Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone

mrtlms -> Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (5 Aralık 2007; 1:49:48)

Eğer forumda verildiyse kusur bakmayın...ancak bu gerçekten harika bişey...özellikle album artwork leri çok kullanan kişiler için büyük kolaylık sağlayacak...itunes a üye olduktan sonra sadece şarkının üzerine sağ tıklayıp get album artwork diyeceksiniz ve olay bitecek...

Işte nasıl üye olabileceğinize dair bilgi...

http://www.winandmac.com/tips/free-itunes-account-no-matter-where-you-live/

ingilizcesi olanlar zorlanmicaktır..sadece adımları takip edin..2 dakikalık bir iş...ingilizcesi olmayanlar için bir ara türkçesini yazmaya çalışırım ama eğer başka biri yardımcı olursa daha iyi olur...yoğunum çünkü bu aralar...bu yöntemi görünce paylaşmadan edemedim..

kaynak: http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=14634

Not: Iphone kullanıcılarının ilgisini daha çok çekecektir. Malum cover flow die harika bi özellik var...sorularınız olursa foruma girdikçe cevaplarım...

weakstorm -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (5 Aralık 2007; 2:57:24)

ellerine sağlık... kolay şekilde halloldu. teşekkürler...

brave5213 -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (5 Aralık 2007; 10:34:37)

google uzerinden aramak gercekten can sIkIcIydi ve zaman aliyordu, paylastiginiz icin tesekkurler [:'(]

mece -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (5 Aralık 2007; 12:11:42)

paylasım icin cok tesekkurler sorunsuz bir sekilde account alabildim [:'(]. fakat su cover flow olayını cozemedim. itunes dan account almadan oncede album artworku koyabiliyordum. ama bunlar iphoneda cover flow sekilnde gorunmuyordu. simdi account alınca ne yapmam gerekyiorda cover flow ozelligini kullanabileyim. kullanan ve yardımcı olabilecek biri varsa cok sevinirim . tsk [:'(]

mrtlms -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (5 Aralık 2007; 14:33:56)

coverflow u kullanabilmek icin yapmaniz gereken sadece iphone a attiginiz sarkilara sag tiklayip get album artwork demenizdir die dusunuorum zaten o otomatik olarak kaydediyor resimleri mp3lere, bunun disinda bisey yapmaniz gerekmiyor die biliorum, cuma gunu iphone um gelsin daha detayli bilgi verebilirim[&:]

brave5213 -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (5 Aralık 2007; 15:13:11)

quote:

Orjinalden alıntı: mece

paylasım icin cok tesekkurler sorunsuz bir sekilde account alabildim [:'(]. fakat su cover flow olayını cozemedim. itunes dan account almadan oncede album artworku koyabiliyordum. ama bunlar iphoneda cover flow sekilnde gorunmuyordu. simdi account alınca ne yapmam gerekyiorda cover flow ozelligini kullanabileyim. kullanan ve yardımcı olabilecek biri varsa cok sevinirim . tsk [:'(]

telefonda albumleri cover flow olarak gormek istiyorsaniz yapmaniz gereken cok basit. "songs" bolumune gelin ve telefonu yan cevirin[:D]

Shady -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (5 Aralık 2007; 18:34:29)

hesap ile şarkılar filmler showlarını alamadığım sürece napayım ben o hesabı...[&:]

mece -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (5 Aralık 2007; 19:52:56)

selam bu sekilde yan cevirince album artwork gorunuyor evet ama saga sola kaydıramıyorum sadece calan sarkının coveri geliyor. benim bahsettigim bu reklamlarında cıkan bir suru albumu kaydırabilme icinden secip calabilme olayı... beceremedim bir turlu sunu [sm=s19.gif]

DH.Ready -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (5 Aralık 2007; 20:01:55)

benim var lala lala laaaa[;)][;)][;)]

a.candemir -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (5 Aralık 2007; 21:50:42)

Sorması ayıp itunes hesabı ne işe yarıyor [:)]

