin .. örneğin şarkılar kısmına girdin yan cevirdin olmadı demekki buradaki ufak bi ayrıntı var onu atladın
geen dik çevir ne yapabilirsin diye bak sağ üstte list görünümü dışında yapabileceğin bişey yok ona tıklarsın yan çevirince bakarsınki flowlist göründü...
arkadaşlar yani şarkı dinlerken bile çıkan 2-3 tane seçenege bile tıklamaya korkuyorsanız lütfen ucuzdan o telefonları satın ..
bu kadar kullanıcı doatu ince ayar gerektirmeyen iki -üç butona tıklayarak istediğiniz herşeye ulaşabildiğiniz bir alette dahi bişeyleri bulamıyorsanız gerçekten satın gitsin ..
bu kadar yazıp zahmet edecegine adam gibi anlatsaydın ustu kapalı insanları yargılamanın anlamı yok. sen cok akıllsın hicbirsey sormadan hicbir yere bakmadan cozdun dimi tum ozelliklerini. hepsini yaptık olmadı ki soruyoruz ayrıca yapmadanda sorabilirim sen niye rahatsız oluyorsun ki satasacak yer arıyorsanız yanlıs yerdesiniz
arkadaşlar ben yaptım oldu. şu an album artwork indiriyorum güzel güzel
işlemleri uygularken son bölümde adress kişi adı telefon vs yazmak gerekiyor. www.yellowpages.com a girin herhangi bir şehir seçin. oradan herhangi bir otel i bulun ve o otelin