Emirism -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (5 Aralık 2007; 22:24:38)

pek bi işime yaramadı ama üye olamıyorum diye sinir olurdum
teşekkürler bilgi için :)

xendaba -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (6 Aralık 2007; 13:39:16)

akadaşım azıcık kurcalama ile bulabilirsin ..
örneğin şarkılar kısmına girdin
yan cevirdin olmadı demekki buradaki ufak bi ayrıntı var onu atladın

geen dik çevir ne yapabilirsin diye bak
sağ üstte list görünümü dışında yapabileceğin bişey yok ona tıklarsın yan çevirince bakarsınki flowlist göründü...

arkadaşlar yani şarkı dinlerken bile çıkan 2-3 tane seçenege bile tıklamaya korkuyorsanız lütfen ucuzdan o telefonları satın ..

bu kadar kullanıcı doatu ince ayar gerektirmeyen iki -üç butona tıklayarak istediğiniz herşeye ulaşabildiğiniz bir alette dahi bişeyleri bulamıyorsanız gerçekten satın gitsin ..

tsulhan -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (6 Aralık 2007; 14:02:44)

Valla bende yaptım geerçekten çok başarılı olmuş bu paylaşım..

mece -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (6 Aralık 2007; 17:05:10)

quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

akadaşım azıcık kurcalama ile bulabilirsin ..
örneğin şarkılar kısmına girdin
yan cevirdin olmadı demekki buradaki ufak bi ayrıntı var onu atladın

geen dik çevir ne yapabilirsin diye bak
sağ üstte list görünümü dışında yapabileceğin bişey yok ona tıklarsın yan çevirince bakarsınki flowlist göründü...

arkadaşlar yani şarkı dinlerken bile çıkan 2-3 tane seçenege bile tıklamaya korkuyorsanız lütfen ucuzdan o telefonları satın ..

bu kadar kullanıcı doatu ince ayar gerektirmeyen iki -üç butona tıklayarak istediğiniz herşeye ulaşabildiğiniz bir alette dahi bişeyleri bulamıyorsanız gerçekten satın gitsin ..

bu kadar yazıp zahmet edecegine adam gibi anlatsaydın ustu kapalı insanları yargılamanın anlamı yok. sen cok akıllsın hicbirsey sormadan hicbir yere bakmadan cozdun dimi tum ozelliklerini. hepsini yaptık olmadı ki soruyoruz ayrıca yapmadanda sorabilirim sen niye rahatsız oluyorsun ki [:-] satasacak yer arıyorsanız yanlıs yerdesiniz [:-]

rcourb -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (7 Aralık 2007; 0:20:43)

arkadaşlar ben yaptım oldu. şu an album artwork indiriyorum güzel güzel

işlemleri uygularken son bölümde adress kişi adı telefon vs yazmak gerekiyor. www.yellowpages.com a girin herhangi bir şehir seçin. oradan herhangi bir otel i bulun ve o otelin bilgilerini girin kabul ediyor [8D][8D]

CoolCat2019 -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (7 Aralık 2007; 0:51:11)

bende Albumart diye bir prg kullaniyordum Mac de
otomatik bulup yukluyordu. Bazi kapaklar kotü cikiyordu, bazilari yanlis geliyordu.

Uye yapmadiklari icin kil etmislerdi. USA adresi ve USA kredi karti adresi istiyorlar kayit için.
itunes uye olmak icin giftcard almayi dusunuyordum.

Bu bilgi super oldu. Paylasan arkadas tesekkurler.
Kayit oldum. Resimlerin cogu cd kapagindan buyuk geliyor.
20'' ekranda full screen kapaklari ceviriken cam gibi gozukuyor.

tabi simdi otur 4000 kapagi yeniden yukle [sm=s17.gif]

birsey daha soyleyeyim. resimler buyuk olunca, mp3 kapak koydugunuzda boyutu 200-300kb daha buyuyor.
3000-4000 parcada bayagi yer demek. 160GBlik ipodda problem olmuyorda, 8GB yeri iktisatli kullanmak lazim [;)]

Xoßi -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (7 Aralık 2007; 2:59:51)

quote:

Orjinalden alıntı: CoolCat2019

bende Albumart diye bir prg kullaniyordum Mac de
otomatik bulup yukluyordu. Bazi kapaklar kotü cikiyordu, bazilari yanlis geliyordu.

Uye yapmadiklari icin kil etmislerdi. USA adresi ve USA kredi karti adresi istiyorlar kayit için.
itunes uye olmak icin giftcard almayi dusunuyordum.

Bu bilgi super oldu. Paylasan arkadas tesekkurler.
Kayit oldum. Resimlerin cogu cd kapagindan buyuk geliyor.
20'' ekranda full screen kapaklari ceviriken cam gibi gozukuyor.

tabi simdi otur 4000 kapagi yeniden yukle [sm=s17.gif]

birsey daha soyleyeyim. resimler buyuk olunca, mp3 kapak koydugunuzda boyutu 200-300kb daha buyuyor.
3000-4000 parcada bayagi yer demek. 160GBlik ipodda problem olmuyorda, 8GB yeri iktisatli kullanmak lazim [;)]

Guzeldi [8D]

mrtlms -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (7 Aralık 2007; 10:55:11)

state/city/zip code bulmakta zorlananlar icin kendi kullandigim ornek...michigan/albion/49224

tracerooter -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (7 Aralık 2007; 19:24:52)

07 aralık 2007 saat 19:30 itibari ile deniyorum arkadaşlar kodu kabul etmiyor.... bir sıkıntı mı var arkadaşlar bu konuda bilgilendirebilirmisiniz....

navy.jones -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (8 Aralık 2007; 1:53:35)

arkadasim zaten kabul etmiyecek suresi bitti diyecek. ardindan orda redeem yazan yere tiklayip tekrardan kayit islemleri baslaticaksin. ardindan sana none yazan kisim cikicak. o zmana alabilirsin kredi karti girmeden. bu arada paylasim icin tskler.

mrtlms -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (8 Aralık 2007; 2:43:47)

navy.jones un dedigi gibi kabul etmemesi normal...siz kabul edip etmedigine takilmayin, islemlere anlatildigi gibi devam edin...

dhaydar -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (20 Aralık 2007; 2:13:45)

Arkadaşlar itunes libery deki müzik listesinde sanatçı isimi,şarkı adı,albüm adı gibi bilgilerin en azından birinin doğru olması yeterlimidir ? (artwork için)

Sentinal -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (20 Aralık 2007; 10:53:35)

yav ben account alamıyorum. Account açarken orrda kredi kartı bölümünde none seçeneği yok. Sitedeki anlatıma göre optional olarak gösteriyo kredi kartı seçimini.

mrtlms -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (20 Aralık 2007; 14:57:38)

quote:

Orjinalden alıntı: dhaydar

Arkadaşlar itunes libery deki müzik listesinde sanatçı isimi,şarkı adı,albüm adı gibi bilgilerin en azından birinin doğru olması yeterlimidir ? (artwork için)

hocam şarkıcı adı ve albüm adı olsa yeterlidir...hatta sadece albüm adı da yeterli olabilir ama başka bir şarkıcının da aynı adlı albümü varsa karşabilir...

mrtlms -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (20 Aralık 2007; 15:00:59)

quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

yav ben account alamıyorum. Account açarken orrda kredi kartı bölümünde none seçeneği yok. Sitedeki anlatıma göre optional olarak gösteriyo kredi kartı seçimini.

suan hala yöntemin çalışıp çalışmadığını kontrol edemiyorum belki de artık çalışmıodur...birisi kontrol ederse ben edene kadar iyi olur...

zopik -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (20 Aralık 2007; 16:38:51)

yontem hala calisiyor. ben bugun hem kendime hem de bi arkadasima aldim. basariyla da artwork'lari indirdim.
aynen orada yazdigi gibi yaptim.

oldcurse -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (20 Aralık 2007; 18:46:17)

birisi türkçe olarak anlatırsa çok iyi olur.

noxanax -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (24 Aralık 2007; 22:28:50)

ups... ben üye oldum.. lakin art work diiyince kapak resimlerini alamıyorum..
yukarda bi arkadaş ge info diyince otomatik bilgilerin geleceğini yazmış..
sanırsam bende olmuyor.
yoksa başka bişi mi var?

LAKOTA -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (27 Aralık 2007; 15:12:18)

Ben de üye oldum.Müthiş bir paylaşım olmuş.Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

belmont -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (27 Aralık 2007; 16:05:26)

itunes account u olmadan şarkı indirlemiyormu ? bide itunes hiç kullanmadım yakında başlicam , ordan müzik flan indirmek ücretli diye biliyordum yanlışmı biliyorum?

emrah_27 -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (27 Aralık 2007; 16:53:30)

slm arkadaşlar ya installer programından bi kaçtane program indirdim masaüstü degişti ve installer yok oldu arkadaşlar nasıl geri getirebilirim şimdiden tşk

takgun -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (28 Aralık 2007; 9:03:44)

arkadaşlar coverflow özelliğini kullanabilmek için illa itunes ile artwork bilgisinin internetten indirilmesi mi gerekiyor? Turkce albumlerin sanırım artwork bilgisi bulunamıyordur. Itunes aracılığıyla mp3leri iphone a atarken manual olarak bu albumun resmi budur gibi bir secenek yok sanırım. Albumlere istediğimiz resimleri koyabilen veya bunu yapan bir programcık bilen var mı peki?

mrtlms -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (28 Aralık 2007; 9:14:27)

quote:

Orjinalden alıntı: takgun

arkadaşlar coverflow özelliğini kullanabilmek için illa itunes ile artwork bilgisinin internetten indirilmesi mi gerekiyor? Turkce albumlerin sanırım artwork bilgisi bulunamıyordur. Itunes aracılığıyla mp3leri iphone a atarken manual olarak bu albumun resmi budur gibi bir secenek yok sanırım. Albumlere istediğimiz resimleri koyabilen veya bunu yapan bir programcık bilen var mı peki?

itunes bulamiorsa sen kendin baska bi kaynaktan mesela google dan arayip resmi mp3lere yapistirabilirsin...itunes da sarkiya sag tikla...get info ya gir...artwork die bi tab olmasi lazim...buldugun resmi o alana surukle birak...itunes daha cok yabanci ve nispeten bilinen sarkicilar icin artwork bulabiliyor malesef...

emraheren -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (28 Aralık 2007; 9:20:00)

quote:

Orjinalden alıntı: takgun

http://forum.donanimhaber.com/m_19805881/tm.htm burayı inceleyin isterseniz.

takgun -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (28 Aralık 2007; 11:37:28)

Tesekkurler. Kendim istediğin album resimlerini zevkime göre koymak daha güzel. Bilgilendirme için teşekkürler.

S@ldırg@n -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (28 Nisan 2008; 19:54:33)

Herkes iTunes account alıyo ben alamıyom.[sm=alala.gif]

tomeytos -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (28 Nisan 2008; 22:38:05)

Bu olayın farkına varmışlar sanırım indirmişler linki...

sylargray -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (29 Nisan 2008; 0:10:40)

quote:

Orjinalden alıntı: tomeytos

Bu olayın farkına varmışlar sanırım indirmişler linki...

Linkte bir sorun yok, bir daha dene istersen.

MuttFTS. -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (29 Nisan 2008; 0:54:58)

Linkte sorun yok ama artık çalışmıyor.. Kredi kartı kısmında None çıkmıyor arkadaşlar.. Gene de denemek isteyen varsa denesin, olursa ben de bir daha deniyim..

frstyl -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (29 Nisan 2008; 1:34:17)

zaten konu 2007 de açılmış, bende denedim none kısmı yok olmuyo yanii

semdeg -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (30 Nisan 2008; 13:36:08)

mac kullanan arkadaşlar coversutra diye bir program var oda bulup yüklüyor haberiniz ola

DarrenRoach -> Cevap: Artık Herkes Itunes Account ı Alabilir... (6 Aralık 2008; 20:56:13)

arkadaslar şu aleti yan çewirdigimizde tek artwork çıkıyor,bir kaç arkadas daha sormuşş.. yok mu bilen???

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.5